QUOTE(light_strike @ Mar 30 2006, 20:06)

Mai sa fie. Ia sa vedem ce fenomene ai strudiat tu si in ce fel de mediu "stiintific". Hai, arata ce poti si dovedeste celor care ne citesc ca esti o persoana credibila si nu doar un banal securist cu aere de "citit". Iti fac o lista de intrebari, sa-ti fie mai usor sa raspunzi. Stii tu, ca la exemenele de "masterat" la ... secu.
- ce fenomene ai studiat tu?
- ce inseamna pt. tine "ani de a rindul" ? Mai precis, de citi ani "studiezi" tu aceste "fenomene" ?
- ce parte din studiile tale au dat caracterul de "mediu stiintific" ?
F. bine. Si securistii au acces la info care nu sint publice. Hai pina una alta sa dovedim ca spui adevarul si nu minti intr-un mod lamentabil pt. a da senzatia de "incredere" asupra propriei tale persoane si afirmatii inepte/mincinoase.
Perfect. Atunci fa-o in mod stiintific, asa cum te lauzi ca o faci de ani de-a rindul, altfel nu pari decit un banal raspindac, un inabil manipulator cu o tehnica de manipulare penibila si seaca, care se incurca in propriile lui ite si isi lasa streagul in propriile afirmatii, oferind cititorului abil si inteligent exact "cheile" cu care sa-l demaste.
Fa (expune) te rog o lista cu lucrurile pe care GB le zice ca le face, dupa care, in paralel, o lista cu ceea ce face de fapt (dar vino cu dovezi si argumente, nu cu presupuneri ale tale sau ale unora ca tine sau din mass media).
Care parte vrei s-o inoculezi (manipulezi) mai tare cititorului slab de glagorie (minte), aia cu relatii sexuale sau aia cu eventuala impostura a leaderului spiritual ?
1. Nu exista dovezi ca a avut relatii sexuala cu minore, deci faci o alta afirmatie mincinoasa si nedovedita, dar incerci in mod lamentabil marea cu degetul, adica sa manipulezi folosind cuvinte repetate la saturatie.
2. Nici macar asa zisa acuzatie (retrasa si nedovedita) a Madalinei se refera la O MINORA, nu la mai multe minore.
Pe tine personal, sau pe grupul pe care il reprezinti aici (o faci pe bani, in timpul programului de serviciu, ca si obligatie de serviciu sau benevol ... de unde repet intrebarea: care este realul tau motiv pt. care scrii aici ceea ce scrii???) ce te deranjeaza (mai tare): faptul ca GB e un lider si voi nu inghititi ideea de leader spiritual pt. ca va incurca proiectele malefice mizerabile si manipulatorii ... sau pt. ca el ar fi putut s-o faca cu minorele, ire voi crapati de invidie ca nu o puteti face nici macar cu o femeie in pleninatatea ei ? Deci ce va deranjeaza, invidia sau invidia ?
Si Ioan Botezatorul fugea cind era vinat de oamenii lui Irod. Si Iisus a fugit cind era vinat de farisei. Ei si ce daca GB a fugit cind a fost vinat de oamenii (ciinii supusi) ai masoneriei si reptilienilor, securisti vinduti acestor entitati demoniace si banului ?
Tocmai pt. ca "fugind" nu i-a lasat, ci de acolo ii poate ajuta cu mult mai mult decct i-ar fi putut ajuta din inchisorile securitatii sau mort, cum il doresc ciinii de haituiala ai masonilor, care la rindul lor sint ciinii de vinatoare ai reptilienilor.
Hehehe, bine ai venit pe terenul meu.
Numeste (fa lista) in mod stiintific cu afirmatiile lui GB si apoi adu argumente precum ele ar fi incadrate la "aberatii". Promit ca iti voi confirma sau infirma fiecare pct. din lista ta.
Energiile subtile sint o realitate indubitabila ce exista de la inceputul Creatiei. Fara ele nu ar exista Creatie. Termenul de "energii subtile" este folosit de milenii in diferite contexte si cai spirituale si nu sint apanajul MISA sau al lui GB. Pune mina pe miile de carti de spiritualitate autentica si afla macar detalii teoretice daca practice nu esti inca capabil s-o faci (verifici).
Apropos, pt. ca mi-ai adresat o intrebare directa, iti dau si un raspuns direct: stiu de realitatea lor pt. ca le-am experimantat eu insumi si ma "joc" cu ele asa cum te joci tu cu propriile degete.
Haha, hai ca esti nostim.
Zahei, hai incoa ca e nevoie de tine. Prescrie-i repede ceva acestui baiat care vede numai conspiratii, securisti, fantome, zane, strigoi, energii, aure, masoni, reptilieni, dinozauri, brontozauri, genii ale naturii,irozi, isusi, farisei, dumnezei, bivolari,entitati demoniace.
Mai ai in program ceva? Nu sunt securist, aveam o varsta destul de frageda la revolutie, dar sunt cercetator (stii ce e aia? ), am diplome in matematici superioare, fizica, tehnici de programare, electronica.
Nu sunt o persoana cu creierul spalat de urina lui Grieg.
Si cu asta am incheiat discutia cu tine daca continui cu jignirile. Prefer sa discut cu TAPAS, Naga si cu ceilalti care au spirit de discernamant.
1. Uite copy/paste-ul cerut.
As dori sa ating un capitol destul de controversat si asa numita aura din jurul fiintelor vii, deoarece 90% din literatura de paranormal se bazeaza pe ea. Este numita bioenergie si responsabila de vindecari 'miraculoase". Deoarece am ceva cunostinte in domeniul fizicii, cu ajutorul vostru (sunt implicate si notiuni de biologie), voi incerca sa lamurim aceasta problema.
Atunci cand unui neuron i se aplica un input el devine excitat si isi schimba sarcina electrica. Datorita faptului ca la un moment dat foarte multi neuroni sunt excitati, sarcinile electrice emise sunt vazute sub forma de unde ale creierului, masurabile cu ajutorul electroencefalogramei (masurarea impulsurilor electrice de la nivelul scalpului).
Nu numai creierul are aceasta proprietate, si orice celula vie, deoarece prin schimbul de substante cu mediul inconjurator genereaza sarcini electrostatice infime. La nivelul pielii sau al unui tesut datorita acelorasi factori precum si a diferentelor de temperatura, are loc acelasi fenomen.
La tensiuni foarte mari (zeci de mii de volti ) si la intensitati foarte mici, acel camp electrostatic care inconjoara corpul uman devine vizibil. Proprietatile lui se schimba foarte repede, in functie de factorii enuntati mai sus (de aici fenomenul de schimbare a culorii "aurei" sub influenta unor emotii).
Poligraful, sau detectorul de minciuni inregistreaza fluctuatii ale acestor sarcini electrice de la nivelul pielii, fluctuatii care sunt mai accentuate in conditii de stress.
Deci problema aurei umane precum si a miturilor care o inconjoara este pe deplin elucidata in lumina stiintei. Odata cu elucidarea misterului, ar trebui sa se incheie si acele ramuri ale paranormalului care sunt bazate pe ea.
2. Daca imi arati ceva, dau cate milioane cui vrei tu. Au mai incercat unii.
3. Daca esti interesat putem discuta in detaliu toate aceste fenomene, dar in urmatoarele conditii: sa fie demonstrabile, incheiem subiectul MISA, lasi la o parte jignirile.