Naga, este evidenta tenta brosurilor publicate de MISA. Orice actiune trebuie sa aiba la baza un motiv cat de mic.
Intrebare: Ce legatura are evolutia spirituala cu Protocoalele Inteleptilor Sionului? Cu ce scop sunt citate acele scrieri? Evident ca daca citez din acele scrieri nu inseamna ca sunt antisemit, insa un scop cat de mic trebuie sa am. In plus, acele potocoale reprezinta cartea de capatai a adeptilor teoriei conspiratiei mondiale, evreii care detin controlul asupra lojilor masonice, etc. Mai erau scrierile lui Jan Van Helsing, le-am citit si eu, si le-am pus apoi pe cosul de gunoi.
De remarcat similitudinea dintre nationalistul Jan Van Helsing care sustinea ca Germania va fi buricul pamantului dupa cel de-al treilea razboi mondial care va avea loc conform profetiilor in jurul anului 2000, si Gregorian Bivolaru care sustine ca Romania va fi centrul spiritual al planetei. Sa nu uitam ca Protocoalele au fost traduse prima oara din germana de catre Ionel Mota, ginerele lui Corneliu Zelea Codreanu.
PS: Mai tine cineva minte fituica aceea semnata de Ion Tugui intitulala "Cei sapte ani apocaliptici"?
Era prezentat "contele Iccampuciato", un adept MISA de 19 ani care nici macar nu stia salutul tibetan desi calatorea prin Shambala cum calatoresc eu cu tramvaiul 16. Era prezentata tehnica devierii asteroizilor, etc
Interesant cum persoane culte si inteligente cum pare a fi TAPAS se pot lasa manipulate de asemenea basme.
Intrebare: Ce legatura are evolutia spirituala cu Protocoalele Inteleptilor Sionului? Cu ce scop sunt citate acele scrieri? Evident ca daca citez din acele scrieri nu inseamna ca sunt antisemit, insa un scop cat de mic trebuie sa am. In plus, acele potocoale reprezinta cartea de capatai a adeptilor teoriei conspiratiei mondiale, evreii care detin controlul asupra lojilor masonice, etc. Mai erau scrierile lui Jan Van Helsing, le-am citit si eu, si le-am pus apoi pe cosul de gunoi.
De remarcat similitudinea dintre nationalistul Jan Van Helsing care sustinea ca Germania va fi buricul pamantului dupa cel de-al treilea razboi mondial care va avea loc conform profetiilor in jurul anului 2000, si Gregorian Bivolaru care sustine ca Romania va fi centrul spiritual al planetei. Sa nu uitam ca Protocoalele au fost traduse prima oara din germana de catre Ionel Mota, ginerele lui Corneliu Zelea Codreanu.
PS: Mai tine cineva minte fituica aceea semnata de Ion Tugui intitulala "Cei sapte ani apocaliptici"?
Era prezentat "contele Iccampuciato", un adept MISA de 19 ani care nici macar nu stia salutul tibetan desi calatorea prin Shambala cum calatoresc eu cu tramvaiul 16. Era prezentata tehnica devierii asteroizilor, etc
Interesant cum persoane culte si inteligente cum pare a fi TAPAS se pot lasa manipulate de asemenea basme.
Apropo de Van Helsing, crezi ca MISA putea sa ii ignore operele?
http://www.yogaesoteric.org/content.aspx?lang=RO&item=3399
Un om îndrăzneț din Germania a avut curajul să expună aceste aspecte, este vorba de un german care și-a luat pseudonimul Jan Van Helsing. El a a scris trei lucrări care i-au deranjat atât de mult pe francmasoni, pe cei din gradele înalte din Francmasonerie, încât s-a ajuns la situația paradoxală să-i interzică lui Jan Van Helsing cărțile, în plin secol 20. Chiar dacă pare de necrezut, cărțile lui sunt interzise în unele țări! În Franța s-a recurs la un artificiu și o lucrare de-a lui a fost scoasă sub alt titlu, “Cartea Galbenă” și fără numele autorului. La fel, în America, textul Protocoalelor maeștilor francmasoni nu există în librării, nici în cele mai faimoase librării ale Americii. Ceea ce pare ciudat, dar nu este ciudat.
.............
Aici constat că nu prea sunt oameni care să le spună adevărul celor care aparțin națiunilor care se află în această situație tragică, de manipulare. Cu excepția unor cazuri izolate, cum avem cazul lui Jan Van Helsing despre care v-am vorbit. Mai mult decât atât, am avut curiozitatea să aflu ce au urmărit să facă cu Jan Van Helsing. Avem chiar o caseta pe care Jan Van Helsing personal declară toate persecuțiile, amenințările și teroarea la care a fost expus de francmasonerie, după ce și-a scris cărțile. Inclusiv amenințările cu moartea și chiar un proces cumplit penal la care francmasonii au recurs și numai o eroare, care de fapt este o intervenție a lui Dumnezeu, a făcut ca el să nu ajungă în închisoare. Și chiar pot să vă spun că în urma acestei terori la care a fost supus, au ajuns să-l sperie. Din această cauză l-au redus la tăcere.
Și noi avem în România conducători care sunt francmasoni și unii dintre ei sunt chiar puși în ipostaza de a da telefon la organele de resort ca să le ordone să ia măsuri împotriva acestei școli de Yoga. Mai mult decât atât, noi, în cadrul școlii din România, am pus la dispoziția celor care sunt inițiați, modalitatea de a intra în legătură, în comuniune, în rezonanță cu puteri benefice teribile. Așa că știind aceasta și cunoscând că în România sunt foarte mulți oameni care cunosc aceste taine, pot să spun de pe acum, că francmasoneria mondială va avea mult de lucru cu noi! Pentru că aceste aspecte, chiar Jan Van Helsing la momentul la care a scris cartea nu le cunoștea. Totuși nu vreau să rămâneți cu impresia că poporul român n-are uscăturile lui și să credeți că totul în România este mirific și angelic. Este chiar regretabil din punctul acesta de vedere că adeseori inteligența cu totul excepțională cu care este dotat acest popor este folosită în direcții reprobabile.
P.S. S-a discutat mult anul trecut pe topicul vechi despre Van Helsing asta, iar cand am facut niste glume pe faza faptului ca Van Helsing sustine ca exista si acum baze naziste pe Luna, ca Iisus a fost creat prin inginerie genetica de extraterestrii etc., un coleg de-al lui TAPAS, tsilviu999, mi-a cerut insistent, la modul foarte serios, sa aduc dovezi cum ca nu e asa cum scrie VanHelsing.