Omule fii atent aici: Eu nu am downoadat asa ceva INTENTIONAT . Eu am luat un director de mp3-uri. Asa ca sunt perfect acoperit. Oricum filmul respectiv mi-a provocat greata, chiar ma si gandesc sa fac o petitie online, pentru a atrage atentia forurilor competente.
Oricum nu asta era ideea topicului.
Oricum nu asta era ideea topicului.
Am inteles asta, dar tot poti avea probleme, mai ales ca ai pomenit ca a fost vorba de 3 ori. Imi cer scuze, pentru ca practic eu te-am provocat prin intrebarea pusa de mine sa admiti ca ai facut download si ai vazut filmele respective. Mea culpa. Nu vreau sa iti fac probleme.
Daca tot ai idei despre petitii etc., vezi ca pe net sunt niste site-uri specializate unde poti raporta adrese de site-uri si ip-uri de useri de net unde ai dat de astfel de materiale. Nu stiu sa iti dau acum un link, dar cred ca gasesti si singur cu google. Sunt chiar multe asociatii care lucreaza astfel pe net si colaboreaza cu FBI-ul si Interpol-ul.
Autoritatile stiu de mult timp de fenomen, de asta poti sa fii sigur.
Ce zici sa inchidem subiectul si sa revenim la MISA? Si ai grija altadata ce declari pe net.
P.S. Uite un link util, chiar daca se ocupa in principal de site-uri si nu de useri de file-sharing.
http://www.asacp.org/index.php