igraine
28th March 2006, 23:13
Asa, acum... exista si cursanti crestini care cred in reincarnare? Daca da, cum impaca cele doua conceptii despre viata de dupa moarte?
landscape10
29th March 2006, 06:45
TAPAS,
1. Oops. Deci crezi ca GB a avut raporturi sexuale cu Madalina. Acuma intre noi fie vorba, ti se pare normal si corect ca un guru iluminat spiritual sa aiba raporturi sexuale cu elevii sai? Nu e treaba lui sa le arate calea catre adevar fara nici un interes? Ce exemplu poate oferi elevilor sai un om cu o viata dezordonata in care a vanat oportunitati? Si daca a fost Madalina, crezi ca a fost prima? Stii tu, legendele au si un sambure de adevar. Lui GB ii plac femeile si la MISA avea de unde alege, doar e ograda proprie. Nu e nimic rau in a-ti place femeile, si mie imi plac (si banuiesc ca si tie), dar nu fac avansuri colegelor de servici, mai ales cand diferenta de varsta este de 20-30 de ani. (sa nu imi vii cu fraza "dragostea conteaza", nu suntem ipocriti).
Acum din punct de vedere al Madalinei, crezi ca il iubeste la nebunie pe GB? Vorbeai de subconstient, oare nu dorinta de afirmare in cadrul MISA, precum si avantajele materiale au impins-o sa faca acest gest? Tu ar trebui sa stii mai bine, din ce familie provine Madalina? Daca provenea dintr-o familie stabila, cu oameni provenind din clasa de mijloc, daca ar fi avut o educatie solida, o cultura pe masura, nu ar fi recurs la acel gest. Dar din pacate pentru ea lucrurile nu au stat asa. Ma vei intreba de unde stiu din ce mediu provine Madalina. Asa e, nu o cunosc, nu stiu, dar din cate am vazut fugitiv la TV, provine dintr-o familie de oameni simpli care nu i-au oferit educatia adecvata, si posibilitatea de a avea o viziune sanatoasa asupra vietii. Acesti copii isi cauta cu disperare o cale, un refugiu. Mai ales, cand nu au avut parte de bunuri materiale cu ajutorul carora sa isi satisfaca unele necesitati personale minime, fac orice pentru a le obtine. Dar atunci cand nu ai principii morale bine inchegate, si esti in stare sa faci sex pentru bunuri materiale sau orice fel de favor, atunci esti o tarfa.(nu judec pe nimeni, constat si imi spun parerea, care probabil va fi impartasita de multi).
Cat despre brutalitatea procurorilor si a militienilor, am spus undeva ca sunt de acord cu asa ceva? Evident, descinderile brutale care au avut loc la domiciliul unor membrii MISA precum si tratamentul aplicat Madalinei nu sunt legale si merita condamnate.
2. De ce insisti aiurea pe exemplul meu cu pungile cenusii de sub ochi? Era DOAR un exemplu, nimeni nu a spus ca se potriveste in cazul tau, dar in general este o metoda de manipulare (repet, nu am spus ca ar fi cazul la tine). Dar exista posibilitatea (chiar daca e mica si nu iti trece acum prin cap) sa fi aflat acele lucruri prin mijloace "normale"?