Phiii ce de bani pot face persoanele ale caror depozitii in procesul lu'ala nu au fost luate in considerare prin bataia de joc a ministerului justititei. Asta se cheama favoritism, omisiune si daca se intampla la asemenea nivel ne-am dus draqu cu tara asta!
Ministerului Justiției a transmis autorităților de la Stockholm doar cererea de extrădare, la care a mai anexat o simplă copie a mandatului de arestare.
Halucinant!
d-na macovei incepe parca sa aduca incet incet cu Bivolaru!
Prevad un scenariu pe cat de gretos, pe atat de oribil! Incompetenta justitiei romane (datorata gravelor greseli de procedura in procesul Bivolaru si inducerea in eroare a autoritatilor suedeze prin neprezentarea probelor incriminatorii) va face ca Suedia care urmeaza sa ratifice tratatul de aderare al Romaniei la UE sa ne dea vot de blam.
Nu inteleg cum naiba din zeci si zeci de martori, multele probe care-l incriminau pe Bivolaru nu s-a prezentat NIMIC la proces!
Ministerului Justiției a transmis autorităților de la Stockholm doar cererea de extrădare, la care a mai anexat o simplă copie a mandatului de arestare.
Halucinant!
d-na macovei incepe parca sa aduca incet incet cu Bivolaru!
Prevad un scenariu pe cat de gretos, pe atat de oribil! Incompetenta justitiei romane (datorata gravelor greseli de procedura in procesul Bivolaru si inducerea in eroare a autoritatilor suedeze prin neprezentarea probelor incriminatorii) va face ca Suedia care urmeaza sa ratifice tratatul de aderare al Romaniei la UE sa ne dea vot de blam.
Nu inteleg cum naiba din zeci si zeci de martori, multele probe care-l incriminau pe Bivolaru nu s-a prezentat NIMIC la proces!
Bah, iti amintesc o fraza, am vazut-o pe aici. "Mai bine taci si doar dai impresia ca esti prost decat sa deschizi gura, sa vorbesti si in felul acesta sa eliminii orice dubiu!"
unde ai vazut tu zeci de martori si multele probe?
Desteapta aia de psiholoaga care o tragea de par pe Madalina sa scrie? Acuzatie luata sub presiune? Pai aia nu face doi bani desteptule!
Cu toate ca nu sunt de acord cu violenta, pe unii ca tine, cand ii vad cat sunt de prosti, i-as bate non-stop!
DA, cand unii mai prosti ca mine, creste inima in mine!!
Uite domnule, ca alti sunt si mai vai steaua lor.
Precizez ca tot ce spun aici sunt numai si numai parerile mele subiective si personale!!