QUOTE(ZB24 @ Apr 26 2006, 01:36)

treaba voastra. eu nu o sa stau in aceasi barca cu light doar de dragul echipei.
Echipa din care fac parte nu te doreste, stai (ne)linistit. Lasii si mincinosii sa treaca dincolo.
din analiza asezarii in pagina, exprimarii, cuvintelor, argumentarii am dedus urmatoarele:
- porti ochelari
- esti inalt de statura, posibil supraponderal
- esti cam NF si oricum destul de complexat sexual si nemultumit de armamentul din dotare
- ai avut o copilarie traumatizanta afectiv
Aceleasi afirmatii prostesti si generaliste care nu au decit rostul de a arunca o imagine negativa a dusmanului caruia nu-i poti face fata in decursul unei confruntari ce are o anume disciplina, in cazul de fata comunicarea. Birfa si calomnia plus minciuna iti sint cununa in aceste ultime actiuni si afirmatii ale tale.
- nu port ochelari. In ce fel ar conta asta ?
- ce inseamna la tine inalt ? Daca tu ai 1.50, in mod sigur sint f. inalt .. fata de tine. De la ce greutate sau forma exterioara inseamna "supraponderal" pt. tine ?
- sint f. F ... timp mai mult sa am, ca ce, cui si cu ce ... nu-ti face griji ... arsenalul e bine pus la locul lui si noroc ca nu e o intrecere pe domeniul asta ca nu cumva sa te simti si aici complexat.
- copilaria a fost normala.
Acum vezi tu cite din ce vezi la mine se manifesta la tine.
admit din start ca e posibil sa gresesc pt ca n-am glob de cristal.
De regula barbatii au doua, unii nu au nici macar unul, nici la propriu nici la figurat. Nu-ti face griji, poate vei primi si tu in viata urmatoare.
despre fetele bisericesti de care am amintit mai sus l-am intrebat personal pe mentorul tau in una din cele doua intrevederi pe care le-am avut cu el. mi-a spus ceva total diferit ce ce ai zis tu.
Este nesemnificativ ce ti-a spus tie el pt. ca oricum eu nu sint sectant si nici nu preiau tot ce spune X sau Y si nici GB fara sa verific sau doar pt. ca ar exprima el exterior o anume idee.
eu ma ghidez dupa un argat, tu dupa un bivolar (dar nu bine, pt ca bivolarul a zis ca-l respecta pe argat) care-i problema ?
Atunci tu vei ajunge argat si eu bivolar. A-i urma invatatura nu inseamna a prelua cuvint cu cuvint ce spune el, pt. ca asta fac doar sectantii. Pe de alta parte, habar nu ai tu ce a spus GB in peste 15 ani de zile de cind il cunosc.
Nu voi respecta NICIODATA pe cel care numeste o cale spirituala autentica ca fiind deviata sau malefica. Ce si in ce context a afirmat GB ca are respect este FIX problema lui si stie el mai bine de ce a facut-o si la ce anume s-a referit prin respect si mai ales pt. ce anume. Un om inteligent poate admira pe cineva care e priceput in cutare directie pt. acea inzestrare, nu pt. acele in care bate cimpii sau este un LOOSER.
Tu poate ca meriti respect pt. te miri ce lucruri faci bine, nu insa si pt. capacitatea ta de a comunica, sau de a intelege si expune ceva ocult-spiritual. Pe acest tarm esti doar un LOOSER ... iar asa zisa ta "munca' pro-misa s-a aliniat doar pe partea fizica, lumeasca si sociala ... iar eu nu pt. asta sint aici. Nici macar Tapas nu v-a schimbat cu nimic parerea celor pro sau contra ... asa ca fiecare cu "armamentul" din dotare. Cind se va trage linia si se vor numara "meritele" ... atunci va vedea fiecare cit a reusit sa fie integrat in ceea ce credea ca face.