Am citit cu interes acest topic, cat si altele asemanatoare, nu am avut nimic de comentat de aceea nu m-am inscris. Consider ca este timpul sa intervin in discutie. Sunt un practicant al magiei autentice si pot spune ca este o stiinta la fel de exacta ca si fizica cu care se laudau Naga si Landscape10. Efecte ale transmormarii materiei cu ajutorul vointei am vazut cu proprii ochi, si sunt ferm convins ca aceste legi sunt la fel de stricte ca si cele fizice, numai ca nu sunt cunoscute. Energiile folosite sunt impersonale, ca si curentul electric, si pot fi folosite in anumite scopuri. Pentru a dovedi scepticilor acest lucru voi face o demonstratie clara si concreta:
Landscape10 sau Naga, da-ti-mi o poza a voastra si voi lucra asupra ei. Efectele le veti simti in noaptea in care imi veti trimite poza: va voi induce o stare de paralizie totala in timp de cateva ore. Mai mult de atat nu va pot demonstra. Acceptati provocarea?
Landscape10 sau Naga, da-ti-mi o poza a voastra si voi lucra asupra ei. Efectele le veti simti in noaptea in care imi veti trimite poza: va voi induce o stare de paralizie totala in timp de cateva ore. Mai mult de atat nu va pot demonstra. Acceptati provocarea?
Fara suparare, dar acum un an si eu, impreuna cu varul meu, creasem un user cu nume "diabolic" si il speriam pe light_strike cu ideea unor atacuri nocturne.
Dar, aplicand principiul prezumtiei de nevinovatie si presupunand ca de data asta nu mai este cazul de o noua farsa si ca intr-adevar practici ceea ce sustii, accept provocarea si o sa iti trimit si eu o poza in dupa-amiaza asta.
Banuiesc ca misanii oricum stiu cine sunt si nu risc mare lucru in afara de reluarea unor prostii cu care ma confruntam anul trecut dupa ce am inceput sa fiu mai activ pe topicul vechi (apeluri telefonice in toiul noptii, batai in usa noaptea, mesaje ciudate pe messenger si pe mail de la fosti colegi de curs etc.). Nevasta-mea chiar era speriata atunci si ma tot bazaia sa renunt sa mai scriu mesaje anti-MISA. Si au mai fost doua evenimente mai "ciudate", dar nu vreau sa le mai mentionez din nou pentru ca totusi prefer sa cred ca nu a fost mina vreunui fost coleg de curs si nici nu vreau sa devin paranoic ca light_strike.