Ha, ha, ha, tu imi zici mie de Iisus, ca ar fi pus biciul pe mine, tu care nu dai 2 bani pe el si ai luptat impotriva invataturilor sale din Evanghelii?
Nu-mi duce tu grija mea, te asigur ca am o pensie spirituala de la Dumnezeu, luata prin intermediul lui Iisus.
Nu-mi duce tu grija mea, te asigur ca am o pensie spirituala de la Dumnezeu, luata prin intermediul lui Iisus.
Nu esti prea sigur de tine?
Parca tot Isus intr-o pilda a sa spunea:
"Mulți îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne! N-am proorocit noi in numele Tau? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău? Atunci le voi spune curat: Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine."
Vezi Aurele pe unde te aflii. Asta imi aduce aminte de un banc destul de semnificativ:
Intrebare: Ce conteaza cel mai mult la o m**e?
Raspuns: Conteaza doar de care parte a p**ii te aflii.
Asa ca GB s-a ales cu ochelarii sparti si cativa dinti lipsa.
A fost ala om cumsecade. Tin minte ca un vecin mi-a otravit cainele pe care il aveam de 16 ani din cauza ca latra prea mult. L-am calcat in picioare la propriu si era cat p-aci sa ma aleg cu un dosar penal. Dar l-am iertat crestineste, acum nu mai am nimic cu el.
Daca un avorton ca Bivo ar fi procedat asa cu altul decat acel patron de discoteca fii sigur ca misanele scapau de avansurile lui pe putin 3 luni, timp in care ar fi beneficiat de serviciile de chirurgie oferite cu generozitate de vreun spital bucurestean.