Si cum ai verificat tu in 2000-2001 daca exista cu adevarat sau nu pericolul cutremurului ala pentru evitarea caruia se lucra atat? Cum ai verificat faptul ca in 2012 va avea loc "Marea Translatie"? Cum ai verificat faptul ca masoneria este condusa de Satan, ca a creat intr-adevar virusul HIV sau ca are unele intelegeri ultrasecrete cu extraterestrii? Cum ai verificat faptul ca Dumnezeu in persoana le vorbeste cursantilor ce practica "rugaciunea de 24 ore" si nu este vorba de simple halucinatii? Cum ai verificat faptul ca "raspunsurile" pe care le primesti la consacrare provin de la Dumnezeu si nu sunt de fapt creatii ale propriei tale minti? Cum ai verificat faptul ca GB este intr-adevar eliberat? etc. etc. etc.
As putea continua cu un sir foarte lung de intrebari, dar nu cred ca are sens sa fac asta.
Eu iti propun sa facem o invoiala, si anume sa revenim pe forumul asta (daca o mai exista atunci) in ianuarie 2013, iar cel care nu a avut dreptate in privinta existentei "Marii Translatii" din 2012 sa isi ceara in mod public scuze. Ce zici?
As putea continua cu un sir foarte lung de intrebari, dar nu cred ca are sens sa fac asta.
Eu iti propun sa facem o invoiala, si anume sa revenim pe forumul asta (daca o mai exista atunci) in ianuarie 2013, iar cel care nu a avut dreptate in privinta existentei "Marii Translatii" din 2012 sa isi ceara in mod public scuze. Ce zici?
Pai cine a zis ca am vrificat? O sa verific, toate la timpul lor.
Nu fac nici o invoiala cu tine.