...
Vad ca ai mai scris dupa aia un mesaj, asa ca iti raspund si la alea 2 intrebari, sa nu zici ca ma fofilez:
1. Consider ca e bine sa respect si regulile morale. Acum sa te intreb si eu: Consideri ca e bine ca daca incalc regulile morale si nu cele penale, sa mi se insceneze tzspe infractiuni din Codul Penal pentru a fi bagat la inchisoare, de exemplu?
2. Iisus este multe pentru mine. Nu ii lipesc etichete. Nu il confund cu Dumnezeu Tatal ("...v-ati bucura ca ma duc la Tatal, fiindca Tatal este mai mult decat Fiul" - Iisus). Dar il consider Dumnezeu Fiul.
Ma rog, relatia intre mine si el este una de iubire, si nu-mi prea place sa dau raportul despre relatiile mele de iubire in fata nimanui, fiind o chestiune strict intre mine si persoana iubita. Dar ca sa nu-mi zici ca ma fofilez, ti-am raspuns, desi doresc ca aceste chestiuni sa le pastrez doar pentru sufletul meu, fiindca consider ca iubirea (mai ales iubirea intre om si Dumnezeu) nu-i o chestie de afisat sau de vorbit cu altii.
Toate cele bune.
[/b]
Ce este Dumnezeu pentru tine,un fel de Presedinte al tarilor ortodoxe?Iisus o fi Primul Ministru?Crezi ca un taran chinez care isi culege recolta de orez pentru familia pe care o iubeste,ajunge in Iad,doar pentru faptul ca are in buzunar,in minte si in inima o alta "poza" a lui Dumnezeu,poate de pe vremea cand El(Dumnezeu) era mai tanar?Esti sigur ca ai citit tot ce a "scris" Dumnezeu?Nu ti-a scapat nimic,nici macar o foaie de jurnal intim,dezvaluit sau nu?Oare de ce ipostaza de judecator,este cea in care se simt cel mai bine crestinii de parada?
De ce nu vrei sa intelegi ca Yoga este o TEHNICA SPIRITUALA,asa cum poate fi numita si rugaciunea(sa zicem ca Yoga este o rugaciune mai elaborata)?Daca Dumnezeu ar fi o carte,Yoga ar fi actiunea de a citi(mobilizarea resurselor mental-emotionale in vederea focalizarii asupra textului,plus convergenta si deplasarea orizontala a ochilor,plus receptarea si asimilarea textului).Poti sa citesti aceeasi carte in mai multe limbi,important este sa asimilezi intim continutul cartii,sa-ti farmece si sa-ti fecundeze mintea,astfel incat,atunci cand ajungi inaintea Profesorului,la examen,sa iei macar o nota de trecere

.Cred ca Dumnezeu si Iisus sunt mult mai destepti si mai buni decat ii descrii tu,si cred ca stiu si limba chineza,asa ca nu-mi fac probleme,taranul chinez ne va tine tovarasie in Rai,acolo unde vom vorbi cu totii aceeasi limba.