Probabil prea complex pentru mintea multora dar interesant
"Casa inteligenta
"Casa inteligenta
Neee... asta e ceva vechi si frumos, e un sistem de "home management" poate mai evoluat... de aici si pana la ineptiile alea cu pierderea libertatii e o imensa prapastie. In primul rand, nu e nimeni obligat sa foloseasca asemenea tehnologii, si daca le foloseste nu e obligat sa puna statisticile si camerele de supraveghere pe internet cum o fac aia care tocmai si-au cumparat si ei o camera web ieftina si cu zgomot si sunt in clumea fericirii "testand-o"... o face de buna voie cel mult si aia nu mai e pierdere de libertate e ceva dat la tava
Daca vrei sa discutam despre subiectul de conspiratie "privacy" si altele o putem face cred in alt thread, nu de alta dar nu are chiar nimic in comun cu Bivolaru si piss drinkers, cat despre mind control, ti-am spus cum se face cel mai usor... scrieri "sacre" + aberatii + show tv sau o varianta si mai puternica, scrieri "sacre" + internet culture
Later edit: Trecand peste specificul site-ului de pe care e luat articolul acela (paranormal-conspiratie), as vrea sa mai adaug ceva, orice tehnologie de orice fel cu putina imaginatie se poate folosi si la bine si la rau, totul depinde de om, mai exact de cel care face legi si care le aplica si vecheaza la aplicarea lor. De ex. sunt unii care spun ca telefonia mobila in sinea ei e ceva rau, satanic bla bla bla... si vin ca argument ca se poate folosi la detonat bombe, urmarirea unei sedinte secrete etc, dar cred ca esti constient ca e totusi o tehnologie care nu numai ca ne face mai productivi dar apropie oamenii, familia. O masina de ex. e super utila cand trebuie sa ajungi undeva mai repede sau pe vreme proasta dar daca nu o stapanesti iti poate fi sicriu... si multe alte exemple, eu personal cred ca numai cineva bine "spalat pe creier" ar putea sa vada numai partea rea a lucrurilor. Daca mergi pe strada si se uita unu la tine inseamna ca iti violeaza intimitatea nu... ? Nu prea cred, oamenii sunt fiinte sociale si trebuie sa invete sa traiasca impreuna si sa lase de-o parte paranoia. Somnul ratiunii naste monstri.