Pentru abonatii DIGI TV, sunteti de acord cu BOMBA-JIJI ?

msv
S-a confirmat Bomba celor de la RCS-RDS ( DIGITV )!!!!
Au aparut noile pliante , cu noua pomana -BAZA GRATIS daca cumperi conserva !!!!!
In atentia vechilor abonati , sunteti de acord cu noua oferta ?
Veti mai plati abonamentul digi de la 1 ianuarie 2006 ?
Oameni buni, haideti sa le dam si noi un sut in fund celor de la Digi Tv, asa cum fac dansii in prezent cu vechii abonati !!!
Cumparati o noua conserva pentru a beneficia de oferta gratis , reziliati vechile contracte , iar glorioasa conducere de la RCS-RDS va constata ca va avea cam acelasi numar de abonati in continuare.
NU este normal ca un vechi abonat sa nu mai valoreze nimic , dupa ce a cotizat timp de un an, si care te-a ajutat sa te dezvolti , iar un abonat nou sa beneficieze de MEGA POMANA rcs-rds!!!
In loc sa investeasca in calitatea serviciilor ( imagine mai buna , TXT , internet , programe noi ) , dansii subventioneaza viitorii abonati !!!!!!
LR
In atentia vechilor abonati , sunteti de acord cu noua oferta ?

Eu am mai spus ca nu sunt de acord. Chiar daca ne-au dat 1 an HBO+Cinemax " for free " pot spune ca si-au batut efectiv joc de noi in acest timp din cauza problemelor cu semnalul pe TP1 si TP2 iar mai apoi cu experimentele lor pe firmware-ul conservelor sad.gif Asta ca sa nu mai spun ca ne-au bagat pe gat fortat la aceea vreme receptoare cu defecte de fabricatie (ma refer aici la sursa defecta pt. toate HSS-1120NA si la primele HSS-1160NA care nu a mai permis la un moment dat updatarea firmware-ului). Oricum eu nu cred ca o sa mai platesc din 01.04.2006 si raman numai pe CATV din cauza ca de astia depind la propriu cu acces-ul la net puke.gif

Oameni buni, haideti sa le dam si noi un sut in fund celor de la Digi Tv, asa cum fac dansii in prezent cu vechii abonati !!!

Din pacate Focus si MaX nu sunt inca o alternativa la GiGi care tinde sa devina monopol pe piata DTH sad.gif
gelu_dh
Intr-adevar a adus explozii in multe inimi bomba digi atat la vechii abonati printre care ma numar si eu (caci ne asteptam cu totii la ceva facilitati si cand colo nimic) cat si la ceilalti concurenti care cred ca vor arunca si ei alte bombe pentru atragerea cat mai multor clienti. Eu unul nu mai cred deacum in bombe in sens pozitiv. Multi isi pun nadejdea in noul receptor digi. Eu unul cred ca va fi un mare jaf caci asa e pe piata: tot ce iese mai in urma e mai prost asa ca nu imi mai pun nici o speranta in ceva bun. Am crezut in bomba dar m-a dezamagit ne-a lovit pe toti abonatii vechi cu schijele ei. FERITI-VA DE BOMBELE DIGI!!!
H725
Cu ce te-a supar digi tv asa de rau?
gelu_dh
Cu cat de repede si cu cat fast a adunat Digi clientii tot asa de repede o sa-i piarda daca nu va face inbunatatiri si o politica nu numai de a atrage clientii ci si de ai pastra. Nu-i greu sa ajungi pe primul loc dar mai greu e sa te mentii pe primul loc. Eu zic ca ar fi frumos sa aiba o politica de fidelitate fata de clienti si sa nu-i fugareasca ci sa- i mentina.
pytonu
Noua oferta e binevenita pentru viitorii posesori, dar pentru cei care au deja kitul a fost o dezamagire crunta.La cat s-a batut toba "dincolo" cu marile modificari ....au fost total neseriosi. Asteptam cu totul alceva nu o oferta economica promotionala. Ar fi trebuit sa ramanem asa surprise.gif nu asa rant.gif
Oricum subiectul e depasit. Am inghitit galusca mergem mai departe.Ferice de cei care au CATV.
Ma abtin de ieri seara sa nu postez cuvinte plastice.
MrMxyzptlk
Moo. asta este lumea in IT si Telecomunicatii. Ofertele de Craciuni de obicei rup gara targului. Asta se practica si in strainatate. Sau uitati-va la ofertele de telefonie mobila. Eu nu m-am plans niciodata ca am luat telefonul meu Zapp cu 129 USD si acum este 39 ... asta este. Asta este lumea in carea traim. Este o oferta superba de a a aduce noi abonati la Digi. Cand am cumparat eu jijiul stiam ca o sa apara o oferta de promotie foarte buna insa aveam nevoie si am luat-o. Si nu regret nici un pic. Si sa stiti, o sa avem si noi o surpriza in curand ... una foarte placuta si nesperata. N-am dreptul sa zic ce este dar va fii o oferta OK...
MrMxyzptlk
Daca ai vedea cele 2 receptoare noi, nu ai mai zice asa ceva. Una este aboslut o bomba uriasa ... celalat cred ca va tintii numai un anumit target din abonatii Digi, insa tot este una superba si foarte utila pentru unii. Mai vb. noi peste cativa saptamni (OK, a doua sigur ca nu va aparea inainte de primavara, dar eu personal o sa-l astept)
isr2002
Nu mai sariti asa de fund in sus. Toate firmele din lume ofera facilitati pt. noii abonati. Si voi (noi) ati (am) avut atunci cind ne-am abonat. Au tot intrat canale, s-a dat gratis HBO si Cinemax... Companiile de telefonie mobila nu fac la fel? Uita-te la ofertele lor. Telefonul pe care ti l-ai luat acum un an cu 150 dolari acum e 19 dolari. Du-te si fa scandal la Connex si Orange!
Nu te obliga nimeni sa ramii la Digi. Ai cablu, Focus, Max, antena UIF...
In al doilea rind pe forumul RDI s-a spus ca in curind urmeaza ceva si pentru vechii abonati. Nici eu nu sint fan Digi. Dar incercati sa fiti realisti. E cea mai buna oferta de pe piata.
AirBoy
Mo, io acum in decembrie, fac abonamente la clientii care au facut anu trecut pe vremea asta smile.gif
Deci..... rezultatul? E mai bine sa te abonezi decat sa ramai client fidel.
RCS va asteapta cu bratele deschise, la fel si Connex-Vodafone si Orange.
pytonu
Daca ai vedea cele 2 receptoare noi, nu ai mai zice asa ceva. Una este aboslut o bomba uriasa ... celalat cred ca va tintii numai un anumit target din abonatii Digi

Ahaaa , deci intentia a fost lansarea stirilor despre noul receptor si probabil acces la internet, dar ceva s-a intamplat si a aparut doar stirea cu promotia altfel nu inteleg de ce s-a batut atata tam tam.
MrMxyzptlk
Nu stiu care a fost intentia lui Fanta. Eu am stirile mele din alta surse ... si eu nu lansez bombe smile.gif
A Viszkis
Veti mai plati abonamentul digi de la 1 ianuarie 2006 ?

Io da, ca-s multumit de serviciile lor. Pana nu demult aveam CATV de la ASStral, unde pt 25 canale plateam 310.000 lei, iar daca vroiam toata grila (40 programe), ma costa 550.000 lei.
Cumparati o noua conserva pentru a beneficia de oferta gratis , reziliati vechile contracte , iar glorioasa conducere de la RCS-RDS va constata ca va avea cam acelasi numar de abonati in continuare.

Io am 3 conserve in casa, nici una nu e cumparata, asa ca n-am de ce sa reziliez contractul. Oferta actuala nu e asa confortabila pt mine, unul care nu vrea sa investeasca 6 milioane in conserve, care dupa 1 an iese din garantie, si daca va avea vreo problema, sa mai cheltui cateva sute de mii de lei. Mentionez, ca 2 dintre cele 3 conserve sunt din lotul ian 2005, si nu apare nicaieri, ca fiind inchiriat, deci nu platesc nimic in afara abonamentului.
NU este normal ca un vechi abonat sa nu mai valoreze nimic

Si la companiile mobile asa este situatia, nu numai la digi.
beerman
Toti ati atins puncte esentiale. Aveti mare dreptate!

QUOTE(isr2002 @ Dec 7 2005, 18:10) *
In al doilea rind pe forumul RDI s-a spus ca in curind urmeaza ceva si pentru vechii abonati. Nici eu nu sint fan Digi. Dar incercati sa fiti realisti. E cea mai buna oferta de pe piata.

Sper ca va fi si pentru noi (mai) bine! Cred ca se poate!

Mai stie cineva ce e cu canalul test?
becali
se stie ca va fi TV 1000, nu se stie de cand biggrin.gif
costelinon1
QUOTE(msv @ Dec 7 2005, 12:39) *
....

La fel procedeaza toti, asa ca nu stii ce sa faci!
Nautilus
Sal,
oare cu noua promotie , cu pachetul de baza Gratis , se poate inchiria decoderul?
sau gratis e , numai daca cumperi tot kit-ul?
LR
QUOTE(Nautilus @ Dec 9 2005, 20:28) *
Sal,
oare cu noua promotie , cu pachetul de baza Gratis , se poate inchiria decoderul?
sau gratis e , numai daca cumperi tot kit-ul?

Oferta cu baza gratis 1 an se aplica numai daca cumperi decoderul si faci contract pe 2 ani.
lheloo
Tocmai m-am abonat si eu la digitv. Stiti ce nu mi-a placut? Ca nu este precizat nicaieri la sediul lor sau in pliantele lor ca se face contractul pe doi ani. Acest lucru l-am citit in contract bineinteles dupa ce mi l-a dat.
LR
Ca nu este precizat nicaieri la sediul lor sau in pliantele lor ca se face contractul pe doi ani

Adreseaza-te in scris la OPC. Nu esti singurul care a fost tras pe sfoara cu ultima oferta.
kingblana
Nu esti tras pe sfoara niciunde daca semnezi de bunavoie . Daca ti-e lene sa citesti contractul , e alta treaba ....
LR
QUOTE(kingblana @ Dec 15 2005, 18:28) *
Nu esti tras pe sfoara niciunde daca semnezi de bunavoie . Daca ti-e lene sa citesti contractul , e alta treaba ....

Orice promotie (drepturi + inadatoriri) trebuie trecuta in pliantul de reclama a serviciului nu numai in contract conform legii.
bmihai47
Sal . Nu-ti spun altceva , decat ca toate firmele ( sat , gsm , etc) fac la fel. Eu sunt abonat la gigitv din iunie 2005 si nu am de ce sa ma plang . Decat sa ma abonez la Max tv care spune ca ofera pachetele + 350 de prog. fta ( taranii nu stiu ca se pot prinde si cu alt receiver ) sau Focussat , care are preturi mai mari si prog . mai putine , mai bine cu GIGITV asa cum ii.Degeaba spune oricare ca nu e bun receiverul , eu sunt foarte multumit . Nu am avut niciodata intreruperi si nici alte probleme.

QUOTE(pytonu @ Dec 7 2005, 17:45) *
Noua oferta e binevenita pentru viitorii posesori, dar pentru cei care au deja kitul a fost o dezamagire crunta.La cat s-a batut toba "dincolo" cu marile modificari ....au fost total neseriosi. Asteptam cu totul alceva nu o oferta economica promotionala. Ar fi trebuit sa ramanem asa surprise.gif nu asa rant.gif
Oricum subiectul e depasit. Am inghitit galusca mergem mai departe.Ferice de cei care au CATV.
Ma abtin de ieri seara sa nu postez cuvinte plastice.

Scuze ca te contrazic . Daca citeai contractele ( cel semnat de tine si cel nou ) nu vorbeai asa . tu ai semnat pe 1 an . Cei cu abonament gratuit 1 an semneaza contract pe 2 ani . Pana si la contractele de chirie sau daca ai cumparat receiverul , ii o mare diferenta. daca ai platit cash , poti renunta oricand . Dar daca ai luat in chirie aparatul ( sau rate ) esti obligat sa platesti chiar daca se face abonamentul 1.000.000 lei . La fel patesc si cei care prind oferta cu 1 an gratis. Al doilea an platesc obligatoriu cat vor cei de la gigitv. Eu inca mai am si catv ( upc timisoara ) , dar vreau sa renunt la el.
daniel28
Eu nu inteleg de ce va ofticati in halul asta. Ofertele la telefonie mobila nu eu evoluat si ele ? Cui nu ii convine sa rezilieze contractul si sa-si faca altul. E foarte simplu
lukas75
QUOTE(lheloo @ Dec 15 2005, 15:47) *
Tocmai m-am abonat si eu la digitv. Stiti ce nu mi-a placut? Ca nu este precizat nicaieri la sediul lor sau in pliantele lor ca se face contractul pe doi ani. Acest lucru l-am citit in contract bineinteles dupa ce mi l-a dat.

CINE CREZI CA ITI DADEA 1 AN MOCCA DACA NU TE PRINDEA INCA UN AN SA ISI SCOATA BANII PE CONSERVA........ death.gif
Nu va mai plangeti ca nu aveti de ce, daca v-au prostit cu oferta lor de 1 an mocca si acu visati ca dupa 1 an sa renuntati TZEAPAAAAAAAAA inlove.gif

Ca sa nu fir rau pana la capat este totusi din punct de vedere financiar cea mai avantajoasa ..... sper ca si focussat sa se trezeasca si sa adopte dupa 31 martie aceeasi politica mai ales ca au receptoare de nota 20 pe care le dau mocca.
Mai bine sa ceara 100 euro pe receptor la toata lumea si sa ofere aceeasi promotie ALBASTRU + ROSU GRATIS 1 an de zile iar in al 2 lea an 19 RON.
w00t.gif
MrMxyzptlk
Daca se dadea un an mokka si abonamentul se facea pe un an eu ziceam ca Digi a innebunit. Este absolut normal ca baonamentul sa-se faca pe 2 ani daca primesti un an gratis.
A Viszkis
Gratuitate la abo baza sta in picioare numai daca platesti si ceva Extra. Daca ceri numa baza, nu e gratuit. Info: 031-4004001
lukas75
QUOTE(A Viszkis @ Jan 23 2006, 14:56) *
Gratuitate la abo baza sta in picioare numai daca platesti si ceva Extra. Daca ceri numa baza, nu e gratuit. Info: 031-4004001

BETON
nu am citit contractu ca nu mi l-au dat boii. Sa fie sanatosi, tataie de la tzara nu va plati pt extra ........
MIINE SPER SA PUN MINA PE EL SA IL STUDIEZ
DECHID POST NOU CU SUBIECTU SPER SA NU VA SUPARATI
POATE TOTUSI CINEVA IL ARE
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.