Acum hai sa revenim la partea cu "facaturile ordinare" (aici il citez pe Antinanco, vajnicul luptator pro-MISA - precizez asta pentru Billy si cei mai noi pe topic
Am scanat in graba cateva pagini referitoare mai ales la o abordare mistico-ezoterica a practicii amorului in trei. Eu vroiam initial sa scanez mai multe texte (inclusiv niste interviuri ale lui GB si altor persoane de la MISA publicate in "Yoga Magazin", "Eros & Amor" etc.) in care sa se vada un pic cam ce rol joaca "grupul de Shakti" la MISA, de ce apreciere se bucura respectiva carte etc., dar daca tot am spus deja despre ce era vorba am zis sa nu va las prea mult sa asteptati.
Vreau sa precizez inca odata ca nu vreau sa incep acum o discutie despre moralitatea acestor practici. Eu unul am si eu "pacatele" mele in domeniul erotic (mi-am mai facut si eu de cap cand eram pustan), asa ca nu pot sa arunc eu primul piatra. Dar, in toata lupta asta din mass-media, pozitia oficiala MISA a fost cea de a nega in mod categoric faptul ca practica sexului in grup ar fi cumva incurajata sau tolerata printre cursanti.
Intrebarea este: au dreptate reprezentantii MISA cand afirma ca respectiva practica nu este incurajata deloc printre cursanti, sau de fapt prin ideile exprimate in carti cum este aceasta, respectiva practica este incurajata? Voi ce ziceti?
Sunt curios mai ales sa vad parerile lui data si kapalika.
P.S. Mosotti, daca ilustratiile din carte sunt prea explicite, te rog da-mi un PM si rescanez paginile, acoperind imaginile respective.