hahaha, aia craciti si aia cu scule de polistiren, de culoare albastra
ioi Raky bacsi, aia a fost piesa de teatru. n-ai mai fost demult pe la teatru sa vezi care sunt ultimile tendinte in domeniu. deci la teatrul national se poate cu piese de teatru cu actori nud, [nu vorbim de aberatii aici ci de arta] dar la misa asta insemna dezmat, practici reprobabile, smd ? crede-ma, fenomenul de khatarsis al acelei piese de teatru a fost cat se poate de puternic si eu nu sunt omul care se lasa impresionat prea usor. sunt de acord ca din eterior vazute toate astea sunt de-a dreptul grotesti insa, daca intelegi, daca stii despre ce este vorba, lucrurile sunt cu totul altfel.
piesa respectiva era despre Bardo Thodol.
anti-evreiesti, da, desigur

.
despre metode si tehnici de trezire a lui kundalini, studiaza fenomenul ca nu e loc aici pt asta. insa nu sunt sigur ca Biserica agreeaza asa ceva. n-as vrea sa stiu ca ulterior oi fi chinuit de remuscari. in plus, mie nu-mi place sa tulbur credinta cuiva cu informatii care nu-i sunt de nici un folos.
ei uite, parca imi aduc aminte vag despre povestea asta insa nu am retinut exact. nu sunt amator de pulpe groase, le prefer pe astea medii, fibrate