Combina Sony - unde s-o repar?

Bergero

Am o combina Sony adusa de la mama ei adica direct din State. Din pacate desi nu am folosit-o prea mult (are 3 ani vechime) are deja unele probleme (potentiometru, probl cu displayul aparute de la unele intreruperi de curent). E clar: trebuie sa o dau la reparat. Am contactat Service-ul pt. Sony din orasul in care locuiesc.
Persoanele de acolo, amabile dealtfel, nu se deplaseaza la domiciliu (chiar daca le-am spus ca platesc oricit) si ma ajuta numai daca duc combina la firma, si sa o las citeva zile (probe, verificari, etc). Alta alternativa este sa caut un meserias din ziar si sa-l chem la domiciliu.
Eu as opta pt. prima varianta (experienta in produse Sony, piese de schimb originale, etc) dar pe de alta parte nu prea am incredere si mi-e frica ca, lasind-o la service, imi pot schimba piese din ea sau cine stie cit poate dura reparatia.
Ce ma sfatuiti? Ati trecut prin situatii asemanatoare? Ce ati face in locul meu? Si daca ma sfatuiti sa o las la service trebuie sa cer vreo garantie, bon sau ceva?
Multumesc
cr1stache
daca o lasi la service obligatoriu trebuie sa-ti dea bon chitanta ceva dar mai bine chemi pe cineva acasa dar sa ti-l recomande cineva

DrFan
daca esti din iasi....recomandarea mea este AIWA (il gasesti pe forum cu nick-ul asta) .Iti garantez ca e ffff ok dpdv al profesionalismului si nu face magarii...insa nush daca are timp ..ca de obicei e fff ocupat.
Bergero
QUOTE(DrFan @ Dec 10 2005, 23:01) *
daca esti din iasi....recomandarea mea este AIWA (il gasesti pe forum cu nick-ul asta) .Iti garantez ca e ffff ok dpdv al profesionalismului si nu face magarii...insa nush daca are timp ..ca de obicei e fff ocupat.

Multumesc de recomandare. Daca e f. ocupat atunci e OK inseamna ca e f. bun si e normal sa fie ocupat. Profesionalism inseamna sa onorezi si comenzile chiar daca uneori trebuie sa asteptam. Asa incit voi incerca sa-l contactez sa ma programeze.
Gheorghe Dracu
QUOTE(Bergero @ Dec 11 2005, 18:28) *
Multumesc de recomandare. Daca e f. ocupat atunci e OK inseamna ca e f. bun si e normal sa fie ocupat. Profesionalism inseamna sa onorezi si comenzile chiar daca uneori trebuie sa asteptam. Asa incit voi incerca sa-l contactez sa ma programeze.

SONY nu are serviceßuti proprii, ci doar partenere. Adica sunt firme profilate pe reparatii de electrosasnice ai caror angajati sunt scolariyati de SONY. Eu zic sa nu ai teama de asa ceva. In fond nu are ce sa schimbe. Apoi nu isi permite un service SONY un scandal cu SONY in cazul in care tu reclami vreo magarie direct la SONY.
AIWAMAN
QUOTE(DrFan @ Dec 10 2005, 23:01) *

Mersi man...din pacate...trebuie sa dezamagesc "clientul"...dar la felul cum exprima defectul...nu am ce sa-i fac decat sa-l fortez sa bage mana in buzunar degeaba!
Adica mai pe romaneste sa-l prostesc pe fatza!!
La defectul prezentat mai mult costa manopera! (decat defectul)

PS nu te sfatuiesc sa mergi la service SONY!!!!!!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.