Timp - am pile la Puterea Cosmica ce are printre alte atributiuni in aceasta Manifestare si pe aceea cu TIMPUL. Stiu ca nu te ajuta prea mult sa-i afli numele, dar cine stie, poate poate ...
Kali, numita si Puterea Cosmica a Timpului (eventual iti poate oferi mai multe detalii "cel mai reprezentativ yoghin MISA" de aici de pe forum - aiurel.iongin=model).
Rabdare - pt. a scrie mult nu e nevoie de rabdare, ci de cunoastere, informatie si chiar intutitie, inspiratie si capacitatea de a face conexiuni inteligente si uneori, recunosc cu mina pe inima, si de o sustinere subtila.
Citire - sa stii ca nici Biblia nu e citita de prea multi, cu toate acestea cineva a avut "rabdarea" s-o scrie in forma ei actuala. In aceiasi situatie se afla si Coranul, BagavatGita, MahaBarata samd. Citirea (studiul) nu e obligatoriu, cum nici detinerea si manifestarea inteligentei nu este obligatorie.
Trebuie insa sa "amendez" afirmatia ta "nimeni nu le citeste" pt. ca
nimeni (nici macar tu) nu poate stii ce fac altii in intimitatea lui. In plus de asta, iti dau dreptate in alta directie cu acest nimeni. (aproape) Nimeni nu poate "citi" ce e dincolo de cuvintele scrise, printre cuvinte adica, ca si incarcatura subtil energetica. Stii tu, neintimplatoarele afirmatii: "cuvinte goale", "a pune punctul pe I", "a da greutate celor spuse", etc.

K:
PS. Multumesc pt. grija ce mi-o porti.