Dar nu poți crede în același timp în Krishna, în Buddha și în Iehova. Cum nu poți fi comunist adevărat și religios. Cum nu poți să mergi în același timp și cu mașina și cu trenul și cu avionul. Cum nu poți juca în același timp trei meciuri de fotbal cu aceeași echipă. Pur și simplu sunt noțiuni care nu se pupă, care se exclud unele pe altele.
Sfatul meu este să meditezi, și să-ți dai seama de ralitatea obiectivă care te înconjoară, să-ți dai seama în ce crezi și să te limitezi la aia. Nu încerca să joci fotbal cu trei echipe diferite în același timp că nu merge.
Sfatul meu este să meditezi, și să-ți dai seama de ralitatea obiectivă care te înconjoară, să-ți dai seama în ce crezi și să te limitezi la aia. Nu încerca să joci fotbal cu trei echipe diferite în același timp că nu merge.
Corect spus ar fi: "eu nu pot sa cred in ...", insa altii pot si o dovedesc, chiar daca tu nu ii intelegi sau accepti.
Toti jucatorii cred in Dumnezeu. Cu care dintre ei tine/este Dumnezeu ?
Ce e pt. tine "Realitate obiectiva" ? Crezi ca pt. toata lumea e aceiasi realitate obiectiva ? Aaaa, tu sau cei multi numiti "nebuni" pe cei ce nu au aceiasi realitate "obiectiva" cu a voastra ?
Dumnezeu se afla la/cu toti, si la Iisus, Krishna, Buddha... dar fiecare il prezinta in felul Sau specific si necesar/util vremurilor in care s-a manifestat/incarnat.