QUOTE(Billy @ Mar 1 2006, 00:40)

Si sa nu zici ca nu incerci sa INFLUENTEZI opiniile celor caruia li te adresezi, caci ce ALTCEVA reprezinta CULORILE si SUBLINIERILE cu care DE FIECARE DATA PERSONALIZEZI citirea citatelor pe care le dai. Oare aceasta sa fie explicatia ca nu dai DOAR link-ul ci faci mereu Copy&Paste? Caci altfel ai pierde, nu-i asa, ocazia sa-ti pui amprenta interpretarii proprii pe ... citat. Ma insel eu sau folosesti vreo metoda studiata pe la Psihologie?
Bineinteles ca imi exprim si parerea mea subiectiva cu fiecare ocazie, pentru ca asta este un forum si nu cadrul de manifestare al vreunui congres stiintific. Toti userii, inclusiv tu, isi exprima parerile personale aici.
Daca as fi vrut cu adevarat sa influentez puternic opiniile celorlalti, puteam foarte simplu sa selectez doar citatele care ma interesau si eventual sa mentionez doar site-ul de unde sunt luate, fara sa dau link catre pagina respectiva. Am preferat insa sa postez articolele intregi, atunci cand s-a putut si n-au fost prea lungi, si sa pun link-ul direct catre sursa, pentru ca oricine sa poata verifica contextul publicarii textelor. Iar metoda coloratului unor fraze cred ca ai vazut ca am adoptat-o recent. Pe topicul vechi nu cred ca ai sa vezi metoda asta folosita de mine. Acolo multe articole MISA le-am postat fara sublinieri, iar impresia negativa asupra userilor neutri sau anti-MISA a fost chiar mai mare decat cea data acum sublinierile mele, pentru ca atunci erau inca niste noutati pentru ei (desi MISA publica in general cam aceleasi lucruri de 15 ani incoace).
In ce priveste scan-urile din carti si reviste publicate de MISA, in cazul asta a trebuit sa selectez anumite pagini, pentru ca nu puteam scana si posta cartile sau revistele integral. I-am propus odata in gluma lui Mosotti sa postez integral o carte de-a lui Van Helsing si cred ca iti imaginezi reactia lui. 
QUOTE(Billy @ Mar 1 2006, 00:40)

Si asa este, ai dreptate, se pare ca subiectul MISA s-a transformat pe nesimtite in subiectul Naga, tocmai datorita obsesiei pe care ai facut-o pentru MISA (cel putin asa se vede de pe dealul pe care stau eu si daca nu ma insel, nu doar de pe dealul meu).
Sa inteleg ca subiectul topicului asta devine incet, incet un proces contra Naga, cu Billy pe post de avocat din oficiu al MISA?

QUOTE(Brahman @ Mar 1 2006, 00:45)

Billy, si eu cred ca saracul Naga are o obsesie pentru MISA si GB. Asta e, fiecare judeca prin mintea lui!!! Fiecare om are realitatea lui pe care, dupa parerea, o merita cu varf si indesat!!!!
P.S. Naga, poti sa bagi mana in foc ca "realitatea" ta este mai "reala" decat a unui schizofrenic sau decat a lui badea Gheorghe din Cuca Macaii?
Eu imi descriu propria realitate, iar tu si prietenii tai pe ale voastre. Forumul pentru asta a fost creat. Care e problema?
Tocmai de asta nici nu am avut vreodata intentia sa fac report la vreunul dintre mesajele tale, pentru ca iti descriai singur foarte bine propria-ti realitate.