RedTears
Jun 2 2006, 18:01
Stiu ca nu are nici o legatura cu topicul , dar sunt sigura ca ma puteti ajuta. Am citit cartea de care va spuneam, mi-a placut, nu intru in amanunte, dar as vrea sa mai citesc si alte carti online si sa le scot la imprimanta. Daca stiti de unde le pot lua pls ...
Multumesc anticipat
aurel.ion
Jun 2 2006, 18:17
QUOTE(RedTears @ Jun 2 2006, 19:01)

Stiu ca nu are nici o legatura cu topicul , dar sunt sigura ca ma puteti ajuta. Am citit cartea de care va spuneam, mi-a placut, nu intru in amanunte, dar as vrea sa mai citesc si alte carti online si sa le scot la imprimanta. Daca stiti de unde le pot lua pls ...
DC++ , desi vad ca ne plac cu totul alte carti.
Dar mai asteapta cateva luni pana intra Romania in UE, sa treaca nebunia cu perchezitiile la om acasa pentru downloadarea de pe huburi.
miliardarul
Jun 2 2006, 18:32
Hi man. Sint inca la pagina 7 la studiu de caz.
QUOTE(BingoBongo @ Jan 8 2006, 15:14)

Imi permit un mic offtopic...
va invit sa recititi 2 dintre prevederile regulamentului acestui forum:
- Sa NU aduca jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA)
Offf, am mai pus intrebarea asta odata dar vad ca nu a raspuns nimeni dintre oficialii forumului. 
Logica elementara ne spune ca nu putem jigni userii, dar ii putem jigni pe cei care nu sint useri, dar nu pare o atitudine corecta. Pina la urma, asta e ideea: "puteti jigni pe oricine numai pe useri nu", sau nu e permisa jignirea nimanui? Nu de alta, dar daca mi-ar spune cineva ca sint prost, iar eu i-as spune ca ta-su' e prost, doar el a jignit -un user- iar eu sint curat ca lacrima.
QUOTE(Harap Alb @ Jun 2 2006, 14:42)

M-am convins.Masonii nu exista.Si nici securistii.Sunt doar personaje folclorice,imagini arhetipale proiectate in arbori,rauri,vanturi,ceva gen "Aranca,stima lacurilor".Am auzit ca acest gen de proiectii(care fara indoiala sunt de domeniul patologicului),se rezolva foarte usor cu ajutorul medicamentului Leponex.

Domnul meu, masonii exista, securistii exista, caci avem poze cu ei, dar cu reptilieni nu prea avem poze. Tot felul de informatii ciudate circula si despre unii si despre altii, ca de exemplu cum au furat securistii astia "revolutia" transformind lovitura de stat in revolutie, dar dovezile despre asta abia au inceput sa apara la public. Nu avem dovezi sigure si poze clare, dar cine ne poate spune ca are poze cu Iisus sau dovezi clare ca exista o asa zisa evanghelie a lui Iuda sau alte astfel de informatii "socante"?
Nu te supara pe domu' Kapalika, el pare a fi un expert in ocultisme d'astea, nu in securisme si masonisme. In realitate, dl. Naga este cine ne-a declarat chiar el ca e. Un ex-bautor de pisat, un practicant al orgiilor sexuale, si el si sotia lui practica orgiile si ritualurile si din motive pe care nu a vrut sa le clarifice in totalitate, doreste sa se razbune pe "guru" si pe misani. Din acest considerent, el isi face un scop al existentei sale sa faca pe psihiatrul si psihologul cu misanii si jucindu-se cu mintea lor si a celor din public, incearca sa manipuleze si pe unii si pe altii. Cu cei slabi de minte reuseste. Eu zic ca ar fi reusit mult mai bine daca ar fi folosit doar manipularea, nu si adesele ruperi din context care celor inteligenti le atrag atentia TOCMAI la ceea ce el nu vrea sa arate in ruperile de context. Ca si exemplu as putea expune unele mesaje in care el face referiri la nu stiu ce articole de pe site-ul misanilor in care rupe din context anumite aspecte si le prezinta in mod vadit tendentios, dar nu clipeste nici macar o secunda in fata altor idei cuprinse in acele articole. Alt exemplu ? Nu mai stiu foarte exact care e comportamentul d-lui Naga in ultimele pagini, dar mai pe la inceputul acestui topic, pe care il studiez si eu, dl. Naga foloseste citate sau linkuri care te duc sa vezi ce blasfemii pot spune misanii despre "guru" in asa zisele "revelatii" ale unor misani, insa nu se face nici un comentariu referitor la alte afirmatii continute in acele "revelatii", care nu ating imaginea lui guru si nici a misa, dar unele chiar par de bun simt. Eu personal daca as vrea sa manipulez pe cineva, nu as da un link unde se gaseste ceva care sa-mi sustina parerea, dar unde se gasesc si suficiente informatii care sa-mi infirme parerea. Ar fi o dovada de prostie crasa din partea mea sa fac asta, pentru ca stiu ca numai un prost cu git ar putea lua de buna numai ce spun eu si vreau sa punctez intr-un articol si nu intreg articolul. Mai mult, daca isi dau astia seama ca fac asta din razbunare, obiectivitatea mea - in ochii lor - ar descreste direct proportional cu inversunarea mea impotriva celor demascati.
Am mai spus asta, dupa parerea mea aici nu cistiga cel care detine sau spune adevarul, ci cel care manipuleaza mai bine. Nu intimplator am ales acest topic catre studiu pentru ca imi ofera multe detalii despre manipulare si modul cum o fac unii si este un excelent mediu in care sa-ti faci antrenamentul la recunoscut manipularea si manipulatorul dar si sa te joci de'a manipulatul si comunicarea.
A comentat:
Miliardarul
aurel.ion
Jun 2 2006, 18:36
miliardarule, trebuie sa fii tare naiv, dar tare naiv, sa crezi ca un om(naga) poate umple zeci de pagini de forum si depune un efort atat de imens de manipulare, doar din motive gen "resentimente personale". 
Te credeam(si inca te mai cred) mai destept. Ce-ai vrea sa zica omul?
kapalika
Jun 2 2006, 18:56
QUOTE(miliardarul @ Jun 2 2006, 18:32)

Nu te supara pe domu' Kapalika, el pare a fi un expert in ocultisme d'astea, nu in securisme si masonisme.
A comentat:
Miliardarul 
disclaimer: nu sunt expert in ocultisme ("d'astea"), doar cunosc putin literatura spiritualitatii indiene si tibetane in original, cu specializare in tantra buddhista. asta am studiat, asta studiez si lucrez in domeniu. daca tot veni vorba de "guru greseste", tocmai am trecut prin garajul nepoteilor si am gasit brosura notorioasa "damar tantra". vrei un "tratat de descompunere" sa vezi ca gb ori habar n-are, ori pretinde ca are habar (a doua fiind cea mai grava dintre cele doua)? am spicuit deja pe acest topic din perlele din "traducere". a reiesit ca gb ca mare maestru are dreptul sa modifice orice vrea el
pe de alta parte misa este unicul vehicol de prezentare autentica a traditiei yoga-tantra (eg. afirmatii gen: "shivaismu se renaste in romania" later edit: "shivaismu se intoarce in romania ca fiind reinvierea spiritualitatii dacice
iar cind omul vine cu citate din abhinavagupta, cel mai mare exponent a sistemului... eh, abhinava nu stia, si oricum, cartile sunt sterpe, blablabla). exista undeva o contradictie, gasiti voi.
si repet: if you cannot win the finer points of the argument, blur the context (i. welsh)
aurel.ion
Jun 2 2006, 19:07
Cine traduce un text spiritual, dar nu are realizarile spirituale de care se vorbeste in ceea ce traduce, desi poate cunoaste la perfectie atat textul original cat si ambele limbi(din si in care traduce), ATUNCI VA GRESI. 
NON IDEM EST SI DUE DICUNT IDEM.
Chiar si in aceeasi limba daca vorbesti(si nu traduci), si daca vei recita dintr-un text spiritual adevarat, dar tu NU TRAIESTI CEEA CE ZICI, VEI MINTI INTR-UN MOD SUBTIL.
"Daca un orb conduce un alt orb, vor cadea amandoi in groapa" (CHIAR SI DACA AR AVEA CEA MAI BUNA SI REALA HARTA
)
Cine a incercat vreodata sa se apropie cu sinceritate si daruire de Dumnezeu, va sti ca ceea ce am spus mai sus este adevarat, desi pare paradoxal.
kapalika
Jun 2 2006, 19:21
QUOTE(aurel.ion @ Jun 2 2006, 19:07)

Cine traduce un text spiritual, dar nu
are realizarile spirituale de care se vorbeste in ceea ce traduce, desi poate cunoaste la perfectie atat textul original cat si ambele limbi(din si in care traduce), ATUNCI VA GRESI.

Chiar si in aceeasi limba daca vorbesti(si nu traduci), si
daca vei recita dintr-un text spiritual adevarat, dar tu NU TRAIESTI CEEA CE ZICI, VEI MINTI INTR-UN MOD SUBTIL.
"Daca un orb conduce un alt orb, vor cadea amandoi in groapa" (CHIAR SI DACA AR AVEA CEA MAI BUNA SI REALA HARTA

)
sa presupunem ca este asa. de vreme ce nimeni din misa nu a tradus texte "spirituale" din original, ci s-au folosit (in mod vulgar) de munca unor eruditi care n-au prea fost la inaltimea preasfintitei misa, inseamna ca misa se inspira din traduceri gresite, deci greseste si ea.
a doua fraza, nu te supara, este o prostie cit se poate de mare.
aurel.ion
Jun 2 2006, 19:29
"Drumul spre iad e pavat cu bune intentii"
Acelasi adevar spus, poate face rau spus de un idiot si vizand anumite rezultate, sau poate face bine spus de un intelept si vizand anumite rezultate, in situatii, cu intentii samd. DIFERITE.
NON IDEM EST SI DUE DICUNT IDEM. Adica traducand
: NU E ACELASI LUCRU CAND 2 OAMENI SPUN LUCRURI IDENTICE.
Stiu ca pare o prostie evidenta ("cum sa nu fie acelasi lucru, daca zic acelasi lucru?", iti spui pe buna dreptate
), dar crede-ma ca stiu ce zic. Am spus ca pare un paradox, dar nu e, si poate fi inteles doar prin practica. Doar teoretic nu-l patrunzi.
miliardarul
Jun 2 2006, 19:31
Hi man.
QUOTE(aurel.ion @ Jun 2 2006, 18:58)

Miliardarule, la atacurile la persoana mea, nu-ti raspund. E dreptul tau sa crezi orice despre mine. Nu ma deranjeaza.
Man, stiam ca te vei fofila din fata unor intrebari chiar daca vrei sa te prezinti a fi sincer si corect, dar nu asta e important in studiul meu, pentru ca nu morala vreau neaparat s-o punctez si studiez, ci comunicarea. In domeniul comunicarii, afirmatia ta: "nu ma deranjeaza" tradeaza faptul ca te deranjeaza foarte mult. Ca si confirmare dubla a acestei intelegeri, vine si faptul ca te fofilezi in a raspunde unor intrebari ce nu au legatura cu un asa zis atac la persoana.
In privinta mea si a lui Grieg, cert este un lucru: eu am corectat cursurile tiparite. Fanaticii care iau de bun totul, vor fi incapabili sa corecteze ceva in cursurile tiparite ale MISA. Evident, nu?
Iata ce citeste un expert in comunicare in pasajul tau:
- tu corectezi cursurile MISA. Te-a delegat cineva din oficialitatile misa pentru acest post de corector? Corecturile astea le faci inainte sau dupa ce se dau cursurile astea la fanaticii misani? Daca le faci inainte, inseamna ca guru Bivolaru are mare incredere in tine, dar nu iti impartaseste toate deciziile de corect-gresit daca nu iti recunoaste valoarea si corectura. Daca o faci dupa ce cursurile ajung la oameni, pari mai degraba un gigi-contra care vrea sa-si arate muschii sau sa i se acorde importanta (nevoia - din cele 6 - de importanta pentru cei care cunosc la ce ma refer
)
- exista fanatici la misa si astia nu mai gindesc cu propria lor minte ci iau totul de buna, deci indirect ne confirmi ca misa e o adunatura de sectanti si fanatici in care, tu esti printre putinii, daca nu singurul misan care gindeste cu mintea lui si nu e fanatic. Ciudata dorinta ta de a primi o functie de conducere - cu responsabilitati - in aceasta adunatura de fanatici si sectanti cit si exprimarea ta precum ca ai fi "foarte reprezentativ pentru MISA". De aici se trage concluzia ca fie esti si tu un fanatic-sectant, ori cineva cu functie - responsabilitati - din interior vrea sa-i prezinte pe misani ca fanatici-sectanti.
Mai gandeste-te la urmatorea analogie, ultima pe care o voi mai face pentru a clarifica relatia mea cu Grieg:
Un Mare Maestru de Sah are un discipol pe care il invata sah. Pentru a-i da incredere elevului sau, la un moment dat jucand impreuna, el il va lasa(facand niste greseli) pe elevul sau sa-l invinga.
Maestrul a gresit sau nu? Se intalneste aceasta situatie in viata sau nu?
Daca tu imi dai un singur exemplu prin care sa ne arati ca Iisus a gresit special pentru a-i testa pe discipoli, eu iti dau jos palaria in fata mea. De asemenea te rog sa-mi dai un singur exemplu de apostol care i-a comentat si argumentat lui Iisus ca ar gresi iar Iisus a recunoscut asta.
Avind in vedere ca dl. Bivolaru este vazut ca fiind "cel mai mare maestru de la Iisus incoace", consider ca nici el nu are cum si de ce sa greseasca. Daca nu il consideri pe "guru" a fi un asemenea maestru, ce e el atunci pentru tine? Dar pentru ceilalti oameni, misani si nemisani?
QUOTE(kapalika @ Jun 2 2006, 19:56)

disclaimer: nu sunt expert in ocultisme ("d'astea"), doar cunosc putin literatura spiritualitatii indiene si tibetane in original, cu specializare in tantra buddhista. asta am studiat, asta studiez si lucrez in domeniu.
Man, nu eu te-am prezentat asa, ci cei din jur.
Ce ai studiat sau nu este problema ta, dar prin ce imi spui imi confirmi ca specializarea ta nu este in domeniul "masoni, securisti, reptilieni and stuff".
QUOTE(aurel.ion @ Jun 2 2006, 19:36)

miliardarule, trebuie sa fii tare naiv, dar
tare naiv, sa crezi ca un om(naga) poate umple zeci de pagini de forum si depune un efort atat de imens de manipulare, doar din motive gen "resentimente personale".

Da man, sint tare naiv, tocmai d'aia studiez comunicarea si manipularea sa nu mai ma las mintit si manipulat de tot felul de mincinosi, fanatici si impostori.
Fa-ne si pe noi naivii sa intelegem ceea ce vrea sa faca dl. Naga? In opinia mea, parea sincer cind vorbea de orgiile alea la care a participat el si nevasta-sa si de acele ritualuri ultra secrete ale misancelor.
Un banc care reflecta realitatea din teren:
FBI, CIA, POLITIA ROMANA se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca. Intra CIA. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari...nimic ! Concluzia: iepurele nu exista. Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic ! In sfarsit, intra cei de la POLITIA ROMANA. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt iepure!
A comentat:
Miliardarul
aurel.ion
Jun 2 2006, 19:38
Miliardarule, insist in incrancenarea mea de a te crede un om destept.
Tu daca ai fi sef la masoni ai incerca:
1. Sa infiltrezi masoni la MISA?
2. Sa racolezi tipi care au parasit cursurile MISA, fiindca manipulezi mai usor atunci cand amesteci si adevarul cu minciuna, si un astfel de om care a parasit cursurile MISA poate amesteca mai usor adevarul cu minciuna?
Dar raspunde simplu, si pe puncte. Stiu ca esti destept si ma indoiesc ca si aceste rationamente simple iti depasesc puterea de intelegere.
Sper ca macar acum vei intelege.
miliardarul
Jun 2 2006, 19:57
Hi man.
QUOTE(aurel.ion @ Jun 2 2006, 20:38)

Miliardarule, insist in incrancenarea mea de a te crede un om destept.
Tu daca ai fi sef la masoni ai incerca:
1. Sa infiltrezi masoni la MISA?
2. Sa racolezi tipi care au parasit cursurile MISA, fiindca manipulezi mai usor atunci cand amesteci si adevarul cu minciuna, si un astfel de om care a parasit cursurile MISA poate amesteca mai usor adevarul cu minciuna?
1. da
2. da
Totusi, nu inteleg de ce vrei sa fii reprezentativ pentru niste fanatici ce nu comenteaza greselile "gurului"? De unde stiu eu ca nu esti si tu unul dintre oamenii aia inflitrati, mai ales ca tu confirmi ce cred altii despre "guru", ca greseste si ca e un impostor?
La pag. 7 unde ma aflu tocmai am dat peste un caz de ce am spus ca face dl. Naga. Partea aia cu ruperea te context si "punctarea" doar a partilor dorite de el.
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...dpost&p=1158049
A comentat:
Miliardarul
aurel.ion
Jun 2 2006, 20:24
QUOTE(miliardarul @ Jun 2 2006, 20:57)

Hi man.
1. da
2. da
Ma bucur ca am avut dreptate considerandu-te un om destept. 

Totusi, nu inteleg de ce vrei sa fii reprezentativ pentru niste fanatici ce nu comenteaza greselile "gurului"?
Tu nu intelegi ca Grieg ne-a invatat de nenumarate ori asta, cu referire la atitudinea care s-o avem fata de el?:
"Nu credeti nimic doar fiindca va zic eu, sau asa zic scrierile sacre. Fiti propria voastra lampa"
Tu crezi ca m-am apucat eu sa-i comentez lui Grieg ce consider gresit in cursurile tiparite, asa, de nebun? 
De unde ai scos-o pe asta cu "fanatici ce nu comenteaza greselile gurului"? De la fulgerica?
Ha, ha, ha, am multi prieteni care comentam cursurile si ceea ce ni se pare gresit in ele.

mai ales ca tu confirmi ce cred altii despre "guru", ca greseste si ca e un impostor?
Acum manipulezi tu atat de banal ? 
De ce daca greseste, e un impostor?
Care cuvant nu l-ai inteles din analogia cu Maestrul de sah care, din considerente pedagogice evidente, face greseli si se lasa invins jucand cu elevul lui?
Sunt convins ca ai inteles macar aceasta analogie simpla, dar e dreptul tau sa recunosti sau nu, sau sa sustii ce vrei.
Toate cele bune.
Aurel Ion ai pretuirea mea.
Intelege totusi (ceea ce cred ca sti foarte bine de fapt) ca nimeni nu este in stare sa inteleaga ce e dincolo de orizontul la care a apucat sa ajunga. Inteligenta, iarasi sunt sigur ca sti, NU este de ajuns.
Multe sunt cazuri de compasiune si nu de confruntare, asa-zisa, de idei.
QUOTE(aurel.ion @ Jun 2 2006, 19:36)

miliardarule, trebuie sa fii tare naiv, dar
tare naiv, sa crezi ca un om(naga) poate umple zeci de pagini de forum si depune un efort atat de imens de manipulare, doar din motive gen "resentimente personale".

daca ai citi mesajele mai vechi ai vedea ca si Naga a spus multe despre el, inclusiv ce ocupatie are
dar ai dat si tu in obsesia lui light_strike: cum cineva nu este de acord cu voi ... automat este securist, mason, extraterestru, reptilian sau cel putin rau intentionat; poate pur si simplu are alta parere si si-o exprima cu aceeasi convingere ca si voi; tu de ce nu te opresti din argumentie, ai si tu un motiv ascuns?
aurel.ion
Jun 2 2006, 23:01
data, n-am spus de toti, nu manipula si tu, acel mesaj al meu a fost strict pentru naga. N-a fost pentru tine, n-a fost pentru kapalika, era clar adresat lui naga. Stiu perfect ce am spus, si de ce.
vajrasattva2009
Jun 3 2006, 01:13
QUOTE(data @ Jun 2 2006, 23:58)

daca ai citi mesajele mai vechi ai vedea ca si Naga a spus multe despre el, inclusiv ce ocupatie are
dar ai dat si tu in obsesia lui light_strike: cum cineva nu este de acord cu voi ... automat este securist, mason, extraterestru, reptilian sau cel putin rau intentionat; poate pur si simplu are alta parere si si-o exprima cu aceeasi convingere ca si voi; tu de ce nu te opresti din argumentie, ai si tu un motiv ascuns?

ESTE VALABIL SI PT TINE!!!
Nagaraksha
Jun 3 2006, 01:20
@aurel.ion
Nu am de ce sa ma disculp in fata ta, dar totusi hai sa clarificam un pic lucrurile.
1. Nu sunt mason. Nu m-ar interesa sa intru in masonerie si cred ca nici masonii nu ar fi deloc interesati de cineva ca mine, avand in vedere venitul meu lunar "colosal". Poate ma insel, dar impresia mea despre masonii romani este ca ei sunt interesati sa coopteze in general doar persoane cu buzunarul gros sau cu pozitii sociale importante, iar eu nu ma incadrez in aceasta categorie. Insa desi nu am o parere prea buna despre masonerie, eu nu cred deloc in basmele cu reptilieni, sacrificii umane, magie neagra etc.
2. Daca ai citi ce am scris in trecut pe topicurile despre maghiari si secui sau pe topicurile despre SUA, razboiul din Irak sau despre musulmani, ti-ai da probabil seama ca nu am cum sa fiu angajat al SRI-ului. Nu m-ar mira insa sa fiu monitorizat de SRI pentru lucrurile scrise pe topicurile respective (mai ales ca Picard a tot facut spume de multe ori cum ca m-a "parat" prietenilor lui din SRI pentru ca am indraznit sa iau pozitie impotriva exceselor nationaliste ale "romanilor verzi" de pe acest forum), insa nu vreau sa devin paranoic cum sunteti voi.
Daca nu ai rabdare si timp sa citesti din urma de pe topicurile respective (sunt destul de multe pentru fiecare tema pomenita de mine mai sus), poate iti povestesc data si tomaso cam ce am scris pe topicurile despre maghiari, musulmani si Bush&co.
3. Nu ma plateste nimeni sa scriu pe softpedia. Daca ar fi fost asa (presupunand prin absurd ca as fi genul de om care sa accepte o astfel de slujba) nu as fi fost dispus sa risc sa primesc suspend intai prin faptul de a-i lua apararea lui rakoczy, apoi prin recunoasterea faptului ca eu eram "Bombonel" si acum prin raspunsul pe care ti-l dau. Ar fi insemnat sa imi periclitez singur sursa de venit, iar cineva care isi castiga banii din postari pe forum nu ar face asa ceva.
4. Vad ca de fapt esti cam la fel cu light_strike, numai ca tu te ascunzi, spre deosebire de fulgerica, care macar are curajul sa isi exprime ideile in mod deschis. Esti la fel de paranoic ca si el. Imi retrag afirmatia conform careia tu esti un cursant MISA "open-minded". De fapt esti la fel de indoctrinat ca majoritatea cursantilor MISA, numai ca stii cum sa lasi o alta impresie.
@tomaso
Nu am mai aparut pe topic din urmatoarele motive:
1. Am primit prima oara ban timp de 7 zile de la Mosotti pentru ca am scris pe topicul despre secui un mesaj in care le ceream lui si lui radumiki sa incerce sa isi reconsidere pozitia vizavi de banarea definitiva a lui rakoczy.
2. In intervalul respectiv de 7 zile, pe yogaesoteric au aparut postate din nou materiale antisemite. Nimeni din tabara anti-MISA nu sesizase respectivul fapt, asa ca mi-am facut un nou cont, "Bombonel" (pentru ca stiu cat de mult il iubesc misanii pe Nastase
), cu care am postat cateva mesaje privind textele scrise de Valentin Manoliu (in care este atacata comunitatea evreiasca din Romania, privita ca intreg) si preluate de misani si postate pe yogaesoteric. Am "strecurat" mai multe sugestii privind adevarata mea identitate, pentru ca userii de pe topic sa isi dea seama despre cine e vorba. Light_strike, in paranoia sa specifica, a inceput apoi sa acuze toti userii anti-MISA ca sunt clone, securisti etc. Pentru a clarifica lucrurile, am precizat eu insumi care era singurul cont cu care scriam in momentul acela. Motiv pentru care am primit inca odata ban, de data asta timp de 30 de zile.
3. Banuiesc ca dupa ce Mosotti si radumiki vor citi acest mesaj voi primi inca odata ban, de data asta poate chiar definitiv, spre bucuria misanilor. De altfel cred ca asta a si fost scopul mesajului lui aurel.ion in care imi cerea sa raspund la acuzatiile de apartenenta la masonerie & stuff. A vazut cum am reactionat fata de light_strike si banuiesc ca nu a vrut sa rateze ocazia.
Sper sa iti fie clar acum care sunt cauzele absentei mele de pe acest forum. Este posibil ca acesta sa fie ultimul meu mesaj aici, avand in vedere faptul ca eu nu am chef sa tot intru pe proxy-uri si sa ma joc de-a soarecele si pisica cu Mosotti asa cum fac alti useri care au primit ban (unii meritat altii nemeritat, parerea mea..).
@Mosotti si radumiki
Va rog sa lasati acest mesaj pe topic pana il citesc macar aurel.ion si tomaso. Dupa aceea sunt de acord cu orice masura credeti voi de cuviinta.
Harap Alb
Jun 3 2006, 04:22
QUOTE(Nagaraksha @ Jun 3 2006, 02:20)

4. Vad ca de fapt esti cam la fel cu light_strike, numai ca tu te ascunzi, spre deosebire de fulgerica, care macar are curajul sa isi exprime ideile in mod deschis. Esti la fel de paranoic ca si el. Imi retrag afirmatia conform careia tu esti un cursant MISA "open-minded". De fapt esti la fel de indoctrinat ca majoritatea cursantilor MISA, numai ca stii cum sa lasi o alta impresie.
Ma scuzi ca intervin,dar ma aflam la masa alaturata si am prins intamplator franturi din discutie.Spuneai ceva de paranoia.Asta nu se trateaza tot cu Leponex?Stiu ca Dana Craescu a fost "sustinuta" si "indrumata" de familia ei catre un medic cu experienta,care,plin de bunavointa,i-a administrat Leponex in doze suficient de puternice pentru a deveni o tanara "open-minded",de nadejde,care sa semene toata viata cu poza din buletin.Totusi,in ciuda tuturor
,cazul nu a fost rezolvat.De cele mai multe ori,Yoga are consecinte de neinlaturat-ex:te face imun la Leponex
.Stiu,unii se gandesc ca acolo unde nu a mers cu Leponex,merge cu zeama de cucuta.Isi amintesc de Socrate.Gresit.De data asta suntem prea multi.N-au cum sa ne adune,ca sa ne stranga.N-au cum sa ne agite,ca sa ne ameteasca.Si chiar daca ne-ar strange,n-au cum sa ne pazeasca.Suntem prea multi.
De remarcat ca unii psihologi/psihiatri,se prefac ca au uitat ce este IATROGENIA,care sunt consecintele in cazul in care sugereaza in mod repetat unei persoane(sau unui grup de persoane),ca prezinta simptome specifice unei anumite boli psihice,incadrand prin urmare persoana(sau grupul) intr-o categorie bine delimitata de bolnavi psihici.Un psiholog stie foarte bine ce face cand ii repeta unui om sanatos ca este paranoic sau schizofrenic.Practic incearca in mod deliberat sa ii induca anumite simptome prin sugestie.Asta fac si psihologii ("specialistii") care isi dau cu parerea prin ziare,in legatura cu practicantii unor tehnici spirituale in general,si mai ales in cazul yoghinilor de la MISA.Vor sa-i convinga pe yoghini ca sunt nebuni,ca tot ce simt mai deosebit este semn de nebunie,astfel incat sa ajunga sa le fie frica sa mai simta ceva(sau sa-si comunice experientele).Un fel de "ucenic vrajitor injectat".O varianta recenta este chiar "isteria aviara".Mecanismul functioneaza in plin.
landscape10
Jun 3 2006, 07:47
Harap Alb, fa diferenta. Una este sa ii sugerezi unui om normal ca este paranoic, alta e sa tragi o concluzie foarte intemeiata. Vezi cazul fulgerica, care spune acelasi lucru despre userii anti-misa. In momentul cand o persoana vede peste tot conspiratii,securisti,reptilieni,masoni, cum se numeste acea persoana?
Nu cred ca Naga ti-a zis tie vreodata ca esti paranoic, si nu cred ca vreun user anti-misa te-a atacat vreodata in mod direct pentru ca nu avea de ce. (pe cand in cazul fulgerica sunt motive intemeiate pentru acea afirmatie).
Repet: fiecare merge pe drumul care i se potriveste, iar eu personal consider ca lui GB i s-a facut o nedreptate in momentul in care a fost acuzat de intretinere de rel. sexuale cu minore. Vezi cazul Irinel Columbeanu care e in aceeasi oala si totusi nu e prin Suedia, e pe toate posturile TV si isi exhibeaza idila.
Banuiesc ca ai citit cazul varului meu care s-a tampit in urma experientei sale cu MISA si in urma contactului cu aberatiile de acolo. Oricum, banuiesc ca el e deja tampit din nastere dat fiind ca a luat de buna toate aberatiile de acolo, inclusiv menirea mesianica a lui GB, profetiile lui Jean, etc. (Acuma sper sa nu se inteleaga ca toti misanii sunt tampiti, nu sunt cu nimic mai prejos decat restul, sunt tampiti la MISA asa cum sunt si tampiti care nu sunt la MISA. Varul meu s-a intamplat sa fie un tampit inscris la MISA, in caz contrar ar fi fost un tampit care nu e inscris la MISA. Totusi eu cred ca, pe langa faptul ca era instabil din nastere, aberatiile de acolo l-au influentat hotarator. Ca in orice organizatie, exista lucruri bune si lucrurie rele iar MISA nu face exceptie. Numai ca el nu avea discernamantul necesar sa ia numai ce e bun).
Dar daca ne uitam numai la userii de pe acest thread, vad ca yoghinii nu sunt cu nimic mai evoluati spiritual decat restul, dimpotriva, chiar sunt mai artagosi si se aprind mai repede. In afara de Naga, care si-a pastrat calmul si politetea, care din noi nu a insultat macar odata tabara adversa sau un reprezentant al acesteia?
Pana si tu, Harap Alb, mi-ai sugerat ceva mai subtil intr-un post ca nu imi pasa decat de scaunul de sef si de bani, in mod nejustificat, fara macar sa stii cine sunt, ce fel de om sunt. Eu nu consider MISA o organizatie malefica si fiecare e liber sa creada ce vrea si sa faca ce vrea. Dar fiecare are dreptul la opinie, iar Naga considera ca este bine sa isi sacrifice o ora-doua pe zi pentru a convinge pe unii nehotarati sa nu urmeze cursurile MISA avand in vedere experienta proprie. Un nehotarat poate citi acest thread si isi poate face o parere.
Cat despre masonerie, din cate am citit, isi racoleaza membrii din straturi sociale mai inalte decat noi care facem parte din clasa de mijloc, persoane care pot ajuta la intarirea organizatiei, persoane cu bani, influenta politica, sau pur si simplu persoane foarte foarte inteligente care pot aduce un folos oarecare masoneriei.
Am o cunostinta care are aceeasi varsta cu mine si aceeasi meserie ca mine si anume informatician. Orice informatician pasionat (mai ales linuxisti
) s-a ocupat macar odata cu hackingul. Cunostinta mea (nu ii spun nici macar amic, pentru ca are un caracter infect) se chinuie de ani buni sa intre in masonerie. Le-a penetrat reteaua privata de calculatoare, a aflat date personale despre unii membrii, si totusi nu a fost un argument hotarator la vremea aceea. Ca a intrat sau nu, nu mai stiu, pentru ca am intrerupt orice relatii cu el.
Cat despre "isteria aviara" e clar care e treaba. Ne distrugem fermele noastre de pasari pentru ca sa putem importa. Doar nu crezi ca occidentul ne va permite sa avem un nivel de trai decent cu atitudinea noastra delasatoare si pasiva?
PS: Cat despre fenomenele paranormale am fost destul de clar. Care spune cu o zi inainte cele 6 numere castigatoare de la 6/49 e tare
aurel.ion
Jun 3 2006, 08:49
Naga, orice om normal la cap NU are urmatoarele atitudini:
1. Incearca in mod EXCLUSIV sa manipuleze vadit pe fata opiniile, incercand sa ne prezinti drept: drogati, traficanti de persoane, pedofili, samd. 
2. Face acest lucru depunand un efort colosal, frunzarind n-spe carti pe care niciodata nu le-am citit ca n-am avut timp timp , rasfoind n-spe sute de articole de pe yogaesoteric, de pe siturile aberante ale lui fulgerica samd. DE UNDE ATATA TIMP LA TINE?
Hai ca nu sunt un naiv. Eu, spre deosebire de tine care ma "alinti" cu termenul de "paranoic", nu cred ca esti nebun
Rezulta asadar ca ai un interes pentru care faci TOATE astea(1. si 2. cuplate) care trece dincolo de "resentimente personale".
Spre deosebire de tine, care ne crezi nebuni, eu consider masonii foarte normali si inteligenti 
Asadar, ia ghici: orice om normal, daca ar fi sef la masoni, ar incerca:
1. Sa infiltreze masoni la MISA?
2. Sa racoleze tipi care au parasit cursurile MISA, fiindca manipulezi mai usor atunci cand amesteci si adevarul cu minciuna, si un astfel de om care a parasit cursurile MISA poate amesteca mai usor adevarul cu minciuna?
Si daca masonii nu recunosc nici macar ca sunt masoni, chiar crezi ca oamenii astia ar recunoaste cele 2 puncte de mai sus? 
Daca e normal si LOGIC ca masonii sa faca asta(punctele 1. si 2., cu infiltrarea si racolarea) , fii convins ca au facut-o. Deci acesti masoni din umbra actioneaza impotriva MISA. Ar fi ilogic sa fie altfel.
Ori ghici CINE SCRIE ZECI-SUTE DE PAGINI de mesaje incrancenate SCOTAND ABERATIILE CELE MAI GROAZNICE LA ADRESA NOASTRA PE FORUMUL SOFTPEDIA? NAGA, CUMVA? 
Hai ca nu suntem tampiti, cum ne credeti. De unde sa stiu eu cat castigi tu pe luna(venitul tau)? Sau de unde sa stiu eu ca slujba pe care o ai nu ti-o datorezi masonilor? Astea sunt argumente ce zici tu, ca esti sarac? De unde sa stiu ca esti sarac? De unde sa stiu ca nu esti sarac, dar vrei sa faci bani oferindu-ti masonilor manipularile de 2 bani impotriva noastra? Argumentele astea foloseste-le cand discuti cu masonii tai.
Toate cele bune. Eu te-am sfatuit de bine. Mie nu-mi faci niciun rau. Tu iti distrugi sufletul facand toate aceste magarii si manipulari nenorocite impotriva noastra.
Si desi nu crezi in Iisus sau Dumnezeu, sa stii ca ceea ce zice Iisus este cutremurator de adevarat si de bun simt:
"Si la ce i-ar folosi unui om daca ar castiga toata lumea, DAR SI-AR PIERDE SUFLETUL"?
E dreptul tau sa fii oricat de rau si manipulator, dar iti zic prieteneste ca NU MERITA. Ti-ai putea castiga CINSTIT banii si reusi cinstit in viata, fiindca esti capabil, si nu ai nevoie sa faci ticalosii ca sa traiesti.
Succes si iti doresc ca Dumnezeu sa te inspire sa faci DOAR lucruri bune.
P.S. asculta-mi sfatul naga, si lasa-i pe alti masoni sa faca magariile impotriva noastra. Zi-le orice: ca ai fost deconspirat, ca ai fost nevoit sa primesti ban
, ca te dor dintii si nu te mai poti concentra, ca ti-ai scantit degetele si nu mai poti tasta, orice. Bucura-te de ceea ce ai primit pana acum de la ei, si lasa-i pe altii sa faca magariile si ticalosiile impotriva noastra. Fii baiat destept, ca as regreta sa te vad afundandu-te in rau si ticalosii. N-ai nevoie de asta. Ticalosi sunt destui pe lumea asta care si-ar vinde-o si denigra-o pana si pe mama lor, asa ca gaseste orice motiv, si iesi din mizeriile pe care le faci acum. Se va gasi cine sa te inlocuiasca.
Am citit si ma minunez.
Frate Aurel, masonii nu se ocupa cu prigonirea MISA.
Voi ati intrat in vizorul SRI si al politiei pentru ca ati cooptat niste copii ai unor potentati de atunci.
Odata intrati, v-au fost facute dosare de urmarire bazate pe niste acuzatii fantasmagorice, care puteau sustine cererile de interceptare si restul porcariei ( metoda Patriciu ).
Dupa aceea, ati intrat in masina juridica a statului roman, care - se stie - are mentalitatea ignorarii prezumptiei de nevinovatie. Imediat, tampiteii din media au preluat "stirea" si s-au bucurat sa intre in viata unor "bautori de pisat" si sa vada cum sunt umiliti cei care gandesc diferit.
Intre timp, lipsa de dovezi si reactia internationala au produs anumite inconveninete de imagine.
A devenit vital pentru cei care au orchestrat intreaga poveste, sa para ca au actionat intemeiat contra voastra.
Chiar daca nu exista dovezi, nu este nici o problema, inventam dovezi pentru a nu se spune ca abuzam.
"Timpul trece, leafa merge, noi pe Guru cautam".
Reactia voastra a fost dea dreptul imbecila.
In clipa cand v-a lovit potera, ati dat in balbaiala si nu ati inteles ce v-a lovit.
Din prea mult orgoliu si auto pretuire, ati inceput sa inventati tot felul de scenarii ( scuze ) complet idioate.
In loc sa va aparati decent, ati reusit sa enervati intreaga lume cu cele mai imbecile povesti despre comploturile masonilor. Ce dracu v-a apucat si cine v-a bagat in cap prostiile despre masoni, numai voi stiti.
Problema este ca stiti prost si in loc sa va aparati cu inteligenta, persistati in prostie ( nu ma refer special la tine, tu pari un tip inteligent si manierat ) si tot dati inainte cu scenarita.
Va apucati sa inventati scenarii despre SUA, despre evrei, despre cultivatorii de margarete, despre oricine altcineva. Nu vedeti ca buba este la voi in ograda si nici nu va chinuiti sa intelegeti ce se intampla.
Sustineti ca va cultivati spiritul.
Rahat !
Care spirit ?
Vad ca nu sunteti capabili sa pricepeti niste chestii omenesti normale.
Spui ca Naga nu poate sa umple pagini cu text filtrat si muncit.
Ei bine, te inseli profund. Sa nu ignori niciodata energia data de trairile intense. Naga are motive sa va urasca. Din cauza voastra, familia lui si el a avut de suferit. Nimeni nu poate sti ce este in sufletul lui pana cand nu trece prin niste chestii din astea. Eu sunt 100% sigur ca Naga este un tip cinstit, care nu va inghite si care se simte bine sa va arunce in fata ceea ce simte.
Asta este povestea.
Masoni, reptilieni, CIA, Mossad, SRI ?
Bulshit !
aurel.ion
Jun 3 2006, 10:42
QUOTE(tomaso @ Jun 3 2006, 11:30)

Frate Aurel, masonii nu se ocupa cu prigonirea MISA...etc.
Asta poti sa i-o zici unuia care n-a trait-o pe propria piele, si nu si-a luat-o de la masoni. 
De aceea este inutil sa-mi zici mie asta. Este ca si cum ti-as tine eu teorii cum ca tu nu stii cine e familia ta.
Tot ceea ce vei face daca vei auzi asemenea teorii, cand tu stii ce ai trait, va fi sa zambesti. Asa fac si eu. 
Pe de alta parte, ar trebui sa fiu tare naiv sa cred ca masonii nu au avut influenta asupra Politiei, Procuraturii, Magistraturii samd.
Cu atat mai mult cu cat este de notorietate ca Masoneria recruteaza oameni sus-pusi din TOATE domeniile: POLITIC, financiar, Politie, sanatate, Armata samd.
Hai ca nu sunt copil. Ce-ai vrea sa zica masonii, cand la ei e ultra-secret pana si faptul banal ca esti mason? (ma refer la barosani, nu la plevusca de fatada.)
Aurel, cum adica, ti-ai luat-o de la masoni ?
Care masoni ?
Iti spun onest ca eu nu cred ca masonii pot sa anuleze nici macar o amenda de circulatie. Eu sunt un tip care cunoaste personal cativa masoni. Ma fost invitat sa fac parte si din Rotary club. Am ceva relatii si cunosc suficient ca sa stiu sigur ca masoneria nu se ocupa cu genul acesta de treburi.
Majoritatea masonilor sunt acolo doar ca sa se distreze sau sa se dea importanti.
aurel.ion
Jun 3 2006, 11:40
Am spus anterior cate ceva despre mine, si nu vreau sa mai insist.
E de notorietate ca masonii AU FOARTE MULTA INFLUENTA. Ba mai mult: RECRUTEAZA IN SPECIAL OAMENI SUS-PUSI.
Tu ce zici: au fost si sunt masoni in Guverne, Parlament, Politie, Procuratura, Magistratura, Sanatate, Armata, Biserica samd.? Ma refer la oameni sus-pusi, nu la trepadusi.
Au astia putere sa influenteze "o amenda de circulatie"?
Si ce zici, au putere sa influenteze o ancheta? Dar niste ziaristi? Dar niste judecatori, procurori, politisti? 
Ce ai vrea sa zica, daca la ei e ultra-secret pana si numele masonilor? Nu stii ca ei sunt "discreti"?
QUOTE(aurel.ion @ Jun 3 2006, 12:40)

Am spus anterior cate ceva despre mine, si nu vreau sa mai insist.
E de notorietate ca masonii
AU FOARTE MULTA INFLUENTA. Ba mai mult:
RECRUTEAZA IN SPECIAL OAMENI SUS-PUSI.
Tu ce zici: au fost si sunt masoni in Guverne, Parlament, Politie, Procuratura, Magistratura, Sanatate, Armata, Biserica samd.? Ma refer la oameni sus-pusi, nu la trepadusi.
Au astia putere sa influenteze "o amenda de circulatie"?
Si ce zici, au putere sa influenteze o ancheta? Dar niste ziaristi? Dar niste judecatori, procurori, politisti?

Este de notorietate, dar nu este adevarat.
Influenta este la nivel de relatii personale, nu la nivel de rit masonic.
Spui ceva de recrutare.
Nu este vorba de asa ceva. Se incearca atragerea unor oameni potenti financiar si din medii cu influenta, pentru ca societatea sa fie un fel de club select. Unii oameni sunt invitati doar pentru numele lor.
Masoneria de care vorbesti tu, tine de domniul istoriei. Acum este mai mult o societate culturala.
In nici un caz, nu este malefica si nici nu "unelteste" ca sa bage la puscarie pe liderul spiritual al unei scoli de yoga.
In masoneria romana au intrat tot felul de tipi care nu par a fi chiar tipul de masoni discreti si influenti
(SOV, ala care strange gunoiul din Bucuresti, Becali mincatias, etc ).
Voi aveti psihoza asta pentru ca Nastase este mason si pentru ca asta a dat OK-ul pentru bulirea lui guru.
Daca aveati parte de oameni care gandeau normal, va apucati sa sapati ca sa vedeti de ce au inebunit subit autoritatile si au bagat mascatii in ashram.
De ce, timp de 14 ani, nimeni nu a avut treaba cu voi, iar acum, subit, va baga in duba ?
Ce ?
Inainte nu erau masoni pe pamant ?
Inainte nu aveau "influenta" ?
Come on, man !
Lucrurile sunt mult mai simple.
Ti-am spus cauza care a declansat intreaga tevatura si nu mi-am dat cu presupusul. Adica stiu exact, de la sursa. Niste gagici au intrat in MISA, spre disperarea parintilor lor. Dupa ce au incercat sa le aduca inapoi si nu au reusit, normal ca au trecut la mijloace mai dure, mai ales ca aveau si puterea efectiva.
In clipa cand tatal ( mare scula in PSD ) uneia din gagici a aflat ca o cariceste guru, a turbat, pur si simplu. Initial a vrut sa se duca si sa il impuste, dar niste sefi de ai lui, auzind de disperarea omului, i-au spus ca il aranjeaza ei pe guru.
De aici a plecat totul.
Dupa aceea, masinaria pusa in miscare a produs tot felul de rezultate.
Nici pomeneala de masoni sau de conspiratii.
Acum, cum ar fi sunat sa fie spus acest adevar ? Guru cariceste fata unui mare bastan si ala pune potera pe capul lui ? Binenteles ca suna ca dracu!
Hai sa iti mai spun ceva.
Guru stie despre ce este vorba, pentru ca a fost contactat initial si amenintat sa lase fata in pace si sa o trimnita acasa. Amenintarea suna cam asa:
"F***-ti mortii matii, daca nu trimiti fata acasa imediat, te bag in puscarie, te distrug, te joc in picioare pe tine si pe toti perversii tai, va rad de pe fata pamantului, ati inteles ? ".
Ceva de genul asta.
Guru a facut greseala sa zica ceva despre spirit si libertate apoi sa inchida telefonul.
Realizezi ca omul a turbat instantaneu.
A fost o greseala.
Omul chiar era o mare scula si avea o parere despre el mai apoteotica decat GB.
S-a dus la prietenul si seful lui, adica la Nastase si i-a spus ce si cum, a mai bagat si de la el, a spus ca aia vand femei si ca s-au primit rapoarte de la UE pe tema traficului de persoane, ca GB adaposteste retele clandestine de pornografie si ca castiga bani grei de pe seama fetelor unor parinti ca si saracul cutare, etc"
Din acea zi, intr-o saptamana, au intrat mascatii peste voi.
Nici urma de masoni.
Ok, Nastase este mason.
Ei si ?
Acum ii numara oualele lui de mason si ii masoara termopanele masonice.
Poate masoneria romana sa il scape ?
No way !
Masoneria nu este o organizatie facuta sa faca trafic de influenta. Scopurile sunt mult mai largi ( cu exceptia Romaniei, unde 90% dintre masoni sunt niste imbecili, carnatari, ca sa il citez pe Cristoiu ).
Aceste scopuri nu includ conflicte pe teme politice si nici persecutari confesionale.
Aurel,
Pe cuvant de onoare, nu-mi vine sa cred ca tu poti fi convins de asemenea poveste.
Eu cred ca esti un tip cinstit. De aceea ma mir ca poti crede despre complotul masinic si ca nu vezi chestiile simple.
Apropo, chiar nu ai observat ca totul a fost o vendeta contra lui GB ?
Aurel, daca tu sustii ca eu ma insel si ca masonii chiar ti-au provocat tie, personal, anumite neplaceri, te rog sa-mi dai detalii.
Iti dau cuvantul ca daca eu sunt in eroare, o sa vin tot aici si o sa spun asa:
Fratilor, am fost un dobitoc .
landscape10
Jun 3 2006, 12:37
Tomaso, tot respectul pentru ceea ce ai scris, sunt 100% si parerile mele la care subscriu fara rezerve. Nu stiam povestea cu fata unui mare bastan caricita de guru, dar se leaga acuma ca am aflat. Cert e ca a fost o inscenare, dar nu cunoasteam adevaratul motiv. Pana acum au tot baut pisat timp de 15 ani fara ca justitia sa intervina, iar acum intervine cu vehementa iar motivul nu era vizibil. Banuiam ca e ceva care i-a deranjat,dar nu stiam povestea de mai sus. Oricum proasta miscare din partea lui Bivolaru.
Putea sa cariceasca toate gagicile de acolo fara probleme,dar vad ca nu prea il duce capul. Oricum, mi-am schimbat parerea initiala despre el cum ca ar fi excroc. Nu este excroc, este cel mult un idealist foarte naiv, probabil un pic dezechilibrat psihic (aici ramane de vazut).
Discipolii lui, unii oameni chiar foarte inteligenti sustin ca ar avea si capacitati paranormale, traite de ei pe propria piele. E intr-adevar un personaj foarte controversat asupra caruia ezit in a-mi face o parere clara..
Putea sa stea linistit mult si bine,dar nu a facut-o, iar circul facut la TV la emisiunea lui Tuca dovedeste ca el e un om care chiar crede ce spune. Oricum, cert e ca nu e prea pragmatic.
PS: Eu sunt convins ca Naga este un om cinstit, corect,demn si care tine sa isi rezolve onorabil problemele, chiar si in aceasta disputa a dat dovada de foarte mult fair play si a expus lucruri care chiar l-ar incrimina.
Tomaso, daca ai citi aberatiile de carti ale lui Ian Van Helsing (lecturi care circula de mult pe la MISA, le-am citit si eu apoi le-am pus pe galeata de gunoi) ti-ai da seama ca nu e bine sa spui ca ai fost invitat in Rotary Club. 
In viziunea lui Van Helsing cei din Rotary Club sunt niste satanisti care primesc ordine directe de la Lucifer, care conspira impotriva pacii mondiale, pun umarul la instaurarea unei dictaturi globale sub forma globalizarii, etc. 
Oricum, prin faptul ca ai fost invitat te-ai deconspirat, ai o pozitie sociala, bani si influenta, altfel nu erai invitat
aurel.ion
Jun 3 2006, 19:11
Schimband subiectul cu masonii, unde fiecare stie ce a trait dar spune ce poate spune
, uite sunt si eu curios sa discut cu o persoana spirituala(din afara MISA, ca in interiorul MISA vorbim deja mult la cursuri intre noi). Sa fac schimb de experienta adica, in domeniul spiritual. Avand in vedere ca nimeni nu le stie pe toate fiindca nimeni nu le-a trait pe toate.
Glosar Aurel: 
" persoana spirituala" = persoana care traieste si experimenteaza "pe propria piele" aspecte legate de Spiritul omului si Dumnezeu.
QUOTE(aurel.ion @ Jun 3 2006, 20:11)

Schimband subiectul cu masonii, unde fiecare stie ce a trait dar spune ce poate spune

, uite sunt si eu curios sa discut cu o persoana spirituala(din afara MISA, ca in interiorul MISA vorbim deja mult la cursuri intre noi). Sa fac schimb de experienta adica, in domeniul spiritual. Avand in vedere ca nimeni nu le stie pe toate fiindca nimeni nu le-a trait pe toate.
Glosar Aurel:

" persoana spirituala" = persoana care
traieste si experimenteaza "pe propria piele" aspecte legate de Spiritul omului si Dumnezeu.
Adica ?
aurel.ion
Jun 3 2006, 19:25
QUOTE(tomaso @ Jun 3 2006, 20:21)

Adica ?

Adica as vrea sa discut cu un om spiritual din afara MISA.
Evident pe teme spirituale.
Cum am mai zis, sa facem schimb de experienta.
Ce nu-i clar?
QUOTE(aurel.ion @ Jun 3 2006, 20:25)

Ce nu-i clar?
Vezi ca poate fi interpretat .
Cum adica, schimb de experienta ?
Eu te invati sa sari cu parasuta iar tu ma inveti sa ma integrez in absolut ?
Interesant
.
Glumesc
Eu zic sa mai studiezi.
andreic
Jun 3 2006, 20:18
desi masonii o sau intoarsa cand ii intrebi daca masoneria este religie (ei spun ca oricine poate deveni mason, religia n-are niiiici o treaba etc etc) as avea si eu o intrebare: oara kabala - dogma pe care se bazeaza si francmasoneria si printre altele si iudaismul - nu intra putin in conflict cu crestinismul?
light_strike
Jun 4 2006, 00:17
QUOTE(aurel.ion @ Jun 3 2006, 20:25)

De ce doar cu unul din afara ? Tie frica de cei dinantru (ca nu le faci fata, spiritual vorbind) ?
PS. Habar nu ai de cite ori te-am iertat si chiar si acum ce iti pregatisem, atit teoretic cit si practic. Probabil ca iti mai amintesti de faptul ca exista o Putere Cosmica Divina caruia ii poti "cere" (ruga) sa ti se faca dreptate si sa pedepseasca pe cel/cei care au gresit in fata ta. De asemenea stii ca asta nu intra absolut deloc in contradictie cu a ierta, caci de tine depinde ce ceri, iar de voia divina ce se ofera, caci si intr-un caz si in celalalt, terminam cu acel: "SI NU VOIA MEA, ci voia Ta faca-se...Doamne". Tot din acest motiv las la voia lui Dumnezeu sa-ti ofere ceea ce meriti si tu sa fii cel care porneste "rasplata" care ti se cuvine sau iertarea.
Sfatul meu e sa nu abuzezi de "misiunea" de defaimare, calomniere a mea pe care ti-a oferit-o Dumnezeu, pentru ca:
Mt 18
6 Dar pentru oricine va face să păcătuiască pe unul din acești micuți, cari cred în Mine, ar fi mai de folos să i se atîrne de gît o piatră mare de moară, și să fie înecat în adîncul mării.
7 Vai de lume, din pricina prilejurilor de păcătuire! Fiindcă nu se poate să nu vină prilejuri de păcătuire; dar vai de omul acela prin care vine prilejul de păcătuire!
8 Acum, dacă mîna ta sau piciorul tău te face să cazi în păcat, taie-le și leapădă-le dela tine. Este mai bine pentru tine să intri în viață șchiop sau ciung, decît să ai două mîni sau două picioare, și să fii aruncat în focul vecinic.
9 Și dacă ochiul tău te face să cazi în păcat, scoate -l și leapădă -l dela tine. Este mai bine pentru tine să intri în viață numai cu un ochi, decît să ai amîndoi ochii, și să fii aruncat în focul gheenei.
10 Feriți-vă să nu defăimați nici măcar pe unul din acești micuți; căci vă spun că îngerii lor în ceruri văd pururea fața Tatălui Meu care este în ceruri.
11 Fiindcă Fiul omului a venit să mîntuiască ce era pierdut.
12 Ce credeți? Dacă un om are o sută de oi, și se rătăcește una din ele, nu lasă el pe cele nouăzeci și nouă pe munți, și se duce să caute pe cea rătăcită?
13 Și, dacă i se întîmplă s'o găsească, adevărat vă spun, că are mai multă bucurie de ea, decît de cele nouăzeci și nouă, cari nu se rătăciseră.
14 Tot așa, nu este voia Tatălui vostru celui din ceruri să piară unul măcar din acești micuți.
QUOTE(landscape10 @ May 29 2006, 18:39)

Bufonul radea de toti curtenii, insa cu regele nu intrecea niciodata masura.

Cu mentiunea ca trebuie sa realizezi ca esti bufon si cine e regele.
baimalesi
Jun 4 2006, 00:19
QUOTE(light_strike @ Jun 4 2006, 01:17)

De ce doar cu unul din afara ? Tie frica de cei dinantru (ca nu le faci fata, spiritual vorbind) ?

Esti tare omule
, poate vrea sa faca schimb si cu recipientele, cu lichid magic alb galbui.
light_strike
Jun 4 2006, 00:25
QUOTE(Harap Alb @ May 29 2006, 19:23)

Foarte tari stirile de la Antena1.
Trebuie sa recunosc ca de multe ori am falsificat semnatura lui Grieg,ca sa pot sa mi-o trag cu constiinta impacata.

De acord cu tine. Si eu am patit la fel, dar uneori mi-am tras-o si cu constiinta neimpacata, ce urla de placere ca o penetrez pina in strafundurile ei abisale. Abia atunci am inteles ce inseamna "a penetra constiinta" sau a de scufunda in ea, pt. a-i descoperii infinitatea ei.
QUOTE(baimalesi @ Jun 4 2006, 01:19)

Esti tare omule

, poate vrea sa faca schimb si cu recipientele, cu lichid magic alb galbui.
Sa stii ca nu m-am gindit la partea asta. Acum inteleg de ce se spune yoghinilor din MISA: "bautori de urina" si celor care ii calomniaza pe yoghini: mincatori de rahat. La acest gen de schimb s-o fi gindit aiurel ? Aici zic pass ... dar poate te intereseaza pe tine.
aurel.ion
Jun 4 2006, 00:28
fulgerica, pentru mine "om spiritual" inseamna ca acela nu trebuie sa fie o pramatie mincinoasa, un om orgolios, viclean, prefacut, care jigneste in stanga si in dreapta luptandu-se cu "demonii" ("demonii" fiind in viziunea lui toti cei care il critica pe el) samd.
Prefer sa nu discut cu tine. Mai degraba as discuta cu un perete. Ala al intelege si s-ar transforma mai repede. Tu nu stii sa dialoghezi. Tu stii doar sa monologhezi.
De fapt te inteleg: de la cine sa inveti tu, incarnarea lui Krishna, si "Dumnezeu luptatorul"? Stiu ca arzi de nerabdare sa demonstrezi lumii intregi ce mare fiinta zace in tine, dar nu ma vei avea drept partener de dialog, fiindca esti incapabil de asa ceva oricum. Iti acorzi prea multa importanta, uitand ca pe nimeni nu intereseaza persoana ta.
QUOTE(aurel.ion @ Jun 4 2006, 01:28)

fulgerica,
....
Iti acorzi prea multa importanta, uitand ca pe nimeni nu intereseaza persoana ta.
ai un buton "Ignore"; eu l-am folosit si economisec o gramada de timp
aurel.ion
Jun 4 2006, 00:41
QUOTE(data @ Jun 4 2006, 01:32)

ai un buton "Ignore"; eu l-am folosit si economisec o gramada de timp

Nu pot face asta cu el, desi mi-ar place teribil.
Cine stie ce aberatie scoate, si dupa aia normal ca oricine citeste isi poate pune intrebarea daca nu cumva toti la MISA suntem ca fulgerica. Si uite asa un nebun ca fulgerica arunca o piatra in balta, si zece intelepti n-o pot scoate. Ca omul e si perseverent si cu mintea "odihnita".
baimalesi
Jun 4 2006, 00:46
QUOTE(aurel.ion @ Jun 4 2006, 01:41)

Nu pot face asta cu el, desi mi-ar place teribil.

Cine stie ce aberatie scoate, si dupa aia normal ca oricine citeste isi poate pune intrebarea daca nu cumva toti la MISA suntem ca fulgerica. Si uite asa un nebun ca fulgerica arunca o piatra in balta, si zece intelepti n-o pot scoate. Ca omul e si perseverent si cu mintea "odihnita".
Omule faci parte din MISA ?
Este adevarat, ca se bea si urina pe la voi pe acolo ?
Daca nu, si este o minciuna, te rog lamureste-ma.
aurel.ion
Jun 4 2006, 00:58
QUOTE(baimalesi @ Jun 4 2006, 01:46)

Omule faci parte din MISA ?
Este adevarat, ca se bea si urina pe la voi pe acolo ?
Daca nu, si este o minciuna, te rog lamureste-ma.
Da, fac parte din MISA, cum de te-ai prins? 
In legatura cu bautul urinei, raspunsul e: da si nu. 
Nu se invata asa ceva la cursurile MISA. Dar a fost tradusa o carte veche indiana, care se cheama "Damar Tantra", in care sunt descrise anumite modalitati de folosire a urinei, inclusiv ingurgitarea in anumite conditii, de exemplu de dieta stricta, dar si altele. Ca sa afli mai multe, scrii in Google cuvintele "Damar Tantra" si apesi tasta "Enter".
Cine vrea este liber sa practice, sau sa se informeze, cine nu, nu. E doar o carte, o poti gasi cred si la Biblioteca Nationala.
Eu mi-am baut urina (dimineata) o perioada, si am simtit niste imbunatatiri ale starii de sanatate. De ceva timp nu mai fac asta, fiindca nu pot respecta conditiile stricte descrise in acel tratat indian.
Daca vrei sa te informezi mai mult, vezi ca sunt congrese internationale pe aceasta tema, sute de carti in Occident si mult mai multe in Orient pe aceasta tema samd. Informeaza-te din mai multe surse.
Oricum, nimic la MISA nu e obligatoriu, iar aceasta nici macar nu se invata la cursurile MISA.
baimalesi
Jun 4 2006, 01:14
QUOTE(aurel.ion @ Jun 4 2006, 01:58)

Da, fac parte din MISA, cum de te-ai prins?

Eu mi-am baut urina (dimineata) o perioada, si am simtit niste imbunatatiri ale starii de sanatate. De ceva timp nu mai fac asta, fiindca nu pot respecta conditiile stricte descrise in acel tratat indian.
Ok deci este adevarat, am crezut ca este vreo tacaneala, al vreu-nui scrantit.
Multumesc dar raman la F...a.
Harap Alb
Jun 4 2006, 01:33
Trebuie sa intrerup orice discutie,pentru a introduce urmatorul mesaj publicitar:
"Vrei sa te simti acceptat si chiar iubit de toata lumea,inteligent,frumos,sanatos la cap,cult si cu un caracter ireprosabil?Vrei sa-i lasi pe ceilalti sa se simta jalnic?Iti oferim o solutie:du-te in Romania,daca bugetul iti permite,sau daca nu,oriunde te-ai afla,intra pe forumurile romanesti,si FII IMPOTRIVA MISA!Nu vei regreta!
Mintea ta doarme pentru tine.
Romanie,TuRisti Tu Castigi!"
light_strike
Jun 4 2006, 01:45
QUOTE(aurel.ion @ May 30 2006, 09:58)

In loc sa-i faci binecuvantari lui Grieg ar fi mult mai bine sa nu mai jignesti oamenii(cum faci acum pentru a demonstra cum "distrugi tu raul" pe post de incarnare a lui Krishna).
Sunt convins ca Grieg ar fi muuult mai multumit daca in loc ca o lichea sa-i faca binecuvantari lui (ce nevoie are Grieg de binecuvantarile lichelei?
), acel ticalos si-ar transforma caracterul si ar deveni un om de OMENIE.
Pt. a clarifica niste idei si discuta la obiect, ii ofer ocazia lui airel sa se justifice si sa argumenteze/dovedeasca afirmatiile facute si pt. a iesi de la capitolul calomnii la marturii si afirmatii adevarate. Deci...
- ce insemna jignire sau a jigni in viziunea ta (ioane) ?
- da citeva mostre de jignire sau cuvinte/atitudini jignitoare pt. a concretiza propria ta viziune.
- care e legatura intre a "jigni" si a demonstra ceva, fie si ca a-i distruge raul ?
- de unde stii tu ce vrea Grig sau oriecare alt maestru spiritual ? Eu personal l-am vazut pe Grig fizic de sute sau mii de ori, l-am auzit mii de ore vorbind, am vorbit cu el de zeci de ori. Tu te-ai intilnit cu el de 3 ori si stii mai bine ca mine ce vrea el ?
- ce e licheaua ? Cum ai descrie o astfel de fiinta si cam cum arata in viziunea ta o "lichea din MISA" ?
- ce e ticalosul ? Cum ai descrie o astfel de fiinta si cam cum arata in viziunea ta un "ticalos din MISA" ?
Si acum, in speranta ca aiurel va raspunde punctual si concret si nu cu aceleasi calomnii si aluzii neargumentate si tipic gazetaresc, sa punctam dpdv. tehnic ce inseamna transformarea spirituala, ca sa zic asa trecerea de la stadiul de om profan la om initiat/elevat, sau chiar trecerea de la stadiul de ticalosenie la cel de omenie.
Afirmatiile de mai jos nu sint pt. cei neaveniti si rauvoitori sau pt. cei care singura dorinta in viata lor este sa manince, sa bea si sa faca sex.
- diferenta intre omul profan si cel initiat la nivel de teorie este diferenta de informatii (cunostinte) pe care le are unul si celalalt. La nivel de pratica, adica nivelul de vibratia al energiei aurice poate fi identic sau chiar inferior la un "initiat teoretic", adica un semidoct. Sint multi oameni care nu au initieri oculte speciale dar care totusi sint mult mai elevati si cu mult mai mult bun simt si discernamint decit multi asa zisi "initiati" (semidocti).
- diferenta intre omul profan si cel initiat la nivel de practica este diferenta cantitativa si calitativa a energiei subtile pe care o au cei doi in aura lor. Diferenta este din ce in ce mai mare cantitativ si calitativ cu cit initiatul practica mai mult, mai des si mai consecvent diferitele tehnici spirituale la care a avut acces prin initiere spirituala in cadrul unui grup spiritual, de la un maestru spiritual autentic. Astfel, in urma practicii spirituale aura initiatului (practicantului) se mareste, culorile energetice aurice devind mai pure, curate si elevate, iar centri de forta (chakras-urile) si nadisurile se trezesc/dinamizeaza si purifica permitind astfel treceri (fluxuri) de energie subtila mult mai mari si mai puternice.
- toate aceste transformari subtil energetice asupra corpurilor subtile energetice ale fiintei are reflexii chiar si la nivelul corpului fizic, aducind dupa sine diferite transformari precum: vindecari, armonizari ale greutatii, (cei slabi se implinesc/ingrasa/armonizeaza), iar cei grasi slabesc, se armonizeaza), pastrarea unei stari de tinerete, si uneori chiar o anume reintinerire si altele.
- toate aceste transformari subtil energetice asupra corpurilor subtile energetice ale fiintei atrag dupa sine modificarea constintei, adica a vibratiei constiintei. Dualitatea Energie-Constiinta este imuabila si nu poate exista NIMIC in Creatia in afara acestei dualitati sau care sa nu aibe inclusa aceasta dualitate. Odata modificata constiinta, se modifica si energia si viceversa. Exista tehnici spirituale care se adreseaza in special modificarilor/transformarilor directe ale energiei subtile si "mediului" prin care circula acestea (centri de forta si nadisurile), dar si tehnici care se adreseaza in special modificarii constiintei. Oamenii profani numesc asta "modificarea starii de constiinta printr-o asa zisa "alterare a constiintei", insa realitatea, cea descrisa si de autenticii initiati in tainele oculte, este ca se modifica vibratia acestei realitati numita in mod "generic" constiinta.
- daca ati ajuns pina aici cu citirea si ati inteles sau macar intuit la ce anume ma refer, realizati de ce sint atit de importante practca spirituala si nu atit teoria si de ce se spune ca "un gram de practica valoreaza cit tone de teorie". Cum se reflecta aceasta afirmatie in viata unui "cautator spiritual" ? Cel teoretician, se imbuiba cu tot felul de texte si informatii care nu au insa si capacitatea de a aduce in aura sa energii subtile sau de a modifica (nivelul de vibratie/elevare) constiinta. De aici se nasc si isi extrag atitudinile cei numiti drept semidocti, fatarnici, ipocriti, etc. Acestia va vorbesc din mii de teorii, dar practic ei nu au in fiinta lor trezite acele "calitati" de care va vorbesc cu atita aplomb si ipocrizie. Sa luam un caz concret. Sa zicem ca un astfel de ipocrit si fatarnic v-ar spune "iubiti-va apropiatii/dusmanii" dar el va arata ca de fapt el nu-i iubeste, si uneori chiar ii uraste sau loveste si judeca.
- avem de ex. o dualitate: frica - curaj, sau impotenta-potenta, sau prostie-inteligenta. Definite in acest fel, am avea o descriere a unei stari (de constiinta), a unei calitati/defect. Tehnic insa e vorba de diferite incarcaturi subtil energetice. In cazul fricosului lipseste o anume energie subtila, pe care curajosul o are in aura sa. La fel si in cazul impotentului-potentului, prostului-inteligentului sau oricarei dualitati defect-calitate. Daca am lua un astfel de ex. de dualitate, sa zicem "ticalos-omenos" am realiza ca in cazul celui ticalos lipseste o anume energie subtile elevata, superioara, armonioasa dar sint prezente unele energii inferioare, chiar malefice. O tehnica spirituala autentica atrage in aura practicantului diferite energii elevate care au darul de a transforma constiinta si indirect ci defectele-calitatile acelui practicant.
Nu mai intru in detalii si mai mari, ci doar revin la intrebarea lui aiurel: "ce nevoie are Grieg de binecuvantarile lichelei?"
Binecuvintarea este o tehnica spirituala EXTRAORDINAR de puternica ce transforma f. rapid fiinta/constiinta practicantului. Deci chiar si o "lichea" poate beneficia de pe urma acestei practici spirituale, cu atit mai mult cu cit energiile subtile care il traveseaza sint mai mari, puternice, elevate, superioare si fluxurile sint de mai lunga durata. Orice om cu bun simt si care a verificat realitatea binecuvintarii, a remascat diferenta intre a binecuvinta un om profan si a a binecuvinta un om spiritual. Cu atit mai repede o lichea ajunge o fiinta spirituala cu cit face tehnici spirituale mai puternice. Nu e de mirare ca unele lichele ajung sa-i numeasca pe altii lichele tocmai pt. ca nu practica indeajuns tehnicile spirituale autentice si puternice. aiurele, fa o binecuvintare unui dusman al tau si apoi una lui Grig si spune-ne ce diferente simte si sa ne expuna si noua aici experienta sa practica.
Si acum, sa aduc argumente suplimentare de natura "religioasa", oculta, pt. tehnica Arta Binecuvintarii:
- arta binecuvintarii asa cum a fost ea revelata de Grig, este in sine una dintre cele mai puternice "tehnici" spirituale oferite oamenilor din aceste vremuri si care este pe deasupra si f. f. simpla, f. eficienta si LA INDEMINA TUTUROR celor care vor s-o aplice, indiferent de "culoarea" religioasa sau statut socio-profesional.
- de ce face spume cit cerul airel-demonel cind spun "facem/fac binecuvintari lui Grig" ?
1. pt. ca o binecuvintare facuta unei fiinte spirituale cu o constiinta f. inalta atrage asupra celui care binecuvinteaza, un flux energetic divin colosal de mare, deci este atrasa in aura personala si cea a celui binecuvintata si a mediului inconjurator, in aura planetei daca vreti, o "cantitate" de energie cu o "calitate" colosala.
2. pt. ca demonii nu suporta ca "dusmanul lor de moarte", Grig, sa mai primeasca o energie divina suplimentara, fata de cea pe care o are deja.
3. pt. ca transformarea spirituala a persoanei care binecuvinteaza este direct influentata de aceasta "cantitate si calitate" a energiei care il transverseaza, deci daca nu au putut opri revelarea acestei tehnici spirituale colosale (Arta Binecuvintarii), macar sa-i diminueze efectul si "puterea de foc". Asa ca, de ce sa atragi energii divine superioare colosale prin binecuvintarea unei fiinte (divine), cind poti sa mimezi "ajutorarea" sau "iubirea" unui dusman, sau sa nu-i mai "jignesti" pe acolitii satanei numindu-i fatarnici, ipocriti, fiinte abjecte, demonizati etc. In acest caz (non-jignirea), in cel mai bun caz nu mai emiti o energie asa zis "perturbatoare" continuta de o (pseudo)jignire, in loc sa atragi (prin arta binecuvintarii) o energie divina colosala. Ati prins ideea pe care merg demonii care il poseda pe aiurel ? De ce mult si divin, cind se poate putin si lumesc ?
4. am mai precizat si in alt mesaj anterior, Grig este una dintre putinele fiinte (in viata) care te binecuvinteaza in acelasi timp in care il binecuvintezi si tu, banuiesc eu ca si o "multumire" pt. ceea ce faci pt. el si in acelasi timp ca si masura de amplificare si lucrul la unison cu energii benefice divine colosal de mari. Aceste "spatii" subtile sint traversate de aceste fluxuri de energii divine benefice, ce impregneaza si moduleaza lucrurile/obiectele, spatiul fizic, fiintele si "altele", cu acea energie de rezonante inalte, elevate, avind astfel loc adevarate "fluxuri" energetice divine ce transverseaza spatiul fizic si cel subtil (de la cel binecuvintat la cel care binecuvinteaza si invers). Au demonii vreun interes sa se petreaca astfel de evenimente ("furtuni") spirituale la nivel planetar ? Nuuu! Atunci hai sa le deviem atentia PROSTILOR prin intermediul acolitilor nostri, pe care II POSDEAM mental si nu numai, sa raspindeasca ideea ca nu sint necesare binecuvintarile, mai ales binecuvintarile asupra unor fiinte divine, sau, culmea tupeului, a-L bi