Naga , multe din lucrurile care se spun la MISA despre masoni ,extraterestri si altele le poti gasi si in alte surse de informatie . Cred ca citesti revistele NEXUS . Or bate cimpii dar nici chiar asa cum ii prezinti tu . Lasa-i in plata Domnului si foloseste-ti energia in alte scopuri . Uite de exemplu scrie o carte despre MISA .
Nu am citit inca vreun numar din revista "Nexus". Mi-a fost de-ajuns sa citesc titlurile de pe coperta ca sa imi dau seama cam ce contine si oricum Antinanco & co. au citat din respectiva publicatie (de pe site-ul celor de la Nexus) pe topicul vechi, daca imi aduc eu bine aminte.
Am tot postat mostre de "batut campii" in stil MISA si pe topicul vechi si pe asta.
Fituicile ca fituicile, nu se stie exact cine le-a redactat, dar in cazul povestilor despre extraterestrii lui Dan Burisch sau celor ale lui Van Helsing s-a implicat chiar GB in persoana. Deja in momentul in care GB a afirmat ca povestea lui Burisch, presupusul doctor in microbiologie (in realitate fost bodyguard in Las Vegas) e adevarata sau ca Van Helsing e un mare autor anti-mason si cartile lui unele de referinta (aceleasi carti in care sunt scrise bazaconiile despre bazele naziste pe Luna si despre OZN-urile naziste care se luptau cu avioanele americane in Kuweit si Irak in timpul Razboiului din Golf etc.) s-a facut de kko chiar liderul "spiritual" al MISA in persoana.