QUOTE(Naga @ Jul 3 2006, 09:57)

Noroc cu faptul ca misanii au fost invatati sa creada in eficienta unor metode de actiune "in plan subtil"
(binecuvantari, mantre, vizualizari de "curenti subtili colorati" etc.) impotriva adversarilor miscarii, pentru ca daca ar fi fost invatati de GB sa prefere unele metode mai "prozaice", atunci miscarea chiar ar fi prezentat un potential ridicat de pericol la adresa societatii. Imagineaza-ti doar ce s-ar fi intamplat daca light_strike sau Antinanco/Menewa ar fi fost invatati de GB ca nu ajunge sa lupte impotriva reptiliano-masono-evreilor doar cu mantre ci ca sunt necesare si actiuni in planul fizic. Eu cred ca in cazul asta (ipotetic), cei doi misani amintiti anterior nu ar fi ezitat nici macar un moment inainte sa isi puna pe burta centura cu explozibil. Noroc ca respectivii au fost invatati sa se multumeasca doar sa stea in fund si sa repete mental tot felul de mantre cu dedicatie pentru mega-maleficii masono-reptilieni si eventual sa se mire de ce nu pica respectivii asa cum a picat (cica) Nastase ca rezultat al meditatiilor lor.
referitor la actiunile subtile impotriva adversarilor - spunea bine aurel - cine seamana vant culege furtuna ... dar cine a semanat vantul ? ... (aici cred ca imi dai dreptate aurele ...sau nu?)
- cu chestia cu actiunile in planul fizic - ai dreptate - e posibil ca, in cazul in care lucrurile degenereaza nedorit (chiar si prin manipularea celor care chiar vor raul acestei miscari), acei cativa care eu cred ca se afla intr-o astfel de "transa" sa ajunga sa faca rau ... cum s-a petrecut cu discipolii lui Rajneesh cu intoxicarea cu salmonella a 700 de persoane (cel mai mare atac cu "arma biologica" impotriva unor cetateni ai USA); subliniez insa ca eu cred ca sunt putini acestia !

... sau de amenintarile lui light_strike privind folosirea unor diferite mantre sau energii subtile, privind o anume "pedeapsa divina" etc.
... pedeapsa divina o da doar Divinul ... daca o considera el necesar ... El nu e oare Atotputernic ?! si are atunci nevoie de un astfel de "canal" ... poate stie prietenul Light-strike de marii adoratori ai lui Kali care erau tugii si poate invata din povestea asta ceva ...

Eu nu cred ca vreodata misanii vor ajunge sa incerce sa isi suprime fizic adversarii si asta pentru ca ei cred prea tare in eficacitatea metodelor lor "subtil-energetice". Insa atitudinea interioara a unui misan care incearca sa isi aduca adversarul la tacere folosind mantra lui Bagalamukhi (pe care au folosit-o si in cazul lui Nastase) este foarte asemanatoare cu cea a unui islamist care incearca sa faca acelasi lucru utilizand un pachet de explozibil, cei doi diferind doar prin mijloacele alese si absenta intentiei de a ucide in cazul misan. Insa atitudinea este la fel de agresiva, numai ca mai "rafinata" si subtila. Parerea mea..
Total de acord ! SCOPUL NU SCUZA NICIODATA MIJLOACELE !

Iar in ce priveste obsesia lui aurel.ion privind apartenenta mea la masonerie, eu inclin sa cred ca nu este rodul doar al unor deductii personale ale sale, avand in vedere incapatanarea cu care isi sustine respectivul punct de vedere fara sa incerce sa vina cu ceva argumente. Poate ma insel (nu sunt nici eu total imun la un eventual atac de paranoia

), dar avand in vedere lucrurile pe care le cunosc despre mentalitatea misanilor, eu inclin sa cred ca vreunul dintre misanii activi aici pe forum i-a trimis o scrisoare lui GB in care sa ii ceara parerea despre "confruntarile" de aici. Si foarte probabil ca GB a trimis din exil o noua extra-mega-super-revelatie secreta in care face niste noi "dezvaluri cutremuratoare" privind masono-reptlienii de pe forumul softpedia. Avand in vedere faptul ca misanii au trimis in Suedia tot felul de scrisori cu intrebari referitoare la tot felul de lucruri banale (daca sa si-o puna sau nu cu o anumita persoana de la curs etc.) si o parte dintre aceste scrisori chiar au ajuns in mana ziaristilor (ei stiu cum

), eu cred ca exista o probabilitate de aproape 100% ca unul dintre talibani, mai ales fulgerica, care coresponda si inainte intens cu GB (asa cum a si declarat de mai multe ori pe diverse forumuri si site-uri), sa fi cerut deja parerea lui GB in aceasta privinta. Iar raspunsul cred ca banuiti cu totii cam in ce gama se inscrie. Daca ma insel si nu e asa, poate ne lamureste atunci Aurel de unde are obsesiile respective.

Aici eu cred ca te iei prea in serios totusi, prietene! Prea in serios!