Brahman, pentru tine reiau acum un citat pe care i l-am dat mai demult pe topicul vechi lui tsilviu. Citeste-l cu atentie si gandeste-te bine catora dintre cursantii MISA li se potrivesc lucrurile descrise aici. Citatul este luat dintr-o carte de psihiatrie de dr. Marie Georgescu, de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti.
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&sh...ndpost&p=831619
"Persoana cu tulburare de personalitate schizotipala gandeste, vorbeste, se comporta si se imbraca ciudat, neobisnuit, in dezacord cu normele sociale acceptate de mediul in care isi desfasoara existenta.
Modul stabil de a gandi al persoanei schizotipale este dominat de "convingeri ciudate si gandire magica ". Acesti subiecti cred in spirite, miracole, vraji si diverse simboluri primitive, se simt inzestrati cu puteri speciale, "paranormale", cum sunt capacitatea de a comunica prin telepatie, de a fi "clarvazatori", de a avea "premonitii". Unii se implica in practici oculte si religii neobisnuite. Subiectul se simte in centrul atentiei pline de ostilitate a celorlalti oameni. Interpreteaza gesturile si comentariile acestora intotdeauna rauvoitoare ca referindu-se la propria persoana si este foarte sensibil la sentimentele lor negative, pe care le sesizeaza cu usurinta.
P.S. Cand am declarat lucrurile alea despre mine eram autoironic si ma gandeam doar la inclinatia mea de a crede ca telepatia, clarviziunea si premonitia sunt fenomene reale, dar atunci cand e vorba de tine, Antinanco, Tsilviu si light, incep sa devina interesante si partile din definitia tulburarii care privesc suspiciunea fata de ceilalti si modul de interpretare eronat al actiunilor celor din jur. Sa iti aduc aminte de modul cum ii suspectati voi pe toti ceilalti care nu sunt de acord cu GB si MISA cum ca ar fi platiti de masoni, posedati de demoni etc.?
Deci dupa tine, ce nu poti explica la o fiinta umana, este catalogat ca schizofrenic!
Pai atunci... chiar ca nu prea am ce sa comunic cu tine.
Pai atunci... chiar ca nu prea am ce sa comunic cu tine.
Unde am declarat eu asa ceva?