Si la urma-urmei care e problema cu "promiscuitatea" asta sexuala. Ce, esti cumva calugarita catolica? Traim intr-o lume condusa de principiul pluralitatii. Fiecare e liber sa faca ce vrea atata vreme cat nu buseste directia vecinului. Ai participat la vreun curs MISA si ai fost iremediabil busit, de te otarasti in halul asta?
E stilul lor de viata (oricare ar fi el, desi nu vad nimic rau in a face sex, ba dimpotriva, a te abtine e fundamental malefic, de nu esti cumva vreun cavaler al templului) iar tu nu ai caderea de a te opune convingerilor si manifestarilor semenilor tai. Si, pe de alta parte, de unde stii tu ce valoare spirituala au lucrurile pe care le infaptuiesc oamenii
acolo, atata vreme cat
nu ai fost acolo macar o clipa. Am senzatia ca ii pizmuiesti si ca, de fapt, esti curios sa vezi ce se intampla, in adevar, acolo.

Pentru a gandi un lucru, nu a neaparat nevoie sa-l rostesti. Pentru a simti ceva, nu ai nevoie sa deschizi gura. Tu obisnuiesti sa iti justifici actiunile celorlalti? Faci lucrurile in care crezi, simti ceea ce iti sta in fire, s.a.m.d. De cand s-a ajuns sa se ceara voie? Si de cand, niste cursuri de Yoga au ajuns sa fie malefice?
Si de cand, un om care doar presupune, fara sa fi vazut nimic cu ochii lui, poate sa se apuce sa arate cu degetul. Tu catre ce ne arati cu degetul? Eu nu vad decat vorbe goale. Unde sunt faptele, mosule? La ce te referi? Prea multe insnuari din partea ta. Incep sa cred ca ascunzi ceva.