Cum facem un calcul termic pt. o casa
Pagini: 1, 2

citony2007

QUOTE (aiurelbn @ Nov 24 2007, 18:15) *
Acum, dupa numeroase imbunatatiri, la adresa http://www.calcul-termic.blogspot.com, veti putea downloada probabil cel mai complet si mai realist fisier Excel pt. calcule termice si dimensionare radiatoare, util atit pt. incepatori in domeniu, cit si pt. meseriasi. Convingeti-va singuri !

...Salut! Am incercat prgramele alea in excell dar undeva nu ma descurc...in pagina "Camere" are predefinit celula cu volumul total al camerei si nu poate fi nici introdus manual (la camera 1 e 2, la camera 2 e 4 etc, se adauga 2 la fiecare camera)..iar asta influenteaza calculul final...ca sa nu mai spun ca, din cauza asta, daca pun datele de la camera 1 identic si la alte camere, voi obtine implicit alte valori finale...iar energia din celula I9 mi se pare mult prea mare avand in vedere ca rezultatul ar trebui inmultit cu volumul camerei ca sa aflam puterea termica necesara camerei...altfel se ajunge la cifre astronomice...mentionez ca nu sunt de specialitate dar sunt URGENT interesant de un calcul termic corect...
aiurelbn
Ai deschis fisierul dupa data "expirarii". Mai descarca-l o data de pe blog. Scuze pt. inconvenient.

dodi1965
@aiurelbn
nu mere linkul de pe www.uploading.com
centralistul
QUOTE (lucian14 @ Jul 23 2007, 22:40) *
Eu mi-s injiner in instalatii, specializat pe incalzire...zi ce vrei sa stii?

Poti sa ma ajuti?..vreau sa stiu cati KW are un mc de gaz si cati are un mc de lemne (ex fag ) Am gasit rezultate atat de diferite pe net incat sunt total in ceata.
multumiri
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.