maxymusrulz
Dec 8 2005, 18:42
Dupa parerea mea sa stai in pielea goala in fata unei multimi mi se pare un lucru stupid.
Da am vazut ce fel de meditatii faceau yoghini prin flimele alea xxx, maritul peste se folosea de "sarmanele" fete sa faca filme xxx, eu cred ca adunatura aia de persoane care beau urina dupa cate am auzit sunt sariti cu totii.
Rodrigues
Dec 9 2005, 09:23
Transmutatia universala se va produce in 2006.
deci politica fotbalul si yoga sunt la degetul mic al oricaruui roman. toti simt experti si emit judecati de valoare.
continuati .....
da-te mai departe cu parerea. urmeaza cliseul catalinradutanasian ...
eu zic ca asta este un topic de oameni plictisiti care nu au alta treaba decat sa flecareasca despre ceva la care defapt nu se pricep, doar au citit, au auzit, stiu ei, au vazut la televizor, niste amici au spus etc ....
francmason32
Dec 10 2005, 22:52
Cum sa sezizeze contradictiile cand ei inghit pe nemestecate tot ceeace le debiteaza Guru "Duru".
Pe de alta parte ei sunt "oameni liberi" care nu se lasa manipulati.
Gregorian Bivolaru a primit azil politic in Suedia, lasand autoritatile romane cu buza umflata
Gregorian Bivolaru a primit azil politic in Suedia. Autoritatile din Malmö au fost de acord cu solicitarea lui de a primi rezidenta si azil in Suedia pe considerente politice. Decizia a fost comunicata avocatilor de la Bucuresti in prima zi a anului 2006 si nu poate fi atacata de autoritatile de la Bucuresti. In cererea sa de azil, Gregorian Bivolaru a invocat faptul ca in Romania, inca din 1989, a fost persecutat, iar drepturile sale au fost ingradite din motive politice.
Liderul spiritual al MISA crede si acum ca viata sa este in pericol, motiv pentru care a cerut protectie autoritatilor suedeze. Martorii apararii au spus in repetate randuri ca inca din perioada in care se afla in arestul politiei a primit amenintari cu moartea, lucru care il face acum extrem de precaut. In urma cu o luna, Suedia a respins cererea de extradare transmisa de ministerul roman de Justitie pe numele lui Gregorian Bivolaru, anchetat in Romania pentru perversiuni sexuale cu o minora, trafic de persoane si tentativa de a trece granita in mod fraudulos. Bivolaru este judecat in lipsa, la Tribunalul Sibiu, unde procesul a inceput dupa ce aparatorii lui au cerut stramutarea din Bucuresti in oricare alt loc din tara. Trebuie spus ca o mare parte din vina o are si Ministerul Justitiei in ceea ce priveste deznodamantul acestui caz. Institutia care a aparat reputatia statului roman prin Ministerul de Externe a tratat procesul care s-a desfasurat la Malmö cu iresponsabilitate.
Voi fi omorat
In timpul audierilor ce au avut loc la Tribunalul din Stockholm, Gregorian Bivolaru a afirmat, in repetate randuri: "Daca ma trimiteti in Romania, ma asteapta 20 de ani de inchisoare, timp in care, cu siguranta, voi fi omorat”. Aceasta declaratie ne-a fost dezvaluita, in urma cu doua luni, de Cosmina Oprea, purtatoarea de cuvant a Miscarii pentru Integrarea Spirituala in Absolut (MISA). De asemenea, atunci, au mai fost audiati trei martori ai apararii, respectiv Madalina Dumitru, Costel Barladeanu si Karl Erik Nylund. Acest fapt a contat mult in extradarea lui Guru.
Martorii decisivi
Potrivit Cosminei Oprea, primul martor, Madalina Dumitru, fata despre care s-a spus ca Guru a facut sex pe cand era minora, a negat toate acuzatiile aduse mentorului ei. Ea a declarat in fata judecatorilor ca a fost "o unealta in mainile autoritatilor", care au folosit-o pentru a-l baga dupa gratii pe Gregorian Bivolaru. Tanara a mai povestit "abuzurile" la care a fost supusa, cum ar fi amenintarea cu arma, tinerea sa 14 ore fara mancare si obligarea de a semna declaratia care urma sa-l condamne pe Bivolaru. Ea a mai spus judecatorilor suedezi ca a doua zi a depus varianta adevarata a declaratiei, pe care, insa, "nimeni nu a luat-o in seama”. Trebuie precizat ca Madalina Dumitru nu a putut decat sa schimbe cateva priviri pline de duiosie cu Bivolaru, pentru ca autoritatile suedeze nu l-au lasat sa vorbeasca cu nimeni.
Trebuia judecat in Romania
Cel de-al doilea martor, Costel Barladeanu, este un vechi membru MISA. El a locuit timp de mai bine de zece ani intr-un ashram. In legatura cu acuzatia de trafic de persoane, de care este acuzat Bivolaru, Barladeanu a spus ca nu poate fi vorba despre asa ceva. "Cu siguranta as fi aflat daca se intampla asta. As fi fost primul care ar fi parasit ashram-ul daca aveam cunostinta de asemenea lucruri". Preotul psiholog Karl Erik Nylund, al treilea martor, a citat dintr-un studiu facut de el, asupra lui Bivolaru, pe care l-a vizitat in celula: "Este o persoana armonioasa, care nu are atitudini dictatoriale", a conchis Nylund. De cealalta parte, procurorul care a prezentat acuzatiile ce ii sunt aduse Gurului – act sexual cu minori si trafic de persoane – a declarat ca "Gregorian Bivolaru trebuie sa fie judecat in Romania, tara candidata la aderarea in Uniunea Europeana".
Andrei R. Dobrogea "Gardianul"
CE-TI DORESC EU TIE, DULCE ROMÂNIE
Ce-ti doresc eu tie, dulce Românie,
Tara mea de glorii, tara mea de dor?
Bratele nervoase, arma de tarie,
La trecutu-ti mare, mare viitor!
Fiarba; vinu'n cupe, spumege pocalul,
Daca; fiii-ti mândri aste le nutresc;
Caci ramâne stânca, desi moare valul,
Dulce Românie, asta ti-o doresc.
Vis de razbunare negru ca mormântul
Spada ta de sânge dusman fumegând,
Si deasupra idrei fluture ca vântul
Visul tau de glorii falnic triumfând,
Spuna lumii large steaguri tricolore,
Spuna ce-i poporul mare, românesc,
Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare,
Ingerul iubirii, îngerul de pace,
Pe altarul Vestei tainic surîzând,
Ce pe Marte'n glorii sa orbeasca-l face,
Când cu lampa-i zboara lumea luminând,
El pe sânu-ti vergin înca sa coboare,
Guste fericirea raiului ceresc,
Tu îl strânge'n brate, tu îi fa altare,
Ce-ti doresc eu tie, dulce Românie,
Tânara mireasa, mama cu amor!
Fiii tai traiasca numai în fratie
Ca a noptii stele, ca a zilei zori,
Viata în vecie, glorii, bucurie,
Arme cu tarie, suflet românesc,
Vis de vitejie, fala si mândrie,
Dulce Românie, asta ti-o doresc!
sandossu
Jan 3 2006, 21:43
hai sa daramam puscariile si sa mutam toti detinutii la ei, ca sunt in pericol saracii
rakoczy
Jan 4 2006, 12:02
Hei, unde sunt cei ce postau furios la fostul topic cu Bivolaru? Nu se bucura pt. Guru al lor?
Antinanco
Jan 5 2006, 13:27
Omul anului 2005
de Andrei Comănescu (AIM)
Abonații Buletinului Informativ AIM (site-ul Active Information Media) au decis cine este omul anului 2005. Au fost peste 20 de nominalizări din cele mai diverse domenii: general, social, politic, științific, etc. Iată câteva din opiniile trimise pentru a susține și motiva personalitatea aleasă pentru 2005:
\"O persoană pe cât de controversată și mediatizată, pe atât de puțin cunoscută și înțeleasă.\"
\"Pentru lupta tenace pe care o duce împotriva forțelor care încearcă să distrugă România și pe oricine este împotriva lor. Pentru faptul că nimic nu îl intimidează și nu îl poate face să renunțe.\"
\"A fost tenace și a învins. A învins justiția coruptă din România. Ne-a arătat că, dacă vrei - poți! Dacă nu te lași înfrânt, câștigi!\"
\"Pentru curajul de care a dat dovadă în lupta pe care o duce împotriva masoneriei mondiale.\"
\"Domnia sa a reușit să scoată în evidență, la nivel internațional, precaritatea justiției române, acum, în preajma posibilei noastre integrări europene.\"
\"A reușit să pună bazele unei mișcări ce s-a dovedit viabilă și unită chiar și după ce el a plecat dintre ei, aceștia dovedind că nu sunt o turmă așa cum sugerau autoritățile și mass-media din România într-o uriașă campanie de manipulare a maselor.\"
\"Pentru că este singurul român care a primit recunoaștere mondială după 1989.\"
Omul anului 2005 este Gregorian Bivolaru
Ceea ce n-au reușit alții, realizează el: demascarea sistemului ticăloșit. Justiția română a primit o \"palmă\" de la cea suedeză prin refuzul extrădării în România a lui Gregorian Bivolaru. La procesul de la Curtea Supremă din Stockholm, procurorul suedez a pledat, surprinzător, în favoarea lui Bivolaru. Suedezii au fost impresionați de mărturiile Mădălinei Dumitru și a unui alt practicant yoga, audiați ca martori, care au povestit cum au fost maltratați de forțele de ordine din România.
Autoritățile suedeze au declarat că \"s-a încercat incriminarea unei persoane nevinovate și prezentarea ei ca infractor de drept comun, din cauza convingerilor sale, ceea ce încalcă flagrant drepturile elementare ale oricărei ființe umane\". Sunt concluziile unui stat membru al Uniunii Europene, care nu pot fi trecute cu vederea de autoritățile române, așa cum au fost ignorate mărturiile și protestele miilor de români, cursanți Yoga.
Ca urmare, ministrul justiției din România, Monica Macovei, cere \"verificarea modului în care au fost și sunt respectate drepturile și garanțiile procedurale în cauzele privindu-l pe Gregorian Bivolaru\", așa cum se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul de Relații Publice al Ministerului Justiției în data de 16 decembrie 2005. Acesta poate fi un prim pas către demascarea multiplelor ilegalități și abuzuri comise împotriva lui Gregorian Bivolaru, împotriva MISA și a miilor de cursanți Yoga ai școlii MISA.
(http://active.info.ms/?a=168)
Antinanco
Jan 5 2006, 14:05
bine ma naga ca toate cretinatatile de fost \\\"insider\\\" pe care le debitezi tu despre MISA si GB nu-s altceva decat rezultatul unei intentii nobile de a informa cetatenii acestei tari despre advarata fata a MISA si GB.
dupa cum prea bine vezi si tu, cee ce se petrece nu face decat sa arate adevarata fata a celor de-al de tine! stii tu, cine sapa groapa altuia....
ps. sa-ti pocneasca tie ochii-n cap daca eu n-am primit nici un mail de \"mobilizare\" de la \"conducerea MISA\"?