Atunci de ce mai postezi, ca tot ziceai tu altadata ca nu ar avea rost?
Serios acum, tu vad ca stii sa arunci jigniri, dar sa argumentezi ceva in mod inteligent nu prea. Cumva nu lucrezi suficient pe Ajna Chakra?
Interesanta replica "howgh!".
Mie imi aduce aminte atat de un user pro-misa cu nume de amerindian, acum absent, cat si de un personaj din "Zbor deasupra unui cuib de cuci".
Oare cum s-ar potrivi povestea din carte (ecranizata in 1975) cu situatia de la MISA?
Eu zic ca GB seamana cu sora Ratched in multe privinte,mai ales prin atitudinea sa tiranica fata de discipoli. 
Serios acum, tu vad ca stii sa arunci jigniri, dar sa argumentezi ceva in mod inteligent nu prea. Cumva nu lucrezi suficient pe Ajna Chakra?
Interesanta replica "howgh!".
Bai frate, NU INTELEGI CA ORICE ARGUMENT ADUC, PENTRU TINE NU ESTE BUN? AI ACEA ATITUDINE DE CARE MIE IMI ESTE SCARBA, DE A CAUTA NOD IN PAPURA CU ORICE PRET, DE RASTALMACII ORICE CUVANT SPUS DE MINE SAU DE ALTII, DE A ARUNCA CU PIATRA, DE A INVINOVATI PE CINEVA!
TINE MINTE NAGA CE ITI SPUN:
CINE SEAMANA VANT, CULEGE FURTUNA.
CINE SCOATE SABIA, DE SABIE VA PIERI.
CINE ESTE FARA DE PACAT SA DEA PRIMUL CU PIATRA.
NU JUDECA CA SA NU FII JUDECAT.
OK, SA ADMITEM CA SUNTEM O MANA DE RATACITI, CE TE DOARE PE TINE ATAT DE TARE CA EU AM ALES ACEST MOD DE VIATA ATATA TIMP CAT EU SUNT MULTUMIT? AI AUZIT DE LIBER ARBITRU? AM GRESIT, PLATESC, CE, O SA VI TU SA PLATESTI GRESELILE MELE? ASA CA, VEZI DE VIATA TA ACOLO, DE MIZERIA IN CARE TRAIESTI SI LASA PE FIECARE PE NIVELUL LUI.