Unde gasesc o telecomanda cd player auto Pioneer?

lynxing

Am cumparat un Cd-player auto Pioneer model DEH-P5730MP si acum caut o telecomanda. As prefera cu fir, dar merge si fara. problema e ca nush unde sa caut in Romania. Am cautat pe niste situri straine si erau... dar la noi...nu am gasit nici un sit. Daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, sugestie, astept increzator.
Merci mult
marku_trd
Gasesti telecomanda in targ in vitan.E un magazin special de Pioneer si Alpine.Si eu mi-am luat pt 5700-le meu din-aia care se pune pe volan si e fara fir.Sunt super multumit si merge super bine.Este in jur de 1.200.000.Bafta.

lynxing
Multumesc pt ajutor. Ma gandeam ca exista vreun sit unde pot face comanda, ca sunt din provincie, dar daca nu e bine si asha. O sa-mi fac timp sa jung in Bucuresti. Thx again
kliviu
Am si eu un Pioneer DEH-2820MP, si imi amintesc vag ca in descrierea produsului ar fi spus ceva de telecomanda optionala. Ce solutii am pentru a avea comenzile 1. pe volan (ca in fotografia atasata de marku_trd) sau 2. telecomanda (clasica - ir banui). M-as multumi si cu o solutie pe fir - aici spune ceva de hard wired remote input...
Multumesc mult de idei.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.