QUOTE(aurel.ion @ May 11 2006, 22:55)

RedTears, ai dreptate, nu spune nimeni ca e obligatoriu ca daca exista iubire intre 2 persoane de sex opus, e MUSAI sa faca si sex. Dar daca ei ar vrea, si am cazut de acord ca dpdv. spiritual sexul e "validat" spiritual de Dumnezeu prin iubirea pe care o da in sufletele celor 2, atunci din punctul de vedere al lui Dumnezeu nu ar fi nicio problema. E libera lor alegere. Dumnezeu a dat girul. In rest e libera lor optiune, si a nimanui altcuiva.
...
asta nu are nimic de a face cu crestinismul
e "liber la desfrau"
o iubesc si pe Maricica si pe Vasilica si pe ...ica si "sexul e validat spiritual de Dumnezeu"
incepi sa aberezi mai rau ca Light
aurel.ion
May 11 2006, 22:56
QUOTE(data @ May 11 2006, 23:43)

asta nu are nimic de a face cu crestinismul
e "liber la desfrau"
o iubesc si pe Maricica si pe Vasilica si pe ...ica si "sexul e validat spiritual de Dumnezeu"
incepi sa aberezi mai rau ca Light
Daca traiesti pe lumea asta si esti OM, atunci stii din proprie experienta ca iubirea nu apare atat de des incat s-o iubesti si pe x, si pe y, si pe z samd. pe banda rulanta si la foc automat
. Iubirea intensa si profunda e atat de rara, incat e un adevarat miracol si o adevarata sarbatoare, si dupa cum zice vorba romaneasca "nu in fiecare zi e 23 August(pune aici orice sarbatoare)".
Crezi ca ti se-ntampla asa de des sa intalnesti pe cineva a carei simpla prezenta sa te umple de fericire? Sa ti se para pline de farmec si amuzante chiar si defectele ei? Sa constati ca bucuria ta cea mai mare este sa o faci pe ea fericita?
Nu-ti pot demonstra matematic, dar asa stau lucrurile.
Imi mentin afirmatiile: sexul e validat spiritual de iubirea care e data de Dumnezeu, si de nimic altceva exterior sufletelor celor doi.
Puritani moralisti acuzatori, gata sa arunce cu piatra in "desfranati", au existat si pe vremea lui Iisus, "nu e nimic nou sub Soare", si nu ma surprinde cu nimic.
QUOTE(aurel.ion @ May 11 2006, 23:56)

....
Puritani moralisti acuzatori, gata sa arunce cu piatra in "desfranati", au existat si pe vremea lui Iisus, "nu e nimic nou sub Soare", si nu ma surprinde cu nimic.
cand Iisus a spus "cine este fara de vina sa arunce primul piatra" nu a legalizat desfraul si pacatul.
nu i-a dat dreptate desfranatei, a spus doar ca nu oamenii trebuie sa judece, ci Dumnezeu.
aurel.ion
May 11 2006, 23:29
QUOTE(data @ May 12 2006, 00:16)

cand Iisus a spus "cine este fara de vina sa arunce primul piatra" nu a legalizat desfraul si pacatul.
nu i-a dat dreptate desfranatei, a spus doar ca nu oamenii trebuie sa judece, ci Dumnezeu.
Exact, nu mai judeca tu "desfranatii", ci lasa-l pe Dumnezeu. Macar atat sa aplici si tu din ce zici, ca e banal.
"Fatarnicule, scoate-ti intai barna din ochiul tau, si dupa aia vei vedea clar sa scoti paiul din ochiul aproapelui".
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 00:29)

Exact, nu mai judeca tu "desfranatii", ci lasa-l pe Dumnezeu. Macar atat sa aplici si tu din ce zici, ca e banal.
"Fatarnicule, scoate-ti intai barna din ochiul tau, si dupa aia vei vedea clar sa scoti paiul din ochiul aproapelui".
pot sa iti spun ca incerci sa deturnezi discutia?
problema era daca promiscuitatea si desfraul sunt "validate spiritual de Dumnezeu" asa cum spui tu.
sau din contra, crestinismul este o religie care cere curatenie sufleasca si trupeasca.
crestinismul nu este o religie "pentru babe" cum le place unora sa spuna; presupune disciplina si sacrificii; ceea ce spui tu este un talmes-balmes de idei incompatibile; un amestec "standard" pentru o miscare New-age.
aurel.ion
May 11 2006, 23:48
QUOTE(data @ May 12 2006, 00:41)

pot sa iti spun ca incerci sa deturnezi discutia?
problema era daca promiscuitatea si desfraul sunt "validate spiritual de Dumnezeu" asa cum spui tu.
sau din contra, crestinismul este o religie care cere curatenie sufleasca si trupeasca.
crestinismul nu este o religie "pentru babe" cum le place unora sa spuna; presupune disciplina si sacrificii; ceea ce spui tu este un talmes-balmes de idei incompatibile; un amestec "standard" pentru o miscare New-age.
Poti sa argumentezi de ce daca iubesti sotia si amanta, si faci sex cu amandoua, chestia asta il deranjeaza groaznic pe Dumnezeu?
Deasemenea poti sa argumentezi de ce intra in contradictie sexul cu "curatenia trupeasca"?
Dar clar si la obiect, pe intelesul tuturor. Multumesc anticipat.
Pana acum doar ai aruncat cu vorbe fara niciun argument, asadar e valabil ce am spus eu mai inainte: esti unul din aia care, orbit de puritanismul sau fatarnic si acuzator, esti gata sa arunci cu pietre in "desfranata".
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 00:48)

Poti sa argumentezi de ce daca iubesti sotia si amanta, si faci sex cu amandoua, chestia asta il deranjeaza groaznic pe Dumnezeu?
Deasemenea poti sa argumentezi de ce intra in contradictie sexul cu "curatenia trupeasca"?
Dar clar si la obiect, pe intelesul tuturor. Multumesc anticipat.
Pana acum doar ai aruncat cu vorbe fara niciun argument, asadar e valabil ce am spus eu mai inainte: esti unul din aia care, orbit de puritanismul sau fatarnic si acuzator, esti gata sa arunci cu pietre in "desfranata".
iti este familiara Taina Casatoriei?
ai vazut undeva ca Biserica sa te cunune cu 2,3, 5, 10 femei odata?
uita-te in Certificatul de Casatorie (al tau sau al tuturor cunostintelor tale); ti se pare ca sunt trecute toate vecinele de cartier?
nici Dumnezeu nici macar societatea nu are asemenea "laxe" conceptii;
ma scuzi ca iti spun; daca cineva vrea sa "umble din floare in floare" este treaba lui;
dar sa incerci sa iti justifici slabiciunea prin faptul ca ai "liber" de la Dumnezeu, aste e ipocrizie si dovada de slabiciune;
dupa cum o ineptie este si sa afirmi ca te culci cu cine apuci pentru ca te ajuta la evolutia spirituala; cum spunea Zircon, daca o faci pentru evolutia spirituala culca-te si cu 2-3 pensionare, din punct de vedere spiritual ar trebui sa aiba acelasi efect.
spune ca iti place si asta e; nu mai da vina pe Dumnezeu pentru faptele tale
aurel.ion
May 12 2006, 00:13
QUOTE(data @ May 12 2006, 01:06)

dupa cum o ineptie este si sa afirmi ca te culci cu cine apuci pentru ca te ajuta la evolutia spirituala;
Unde am afirmat eu asta, ma? De cate ori am repetat ca nu e bine sa faci sex daca nu iubesti? Nu ti-e un pic rusine obrazului?
Eu te-am intrebat cu cel deranjeaza atat de groaznic pe Dumnezeu daca iubindu-ti si nevasta si amanta, faci sex cu amandoua (avand in vedere ca Dumnezeu ti-a daruit in suflet iubirea fata de amanta), si nu cu ce deranjeaza cartierul, Biserica Ortodoxa din coltul strazii etc.? Asta sa-mi argumentezi. Intelegi ce e ala argument? De ala vreau.
Deasemenea ai omis sa-mi raspunzi si la a doua intrebare, o repet: "poti sa argumentezi de ce intra in contradictie sexul cu "curatenia trupeasca"?".
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 01:13)

Unde am afirmat eu asta, ma? De cate ori am repetat ca nu e bine sa faci sex daca nu iubesti? Nu ti-e un pic rusine obrazului?
Eu te-am intrebat cu cel deranjeaza atat de groaznic pe Dumnezeu daca iubindu-ti si nevasta si amanta, faci sex cu amandoua (avand in vedere ca Dumnezeu ti-a daruit in suflet iubirea fata de amanta), si nu cu ce deranjeaza cartierul, Biserica Ortodoxa din coltul strazii etc.? Asta sa-mi argumentezi. Intelegi ce e ala argument? De ala vreau.
Deasemenea ai omis sa-mi raspunzi si la a doua intrebare, o repet: "poti sa argumentezi de ce intra in contradictie sexul cu "curatenia trupeasca"?".
eu am raspuns, tu nu ai inteles
esti cununat cu amandoua?
esti casatorit cu amandoua?
in fata lui Dumnezeu esti cununat cu o femeie; nu cu 2, nu cu 5;
porunca crestina este sa iti iubesti aproapele; cand vei ajunge acolo ce vei face? te culci cu toti? si cu barbatii?
ps. nu sunt "ma" cu tine, ok?
miliardarul
May 12 2006, 00:26
Hi man.
[quote name='Naga' post='1158458' date='Jan 9 2006, 14:01']
Hai sa analizam un pic in cazul MISA unele criterii dupa care se considera ca o "secta" prezinta un potential pericol pentru societate.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cult_checklist
Shirley Harrison
In her book "Cults - the battle for God", Shirley Harrison has a list of the characteristics of a potential destructive cult:
1. A powerful leader who claims divinity or a special mission entrusted to him/her from above;
2. Revealed scriptures or doctrine;
3. Deceptive recruitment;
4. Totalitarianism and alienation of members from their families and/or friends;
5. The use of indoctrination, by sophisticated mind-control techniques, based on the concept that once you can make a person behave the way you want, then you can make him/her believe what you want;
6. Slave labour - that is, the use of members on fundraising or missionary activities for little or no pay to line the leader's pockets;
7. Misuse of funds and the accumulation of wealth for personal or political purposes at the expense of members; and
8. Exclusivity - "we are right and everyone else is wrong".
[/quote]
Fratioare, parca ai fi avocatul diavolului, sau te pomenesti ca esti al lui Dumnezeu ? Parca ai fi platit sa faci asta. Daca nu ti-o fi cu banet, hai ca ma fac si eu avocat din oficiu al sectantilor astora.
[quote] Hai sa le luam pe rand:
1. - Avem aici cazul lui GB, "al doilea maestru spiritual ca importanta dupa Iisus", ce are, chipurile o misiune spirituala extrem de importanta la nivel planetar. (conceptie afirmata de multe ori in materiale de pe site-ul oficial al MISA, yogaesoteric, pe celelalte site-uri si chiar confirmata, aici, in mod personal de Antinanco).[/quote]
Hai pe rind. Cine esti tu fratioare sa spui cine e si cine nu maestru spiritual? Tu nu ai vazut ca si Iisus a fost negat de bisericosii vremurilor ? Culmea e ca El s-a numit si Messia si Fiul lui Dumnezeu si aia tot nu l-au crezut si L-au mai si fugarit si rastignit. Vrei sa spui ca Bivolaru a spus vreodata ca e Messia sau ca e Fiul lui Dumnezeu? Si daca misanii zic ca el ar fi mare si tare ce? Apostolii lui Iisus nu au facut acelasi lucru? Si nu ma lua cu "bai il compari pe Bivolaru cu Iisus" ca la fel iti zic si eu, ce il compari tu pe Moise cu Iisus? Din punctul de vedere al evreilor Iisus fie nu exista, fie e un om banal, fie un impostor, fie un profet mincinos si in nici un caz nu indraznesc sa-l compare cu unicul si cel mai mare si mai tare din parcarea evreilor, Moise. Ma pun in pielea evreilor de atunci si zic in mod circotas, ca tine: "cum sa fie un scandalagiu ca asta fiul lui Dumnezeu, sau Messia, care nu se compara nici la degetul mic cu Moise al nostru. Pai asa ne vorbeste noua un Fiu al lui Dumnezeu, intr-un mod profund jignitor si ne da el peste cap legile si regulile noastre ? Cum isi permite acest profet mincinos sa spuna ca ridica el Templul in 2-3 zile ? Cum de isi permite sa ne faca pe noi prosti si orbi cind noi sintem invatatorii poporului lui Israel si preotii lui Moise?"
Cel putin din punct de vedere statistic nu avem cum sa spunem ca Bivolaru e bun sau rau, al doilea sau al 10-lea dupa Iisus, sau te miri ce profet al vremurilor noastre sau impostor atita timp cit nu avem o "balanta de cintarit spiritualitatea" in aceste vremuri. Daca evreii si-au omorit profetii, au facut-o din intelepciune sau din orbire ? Bivolaru poate fi cel mai rau om de pe pamint, dar cine sintem noi sa-i "cintarim" fuduliile spirituale daca intradevar le are si a venit cu ele de la Dumnezeu ?
[quote]2. - Exista mai multe "revelatii divine exceptionale si in premiera" si originale MISA: tehnica spiralei Yang, tehnica binecuvantarilor, rugaciunea de 24h, tehnica "paratraznetului" etc. Cel mai edificator este cazul mesajelor directe de la Doamne-Doamne primite de cursanti.[/quote]
Si Iisus a introdus o multime de "revelatii divine exceptionale si in premirea". Si Buddha si altii ca Ei. De ce au devenit asa patimasi discipolii lor, pentru ca li s-a spalat creierul sau pentru ca au folosit acele "revelatii divine exceptionale" si s-au convins ca dau rezultate ? De ce era asa de "nebun si fanatic" Apostolul Petru de a sarit cu sabia sa-L apere pe Iisus ? Fanatic sectant, sau discipol convins de autenticitatea si identitatea lui Iisus, ca si invatator divin ? Unii apostoli au practicat si inteles ce a prezentat Iisus, altii nu, dupa cum ne spune pilda semanatorului. La unii a dat rod, la altii nu. Cine l-a judecat si rastignit, scuipat si lovit pe Iisus ? Cei la care invatatura Lui a dat rod ? Tot asa fac si "maslinii fara rod" ai lui Bivolaru, cum am inteles ca e si "avocatul partii adverse", dl. Naga. Cum o fi cu paratraznetul ala nu stiu, dar ce credeti, dl. Naga stie? Daca ar fi fost un tribunal adevarat as fi invitat ca martori si pe cei care spun ca e o aberatie spirala aia sau binecuvintarea s.a.m.d. si pe cei care spun ca ar fi autentice si sa ne declare sub juramint ce au vazut, inteles ei din acele "tehnici". Ce face dl. avocat Naga e doar o instigare penibila a juratilor fara a aduce si martorii necesari.
[quote]3. - Cursantilor MISA in general nu le sunt comunicate de la inceputul anului I anumite elemente caracteristice ale organizatiei, fiind considerati "nepregatiti din punct de vedere spiritual pentru ele". De exemplu, cand am fost eu in anul I, tematica erotica a fost abordata foarte sumar, introductiv, in a doua jumatate a anului, iar accesul la spirale a fost acordat pe la sfarsitul anului. De anumite probleme legate de karma yoga, convietuirea in ashramuri, invitatiile la "viluta", grupurile de Shakti, informatiile au inceput sa "curga" putin cate putin ceva mai tarziu.[/quote]
La fel, ba chiar mai rau, se procedeaza in Francmasonerie. Te bagi in hora, faci te miri ce juraminte macabre sau intelectuale, fara sa stii ce ti se cere sau ti se prezinta la gradele de "initiere" mai mari.
Daca am inteles eu bine ce e "karma yoga" asta, de convietuirea si munca din minastiri sau temple de ce nu vorbeste dl. avocat Naga ? De invitatiile speciale in cluburi private si discrete ale masonilor de ce nu ni se vorbeste ? Sau nu stie dl. avocat de orgiile care se fac in anumite cluburi selecte si private ce se tin sub patronajul "ochiului masonic" ? Sa vezi acolo ce grupuri de "shakti", ca nu spun si de grupurile de "baietei" de la astfel de intilniri private. De unde si cum au inceput sa "curga" putin cite putin din aceste informatii si la noi muritorii de rind? Sa folosesc o afirmatie des uzata de unii: "nu iese fum faca foc". Citi ati vazut filmul Eyes Wide Shut (1999), cu Tom Cruise si Nicole Kidman, regizat de Stanley Kubrick ? Ia cititi voi la bibliografia lui sa vedeti cind a murit si mai ales cum:
While pre-production work on "AI" crawled along, Kubrick combined "Rhapsody" and "Blue Movie" and officially announced his next project as Eyes Wide Shut (1999), starring the then-married Tom Cruise and Nicole Kidman. After two years of production under unprecedented security and privacy, the film was released to a typically polarized critical and public reception; Kubrick claimed it was his best film to date.
Special effects technology had matured rapidly in the meantime, and Kubrick immediately begain active work on Artificial Intelligence: AI (2001), but tragically suffered a fatal heart attack in his sleep on March 7th, 1999.
Dupa ce a fost cenzurat de N ori, filmul a iesit pe piata dar si asa le-a deranjat tare mult de potentialele personaje jucate de actorii filmului, din moment ce acestia au ordonat un "atac de inima in timpul somnului".
Nu stiu eu ce fac misanii in vilutele alea sau in ashramuri, dar sigur SRI-ul era cu ochii pe ei si daca ar fi murit chiar si un singur individ sau ar fi fost astfel de "urgii" ar fi avut motivele si dovezile necesare sa-i inchida pe aia ani buni.
[quote]4. - Acesta este un punct foarte dezbatut in mass-media si pe topicul vechi. Este o problema mai complicata, dar un rol important il au uneori si conceptiile rigide ale familiilor de origine ale cursantilor, nu numai conceptiile inoculate cursantilor de catre MISA. V-as recomanda sa cautati pe topicul vechi discutiile pe aceasta tema.[/quote]
D-le avocat, mai "subversiv" decit Iisus nu cred ca este Bivolaru. Macar Iisus a spus direct: "nu am venit sa aduc pacea, ci sabia".
"Sa nu credeti ca am venit s-aduc pacea pe pamînt; n-am venit sa aduc pacea, ci sabia.
Caci am venit sa despart pe fiu de tatal sau, pe fiica de mama-sa, si pe nora de soacra-sa.
Si omul va avea de vrajmasi chiar pe cei din casa lui."
[quote]5. - Aici este de discutat despre intentiile reale ale utilizarii unor anumite tipuri de tehnici la cursurile MISA: sugestii subliminale pe fond muzical, meditatiile de "comuniune cu Maestrul", tehnicile de vizualizare avand ca "obiect" poza "Maestrului" (o astfel de tehnica a fost utilizata de marea majoritate a cursantilor MISA chiar cu ocazia Revelionului care tocmai a trecut).[/quote]
Ce sa mai spunem de "intentiile rele" ale celor care indraznesc sa se roage la o icoana a lui Iisus, de rugaciunile colective ale crestinilor fie in biserica fie la ei acasa, "instigati" de insusi Iisus, care le spune ca:
"acolo unde sînt doi sau trei adunati în Numele Meu, sînt si Eu în mijlocul lor."
Cum se isi permit crestinii sa se roage cu totii in aceiasi zi de Paste, sau de Craciun, culmea, avind ca "obiect" o icoana sau chiar "poza" (multe icoane sint acum poze) ? Unii crestini mai au si tupeul sa cinte sau sa foloseasca cintece ca sa sarbatoreasca alaturi de Iisus, fie de Paste, Craciun sau la alte sarbatori religioase.
[quote]6. - Aici este cazul unei discutii despre activitatile de "karma-yoga" desfasurate de catre cursantii MISA (munca in constructii, striptease, video-chat etc.), de care am mai pomenit deja in alte post-uri.[/quote]
Nici nu vreau sa pomenesc de muncile TOTAL neremunerate pe care le fac locuitorii permanenti sau temporari ai minastirilor crestine sau ale templelor din Orient.
[quote]7. - Avem cazul tratamentului preferential al fetelor cazate gratuit in timpul taberelor in "vilutele" lui GB (in timp ce restul cursantilor si cursantelor plateau fara exceptie taxe destul de consistente), cadourile in obiecte (bijuterii, parfumuri etc.) acordate acelorasi fete, calatoriile lui GB si ale unor cursanti/cursante in strainatate etc.[/quote]
Stai sa vezi cum decurge o asa zisa "licitatie publica" la te miri ce proiect important unde se scot bani buni de la o institutie de stat, sau cind se "privatizeaza" o societate de stat banoasa. Sa vezi acolo minareli si furturi pe fata si favoritisme. Cine cui le ofera ? Pai fratele, unuia sau mai multor frati ai sai. Frate ?! Da, frate de loja. Ce loja ? Evident, loja de la Teatrul National !
[quote]8. - Acesta este cel mai interesant aspect din punctul meu de vedere. In afara de Tapas si alti useri care nu mai sunt acum activi pe forum, eu zic ca este extrem de evident in cazul userilor pro-MISA de aici. [/quote]
Asta pica din start chiar si numai citind acest topic, unde misanii se cearta intre ei ca orbii, mai rau ca tiganii uneori. Deasemenea dl. Naga si majoritatea celor de aici au aceiasi atitudine: "el are dreptate, toti ceilalti sint in greseala".
[quote] Astea sunt opiniile mele si temele care cred eu ca ar fi interesant de discutat punctual. Sunt curios sa vad opiniile pro si contra.[/quote]
Si asa m-am plictisit scrind si mi-am pierdut mult prea mult timp cu "avocatura" aici, asa ca o discutie punctuala e de prisos. Mai ales ca dovedesti cu prisosinta subiectivism cras combinat cu o vadita dorinta de manipulare si instigare.
A comentat:
Miliardarul
light_strike
May 12 2006, 00:28
QUOTE(igraine @ May 11 2006, 10:32)

Intr-o zi n-am sa-i mai raspund lui Fulgermann...
Nu o sa moara nimeni din asta, decit poate cel mult curiozitatea ta de a afla ceva ce inca iti depaseste nivelul de intelegere actual.
Deocamdata: cand am folosit eu adjective articulate la masculin?
Sa fim seriosi, asta nu e o dovada ca esti femeia sau barbat, mai ales daca nu esti femeie si ai ales sa te prefaci prin acest nick "igraine".
Tonul si atitudinea folosita de tine in acest topic dar si in altele nu dau mai deloc a femeie, si daca totusi e asa ... cred ca ar fi necesare niste semne de intrebare. Daca vrei comentam si aceste afirmatii ale tale si tonul sa vedem cit sint ele de "feminine".
Din mom. ce niciodata, nu ai dreptul sa zici ca as fi o clona barbateasca, si nu, nici nu sunt apendicele cuiva de pe forum ( ca sa vad cat de duce mintea, tie ti s-ar parea ca sotia lui Naga sau ceva de genul locuieste in strainatate ? ) Sau tu oi fi avand impresia, ca femeile sunt mai "yin" si se exprima altfel...hmm... nu m-ar mira
Am dreptul sa presupun ce vreau, cum o faci si tu si majoritatea de aici.
Inca nu stim exact daca locuiesti acum acolo in "strainatate". Cu un proxi bine ales si eu voi "locui" tot in "strainatate".
Femeile se exprima mai feminin, mai decent si mai sufleteste. Ele nu folosesc prea mult/des exprimari de tip mental si cuvinte si idei "tehnice", ci mai debraba "traite", simtite, intuite. De regula femeile sint mai "finute", mai "doamne". Daca vrei pun citeva afirmatii ale tale din alte topicuri sau si asta sa facem comparatie de ex. cum vorbeste RedTears si cum vorbesti tu.
Asa: la subiect: Pana nu vad o radiografie cu un col patruns, nu te cred.
Ar mai fi o solutie, una de bun augur pt. tine, daca intradevar esti o femeie, sa intilnesti acel barbat pe care sa-l iubesti atit de mult incit sa i te daruiesti "trup si suflet" si apoi vei vedea si mai ales vei simti cum este sa-ti fie penetrat colul si mai ales ce stari erotice, extatice si chiar sufleteste si spirituale traieste o femeie care este daruita barbatului pe care il iubeste. Vorbesc de iubire, pt. ca mai sint cazuri de penetrare "fizica" a colului cind vaginul femeii este mai scurt, sau/si penisul barbatului este f. mare si penetreaza (intr-un anume timp de fuziune amoroasa, de excitare) colul dindu-i femeii anumite stari de excitare si chiar orgasme multiple. Diferenta e ca in cazul implicarii iubirii si daruirii femeii colul de "deschide" si coboara atit de mult incit poate ajunge f. f. aproape de iesirea din vagin, "imbracind" si "daruindu-se" total penisului barbatului iubit, cum si sufletul sau se daruie in si sufletului barbatului iubit.
Pina cind vei avea parte de o asemenea iubire si karma benefica (pt. ca se vede treaba ca nu multi au totusi parte de asa ceva), fie ca esti cu adevarat o femeie (igranine) sau o clona a unui user barbat. Oricum, se vede ca nu ai avut parte de asa ceva pina acum si daca si astfel de aspecte CLAR FIZICE si intilnite de atitia oameni (femei si barbati) sint negate, neacceptate, e clar ca negati apriori tot ce nu puteti "intelege" si nu ce nu exista in mod concret.
Iar de GB AI SPUS ca il invidiem pentru sucesul lui, inclusiv la fete de varsta mai mult sau putin legala.
Nici de departe astea nu sint EXACT cuvintele mele, ci DOAR interpretarile si exagerarile tale tendentioase. Tocmai de aceea te pun sa spui EXACT cuvintele mele si mesajul respectiv pt. ca toti cei care vor sa vada ce spun eu si ce interpreteaza sau inventeaza idei si afirmatii ce mi le pun in circa. Reda exact cuvintele mele si pe alea daca vrei le comentam.
igraine
May 12 2006, 00:31
Serios, cati din barbatii cu sotie si amanta le iubesc sincer pe amandoua? Iti zic eu : majoritatea iubesc la sotie fie dadaceala , fie averea, fie copiii cu care s-a pricopsit pe cand "o iubea", si sunt unii care nici pe amanta n-o iubesc, o vad ca pe un hobby si un obiect sexual, evident bine intretinut. Si cand iubesti pe cineva, ii oferi TOTUL, toata afectiunea ta, etc. si nu ai ochi decat pentru el/ea. Nu doar ca n-ai voie, e nenatural sa existe aceeasi chimie pentru doua persoane. Deci de obicei, macar fata de una din doua e FALSA dragoste. Si nu, calitatile celui de langa tine nu sunt o garantie ca "scanteia" nu se pierde. La ea trebuie sa continui si tu sa o intretii , si asta in nici un caz gandindu-te ca o a doua iubire simultana nu strica.
P.S. Fulgerica, vezi pe privat, si cu aia incetezi sa mai faci presupuneri legate de existenta mea fizica, eu nu am facut nici pe departe la fel despre a ta.
miliardarul
May 12 2006, 00:38
Hi man.
QUOTE(data @ May 12 2006, 00:16)

Hai ca va tot invirtiti in jurul subiectului asta fierbinte, SEXUL.
De ce nu spune fiecare in parte de ce nu e bun sau e bun sexul asta si ce vrea sa spuna cu "sexul spiritualizant" sau "sexul desfrinat" ?
Asadar, spuneti ce ati inteles voi, dar mai ales ce ati trait, sau cum explicati voi practic sexul asta spiritualizant sau sexul desfrinat ? Poate ma repet, dar sa se inteleaga mai bine. Ce anume din sex sau cum si cu cine se face sexul asta de el capata un sens de "spiritualizare" sau "desfrinare" ? Succes ambelor tabere.
Ma astept la chestii concrete, de genul "am mingiiat asa, am pupat asa, am gindit asa, am folosit pozitia aia, ceva mantre, iantre, tantre", sau macar ceva care sa arate a practica si nu texte fumate cu "asa scrie in kamasutra" sau mai stiu eu pe unde, Biblie sau manual de sexologie. Bine venite si teoriile astea, dar fara ceva practic, e frectie la picior de lemn. Vreau sa fac "sex spiritualizant" !
Cum sa fac ca sa ajung la acea "performanta"? In acelasi timp vreau sa aflu cum sa nu fac sexul ala desfrinat, daca e ceva atit de rau?
Acum chiar ma opresc sa fac scurta la mina.
A comentat:
Miliardarul
QUOTE(miliardarul @ May 12 2006, 01:26)

Hi man.
[/size]
Fratioare, parca ai fi avocatul diavolului, sau te pomenesti ca esti al lui Dumnezeu ? Parca ai fi platit sa faci asta. Daca nu ti-o fi cu banet, hai ca ma fac si eu avocat din oficiu al sectantilor astora.
Hai pe rind. Cine esti tu fratioare sa spui cine e si cine nu maestru spiritual? Tu nu ai vazut ca si Iisus a fost negat de bisericosii vremurilor ? Culmea e ca El s-a numit si Messia si Fiul lui Dumnezeu si aia tot nu l-au crezut si L-au mai si fugarit si rastignit. Vrei sa spui ca Bivolaru a spus vreodata ca e Messia sau ca e Fiul lui Dumnezeu? Si daca misanii zic ca el ar fi mare si tare ce? Apostolii lui Iisus nu au facut acelasi lucru? Si nu ma lua cu "bai il compari pe Bivolaru cu Iisus" ca la fel iti zic si eu, ce il compari tu pe Moise cu Iisus? Din punctul de vedere al evreilor Iisus fie nu exista, fie e un om banal, fie un impostor, fie un profet mincinos si in nici un caz nu indraznesc sa-l compare cu unicul si cel mai mare si mai tare din parcarea evreilor, Moise. Ma pun in pielea evreilor de atunci si zic in mod circotas, ca tine: "cum sa fie un scandalagiu ca asta fiul lui Dumnezeu, sau Messia, care nu se compara nici la degetul mic cu Moise al nostru. Pai asa ne vorbeste noua un Fiu al lui Dumnezeu, intr-un mod profund jignitor si ne da el peste cap legile si regulile noastre ? Cum isi permite acest profet mincinos sa spuna ca ridica el Templul in 2-3 zile ? Cum de isi permite sa ne faca pe noi prosti si orbi cind noi sintem invatatorii poporului lui Israel si preotii lui Moise?"
Cel putin din punct de vedere statistic nu avem cum sa spunem ca Bivolaru e bun sau rau, al doilea sau al 10-lea dupa Iisus, sau te miri ce profet al vremurilor noastre sau impostor atita timp cit nu avem o "balanta de cintarit spiritualitatea" in aceste vremuri. Daca evreii si-au omorit profetii, au facut-o din intelepciune sau din orbire ? Bivolaru poate fi cel mai rau om de pe pamint, dar cine sintem noi sa-i "cintarim" fuduliile spirituale daca intradevar le are si a venit cu ele de la Dumnezeu ?
[size=1] Si Iisus a introdus o multime de "revelatii divine exceptionale si in premirea". Si Buddha si altii ca Ei. De ce au devenit asa patimasi discipolii lor, pentru ca li s-a spalat creierul sau pentru ca au folosit acele "revelatii divine exceptionale" si s-au convins ca dau rezultate ? De ce era asa de "nebun si fanatic" Apostolul Petru de a sarit cu sabia sa-L apere pe Iisus ? Fanatic sectant, sau discipol convins de autenticitatea si identitatea lui Iisus, ca si invatator divin ? Unii apostoli au practicat si inteles ce a prezentat Iisus, altii nu, dupa cum ne spune pilda semanatorului. La unii a dat rod, la altii nu. Cine l-a judecat si rastignit, scuipat si lovit pe Iisus ? Cei la care invatatura Lui a dat rod ? Tot asa fac si "maslinii fara rod" ai lui Bivolaru, cum am inteles ca e si "avocatul partii adverse", dl. Naga. Cum o fi cu paratraznetul ala nu stiu, dar ce credeti, dl. Naga stie? Daca ar fi fost un tribunal adevarat as fi invitat ca martori si pe cei care spun ca e o aberatie spirala aia sau binecuvintarea s.a.m.d. si pe cei care spun ca ar fi autentice si sa ne declare sub juramint ce au vazut, inteles ei din acele "tehnici". Ce face dl. avocat Naga e doar o instigare penibila a juratilor fara a aduce si martorii necesari.
...
parera ta despre Bivolaru este foarte clara
poate crezi ca esti subtil, dar mesajul este foarte transparent
incercarea de a parea echidistant nu poate decat sa smulga zambete.
QUOTE('miliardarul' date='May 12 2006 @ 01:26')
Daca nu ti-o fi cu banet, hai ca ma fac si eu avocat din oficiu al sectantilor astora
light_strike
May 12 2006, 01:21
QUOTE(igraine @ May 12 2006, 01:31)

Serios, cati din barbatii cu sotie si amanta le iubesc sincer pe amandoua?
Hmmm, iar "tehnica" la o femeie. Citi barbati casatoriti ai intrebat tu ca au amante, citi au raspuns sincer si citi au spus la fel de sincer cum, cit si de ce le iubeste pe sotie si amanta ? Si apoi, pt. un raspuns cit mai exact, ar trebui sa stai la fundul lor sa vezi cum e cu una si cum e cu alta. A facut cineva asta ?
Iti zic eu : majoritatea iubesc la sotie fie dadaceala , fie averea, fie copiii cu care s-a pricopsit pe cand "o iubea", si sunt unii care nici pe amanta n-o iubesc, o vad ca pe un hobby si un obiect sexual, evident bine intretinut.
Evident, te inseli, dar o punem pe seama lipsei de experienta de viata.
Si cand iubesti pe cineva, ii oferi TOTUL, toata afectiunea ta, etc. si nu ai ochi decat pentru el/ea.
Este si nu este asa ... dar vei vedea si tu cum e atunci ...
Nu doar ca n-ai voie, e nenatural sa existe aceeasi chimie pentru doua persoane. Deci de obicei, macar fata de una din doua e FALSA dragoste. Si nu, calitatile celui de langa tine nu sunt o garantie ca "scanteia" nu se pierde. La ea trebuie sa continui si tu sa o intretii , si asta in nici un caz gandindu-te ca o a doua iubire simultana nu strica.
Chimie ?
P.S. Fulgerica, vezi pe privat, si cu aia incetezi sa mai faci presupuneri legate de existenta mea fizica, eu nu am facut nici pe departe la fel despre a ta.
Pina nu te vad intr-un chat video miscind miinile si capul ... nu te cred.
aurel.ion
May 12 2006, 07:19
Trebuie sa fii teribil de neajutorat ca sa confunzi iubirea crestina fata de aproape, cu iubirea dintre barbat si femeie.
Dupa cum trebuie sa fii teribil de neajutorat ca sa confunzi iubirea pentru mama si pentru tata(asa, de mic exemplu), cu iubirea intre barbat si femeie. Si dupa aia sa "argumentezi" "inteligent": "porunca crestina este sa iti iubesti aproapele; cand vei ajunge acolo ce vei face? te culci cu toti? si cu barbatii?". Tare.
La astfel de "argumente", stimate "data", eu nu pot decat sa ma tavalesc pe jos de ras
. Bine totusi ca chestia aia de care suferi grav, nu doare, fiindca altfel ar insemna sa mori de durere. Foarte milos si intelegator Dumnezeu, fiindca nu a facut prostia si dureroasa. Din fericire pentru tine, e asa..., o chestie pe care o duci linistit pe picioare.
Desi stiu ca esti ferm incredintat ca esti "mama" crestinului (sau ma rog, "taticul"; esti cel care dai verdicte de "crestinism" pe aici), crede-ma ca n-ai inteles nimic nici macar din cel mai simplu aspect care l-a zis Iisus. Cine ti-or fi bagat prostiile astea in cap? Cate parabole a dat Iisus, doar-doar o intelege tot omul ce vrea sa zica, si se vede treaba ca in secolul 20 inca mai sunt multi care spun niste prostii incredibile referitoare la lucrurile cele mai simple. Daca nici asta nu intelegi, atunci ce intelegi?
Toate cele bune.
Hadess
May 12 2006, 09:37
Hai sa traiti, baieti! As zice chiar sa traiti BINE!
Nene, eu am citit cate ceva de pe topicul asta, nu prea ma dau in vant dupa chestii despre paranormal, ocultism, magie si altele. Insa e interesant. Observ ca sunt doua tabere. Cativa pro-MISA si cativa anti-MISA.
Eu nu am o parere bine formata despre fenomenul MISA si nici nu stiu cat impact are chestia asta asupra tinerilor din Romania. Insa hai sa ma bag si eu in vorba, ca m-a frapat ceva.... Am citit una-alta pe Yogaesoteric si am ramas surprins de cate tampenii am gasit acolo!
La cine prind nene prostiile alea?! Francmasoneria mondiala, organizatiile evreisti sioniste & shit au pus gand rau MISA, lui Grig si... Romaniei!?
Bai nene, de unde scoateti chestiile astea? Si poate ma lamureste cineva cum e cu citatele pe care le voi da. Citatele sunt de pe un site MISa si sunt in mod clar anti-semite. Eu stiam ca anti-semitismul se pedepseste in Romania, ca si un USA ori in Europa.
Cum explicati ASTA?
http://www.yogaesoteric.org/content.aspx?lang=RO&item=3399
In articol se observa si referiri clare impotriva UE si a politicii sale.... Intelegem deci ca MISA se opune aderarii ?
Alt citat:
"În anul 2004, când președintele României era Ion Iliescu este atacată Școala de Yoga MISA, dorindu-se chiar distrugerea acesteia, la solicitarea comunității evreiești și a FRANCMASONERIEI din România, în același stil sovietic comunist, folosind același scenariu ca și în cazul mineriadelor."
Eu nu sunt fan Ilici
insa sa ajunga MISA sa sustina asemenea chestii, deja e aberant! Ca sa nu mai vorbim de culpabilizarea evreilor si francmasonilor. Cum vine treaba asta?
Iesirile antisemite, cat si limbajul bombastic ("dezvaluiri uluitoare", "coruptia gigantica", "dezvaluiri socante" .....deja devine ridicol limbajul asta )
Sufera MISA de "conspiratita crinica"?
Sau.... fiind ea ISASI o organizatie "de un anume tip", vede peste tot conspiratii si activitati ilegale?
Multumesc pentru atentie. Poate ma lamureste cineva.
aurel.ion
May 12 2006, 09:54
Te-as putea lamuri eu, dar mai intai raspunde-mi la urmatoarea intrebare "Crezi in Dumnezeu sau nu?". Mai precis "Care e relatia ta cu Dumnezeu?". Ca sa stiu daca ne putem intelege sau nu. Daca raspunsul tau e diametral opus celui pe care l-as da eu, atunci imi pare rau, nu am nici o sansa sa te pot lamuri. Poate altcineva.
Sau poti incepe sa citesti niste scrieri celebre despre francmasonerie ale unui Papa sau ale unor inalti prelati romani.
Sau ca sa-mi economisesc timpul, o sa citez in intregime raspunsul pe care i l-am dat lui cociuba, fiindca consider ca mi-am exprimat destul de clar pozitia, si mai clar de atat nu stiu daca as putea fi.
"cociuba, multumesc pentru aprecieri. Daca vrei si-ti face placere, putem discuta impartasindu-ne opiniile despre francmasonerie.
Spui "cum poti sa crezi asemenea afirmatii facute de catre misa:click aici".
Am mai repetat, dar prefer sa mai subliniez inca o data: eu nu cred nimic din ce se zice la MISA, doar fiindca se zice la MISA sau zice Grieg. Nu cred nimic din ce zice NIMENI. Intotdeauna verific si judec singur, si nu sunt de parere ca stiu adevarul despre tot. M-am contrazis linistit cu Grieg pe aspecte din cursuri, si a avut umilinta sa recunoasca ce e gresit, si chiar daca in privinta anumitor aspecte spirituale nu mi-a dat dreptate, tot consider ca eu am dreptate, atat timp cat consider ca argumentele mele sunt mai puternica decat cele mentionate de el. Numai bunul Dumnezeu stie tot Adevarul, in rest unul din principiile mele favorite(daca nu cel care imi place cel mai mult) este "Un singur lucru stiu sigur, ca nu stiu nimic complet".
Ca sa fiu si mai clar: imi iubesc Maestrul, dar nu mi-e frica sa ma contrazic cu el. Dupa cum imi iubesc parintii, dar nu mi-e frica sa ma contrazic cu ei(plin de respect totusi), sau dupa cum desi iubesc mult o femeie, nu ne e frica sa ne contrazicem si sa facem misto unul de conceptiile altuia
Am mai spus, aberatii gen "pamantul gol in interior, baze naziste pe luna" pot doar sa ma faca sa rad.
In privinta masoneriei, eu personal am avut de-a face cu masoni (unul mi-a marturisit zambind asta, cand si-a dat seama ca oricum banuiam, la restul desi nu mi-au zis si nici eu nu i-am intrebat aveam probe directe covarsitoare), si nu am experiente "prea placute" (nu vreau sa intru in amanunte deloc). Sunt insa sigur ca sunt si masoni de treaba, si ca in general orice om are in el si o parte buna. Poate am fost eu mai ghinionist si de fiecare data am intalnit niste ticalosi.
Nu inteleg insa de ce, daca masoneria se auto-caracterizeaza ca o "lumina", se inconjoara de atata secret(dincolo de faramiturile facute publice, cu "tinutele albe" si doar numele catorva masoni facute publice)? Fiindca Iisus a zis: "Nimeni nu aprinde o lumina, ca sa o tina sub obroc".
Acest secret nu poate conduce la grave fapte de coruptie? Sa zicem, ca mic exemplu la ce ma refer, ca in orasul X, primarul si nu stiu ce mare patron de firma de constructii sunt (desi nimeni nu stie) masoni. Oare fratele mason nu va simti o mica inclinatie ca sa faca un mic miracol si licitatia sa fie castigata de fratele mason patron, tocmai profitand ca nimeni nu stie ca ei sunt masoni? Adica, sa fiu si mai clar, de obicei daca e public faptul ca tatal e primar si fiul e patron la o firma de constructii, lumea va fi mai atenta si va verifica cum s-a petrecut miracolul ca tocmai fiul a castigat licitatia. Dar daca acest lucru nu s-ar sti atunci manariile s-ar face mult mai usor. E foarte greu sa te aperi de un rau(coruptie) nevazut si nestiut.
Toate cele bune."
Bombonel
May 12 2006, 10:37
aurel.ion
May 12 2006, 10:47
QUOTE(Bombonel @ May 12 2006, 11:37)

MISA n-are nimic(impotriva) cu comunitatea evreiasca, maghiara, papuasa, sau de alta etnie. Sunt cursuri MISA in Israel si sunt destui cursanti evrei la cursurile MISA din Romania.
In francmasonerie nu sunt numai evrei.
E ABERANT SA CONDAMNI O ETNIE, am mai repetat asta pana acum, si am explicat din ce cauza consider ca e aberant sa condamni o etnie (ma citez: "in fond daca ne gandim bine Iisus si apostolii au fost evrei, si parca nici Einstein n-a fost arian cu ochi albastri"
). Spre deosebire de tine, Naga, caruia i-am scris acel mesaj, m-a inteles si n-am fost nevoit sa mai dau 1000 de explicatii banale.
Eventuale aspecte singulare din care se poate intelege ca MISA are ceva cu evreii sunt greseala tampita a aluia de a scris asta pe situl Yogaesoteric. La cursurile MISA, si fii sigur ca anchetatorii au scormonit de n ori toate cursurile tiparite MISA (si sunt mii de pagini), si poti sa fii sigur ca au n informatori la cursuri, nu s-a pus niciodata problema imbecila sa ai ceva impotriva unei etnii, oricare ar fi ea.
Toate cele bune.
Bombonel
May 12 2006, 10:48
Si mai sustineti ca nu sunteti antisemiti!
http://www.yogaesoteric.org/content.aspx?lang=ro&item=4227
Puțini știu că Ion Iliescu a închis postul de televiziune OTV la solicitarea comunității evreiești și a FRANCMASONERIEI din România, datorită faptului că se criticau foarte mult abuzurile și faptele de corupție ale FSN-ului, PDSR-ului de ieri și ale PSD-ului comunist de azi; dar mai ales pentru faptul că, la un moment dat, a fost invitat la OTV un cetățean român stabilit în Statele Unite care a divulgat faptul că virusul HIV-SIDA a fost creat la ordinul liderilor FRANCMASONERIEI mondiale, pentru ca aceștia să aibă astfel controlul asupra populației planetei.
Comunitatea evreiască și Ion Iliescu au colaborat intens după decembrie 1989. Atunci când Ion Iliescu voia să pregătească o lovitură de stat se folosea de comunitatea evreiască, iar când comunitatea evreiască dorea să atace pe cineva sau vreun post de televiziune, cum a fost cazul OTV-ului, s-a folosit de Ion Iliescu și de justiția română.
În perioada comunistă, serviciile secrete au atacat gruparea MEDITAȚIA TRANSCENDENTALĂ ca parte a planului de măsuri pentru prevenirea și contracararea activităților ostile desfășurate împotriva comunismului sovietic, elaborat de Iulian Vlad în 1982, iar colonelul Ristea Priboi a deconspirat activitatea așa-zis „criminală“ a acestei grupări - Meditația Transcendentală - unde în realitate se discuta despre yoga, telepatie, meditație, filozofie.
În anul 2004, când președintele României era Ion Iliescu este atacată Școala de Yoga MISA, dorindu-se chiar distrugerea acesteia, la solicitarea comunității evreiești și a FRANCMASONERIEI din România, în același stil sovietic comunist, folosind același scenariu ca și în cazul mineriadelor.
aurel.ion
May 12 2006, 10:52
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 11:47)

Eventuale aspecte singulare din care se poate intelege ca MISA are ceva cu evreii sunt greseala tampita a aluia de a scris asta pe situl Yogaesoteric. La cursurile MISA, si fii sigur ca anchetatorii au scormonit de n ori toate cursurile tiparite MISA (si sunt mii de pagini), si poti sa fii sigur ca au n informatori la cursuri, nu s-a pus niciodata problema imbecila sa ai ceva impotriva unei etnii, oricare ar fi ea.
Care cuvant mai exact nu-l intelegi. La cursurile MISA nu se studiaza situl Yogaesoteric.
Bombonel
May 12 2006, 10:56
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 11:47)

Toate cele bune.
Cam multe greseli din astea ba in cartile lui Bivolaru, ba ale instructorilor MISA, ba in buletinele informative, ba in mesajele unor useri. Mesaje cu continut antisemit din partea unor yoghini am vazut si pe forumul ziarului Gardianul, unde s-a pomenit si de buletinele informative, de cartile publicate de yoghini si de unele situri. Faceti cam des erori de genul asta.
Nu credeti ca aveti o intr-adevar problema in privinta antisemitismului care ii caracterizeaza cel putin pe unii yoghini ai MISA?
Hadess
May 12 2006, 11:00
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 10:54)

Te-as putea lamuri eu, dar mai intai raspunde-mi la urmatoarea intrebare "Crezi in Dumnezeu sau nu?". Mai precis "Care e relatia ta cu Dumnezeu?". Ca sa stiu daca ne putem intelege sau nu. Daca raspunsul tau e diametral opus celui pe care l-as da eu, atunci imi pare rau, nu am nici o sansa sa te pot lamuri. Poate altcineva.
Sau poti incepe sa citesti niste scrieri celebre despre francmasonerie ale unui Papa sau ale unor inalti prelati romani.
Sau ca sa-mi economisesc timpul, o sa citez in intregime raspunsul pe care i l-am dat lui cociuba, fiindca consider ca mi-am exprimat destul de clar pozitia, si mai clar de atat nu stiu daca as putea fi.
"cociuba, multumesc pentru aprecieri. Daca vrei si-ti face placere, putem discuta impartasindu-ne opiniile despre francmasonerie.
Spui "cum poti sa crezi asemenea afirmatii facute de catre misa:click aici".
Am mai repetat, dar prefer sa mai subliniez inca o data: eu nu cred nimic din ce se zice la MISA, doar fiindca se zice la MISA sau zice Grieg. Nu cred nimic din ce zice NIMENI. Intotdeauna verific si judec singur, si nu sunt de parere ca stiu adevarul despre tot. M-am contrazis linistit cu Grieg pe aspecte din cursuri, si a avut umilinta sa recunoasca ce e gresit, si chiar daca in privinta anumitor aspecte spirituale nu mi-a dat dreptate, tot consider ca eu am dreptate, atat timp cat consider ca argumentele mele sunt mai puternica decat cele mentionate de el. Numai bunul Dumnezeu stie tot Adevarul, in rest unul din principiile mele favorite(daca nu cel care imi place cel mai mult) este "Un singur lucru stiu sigur, ca nu stiu nimic complet".
Ca sa fiu si mai clar: imi iubesc Maestrul, dar nu mi-e frica sa ma contrazic cu el. Dupa cum imi iubesc parintii, dar nu mi-e frica sa ma contrazic cu ei(plin de respect totusi), sau dupa cum desi iubesc mult o femeie, nu ne e frica sa ne contrazicem si sa facem misto unul de conceptiile altuia
Am mai spus, aberatii gen "pamantul gol in interior, baze naziste pe luna" pot doar sa ma faca sa rad.
In privinta masoneriei, eu personal am avut de-a face cu masoni (unul mi-a marturisit zambind asta, cand si-a dat seama ca oricum banuiam, la restul desi nu mi-au zis si nici eu nu i-am intrebat aveam probe directe covarsitoare), si nu am experiente "prea placute" (nu vreau sa intru in amanunte deloc). Sunt insa sigur ca sunt si masoni de treaba, si ca in general orice om are in el si o parte buna. Poate am fost eu mai ghinionist si de fiecare data am intalnit niste ticalosi.
Nu inteleg insa de ce, daca masoneria se auto-caracterizeaza ca o "lumina", se inconjoara de atata secret(dincolo de faramiturile facute publice, cu "tinutele albe" si doar numele catorva masoni facute publice)? Fiindca Iisus a zis: "Nimeni nu aprinde o lumina, ca sa o tina sub obroc".
Acest secret nu poate conduce la grave fapte de coruptie? Sa zicem, ca mic exemplu la ce ma refer, ca in orasul X, primarul si nu stiu ce mare patron de firma de constructii sunt (desi nimeni nu stie) masoni. Oare fratele mason nu va simti o mica inclinatie ca sa faca un mic miracol si licitatia sa fie castigata de fratele mason patron, tocmai profitand ca nimeni nu stie ca ei sunt masoni? Adica, sa fiu si mai clar, de obicei daca e public faptul ca tatal e primar si fiul e patron la o firma de constructii, lumea va fi mai atenta si va verifica cum s-a petrecut miracolul ca tocmai fiul a castigat licitatia. Dar daca acest lucru nu s-ar sti atunci manariile s-ar face mult mai usor. E foarte greu sa te aperi de un rau(coruptie) nevazut si nestiut.
Toate cele bune."
OK.
M-ai lamurit. Eu sunt un tip obisnuit, fara preocupari religioase inalte. In oraselul in care stau acum este o diversitate de culte religioase. Circa 30% din populatie sunt romano-catolici, cei mai multi hispanici. Merg uneori la slujbele lor, sunt extrem de frumoase. Metodistii si ceilalti protestanti nu-mi prea plac, nu stiu de ce... Sunt si cativa tipi imbracati in galben si rasi in cap, umbla uneori cu ghirlande de flori si alte de-astea, insa nu ma pasioneaza
Tot ce m-a deranjat este campania anti-evreiasca pe care am citit-o pe situl ala. Daca tu zici ca aia nu reprezinta pozitia oficiala a MISA, de ce raman articolele alea pe site?
In fine, numai bine. Sunt obosit si ma retrag cateva ore.
aurel.ion
May 12 2006, 11:01
Sper sa fie clar pentru oricine:
La MISA oricine poate sa creada in ce vrea. Faptul ca urmezi niste cursuri de Yoga nu implica in nici un fel faptul ca ceva de acolo e obligatoriu (fie si numai ca parere, opinie samd.). Si e valabila si reciproca: FAPTUL CA UNII DE LA MISA AU NU STIU CE PARERI PERSONALE (eventual pe care le pun pe un site), ASTA NU IMPLICA FAPTUL CA AUTOMAT AU DREPTATE, SAU CA REPREZINTA OPINIA MISA."
OPINIA MISA E REPREZENTATA DE CURSURILE MISA. Daca exista ceva antisemit, fie si numai o singura fraza(fie si numai o singura fraza in mii de pagini), in cursurile MISA, sunt gata sa le ascult.
Bombonel
May 12 2006, 11:05
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 12:01)

Sper sa fie clar pentru oricine:
La MISA oricine poate sa creada in ce vrea. Faptul ca urmezi niste cursuri de Yoga nu implica in nici un fel faptul ca ceva de acolo e obligatoriu. Si e valabila si reciproca: FAPTUL CA UNII DE LA MISA AU NU STIU CE PARERI PERSONALE (eventual pe care le pun pe un site), ASTA NU IMPLICA FAPTUL CA AUTOMAT AU DREPTATE, SAU CA REPREZINTA OPINIA MISA."
OPINIA MISA E REPREZENTATA DE CURSURILE MISA. Daca exista ceva antisemit, fie si numai o singura fraza, in cursurile MISA, sunt gata sa le ascult.
Este sau nu www.yogaesoteric.org situl oficial al MISA?
Daca este o greseala expunerea pe sit a acelui articol, atunci cand vom putea asista la retragerea lui, cu scuzele de rigoare adresate comunitatii evreiesti?
Hadess
May 12 2006, 11:09
aurel.ion
May 12 2006, 11:14
QUOTE(Bombonel @ May 12 2006, 12:05)

Este sau nu www.yogaesoteric.org situl oficial al MISA?
Daca este o greseala expunerea pe sit a acelui articol, atunci cand vom putea asista la retragerea lui, cu scuzele de rigoare adresate comunitatii evreiesti?
Da, acel site este situl oficial MISA, dar nu orice rand din MIILE DE ARTICOLE scrise acolo reprezinta opinia MISA, ci NUMAI COMUNICATELE OFICIALE MISA SEMNATE DE REPREZENTANTII LEGALI AI MISA.
Pe situl Yogaesoteric sunt MII DE ARTICOLE, de la texte din mari maestri yoghini (traduse de x-ulescu, si aici e o discutie
, sper ca nu-si inchipuie nimeni ca x-ulescu nu poate gresi la traducere), pana la articole cu opinii personale ale nu stiu carui cursant MISA sau oarecare.
La a doua intrebare nu as putea sa-ti raspund, fiindca nu sunt responsabil cu acel site. Personal consider ca acele referiri la "comunitatea evreiasca" sunt o tampenie (ce, se intalneste comunitatea evreiasca si ia deciziii la unison si in unanimitate?
) .
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 08:19)

Trebuie sa fii teribil de neajutorat ca sa confunzi
iubirea crestina fata de aproape, cu
iubirea dintre barbat si femeie.
Dupa cum trebuie sa fii teribil de neajutorat ca sa confunzi
iubirea pentru mama si pentru tata(asa, de mic exemplu), cu
iubirea intre barbat si femeie. Si dupa aia sa "argumentezi" "inteligent": "porunca crestina este sa iti iubesti aproapele; cand vei ajunge acolo ce vei face? te culci cu toti? si cu barbatii?". Tare.
La astfel de "argumente", stimate "data", eu nu pot decat sa ma tavalesc pe jos de ras

. Bine totusi ca chestia aia de care suferi grav, nu doare, fiindca altfel ar insemna sa mori de durere. Foarte milos si intelegator Dumnezeu, fiindca nu a facut prostia si dureroasa. Din fericire pentru tine, e asa..., o chestie pe care o duci linistit pe picioare.
Desi stiu ca esti ferm incredintat ca esti "mama" crestinului (sau ma rog, "taticul"; esti cel care dai verdicte de "crestinism" pe aici), crede-ma ca n-ai inteles nimic nici macar din cel mai simplu aspect care l-a zis Iisus. Cine ti-or fi bagat prostiile astea in cap? Cate parabole a dat Iisus, doar-doar o intelege tot omul ce vrea sa zica, si se vede treaba ca in secolul 20 inca mai sunt multi care spun niste prostii incredibile referitoare la
lucrurile cele mai simple. Daca nici asta nu intelegi, atunci ce intelegi?
Toate cele bune.
timp de 2000 de ani toti Sfintii Parinti si toti crestinii de pe pamantul acesta nu au inteles nimic din crestinism;
noroc ca a aparut MISA si ne lumineaza ea ce a vrut sa spuna Iisus.
eu raman la ideile crestinismului,
tu ramai cu Jean de la Pitesti "intra in direct" cu Dumnezeu,
cu Valentina pentru care Grig este Dumnezeu pe pamant,
cu nea Ion Marin încarnarea lui Ioan Botezătorul
si de ce nu, cu Light
aurel.ion
May 12 2006, 13:12
Data, eu ti-am explicat logic ca intre:
- iubirea dintre barbat si femeie
- iubirea crestina fata de aproape
- iubirea fata de mama si tata
samd.
EXISTA MARI DIFERENTE, in sensul ca CEEA CE SE APLICA PENTRU UNA, NU SE APLICA SI PENTRU ALTA; SI CE E VALABIL PENTRU UNA, NU E VALABIL PENTRU CEALALTA.
DE ACEEEA, argumentatia ta ca: "porunca crestina este sa iti iubesti aproapele; cand vei ajunge acolo ce vei face? te culci cu toti? si cu barbatii?", ESTE O PROSTIE INMARMURITOARE, FIINDCA CE E VALABIL PENTRU IUBIREA INTRE BARBAT SI FEMEIE NU E VALABIL PENTRU IUBIREA CRESTINA.
Iti zic sincer ca aceasta e la mintea cocosului. Si daca nici aceasta nu intelegi, care e atat de simplu, atunci ce intelegi din ce a zis Iisus? 
Sa fii tu sanatos cat m-am contrazis eu cu fulgerica pe forumul yogaesoteric: ani de zile, si la modul intensiv 
La fel, sa fii tu sanatos cate glume am facut eu pe seama "convorbirilor fluviu ale lui Jean".
Cu Valentina n-am avut ocazia.
Fata de Grieg mi-am explicitat pe larg pozitia, sentimentele si atitudinea, vezi de exemplu cateva mesaje mai sus in ce i-am scris lui Hadess.
Nu stiu cine e Ion Marin "incarnarea lui Ioan Botezatorul", n-am auzit in viata mea de el, pozitia mea fata de "fulgermann, incarnarea lui Krishna" am spus care este, si oricine a inteles-o.
Sincer, iti mai spun inca o data, bucura-te ca prostia nu doare.
Toate cele bune.
bo-boc
May 12 2006, 13:25
QUOTE(Bombonel @ May 12 2006, 11:37)

MISA este si o organizatie antisemita. De ce nu se iau masuri? Trebuie sa se actioneze.
rakhpai
May 12 2006, 13:43
QUOTE(bo-boc @ May 12 2006, 13:25)

MISA este si o organizatie antisemita. De ce nu se iau masuri? Trebuie sa se actioneze.
MR. bo-boclona ce parere ai de textul acesta. Este conform principiilor tale? Crezi ca este corect?

Bombonel
May 12 2006, 14:25
Remember, remember the fifth of november..
http://movies.yahoo.com/mvc/dfrv?mid=18086...SOL81jdy6Gr2w--
Este vorba de un film realizat de fratii Wachowski (cei responsabili si de aparitia filmului Matrix), care ar trebui vizionat atat de catre vajnicii proamericani (tomaso, Lowhigh) cat si de catre yoghinii MISA. Este un film comercial, inspirat de un personaj de benzi desenate, dar contine idei foarte interesante dincolo de partea de popcorn movie.
Yoghinii MISA in special ar trebui sa vizioneze acest film pentru ca ei dovedesc de multi ani o foarte dubioasa neglijenta atunci cand adopta si publica diferite materiale ce indeamna la ura fie impotriva evreilor, fie impotriva homosexualilor, catolicilor sau maghiarilor. Daca prin absurd ar ajunge yoghinii MISA sa detina puterea politica in viitor, exista un risc foarte mare sa se intample lucruri similare cu cele descrise in filmul respectiv. La fel exista acest risc si in cazul in care unii conducatori de genul lui Bush vor dobandi si mai multa putere in USA.
Daca tot le place yoghinilor MISA sa se compare cu crestinii din perioada timpurie a respectivei religii, ar trebui sa mediteze un pic la modul in care o mare parte a crestinilor au trecut extrem de rapid din postura de persecutati in cea de persecutori la scurt timp dupa adoptarea crestinismului ca religie oficiala in Imperiul Roman in secolul IV. Riscul asta chiar exista in cazul comunitatii MISA, daca in viitor ea va obtine putere pe plan politic si social si daca va continua sa adopte fara discernamant si cu seninatate materiale antisemite, homofobe si xenofobe asa cum o face in prezent. Ce zici, Aurel Ion, care e parerea ta?
@Hadess - daca as fi fost, prin absurd, un fan al lui Adrian Nastase nu as fi ales ca nume pe cel de Bombonel.
aurel.ion
May 12 2006, 15:01
Bombonel, esti un om inteligent asa ca am rugamintea, daca se poate, sa renunti la a baga la gramada toti yoghinii MISA, sau alte actiuni de acelasi gen, fiindca am explicat pe larg care e situatia cu MISA si libertatea de gandire samd. Sunt convins ca intelegi ce-am vrut sa zic.
Acum referitor la intrebarea ta. Consider ca e cea mai mare prostie ca o miscare spirituala sa se amestece in politica PENTRU A OBTINE PUTERE SOCIALA SAU POLITICA. Bineinteles ce am zis anterior e valabil si pentru MISA. Ce treaba sa aiba o grupare spirituala cum e MISA cu "obtinerea de putere pe plan politic si social"?. MISA trebuie sa ramana, in opinia mea, strict o miscare spirituala, si sa nu se apuce sa-si faca partid, sa intre in politica, in Parlament samd.
Orice cursant MISA, daca vrea, poate sa faca ce politica vrea el, dar e libera lui optiune si n-are nimic de-a face cu cursul de yoga.
Ca sa fie si mai clar, CONSIDER CA SPIRITUALITATEA N-ARE NIMIC DE-A FACE CU PUTEREA SOCIALA SAU POLITICA IN GENERAL. Cum a zis si Iisus: "Eu n-am venit ca sa mi se slujeasca, ci ca sa slujesc", sau "Cel mai mare intre voi, sa fie cel care e slujitorul tuturor". Atributele spiritualitatii consider ca sunt (referitoare la subiectul in discutie) umilinta, neacumularea de bunuri materiale, si in special neacumularea de PUTERE sociala sau politica. Cum zice si Iisus "Imparatia Mea nu este in lumea aceasta", si un om spiritual cred ca n-are de ce sa caute puterea in lumea asta. Altele sunt valorile pentru care un yoghin trebuie sa depuna eforturi sustinute, pentru a le obtine si a le amplifica.
Mi-am dat toata silinta sa fiu cat se poate de clar si explicit.
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 14:12)

Data, eu ti-am explicat logic ca intre:
- iubirea dintre barbat si femeie
-
iubirea crestina fata de aproape- iubirea fata de mama si tata
samd.
EXISTA MARI DIFERENTE, in sensul ca
CEEA CE SE APLICA PENTRU UNA, NU SE APLICA SI PENTRU ALTA; SI CE E VALABIL PENTRU UNA, NU E VALABIL PENTRU CEALALTA.
DE ACEEEA, argumentatia ta ca: "porunca crestina este sa iti iubesti aproapele; cand vei ajunge acolo ce vei face? te culci cu toti? si cu barbatii?",
ESTE O PROSTIE INMARMURITOARE, FIINDCA CE E VALABIL PENTRU IUBIREA INTRE BARBAT SI FEMEIE NU E VALABIL PENTRU IUBIREA CRESTINA.
Iti zic sincer ca aceasta e la mintea cocosului.
Si daca nici aceasta nu intelegi, care e atat de simplu, atunci ce intelegi din ce a zis Iisus? 
Sa fii tu sanatos cat m-am contrazis eu cu fulgerica pe forumul yogaesoteric: ani de zile, si la modul intensiv

La fel, sa fii tu sanatos cate glume am facut eu pe seama "convorbirilor fluviu ale lui Jean".
Cu Valentina n-am avut ocazia.
Fata de Grieg mi-am explicitat pe larg pozitia, sentimentele si atitudinea, vezi de exemplu cateva mesaje mai sus in ce i-am scris lui Hadess.
Nu stiu cine e Ion Marin "incarnarea lui Ioan Botezatorul", n-am auzit in viata mea de el, pozitia mea fata de "fulgermann, incarnarea lui Krishna" am spus care este, si oricine a inteles-o.
Sincer, iti mai spun inca o data, bucura-te ca prostia nu doare.
Toate cele bune.
ai vazut undeva in crestinism un barbat cu mai multe sotii?
sau o femeie cu mai multi soti?
ti se pare ca crestinismul accepta ceea ce tie ti se pare normal?
p.s. ar fi elegant din partea ta sa nu faci aprecieri asupra inteligentei persoanelor pe care nu le cunosti; un forum este un loc in care se schimba idei, daca nu esti de acord cu cineva nu este nevoie sa il faci prost; nu te ajuta cu nimic in sustinerea propriei importante.
p.p.s. cred ca si termenii si ideile nostre despre iubire difera substantial; cea de care vorbesti tu arata cam asa:
"un instinct atat de van, ce le vine si la pasari de vreo doua ori pe an"
aurel.ion
May 12 2006, 15:38
Data, reia pe puncte rationamentul pe care l-am facut in discutia cu RedTears, ca n-am chef sa-l mai refac a doua zi, si vezi ce rezulta.
Dar asa, sincer, si pe puncte: 1, 2, 3...
Deobicei nu fac aprecieri referitoare la nivelul de inteligenta al interlocutorului, chiar daca gandesc asta. Imi cer scuze. Sa stii totusi ca nu cei care te mangaie pe cap spunandu-ti ce lucruri minunate si destepte spui tu, cand de fapt e invers, or sa te ajute sa evoluezi.
Iubesc, stiu asadar ce e iubirea, dar n-am chef sa demonstrez altuia ca stiu diferenta intre iubire(de diferite feluri), afectiune si instinct.
E liberul arbitru al oricui sa creada ca Dumnezeu ma va pedepsi fiindca iubesc 2 femei sau ca fac sex cu amandoua. Atat mi-ar place: tine-ti-va acuzele moralizatoare pentru voi, si nu va mai erijati in judecatorii purtatori de cuvant ai lui Dumnezeu. Nu e treaba nimanui sa ma acuze referitor la sentimentele mele de iubire sau cu cine fac sex, daca e legal, ci voi da socoteala in fata lui Dumnezeu sau a propriei mele constiinte.
Cer prea mult?
Multumesc.
Bombonel
May 12 2006, 15:45
QUOTE(aurel.ion @ May 12 2006, 16:01)

Bombonel, esti un om inteligent asa ca am rugamintea, daca se poate, sa renunti la a baga la gramada toti yoghinii MISA, sau alte actiuni de acelasi gen, fiindca am explicat pe larg care e situatia cu MISA si libertatea de gandire samd. Sunt convins ca intelegi ce-am vrut sa zic.
Acum referitor la intrebarea ta. Consider ca e
cea mai mare prostie ca o miscare spirituala sa se amestece in politica PENTRU A OBTINE PUTERE SOCIALA SAU POLITICA. Bineinteles ce am zis anterior e valabil si pentru MISA.
Ce treaba sa aiba o grupare spirituala cum e MISA cu "obtinerea de putere pe plan politic si social"?. MISA trebuie sa ramana, in opinia mea, strict o miscare spirituala, si sa nu se apuce sa-si faca partid, sa intre in politica, in Parlament samd.
Orice cursant MISA, daca vrea, poate sa faca ce politica vrea el, dar e libera lui optiune si n-are nimic de-a face cu cursul de yoga.
Ca sa fie si mai clar,
CONSIDER CA SPIRITUALITATEA N-ARE NIMIC DE-A FACE CU PUTEREA SOCIALA SAU POLITICA IN GENERAL. Cum a zis si Iisus: "Eu n-am venit ca sa mi se slujeasca, ci ca sa slujesc", sau "Cel mai mare intre voi, sa fie cel care e slujitorul tuturor". Atributele spiritualitatii consider ca sunt (referitoare la subiectul in discutie) umilinta, neacumularea de bunuri materiale, si
in special neacumularea de PUTERE sociala sau politica. Cum zice si Iisus "Imparatia Mea nu este in lumea aceasta", si un om spiritual cred ca n-are de ce sa caute puterea in lumea asta.
Altele sunt valorile pentru care un yoghin trebuie sa depuna eforturi sustinute, pentru a le obtine si a le amplifica.
Mi-am dat toata silinta sa fiu cat se poate de clar si explicit.
Nu m-am referit chiar la toti yoghinii MISA, luati bob cu bob, ci la o destul de mare parte dintre ei.
Esentialul mesajului meu nu era in legatura cu posibilitatea ca MISA sa devina o religie dominanta sau o putere politica in Romania in viitor, aspect considerat doar in mod ipotetic, ci era in legatura cu o tendinta vizibila la multi dintre camarazii tai de a deveni exact ceea ce ei declara ca resping mai mult.
Yoghinii MISA se percep ei insisi ca fiind o minoritate oprimata si persecutata, nu-i asa? Atunci de ce multi dintre ei in loc sa invete ce trebuie din lucrul asta, nu fac altceva decat sa proiecteze asupra altor grupuri aceeasi ura pe care ei o primesc din partea mass-mediei? Chiar nu realizeaza ca le fac altora (evrei, masoni, catolici, homosexuali) exact ceea ce ei se plang ca primesc din partea mass-mediei?
Daca prin absurd ar ajunge la conducerea tarii light_strike sau Menewa, tu cum ai vedea sa se deruleze lucrurile? Iar partea cea mai neplacuta este ca idei de genul celor vehiculate de ei, ce contin foarte multa ura si discriminare, sunt vehiculate in masa printre yoghini, prin intermediul mijloacelor mass-media proprii ale MISA, fie ca e vorba de buletine informative sau de situri. Nu sesizeaza nimeni dintre voi pericolul?
aurel.ion
May 12 2006, 16:03
Bombonel, daca tu crezi ca oameni ca fulgerica(iarta-ma Doamne de ofensa, fulgerica e unic) sau cativa fani ai lui, sunt majoritari printre zecile de mii de cursanti MISA, te inseli.
Iar pe de alta parte, Bombonel, e incredibil de simplu: ARATA SI MIE MACAR UN SINGUR EVREU, MASON, REPTILIAN
SAMD. PERSECUTAT DE VREUN YOGHIN LA MODUL CONCRET, fa diferenta intre o disputa verbala in care "nu urmaresti distrugerea pacatosului ci indreptarea lui" ci doar vorbesti de principii, si apoi fa comparatie cu ce au patit atatia cursanti MISA. Si nu vreau sa descriu pe larg toate abuzurile concrete facute asupra multor cursanti MISA, dar crede-ma ca ele acopera o foarte larga paleta.
De exemplu, eu personal, yoghin MISA, NU urasc niciun mason, cu atat mai putin i-as face vreun rau (desi crede-ma ca as avea la motive...
), desi mi-am exprimat parerea asupra masoneriei. Prefer sa adopt in aceasta directie invatatura lui Iisus, fiindca asa am invatat de la Maestrul meu.
Sper ca am fost clar.
Bombonel poti te rog sa pui aici 5 spicuiri din linkurile de pe yogaesoteric care indeamna la URA ?
De acord ca acolo s-a gresit in mod fundamental prin nefericita expresie "comunitate evreiasca" insa de aici pana a ajunge la intepretari de genul "indemn la ura" e o cale taaaare lunga.
QUOTE(Bombonel @ May 12 2006, 15:45)

Daca prin absurd ar ajunge la conducerea tarii light_strike sau Menewa, tu cum ai vedea sa se deruleze lucrurile? Iar partea cea mai neplacuta este ca idei de genul celor vehiculate de ei, ce contin foarte multa ura si discriminare, sunt vehiculate in masa printre yoghini, prin intermediul mijloacelor mass-media proprii ale MISA, fie ca e vorba de buletine informative sau de situri. Nu sesizeaza nimeni dintre voi pericolul?
Pericol ? Light ? Manewa ?
nu e nici un pericol. Ei si la cursurile de yoga sunt tolerati doar doar s-or trezi intr-o buna zi la realitate. Ei sunt "periculosi" doar pe forumuri.
revenind la aceeasi categorie - nu ti se face pielea de gaina cand vezi ca Vadim e a 4-a putere politica din parlament (ma rog, partidul lui) ?
si din nou ... "foarte multa" ura aia cred ca e doar in capul tau.
aurel.ion
May 12 2006, 16:16
[gluma]
TAPAS, ai uitat cand ne-am mascat amandoi si, intr-o noapte, cu cagulele pe cap, plini de ura, de "foarte multa ura", am intrat in sediul reptilienilor/francmasonilor, pe care l-am devastat, iar apoi a doua zi am dat afara de la servici toti subalternii nostri la care li se itea codita reptiliana afara din pantaloni samd.? [/gluma]
bo-boc
May 12 2006, 16:51
aurel.ion
May 12 2006, 17:04
Bobocule, stai linistit tata, ca apelurile tale la a se lua masuri vor fi realizate:
Guvernul, dupa ce ne-a devastat ashramurile si ne-a confiscat ce i-a picat sub mana, ne ancheteaza trecandu-ne prin tot Codul Penal samd., ei bine, atunci cand yoghinii de la MISA vom fi stransi intr-o manifestatie de protest contra abuzurilor la care suntem supusi, va pune tancurile pe noi exact ca in Piata Tienanmen, si Romania va fi o vesela si fericita China.
Este ca notiunile de libertate si democratie nu au nici o rezonanta in sufletul tau? Ca drepturile omului, ca libertatea sa de exprimare, ca libertatea religioasa le consideri vorbe in vant?
Harap Alb
May 12 2006, 17:10
QUOTE(miliardarul @ May 12 2006, 01:38)

Hi man.
[size=1][/size]
Hai ca va tot invirtiti in jurul subiectului asta fierbinte,
SEXUL.
De ce nu spune fiecare in parte de ce nu e bun sau e bun sexul asta si ce vrea sa spuna cu "sexul spiritualizant" sau "sexul desfrinat" ?
Asadar, spuneti ce ati inteles voi, dar mai ales ce ati trait, sau cum explicati voi
practic sexul asta spiritualizant sau sexul desfrinat ? Poate ma repet, dar sa se inteleaga mai bine. Ce anume din sex sau cum si cu cine se face sexul asta de el capata un sens de "spiritualizare" sau "desfrinare" ? Succes ambelor tabere.
Ma astept la chestii
concrete, de genul "am mingiiat asa, am pupat asa, am gindit asa, am folosit pozitia aia, ceva mantre, iantre, tantre", sau macar ceva care sa arate a practica si nu texte fumate cu "asa scrie in kamasutra" sau mai stiu eu pe unde, Biblie sau manual de sexologie. Bine venite si teoriile astea, dar fara ceva practic, e frectie la picior de lemn. Vreau sa fac "sex spiritualizant" !

Cum sa fac ca sa ajung la acea "performanta"? In acelasi timp vreau sa aflu cum sa nu fac sexul ala desfrinat, daca e ceva atit de rau?
Acum chiar ma opresc sa fac scurta la mina.