E prea tarziu pentru "bai" pentru mine, ca sa-ti tin companie acolo.
Am deja "pensia" asigurata de catre Dumnezeu. Mi-a venit prin curierat cu Gratia Divina.
Ma tem ca acea companie de care vei avea parte la "bai", va fi un pic diferita de persoana mea, imi pare rau. Aia de la "bai" nu stiu de gluma, din pacate.
Dealtfel descrie Iisus cum e situatia, stiu ca nu crezi in El, dar iarasi e doar pentru conformitate, sa nu zici ca n-ai stiut:
Pe scurt El zice intr-o parabola cum saracul a ajuns in Paradis si uitandu-se in jos, il vede chinuindu-se teribil pe bogat. Saracul plin de mila cere voie sa-i duca macar un pahar cu apa, dar raspunsul e ca nu se poate, fiindca pe Pamanat fiecare au facut ceea ce au facut si acum trebuie rasplatit totul. Atunci saracul cere voie sa se duca sa-i atentioneze pe niste apropiati bogati de pe Pamant, dar primeste raspunsul ca aceia "au cartile sfinte". Saracul raspunde "bine, dar ei nu cred in cartile sfinte, lasa-ma sa ma duc eu". Si raspunsul vine din partea lui Dumnezeu: "daca nu cred in cartile sfinte, nu vor crede nici in tine".
Stiu ca voi nu dati 2 bani pe Iisus, si n-o sa va opreasca sa faceti rau in continuare, dar repet, am zis strict pentru conformitate.
Asa ca draga Naga&Rakoczi&Clone&Co, bateti-va joc in continuare de noi, straduiti-va sa ne bagati la inchisoare dragi masoni cum ati facut si pana acum, fiindca ne faceti un
mare serviciu:
Iar rasplata ticalosilor, vine inevitabil, asa cum o descrie Iisus.