marixx564
7th December 2005, 18:03
va propun un nou topic,
dupa parerea voastra care este cel mai bun abonament la ora actuala dintre connex-vodafone,orange,zapp si cosmote tinind cont de apeluri in afara retelei 100%
incep eu
am un abonament fost connex cent 500 cu 5 nr fav 200min si dupa ora 17 inca 200min la 5 c totul la 7 dolari,
mi se pare printre cele mai bune
voi?
cristido
7th December 2005, 18:06
Orange 6000 e abonamentul ideal....dar in top va ramane tot timpul Orange Free
MrMxyzptlk
7th December 2005, 18:13
la mine in top cel mai fain abonament in acest moment este Cosmote 120 sau 240. Daca m-as abona in acest moment m-as abona la Cosmote. Insa nu ma abonez acum pt. ca am Zapp si Orange si imi ajung ... Pentru moment. Am Zapp pentru a comunica cu prietena (2x500 Anytime) si am Orange de la firma. Insa in momentul in care o sa am nevoie de un abo cu minute nationale (cel tarziu la inceputul verii o sa-mi fac un abo cu minute nationale) as alege Cosmote. Dar sa vedem ce va aduce primavara. Eu nu ma grabesc (cred
)
clauocos
8th December 2005, 08:21
Cel mai tare abonament la ora actuala dupa parerea mea:CONNEX NUMERE FAVORITE+ EXTRAOPTIUNEA ORE FAVORITE(5 centi dupa ora 17)Este perfect mai ales daca ai renuntat la Romtelecom si ai nevoie de convorbiri in orice retea.
George_Catean
8th December 2005, 09:29
momentan cele mai okabonamente pentru minute nationale sunt la cosmote...dar daca esti un vechi abonat connex iesi mai rentabil cu fidelizarea de la connex, idem si la orange...
P.S. Marixx564: peste abonamentul cent 500 nu se pot pune extraoptiuni...tu ai 2 abonamente sau cum ai reusit sa le combini in felul asta??
marixx564
8th December 2005, 09:36
pt george catean: am precizat ca este un abonament fost cent 500,care lam schimbat intr-un abonament connex ore favorite+extraoptiunea ore favorite.
daca vorbesc toate min din abonament adica 460 min nationale(limitate cei drept 200 de la ora 17) ajuung sa platesc 27 dolari ceea ce mi se pare ok
MrMxyzptlk
8th December 2005, 09:41
in ochii mei, problemele cu aceste abonamente "favorite" este ca esti limitat rau de tot. Eu am nevoie de minute in timpul zilei, si nu exista nici un abonament asa preferential care sa-ti da minute preferentiale sau tarife preferentiale in timpul zilei catre orice numar (si nu 3 numere ....). De aceea in ochii mei abonementele cu minute incluse sunt cele mai bune ...
George_Catean
8th December 2005, 09:41
da...scuze marixx564..acum am vazut...oricum abonamentele de genu ore seara sau numere favorite chiar daca sunt in orice retea nu le poti compara cu abonamentele cu minute incluse all time...
A Viszkis
8th December 2005, 10:21
Io am abo connex cent 500, primesc lunar 120 min (60 nationale, 60 pe connex), sotia are CNX NR favorite (60 min), 20 min nationale si 30 CNX. In total platesc abo 15 USD + costuri suplimentare max 10 USD. Daca careva dintre operatorii GSM poate sa-mi ofere macar cu 20% plus de cea existenta, as fi bucuros sa fiu abonatul lor.
Sa nu uitam, ca se poate discuta cu cei de la CNX, asa am primit 60 min nationale pe moca si 30 pe CNX. Si luna asta am iplinit 7 ani la CNX, iar la aniversare mi-au dublat min acordate, deci am 240 min si 1000 pe cent! La celalat abo am primit bonus de 100 min luna asta, asa ca am destule minute pe cap, nici nu stiu, cum o voi consuma.
bogro
8th December 2005, 10:57
QUOTE(George_Catean @ Dec 8 2005, 09:41)

da...scuze marixx564..acum am vazut...oricum abonamentele de genu ore seara sau numere favorite chiar daca sunt in orice retea nu le poti compara cu abonamentele cu minute incluse all time...
nu, nu le poti compara overall, dar sunt anumite categorii de consumatori pentru care sunt mai avantajoase, gen functionari, angajati de nivel jos care ziua rup fixul de la firma si isi suna toate rudele de la tara si seara povestesc scurt si la obiect de pe mobilul propriu(uneori inca 3310)......
izu
8th December 2005, 11:38
@A Viszkis - cred ca era vorba despre abonamente care se afla in ofertele operatorilor. Eu unu am cent anytime (200 min taxate cu cent, la orice ora, in orice zi, in connex) dar astea sunt abonamente personalizate si nu are oricene access la ele.
"Sa nu uitam, ca se poate discuta cu cei de la CNX" Cum anume se poate discuta? Ma duc si intind mana?
Ca tare mult m-ar bucura si pe mine niste minute in alte retele.
Toate cele bune!
vodafone_ro
8th December 2005, 15:39
cel mai bun abonament posibil zic ca este ala cent 200 anytime
am auzit ca exista asa ceva 5 usd abon si inca 2 usd minutele
adica 200 min anytime in retea cu 7 usd marfa
si eu am acum pana la 28 februarie 50 min nationale anytime cu numai 4 usd
zic ca si asta e o promotie buna,asta pt ca am dus un preten la connex
Liquidd
8th December 2005, 16:44
buna vreau sa fac si eu un abonament connex , dar nu stiu pe care sa-l aleg, rog sa -mi dati niste sfaturi cei care sunt la connex de ceva timp.
mersi
craiuVerde
8th December 2005, 16:51
sfatul meu e sa dai mai multe detalii daca vrei sa te ajute cineva..
ce abonament este cel mai potrivit pentru tine depinde foarte mult de cat de mult ai sa vorbesti si in ce retele.. mi se pare esential..
izu
8th December 2005, 16:52
QUOTE(Liquidd @ Dec 8 2005, 16:44)

buna vreau sa fac si eu un abonament connex , dar nu stiu pe care sa-l aleg, rog sa -mi dati niste sfaturi cei care sunt la connex de ceva timp.
mersi

momentan nu prea stiu ce abonamente au dar trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:
1 - in ce retea ai de gand sa vorbesti cel mai mult? connex, RTC sau celelalte?
2 - CAND o sa vorbesti cel mai mult? ziua sau seara?
3 - prietenii or sa te mai sune pe connex? 
Toate cele bune!
Liquidd
8th December 2005, 16:53
de vorbit cam 100-200 minute lunar in fiecare retea
izu
8th December 2005, 16:57
QUOTE(Liquidd @ Dec 8 2005, 16:53)

in cazul asta recomand cosmote 120 http://www.cosmote.ro/ro/contractplanfulls...10000&cid=17137
craiuVerde
8th December 2005, 17:01
QUOTE(Liquidd @ Dec 8 2005, 16:53)

pai pe moment abonamentul Connex 200 - 17,5 USD/luna
si apoi, dupa un an stai si te gandesti:
daca observi ca vorbesti in afara orelor de varf atunci e evident ca extraoptiunea ore favorite de 200 minute ti-ar prinde bine.. si ca abonament de baza, daca vorbesti si in orele de varf.. depinde cu ce numere.. daca sunt doar cateva atunci iti iei abonament nr favorite (60 min).. daca sunt diverse numere atunci abonamentul standard + 25
parerea mea...
kingblana
8th December 2005, 17:07
Orange Free : 250 de minute : 280.000 lei .
Mezz
8th December 2005, 19:24
dupa parerea mea nu exista un abonament perfect, depinde de nevoile fiecaruia ...
tatal_lor
8th December 2005, 21:57
krect.
OPTIM-ul meu difera de OPTIM-ul tau si difera de OPTIM-ul lor.
Cred ca e cazul sa o lasam moarta cu OPTIM-ele.
tatal_lor
8th December 2005, 21:58
krect.
Cred ca e cazul sa o lasam moarta cu OPTIM-ele.
krect.
Cred ca e cazul sa o lasam moarta cu OPTIM-ele.E frectie la picoru de lemn
geojoking
8th December 2005, 22:07
am o intrebare putin offtopic: am un abonament connex ore fav de un an luna asta, deci s-a terminat perioada contractuala. pot sa reinnoiesc contractul cu o noua oferta, asta pe 2 ani ? sau daca nu se poate, daca renunt la actualul contract cu tot cu numar, pot sa ma reabonez tot atunci, cu numarul de dinainte ?
pls, pls nu va enervati ca am fost offtopic, da nu am vrut sa fac un subiect nou...
eb2e2
8th December 2005, 23:22
QUOTE(kingblana @ Dec 8 2005, 17:07)

Orange Free : 250 de minute : 280.000 lei .
e in oferta curenta orange ?
minutele saunt in retea sau nationale ?
Codename
9th December 2005, 01:14
Orange Free este un abonament retras DEMULT!
Minutele sunt în rețea.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.