Nu ma intereseaza asa ceva.
Problema este ca la ce reputatie ati creat practicii yoga in Romania, nu cred ca mai poate aproape nimeni sa mai deschida un curs serios care sa se bucure de mult succes. Din cauza lui GB & co. si a mass-mediei noastre, pentru majoritatea romanilor cuvantul "yoga" a devenit sinonim cu bautul de pipi sau cu orgiile sexuale. Asa ca MISA are pozitia asigurata pe piata, datorita in primul rand numarului mare de cursanti pe care i-a "recrutat" deja in 15 ani si in al doilea rand datorita existentei unui anumit numar de curiosi care vor sa vada cu ochii lor daca ce au vazut la TV este real sau nu. Cel mai bine ar fi fost ca MISA sa fi avut o concurenta puternica inca din 1990. Daca ar fi fost asa, GB nu si-ar fi putut permite unele abuzuri savarsite impotriva discipolilor, care ar fi avut unde pleca pentru a continua sa invete ce ii interesa. Acum este mult prea tarziu pentru asa ceva.
Apropo de subiectul asta, ce aveti cu kapalika de il atacati pe alte forumuri?
Macar el si rakhpai incearca sa faca ceva pentru a prezenta traditia tantrica in forma ei autentica, fara aberatii a la GB.
Chiar asa de tare va deranjeaza concurenta? Vreti mortis sa va pastrati monopolul pentru a-i permite in continuare lui GB sa foloseasca informatiile despre yoga si tantra pe post de "nada" pentru naivi si, mai ales, naive? 
Problema este ca la ce reputatie ati creat practicii yoga in Romania, nu cred ca mai poate aproape nimeni sa mai deschida un curs serios care sa se bucure de mult succes. Din cauza lui GB & co. si a mass-mediei noastre, pentru majoritatea romanilor cuvantul "yoga" a devenit sinonim cu bautul de pipi sau cu orgiile sexuale. Asa ca MISA are pozitia asigurata pe piata, datorita in primul rand numarului mare de cursanti pe care i-a "recrutat" deja in 15 ani si in al doilea rand datorita existentei unui anumit numar de curiosi care vor sa vada cu ochii lor daca ce au vazut la TV este real sau nu. Cel mai bine ar fi fost ca MISA sa fi avut o concurenta puternica inca din 1990. Daca ar fi fost asa, GB nu si-ar fi putut permite unele abuzuri savarsite impotriva discipolilor, care ar fi avut unde pleca pentru a continua sa invete ce ii interesa. Acum este mult prea tarziu pentru asa ceva.
Apropo de subiectul asta, ce aveti cu kapalika de il atacati pe alte forumuri?
Pai tu de unde stii ce e autentic si ce nu? Esti expert in Tantra, in Yoga in general? Ai vreo realizare spirituala? Esti sigur ca tu, sau cei doi kapalika si rakhpai aveti ceva autentic si noi ceilalti avem numai aberatii? De ce ? Ca asa zice Naga? Dar cine este Naga sa decida cat din ceea ce fac eu, spre exemplu este corect si cat nu? Nu crezi ca iti iei o sarcina prea grea, sa judeci pe altii? Eu ma judec pe mine, ma uit la viata mea, vad ca am facut si greseli, admit ca inca fac, adica admit ca gresesc, dar ce face Naga de exemplu nu ma intereseaza! Am mai spus-o si o mai spun: Amice, cred ca ai ceva la cap, o obsesie, o pata pe creier cu privire la MISA & GB.