Hi man.
Man, recunoaste ca ai ceva boala pe misanii astia de pui atita talion pe ei.

Vezi ceva subliniat mai sus? Vorba cuiva, "
si-o trag astia de n-au aere".
Mi-aduc aminte ca ziceai ca esti un ex-misan si ca te dai in barci

cu mai multe "visle", acolo, in familie, cu sotia si misanele. Zi-ne si noua cum e cu sexul asta de 2 ore si mai mult cu care se lauda misanii si daca e pe bune ca fac orgii la cursurile alea ale lor, sau ce ziceai tu era la misto sau doar initiativa ta personala? Sexul asta de
2-5 ore "a la MISA" e pe bune sau se lauda si ei sa para mai futacio$i ca restul lumii? Si, apropos, ce pana mea e "transfigurarea" si "consacrarea" aia?
Si inca o chestie jenanta pe care o manipulezi aici. "Cultul personalitatii" este valabil cind ai de a face cu un fals invatator spiritual. Iisus Cristos de exemplu este mult mai adulat si mai "cultivat" de catre crestini, mai ales de catre cei extremisti. Daca "guru" este autentic, NIMIC din ce spui tu nu mai are conotatie de "cultul personalitatii", ba mai mult, este o dovada de modestie maxima fata de ce "cult al personalitatii" practica crestinii fata de Iisus Cristos. Eu pot recunoste pe altul cu bani pentru ca am metode de a verifica asta. Ce facem insa cu "maestrii" acestia, care abia dupa 50-100 de ani sau mai mult se dovedeste ca erau autentici si contemporanii lor ii judecau in mod penibil dupa propriile lor prejudecati? Ati uitat ca primii crestini erau priviti ca si secta si "extrem de periculosi", motiv pentru care erau "vinati" si aruncati mortii in arenele romane sau in alte locuri publice? Ati uitat cuvintele de "cultul personalitatii" folosite de primii crestini fata de Cristos? Cititi Biblia cu aceiasi ochi "neutri" si veti vedea ce cult al personalitatii se baga acolo. De ce totusi nu se poate spune ca e vorba de cultul personalitatii? Pentru ca Iisus Cristios a fost si este un autentic trimis al lui Dumnezeu. Daca "guru Bivolaru" este al doilea dupa Iisus, atunci nici in cazul lui nu putem vorbi de cult al presonalitatii.
Probabil ca vom mai astepta citiva ani - 50-100 - si vom afla si ce e cu "secta asta a lui Bivolaru" si cit de real sau imaginar este si in cazul lui afirmatiile lui Cristos: "
Un prooroc nu este disprețuit decît în patria Lui, între rudele Lui și în casa Lui."
Aici trebuie sa-si focalizeze atacul sau apararea cei pro sau contra Bivolaru. Daca s-ar demonstra fara putinta de tagada ca "guru" e fake, ar cadea tot esafodajul asta al MISA. Daca insa se dovedeste ca guru e autentic, putem sa ne dam de-a berbeleacul si sa facem mii de tumbe ca nu am putea face nimic pentru a pune bete in roate unui asemenea "prooroc autentic".
Daca se dovedeste ca misanii astia sint tari la sexualitate, si vorba aia, in cazul unui concurs ne iau fata la toti, putem sa fim frustati nevoie mare ca ei pot si "restul lumii" sint de tot rahatul, sau sa recunoastem umili ca ne sint superiori la acest capitol si poate poate, invatam ceva de la ei sau refuzam orgoliosi ce este superior, fie de rusine, de suparare si invidie, fie ii rugam sa ne dea niste lectii de "sex la domiciliu" sau "sex prin posta".

Colac peste pupaza daca se dovedeste ca se poate folosi sexul la asa zisa "trezire spirituala", iar ne facem de kko, pentru ca ei ne pot demonstra asta, iar noi astia din afara MISA ne uitam la ei precum vulpea la struguri sau precum detinutii dupa gratii, zicind ca noi sintem liberi, nu aia de dincolo de "gratiile" mintii si constiintei noastre.
A comentat:
Miliardarul