landscape10
Apr 25 2006, 20:02
tomaso,
O avea Bivolaru destule pacate, dar cautator de aur nu e sigur. 
Gandeste-te logic, chiar daca prin absurd presupunem ca ar gasi aur prin mijloace paranormale sau chiar cu detectoare de metale, crezi ca le-ar da cineva autorizatia sa sape? 
Claudian Dumitru este presedintele fundatiei romane de radiestezie, si nu are nimic in comun cu yoga. Ce au ambii in comun este faptul ca atat Bivolaru cat si Claudian considera acele locuri ca fiind mai speciale din punct de vedere "energetic."
tomaso
Apr 25 2006, 20:17
Dragii mei, eu nu am acuzat pe nimeni.
Pe bune, chiar nu mi-a fost in intentie sa defaimez MISA.
Stim cu totii care este opinia "poporului" despre miscarea asta.
Din felul cum se exprima, este clar ca "generalul" acela este un tip ... aaaa ... tulburat ( ca sa spun asa ).
Eu am intrebat cu alt scop ( ca sa vezi ce inseamna puterea prejudecatii - unde dai si unde crapa ).
Am observat ca intrunirile MISA au fost tinute in anumite locuri mai speciale. Unii membri MISA, prieteni cu mine ( inca activi ) mi-au spus ca aceste locuri sint preferate datorita unei anume incarcari energetice. Stiam despre platoul Coronini, dar nu stiam despre vechile locuri dacice. Sint curios care a fost ratiunea alegerii.
Legatura istorica sau incarcarea energetica ?
landscape10
Apr 25 2006, 20:43
QUOTE(tomaso @ Apr 25 2006, 21:17)

Dragii mei, eu nu am acuzat pe nimeni.
Pe bune, chiar nu mi-a fost in intentie sa defaimez MISA.
Stim cu totii care este opinia "poporului" despre miscarea asta.
Din felul cum se exprima, este clar ca "generalul" acela este un tip ... aaaa ... tulburat ( ca sa spun asa ).
Eu am intrebat cu alt scop ( ca sa vezi ce inseamna puterea prejudecatii - unde dai si unde crapa ).
Am observat ca intrunirile MISA au fost tinute in anumite locuri mai speciale. Unii membri MISA, prieteni cu mine ( inca activi ) mi-au spus ca aceste locuri sint preferate datorita unei anume incarcari energetice. Stiam despre platoul Coronini, dar nu stiam despre vechile locuri dacice. Sint curios care a fost ratiunea alegerii.
Legatura istorica sau incarcarea energetica ?
Deobicei incarcatura energetica a unui loc in conceptia lor este data de rezonanta istorica a locului. O sabie valoreaza cu atat mai mult cu cat e mai veche si a apartinut unui samurai autentic (spun asta deoarece practic arte martiale si am avut de-a face cu astfel de pasionati. ). Pana la urma, fiecare cu pasarica lui, unii cu locuri, altii cu sabii, ca sa isi ascunda propriile slabiciuni se agata de ceva, isi aleg un "instrument ajutator".
QUOTE(landscape10 @ Apr 25 2006, 21:43)

Deobicei incarcatura energetica a unui loc in conceptia lor este data de rezonanta istorica a locului. O sabie valoreaza cu atat mai mult cu cat e mai veche si a apartinut unui samurai autentic (spun asta deoarece practic arte martiale si am avut de-a face cu astfel de pasionati. ). Pana la urma, fiecare cu pasarica lui, unii cu locuri, altii cu sabii, ca sa isi ascunda propriile slabiciuni se agata de ceva, isi aleg un "instrument ajutator".

serios ?
landscape10
Apr 25 2006, 21:20
QUOTE(TAPAS @ Apr 25 2006, 22:17)

serios ?
Ai contraargumente?
tomaso
Apr 25 2006, 21:27
QUOTE(TAPAS @ Apr 25 2006, 22:22)

am
Varsa !
(Replica din filmele lui Sergiu Nicolaescu )
bonobo
Apr 25 2006, 21:28
QUOTE(Harap Alb @ Apr 25 2006, 16:54)

Pentru cei interesati de cuantica/filozofie,o carte a lui David Bohm :
http://www.humanitas.ro/carti/carte.php?id=332
Este o carte interesanta.
Din pacate astfel de carti sunt doar citate dar nu sunt citite si intelese de catre adeptii curentelor integraliste...
Spre exemplu, mecanica bohmiana este o interpretare/completare a mecanicii cuantice cu variabile ascunse. Ca atare, chiar daca ea pastreaza o viziune nonlocala asupra lumii, in acelasi timp ea elimina nedeterminismul din mecanica cuantica, eleminand in consecinta si posibilitatea existentei liberului arbitru. Ori, fara liber arbitru, ce mai ramane din constiinta, spirit etc?
Harap Alb
Apr 25 2006, 22:05
QUOTE(landscape10 @ Apr 25 2006, 21:43)

Curry Lines
Curry lines are a global grid network of electrically charged lines of natural origin. These lines run diagonally to the poles (true or magnetic?) and were first discovered by Dr. Manfred Curry and Dr. Wittmann. There is some disagreement between authorities as to how wide apart these lines are, but the consensus seems to be approximately 3 meters, although most experts recognise that this can vary. The lines themselves are not seen as a problem, only the points where they cross, and obviously lines which run in this way will have numerous intersecting points. As the lines are electrically charged, the intersecting points are either double positives, double negatives or one of each. From his studies Dr. Curry felt that the positively charged spots lead to a proliferation of cells, with the possibility of cancerous cell growth, whereas the negatively charged spots could lead to inflammation.
Hartmann Net or Hartmann Lines
The Hartmann net consists of naturally occurring charged lines, running North-South and East-West. It is named after Dr. Ernst Hartmann, a well regarded German medical doctor, who first described it soon after the second world war. Alternate lines are usually positively and negatively charged, so where the lines intersect it is possible to have double positive charges and double negative charges, or one positive and one negative charge. It is the intersections that are seen to be a source of potential problems.
The Hartmann Net appears as a structure of radiations rising vertically from the ground like invisible, radioactive walls, each 21 centimetres (9 inches) wide. The grid is magnetically orientated, from North to South they are encountered at intervals of 2 meters (6 feet 6 inches), while from East to West they are 2.5 meters (8 feet) apart. Between these geometric lines lies a neutral zone, an unperturbed micro-climate. This network penetrates everywhere, whether over open ground or through dwellings.
The Hartmann net has been defined using the Chinese terms of Yin and Yang. The Yin (North-South lines) is a cold energy which acts slowly, corresponds to winter, is related to cramps, humidity and all forms of rheumatism. The Yang (East-West lines) is a hot, dry rapidly acting energy. It is related to fire and is linked to inflammations.
The points formed by the intersection of these lines, whether positive or negative, are dynamic environments sensitive to the rhythms of the hours and the seasons.
QUOTE(bonobo @ Apr 25 2006, 22:28)

Este o carte interesanta.

Din pacate astfel de carti sunt
doar citate dar nu sunt
citite si intelese de catre adeptii curentelor integraliste...
Spre exemplu, mecanica bohmiana este o interpretare/completare a mecanicii cuantice cu variabile ascunse. Ca atare, chiar daca ea pastreaza o viziune nonlocala asupra lumii, in acelasi timp ea elimina nedeterminismul din mecanica cuantica, eleminand in consecinta si posibilitatea existentei liberului arbitru. Ori, fara liber arbitru, ce mai ramane din constiinta, spirit etc?

N-a spus nimeni ca este scrisa de Dumnezeu.
light_strike
Apr 25 2006, 22:19
[quote name='ZB24' post='1449263' date='Apr 25 2006, 01:18']
Light, oamenii de la MISA pe care i-am cunoscut eu, in frunte cu Gregorian si cu Catrina sunt demni de respect. tie insa, daca te aduce Doamne in raza mea de actiune iti arat ceva din lasitatea mea.
[/quote]
Aici pe net, unde minti, calomniezi si denigrezi si exagerezi, unde manipulezi prin generalizare (probabil ca nu te duce mintea sa intelegi ce e asta) si mai apoi esti invitat sa-ti motivezi afirmatiile, sa ti le argumentezi si definesti, FUGI ca UN LAS MURDAR si nu iti continui ideile, ci doar ACTIUNEA MURDARA si MALEFICA IMPUTITA. Aici esti un LAS si NEPUTINCIOS. Cind sau daca va veni vreodata momentul sa dai cu ochii de mine, fizic vorbind, vom vedea/testa si lasitatea/curajul tau. Pina atunci, aici, la capitoul comunicarii, esti UN LAS, un BIRFITOR ORDINAR .. care birfesti si nu argumentezi nimic din ce denigrezi.
[quote]bai papagal eu nu ma bat pe hartie sau pe forum.[/quote]
Ok, dar ce mai cauti aici pe un forum ? Aici este un topic prin excelenta "pro si contra", deci o "lupta" intre o viziune pro si una contra si sustinatorii lor. Eu am ridicat nivelul acestei "lupte" la Adevar vs minciuna, la "cine sustine MISA si pe GB" vs "cine ataca MISA si pe GB". In mod sigur sint "doua" tabere" (Imparatii) contrare/opuse. Cum e vorba de autenticitate spirituala si impostura, e clar ca avem lupta intre Lumina si Intuneric ... iar adeptii unei tabere sau alta fac mai mult sau mai putin constient si procentual voia unei Imparatii sau a celeilalte.
Faptul ca tu sustii ca esti pro dar ma ataci pe mine si tot ce am spus eu nu te pune deloc in ipostaza de pro, ci de contra ... si nu neaparat contra-MISA/GB, ci contra la ceea ce am afirmat eu in decursul timpului aici. Numai o fiinta demoniaca, rauvoitoare, subiectiva si orgolioasa poate pune la gramada toate afirmatiile/actiunile cuiva, minjindu-le sau ridicindu-le in slavi.
Acum coborindu-ne la "animale". Papagal vs vierme, zburatoare vs tiritoare. Presupun ca faci referire la vietatea numita "papagal". Daca iti permiti asta, inseama ca imi permiti sa te "transfigurez" si eu pe tine cu vietatea "vierme".
Deci, bai vierme, aici nu ne putem "lupta" decit in cuvinte, la nivel de comunicare. Daca tu intelegi prin "comunicare" insulte si denigrari, atunci mergi in mocirla ta si "comunica" cu viermii asemenea tie.
[quote]aici orice complexat e plin de muschi.[/quote]
Mai ai multe complexe ?
[quote]tu nu esti aici pt MISA sau GB esti aici doar sa te defulezi cum zice Eminescu in versul ala "nu marindu-te pe tine, lustruindu-se pe el"[/quote]
Bine bai vierme, crezi ce vrei, latra unde vrei si cinta la alta masa ca vad ca esti si un HANDICAPAT, nu numai birfitor, mincinos si LAS. D'aia faci tu spume, ca eu ma "lustruiesc" pe mine si nu pe tine sau alt vierme ? Te-ai apucat sa te bagi si tu in seama ca nu aveai alte subiecte pt. topicul asta ? Doar atit pot sa dea demonii prin tine, doar atit au gasit ei in tine sa exploateze si sa te FOLOSEASCA ??? Iti dai seama ce neinsemnat esti chiar si pt. ei ? Din senin se apuca "viermele" sa tipe, sa scupie si denigreze pe "leu" (atentie, am spus LEU, deci acum spumele tale se ridica la cer
). Te intreb ce te-a apucat, tocmai de Paste sa faci asta, si tu continui sa-ti expui mizeriile si spumele demoniace ridicate la cer de orgoliul tau de "sef"/"superior".
[quote]la toti le pui oglinzi in fata, ii demasti, le masori dimensiunea spirituala sutezi, centrezi, dai gol, bati cuie, esti luptator, fachir, telepat, constipat, sociopat.[/quote]
Asa, asa ... baga baga ... arata ce .. spume poti scoate din tine.
[quote]o sa trimit un email la yogaesoteric sa vad ce parere au ei despre activitatea ta de aici si in ce masura pot ei sa spuna ca esti sau nu cineva de la MISA. poate chiar aflam parerea mentorului tau. sa te vedem atunci.[/quote]
Te rog chiar ... poate poate mai vin citeva zeci de yoghini sa scrie si ei aici pro-misa .. macar asa ... sa "stearga" rusinea pe care am pus-o aici eu sau unii dintre cei care sint acum prezenti aici. Uite asa, faci si tu un bine si mai chemi ceva ajutoare ... cine stie, poate ii mobilizeaza mentorul pe toti cei care au acces la net sa "inunde" toate forumurile (unde se scrie ceva de MISA si GB) existente pe net. As fi chiar curios cum cum v-ati simti ca la cei 3-5 antimisa sa "discutati" cu citeva zeci/sute de pro-misa. Promit ca atunci cind se va petrece asta nu voi mai spune nimic. Imi iau vacanta si ii las pe "lupii tineri" sa duca mai departe lupta.
Si apoi, ce conteaza bai vierme daca sint sau nu de la MISA cind tu in "dialogul" cu mine doar faci spume si referiri la persoana mea si afirmatiile si actiunile mele personale ?
NIMENI nu are DREPTUL sa-mi spuna ce sa fac si ce sa scriu atunci cind imi afirm parerile personale. GB imi da sfaturi, nu ordine si comenzi. Ordine dai si primesti tu. Confunzi bai vierme secta si sectantii, cu MISA si yoghinii de la MISA. Sint si eu curios ce spune GB de ce fac si zic eu aici, dar asta NU ARE NIMIC comun cu libertatea mea de exprimare. Nu fac/spun ceva pt. ca "secta" sau "seful de secta" imi cere asta, ci pt. ca asta mie parerea. Te-am invitat sa iti argumentezi afirmatiile denigratoare si fara continut pe care mi le-ai adresat, iar tu in loc sa faci, asta te-ai afundat intr-o MOCIRLA si mai mare. Mai ai tupeul bai vierme sa vorbesti de "arta comunicarii" cind tu fugi ca un las din fata dialogului si doar jignesti si calomniezi ? Cine a inceput cearta intre noi doi ? Cine a jignit primul intre noi doi ? Dupa ce imi aduci o serie de acuzatii penibile si fara continut, nu le argumentezi ? Faci spume ca nu faci fata unui dialog direct, cu intrebari si raspunsuri directe ? Mi-ai pus intrebari directe, ti-am dat raspunsuri si argumente. Ti-am pus intrebari, te-ai fofilat si ai fugit ca un las din calea lor. Asta ca sa se vedem, pt. cine cunoaste "meserie", puterea intrebarii !!!
[quote]Arsenie Papacioc, Parintele Argatu sunt categorici impotriva yoga. sunt ei cineva dpdv spiritual sau tot niste "NIMENI" ca si altii de aici ?[/quote]
Alta intrebare la care oricum nu conteaza raspunsul meu ... vierme ?
Oricine e impotriva sistemului (autentic) filozofic si practic milenar yoga, cu toate ramurile sale, sau oricare alta cale spirituala autentica, vie ... este un NEAVENIT in domeniul spiritulitatii !!! Doar un orb spiritual poate sa numeasca o cale spirituala autentica ca fiind gresita/deviata. Argatu , Arsenie si cine vrei tu nu valoreaza nici 2 lei pe linga spirite divine precum Babaji, Krishna, sau alti mari invatatori spirituali ce au intermediat calea divina printr-o forma (ramura) de yoga sau alta. Daca ati ajuns sa va ghidati dupa un Argat si nu dupa un Iisus ... sinteti demni de mila. Si apoi, tu ce manifesti acum, atitudinea pro sau anti MISA, din moment ce aduci ca argumente fanatismul/habotnicia cu care unii privesc yoga ? MISA e o scoala spirituala de YOGA. Ataci Yoga (autentica) ataci (invatatura) MISA ... ataci mentorul care e elaborat acea invatatura si practica YOGA.
Ma bucur sa am mai scos la suprafata un DEMON din "negura" unui vierme.
ps. Este ultimul mesaj al tau caruia ii raspund, atita timp cit te comporti ca un meschin si nu ca un om (de pro .. ce sa mai zic).
Imi cer scuze
celorlalti cititori dar unii nu se mai satura sa scuipe si sa denighreze si sa se comporte precum lichelele care scuipa si apoi fug ... si daca li se vorbeste pe nivelul lor, josnic, sar in sus ca arsi si spun ca le vorbesti de sus si dispretuitor. Oricit as dori sa comunicam si nu sa ne certam, sa fim "yoghini" ... nu ne putem abtine la infinit sa tot vina unul si alstul sa tot scuipe mereu si mereu pe noi personal sau pe noi ca si grup ce are un drum spiritual, ales liber si neconditionat. A fi yoghin nu insaman sa-i lasa pe unii si pe altii sa-si bata joc de tine, sa te calomnieze, sa te scuipe si denigreze ... si tu sa faci pe "sfintul" si "umilul". Cereti sa vi se intoarca obrazul de catre cei care se considera crestini in orientare spirituala. Oricum, nu uitati cum ati vorbit si cum vi se va vorbi...
[quote name='tomaso' post='1448840' date='Apr 24 2006, 21:57']
Light, bag eu de seama sau tu te legi de viata mea ?
[/quote]
Nu stiu cit de insemnata ar fi viata ta, sa ma leg de ea ... dar acelasi lucru il pot spune eu de tine. Ia zii, te legi de viata mea ?
[quote]Nu uita ca eu ti-am pus numele de Fulgerica.[/quote]
Si asta cum s-o consider, o flatare sau ce ? 
[quote name='ZB24' post='1450051' date='Apr 25 2006, 13:02']
eu am inteles bine ce a vrut sa zica kapalika. ce nu am inteles este motivul pt care light dontworinosugar foloseste metodele de rastalmacire si "editare" de la proteveu sau antena.
[/quote]
Nu eu am editat/modificat textul celui caruia i-am raspuns, ci kakalica.
light dontworinosugar, am inteles punctul tau de vedere. te-am notat.
totusi, cum ramane cu editarea aia cu care l-ai aranjat pe kapalika. eu cred ca nu ai avut timp sa te ocupi de raspuns si nu ca esti LAS MURDAR SI UN MINCINOS asa cum ai zice tu. intreb inca odata pt ca raspunsul tau:
QUOTE(light_strike @ Apr 25 2006, 23:19)

Nu eu am editat/modificat textul celui caruia i-am raspuns, ci kakalica.
este total pe langa. compara cele 2 texte si o sa vezi. - post 2398 de pe topicul asta.
fii linistit, o sa ne intalnim mai repede decat crezi
o sa te vad atunci de ce esti in stare. nu zic mai mult sa nu te sperii cumva si sa-ti reduci virulenta discursurilor.
kapalika
Apr 25 2006, 23:16
QUOTE(light_strike @ Apr 25 2006, 22:19)

Nu eu am editat/modificat textul celui caruia i-am raspuns, ci ka(em. P)ali(em. K)a.
esti cam mincinos, dar ce sa faci? unde nu-i, nici doamne doamne... orice, numai sa-ti sustii megalomania. scopul scuza mijloacele
rog pe cineva sa-i traduca citatul ala Welsh, eu ma inscriu intre cei care s-au cam saturat de spumele pacientul ui nostru preferat.
ZB24, multumesc pt. ca ai incercat sa-i explici, dar n-ai cu cine. pe catrina il respect si eu (evident, nu sunt 100% de acord cu el, mai abereaza citeodata de dragul boborului, dar il respect), e un om cu pregatire superioara 'maestrului', si as fi f. interesat daca ar incepe o cale noua cu accent pe shivaism (si daca ar pune niste notite de unde 'fura' materialul
).
light ..... cred ca trebuie sa iei o mica pauza sa te racoresti.
landscape10
Apr 25 2006, 23:50
Propun sa il ignoram in masa pe acest individ. Sa faca spume cat doreste. Apas eu primul butonul ignore.
Ignored users light_strike
Harap Alb
Apr 26 2006, 00:14
QUOTE(kapalika @ Apr 26 2006, 00:16)

esti cam mincinos, dar ce sa faci? unde nu-i, nici doamne doamne... orice, numai sa-ti sustii megalomania. scopul scuza mijloacele
rog pe cineva sa-i traduca citatul ala Welsh, eu ma inscriu intre cei care s-au cam saturat de spumele pacientul ui nostru preferat.
ZB24, multumesc pt. ca ai incercat sa-i explici, dar n-ai cu cine. pe
catrina il respect si eu (evident, nu sunt 100% de acord cu el, mai abereaza citeodata de dragul boborului, dar il respect), e un om cu pregatire superioara 'maestrului', si as fi f. interesat daca ar incepe o cale noua cu accent pe shivaism (si daca ar pune niste notite de unde 'fura' materialul

).
Si Narcis Tarcau?
Pentru misani:
Daca ne certam intre noi,putem fi siguri ca Naga n-are nimic de pierdut.A observat ca disparitia lui temporara de pe forum,este mai eficienta decat aparitia(tot a lui) si,urmarindu-ne,cred ca o sa-l cuprinda o stare de fericire oceanica,asa ca in curand o sa putem pune cu totii de o meditatie de zile mari.Pregatiti-va!
kapalika
Apr 26 2006, 00:32
QUOTE(Harap Alb @ Apr 26 2006, 00:14)

Si Narcis Tarcau?
din pacate nu-i cunosc opera, si l-am vazut doar o data, la o conferinta din cluj, dupa ce s-a "swamuit". desi imi amintesc putine din materialul prezentat, tin minte ca n-am fost foarte impresionat. eventual daca poti sa spui mai multe despre el, sau si mai bine, linkuri spre materiale scrise de el, as putea sa-mi declar opinia.
QUOTE(Harap Alb @ Apr 26 2006, 01:14)

Si Narcis Tarcau?
Pentru misani:
Daca ne certam intre noi,putem fi siguri ca Naga n-are nimic de pierdut.A observat ca disparitia lui temporara de pe forum,este mai eficienta decat aparitia(tot a lui) si,urmarindu-ne,cred ca o sa-l cuprinda o stare de fericire oceanica,asa ca in curand o sa putem pune cu totii de o meditatie de zile mari.Pregatiti-va!

adica in loc sa il izolati pe light-strike voi il sustineti?
asta inseamna ca atitudinea si ideile lui nu sunt unele izolate ci reprezinta o conceptie impartasita de membrii MISA?
o atitudine inteleapta
treaba voastra. eu nu o sa stau in aceasi barca cu light doar de dragul echipei.
@dontworinosugar din analiza asezarii in pagina, exprimarii, cuvintelor, argumentarii am dedus urmatoarele:
- porti ochelari
- esti inalt de statura, posibil supraponderal
- esti cam NF si oricum destul de complexat sexual si nemultumit de armamentul din dotare
- ai avut o copilarie traumatizanta afectiv
admit din start ca e posibil sa gresesc pt ca n-am glob de cristal.
despre fetele bisericesti de care am amintit mai sus l-am intrebat personal pe mentorul tau in una din cele doua intrevederi pe care le-am avut cu el. mi-a spus ceva total diferit ce ce ai zis tu.
QUOTE(light_strike @ Apr 25 2006, 23:19)

Daca ati ajuns sa va ghidati dupa un Argat si nu dupa un Iisus ... sinteti demni de mila.
eu ma ghidez dupa un argat, tu dupa un bivolar (dar nu bine, pt ca bivolarul a zis ca-l respecta pe argat) care-i problema ? ei, ei, jocurile astea de cuvinte de 2 lei, ca si kakalica
curat spiritual, ce pyla mea
Harap Alb
Apr 26 2006, 01:37
QUOTE(kapalika @ Apr 26 2006, 01:32)

din pacate nu-i cunosc opera, si l-am vazut doar o data, la o conferinta din cluj, dupa ce s-a "swamuit". desi imi amintesc putine din materialul prezentat, tin minte ca n-am fost foarte impresionat. eventual daca poti sa spui mai multe despre el, sau si mai bine, linkuri spre materiale scrise de el, as putea sa-mi declar opinia.

Imi pare rau,dar n-am gasit materiale scrise de Narcis.Cateva informatii despre el:http://www.agamayoga.com/teachers/swami.htm
Harap Alb
Apr 26 2006, 02:09
QUOTE(data @ Apr 26 2006, 01:35)

adica in loc sa il izolati pe light-strike voi il sustineti?
asta inseamna ca atitudinea si ideile lui nu sunt unele izolate ci reprezinta o conceptie impartasita de membrii MISA?
o atitudine inteleapta

Data,te-ai calificat prin victorie.Este exact concluzia la care trebuia sa ajungi.Uite,ca sa confirm spusele tale,eu de-acuma am sa stau la masa tacerii.
Ramaneti cu bine.
light_strike
Apr 26 2006, 02:45
[quote name='kapalika' post='1451793' date='Apr 26 2006, 00:16']
[/quote]
Ia sa vedem .. cine se ocupa cu truncheatul si unde si cum a aparut acest "truncheat".
Pina una alta sa vedem ce zice si "osteanul" (pina una alta sa ne amintim ce spunea el: "eu am in subordine oameni de ani si ani de zile. regulamentul e asa facut ca si daca as fi ultimul cretin, ei sunt obligati sa ma asculte. si cu toate astea, rar discut cu ei asa cum faci tu aici"; 1) ii place sa fie si sa faca pe seful si nu tolereaza "superioritatea" altora; 2) cei cu care "lucreaza" indeplinesc "orbeste" ordinele/spusele lui. Va dati seama ce spume face cind cineva ii comenteaza actiunile si spusele; 3) recunoaste ca si el face acel lucru de care ma acuza, dar se scuzeaza, el o face "rar"; "rar" o fac si eu, cu cei care fac afirmatii mincinoase, jignitoare, calomnioase si au o atitudine infecta si "superioara"; va dati seama cit de des ar reactiona "osteanul" la fel cum ma acuza el pe mine daca oamenii pe care el ii comanda s-ar purta cu el si i-ar vorbi asa cum o fac unii de aici cu mine, cu GB sau alti colegi si prieteni ai lui? Nu stim daca e primul sau ultimul cretin, sau cum il vad/considera superiorii/inferiorii lui, dar in mod sigur nu s-ar manifesta asa de rar cum spune ca o face, daca i s-ar vorbi pe jumate cum o face el - sau altii - cu mine. Cine are urechi de auzit sa auda, cine are ochi de vazut sa vada) :
[quote][quote]QUOTE(light_strike @ Apr 19 2006, 17:43)
[quote]QUOTE(kapalika @ Apr 19 2006, 17:10)
in rest sunt de acord. daca intr-adevar exista un dumnezeu, nu prea putem spune mult despre el
...deci in viziunea mea nu este dumnezeu,[/quote][/quote]
cum comentezi tu trunchierea si scoaterea asta din context pe care ai facut-o ? ti se pare fair play ? remarci si tu ce le-ai mai taiat.lucrezi la proteveu ?[/quote]
Acum hai sa vedem ce s-a spus:
[quote]QUOTE(kapalika @ Apr 19 2006, 17:10)
in rest sunt de acord. daca intr-adevar exista un dumnezeu, nu prea putem spune mult despre el
...deci in viziunea mea nu este dumnezeu,[/quote]Cine nu poate spune nimic despre lumina ? Orbul.
Avem acum o dovada scrisa mult mai clara despre orientarea "micului eliade al Carparilor", capalica fara frica de Dumnezeu ... pt. ca nu e greu sa vedem ca el respinge ideea de Dumnezeu Tata (Persoana) dar si pe El numindu-l, fara jena, fara bun simt si fara respect: dumnezeu, cu d mic.
Sa fie oare asta lipsit de importanta in integrarea lui in gloata celor anti-MISA si anti-GB ?
Am vazut decit lipsa de practica a lui capalica, atitudinea lipsita de respect fata de Dumnezeu Tatal, atitudine specific atee si semidoct orientat spiritual. Pt. el nu exista Suflet, nu exista Sine, nu exista Dumnezeu. Ce exista insa (in viziunea capalica) ???
Pasajul original, complet era asa:
[quote]gasesc in afirmatiile tale ecoul cercetatorilor din sec. XIX. care pur si simplu nu au putut "digera" faptul ca Buddha, un om respectat de ei, a putut sa fie ateu. de fapt, nu prea stim sigur ce anume a spus Buddha*, insa buddhistii sunt atei (cu conditiile de mai sus).
*(am auzit o relatare despre un erudit japonez, practicant buddhist in acelasi timp. venerabilul batrin a fost intrebat: ce credeti ca a rostit intr-adevar Buddha? raspunsul: "este posibil ca cele patru adevaruri sunt intr-adevar cuvintele sale.")
in rest sunt de acord. daca intr-adevar exista un dumnezeu, nu prea putem spune mult despre el, si in conditia prezenta a constiintei noastre (light et co. sunt o exceptie, ei deja poarta conversatii cu transcendentul) nici nu este relevant existenta sau neexistenta dinsului (ii putem postula existenta, nu-i nimic rau in asta). important este examinarea constiintei proprii, adica sa devenim lamuriti cine este "observatorul". altfel este ca si cum as dori sa ajung la Londra, insa habar n-am unde ma aflu in momentul prezent. in aceste conditii existenta Londrei, hartile care imi stau la dispozitie, etc. devin irelevante.
pot sa consult cu oameni, care au fost deja in locul respectiv, insa, sa nu fie cu suparare, n-o sa ma bizui pe niste indivizi care afirma ca au fost acolo si au vazut minunatul turn Eiffel.
cele mai multe cai meditative au ajuns la consensul ca trebuie sa depasim gindirea dialectica. de aceea definitia yogai este: yoga"s citta-v.rtti-nirodha.h . yoga este incetarea fluctuatiilor constiintei. ce este dincolo? cuvintele sunt prin definitie instrumente nesatisfacatoare sa o exprimam (si totusi, frustrant de necesare). problema deci in viziunea mea nu este dumnezeu, sau reptilienii, sau religia, samd. problema este constiinta.[/quote]
Lucrurile esentiale care merita punctate sint:
- capalica isi bate joc de Dumnezeu vorbind de El cu si despre "dinsul" si scriind cu "d" mic, dumnezeu.
- capalica declara ca nu crede in existenta lui Dumnezeu, deci e un ateu declarat. Mai mult, exulta de bucurie ca are un "antemergator", pe Buddha, care il numeste si pe acela ateu. De ar fi el - capalica - macar la degtul mic al "ateului" Buddha.
In acest context am dovedit si am punctat inca un pct comun al celor anti-MISA - ateismul - ... nu atit pt. ei, ateii, care se cred nemaipomeniti in starea lor de fiinte fara Dumnezeu si fara suflet, ci pt. cei care se numesc credinciosi si ataca si ei la rindul lor MISA. Nu ma refer la cei platiti sa faca asta (raspindaci), la securisti, la masoni, la rauvoitori sau fanatici orbiti, ci la cei care in sinea lor (sint "bineintentionati" si) cred ca fac bine ca ataca MISA si GB si ca sint pe calea ce buna, in echipa (tabara) cea buna.
Acea "trunchere" este EXACT ceea ce vroiam sa scot in evidenta si nu am schimbat nici o litera nici un cuvint. Asta pt. cine a avut ochi de vazut.
Dar, ce o tot comentam si argumentam atita, hai sa ne spuna capalica fara truncherile mele care e parerea lui despre Dumnezeu Tatal sa vedem daca am punctat corect sau nu ce spune si crede el. Pot sa pun pariu cu cine vrea ca se va fofila de la aceasta intrebare si de la un raspuns direct, concret, cum a facut-o de N ori pina acum. capalica, ne rapunzi la aceasta intrebare ?
Acum, hai sa vedem cine truncheaza si editeaza mesajele altora, expunind in mod eronat ce s-a spus sau ce crede cel care vorbeste.
Ce am scris eu si ce a spus kakalica ca am scris?
Ce sustine naga-reptila ? Ca aceasta scoala MISA nu este autentica si ca invatatura de aici nu ne conduce catre Dumnezeu. Dar cine e acest naga ? Un ateu cosmetizat, un anti-Dumnezeu, o fiinta frustata si plina de invidie si ura, o fiinta malefica plina de venin si rautate si dorinta de razbunare (adept al legii talionului, dupa cum singur a SPUS intr-un mesaj anterior). Care e adevaratul interes al unei asemenea fiinte malefic orientate in a denigra o scoala spirituala si a devia oamenii ce ar avea ca si posibilitate de alegere spirituala calea MISA ?
Si raspunsul lui capalica:
[quote]QUOTE(light_strike @ Apr 20 2006, 19:09)
...scoala MISA nu este autentica si ca invatatura de aici nu ne conduce catre Dumnezeu. [/quote]
bun venit in "tabara anti". vei primi gradul 54 de "profet al carpatilor".
[quote name='TAPAS' post='1451835' date='Apr 26 2006, 00:32']
light ..... cred ca trebuie sa iei o mica pauza sa te racoresti.
[/quote]
Uite, cit timp mai speli tu ceva rufe ... si vad ca se mai aprinde ceva "vina" in tine ... iau pauza si pregatesc alte demascari ale clicii satanice ce vineaza MISA si pe GB. Tu trage-te in continuare de sireturi cu acesti anti si fii fericit ca ai de aparat propria ta imagine.
In cazul in care nu ai inteles ocultul motiv pt. care eu sint atit de denigrat aici, dincolo de asa zisele lor motive exterioare, este faptul ca demonii sint f.f.f. deranjati de anumite demascari si revelatii care sa fac aici si cum pun "mina" pe unul de aici, cum ii gasesc o "portita" deschisa, cum il iau in primire si actioneaza prin el. Tu ce zici, ai vreo portita, cit de mica .. pe acolo ?
Asmodean
Apr 26 2006, 03:25
Am citit cu interes acest topic, cat si altele asemanatoare, nu am avut nimic de comentat de aceea nu m-am inscris. Consider ca este timpul sa intervin in discutie. Sunt un practicant al magiei autentice si pot spune ca este o stiinta la fel de exacta ca si fizica cu care se laudau Naga si Landscape10. Efecte ale transmormarii materiei cu ajutorul vointei am vazut cu proprii ochi, si sunt ferm convins ca aceste legi sunt la fel de stricte ca si cele fizice, numai ca nu sunt cunoscute. Energiile folosite sunt impersonale, ca si curentul electric, si pot fi folosite in anumite scopuri. Pentru a dovedi scepticilor acest lucru voi face o demonstratie clara si concreta:
Landscape10 sau Naga, da-ti-mi o poza a voastra si voi lucra asupra ei. Efectele le veti simti in noaptea in care imi veti trimite poza: va voi induce o stare de paralizie totala in timp de cateva ore. Mai mult de atat nu va pot demonstra. Acceptati provocarea?
Brahman
Apr 26 2006, 05:45
igraine
Apr 26 2006, 07:18
@Asmodean,
Ma, tu nu esti o clona? Eventual fulgereasca? ( scuze si iertare Light, daca ma insel)
Daca nu, faina provocarea... as accepta-o si eu, da cu ceva mai bland ca paralizia.
Later edit: Totusi, username-ul tau vine de la Asmodeus, care din cate stiu , era un demon. Nu ca n-as crede ca zici la caterinca in proportie de 99.9%, dar tu cu ce fel de magie lucrezi?
QUOTE(Asmodean @ Apr 26 2006, 04:25)

Am citit cu interes acest topic, cat si altele asemanatoare, nu am avut nimic de comentat de aceea nu m-am inscris. Consider ca este timpul sa intervin in discutie. Sunt un practicant al magiei autentice si pot spune ca este o stiinta la fel de exacta ca si fizica cu care se laudau Naga si Landscape10. Efecte ale transmormarii materiei cu ajutorul vointei am vazut cu proprii ochi, si sunt ferm convins ca aceste legi sunt la fel de stricte ca si cele fizice, numai ca nu sunt cunoscute. Energiile folosite sunt impersonale, ca si curentul electric, si pot fi folosite in anumite scopuri. Pentru a dovedi scepticilor acest lucru voi face o demonstratie clara si concreta:
Landscape10 sau Naga, da-ti-mi o poza a voastra si voi lucra asupra ei. Efectele le veti simti in noaptea in care imi veti trimite poza: va voi induce o stare de paralizie totala in timp de cateva ore. Mai mult de atat nu va pot demonstra. Acceptati provocarea?
Fara suparare, dar acum un an si eu, impreuna cu varul meu, creasem un user cu nume "diabolic" si il speriam pe light_strike cu ideea unor atacuri nocturne.
Dar, aplicand principiul prezumtiei de nevinovatie si presupunand ca de data asta nu mai este cazul de o noua farsa si ca intr-adevar practici ceea ce sustii, accept provocarea si o sa iti trimit si eu o poza in dupa-amiaza asta.
Cu o singura conditie: sa nu anunti dinainte care va fi noaptea in care vei face incercarea.
Banuiesc ca misanii oricum stiu cine sunt si nu risc mare lucru in afara de reluarea unor prostii cu care ma confruntam anul trecut dupa ce am inceput sa fiu mai activ pe topicul vechi (apeluri telefonice in toiul noptii, batai in usa noaptea, mesaje ciudate pe messenger si pe mail de la fosti colegi de curs etc.). Nevasta-mea chiar era speriata atunci si ma tot bazaia sa renunt sa mai scriu mesaje anti-MISA. Si au mai fost doua evenimente mai "ciudate", dar nu vreau sa le mai mentionez din nou pentru ca totusi prefer sa cred ca nu a fost mina vreunui fost coleg de curs si nici nu vreau sa devin paranoic ca light_strike.
rakhpai
Apr 26 2006, 08:07
- capalica declara ca nu crede in existenta lui Dumnezeu, deci e un ateu declarat. Mai mult, exulta de bucurie ca are un "antemergator", pe Buddha, care il numeste si pe acela ateu. De ar fi el - capalica - macar la degtul mic al "ateului" Buddha.
Esti un cretin fara pereche, care face spume la gura din pricina ca a fost dezarmat - ce ti-a mai ramas daca s-a demonstrat ca Misa plagiaza si adapteaza fara respect textele autentice?! - nu mai ai cu ce sa bati tobele?.
Tu crezi ca stii ceva despre credintele religioase orientale, dar esti pasta. Stiu ca te doare adevarul, prezentat de kapalika, dar iti repet si eu - MISA nu e o "virgina neexplorata" in materie de esoterism ci e o "curva" prin care au intrat si iesit cu gramada religie, credinte religioase, filosofie, esoterism si au fost transmise adaptate, transformate si combinate la masa de oameni care nu au avut si nu au toti pregatirea necesara pentru a asimila corect informatiile primite. De aceea s-a ajuns aici la psihopati ca tine.
Observatia care o am pentru tine este ca confunzi ateismul cu principiul negarii & nonexistentei din Budhism, esti un prost si mi-e clar ca orice discutie nu are sens cu tine pentru ca esti prea conditionat de dogma religioasa crestina deci prin urmare, orice discutie pe tema credintelor religioase orientale este imposibila cu tine.
In acest context am dovedit si am punctat inca un pct comun al celor anti-MISA - ateismul - ... nu atit pt. ei, ateii, care se cred nemaipomeniti in starea lor de fiinte fara Dumnezeu si fara suflet, ci pt. cei care se numesc credinciosi si ataca si ei la rindul lor MISA. Nu ma refer la cei platiti sa faca asta (raspindaci), la securisti, la masoni, la rauvoitori sau fanatici orbiti, ci la cei care in sinea lor (sint "bineintentionati" si) cred ca fac bine ca ataca MISA si GB si ca sint pe calea ce buna, in echipa (tabara) cea buna.
Idiot
- ai dovedit si punctat...
Acea "trunchere" este EXACT ceea ce vroiam sa scot in evidenta si nu am schimbat nici o litera nici un cuvint. Asta pt. cine a avut ochi de vazut.
In primul rand nu stii sa citesti, hai ca te ajut... kapalika incerca sa spuna ca in respectivul context, problema nu se pune din perspectiva religiei, reptilelor, si a lui Dumnezeu, se pune din perspectiva constiintei.
Deci concluzia esti sau rau intentionat sau un tampit care are de studiat inainte si dupaia sa vina si sa sustina o dezbatere. Te faci de rusine si inca te lauzi fraere.
Asmodean
Apr 26 2006, 08:20
Naga, nu am nici o legatura cu MISA si cu Gregorian, nu am nici o parere in acest sens. Pe mine m-a revoltat furia cu care respingeti ceea ce voi nu puteti intelege. Am primit poza lui Landscape10 si imi anunt esecul. Nu sunt indeplinite conditiile, nu pot realiza nici un fel de legatura empatica. Nu am vazut in viata mea un chip mai impenetrabil si imperturbabil, cu ochi atat de reci, nu simt absolut nimic cand ii privesc poza si nici nu mi-l pot inchipui in vreo ipostaza. Blocajul e la mine, puteti sa radeti daca doriti.
Am dorit sa aplic o tehnica originala a lui Aleister Crowley. Naga, de fiecare data cand am incercat subiectul a stiut care e seara cand i se va intampla. Accepti sa incerc cu tine, dar sa stii seara?
rakhpai
Apr 26 2006, 08:23
Bhūridatta Jataka
sace hi so issaro sabbaloke
Brahmā bahūbhūtapati pajāna.m
ki.m sabbaloke vidah alakkhi.m
ki.m sabbaloka.m na sukhi.m akāsi
māyāmusāvajjamadena c'api
loka.m adhammena kimatthakāsi
adhammiyo bhūtapat Ari.t.tha
dhamme sat yo vidahi adhamma.m
dukkha , anicca, anattį - in Buddhism notiunea de Dumnezeu nu poate fi compatibila cu primele doua expresii dukkha si anicca, ca si principiu el nu poate fi integrat in existenta si lumesc, deci prin urmare este nonexistenta anattį.
"The path of the Buddha cannot be followed if a person is deluded by the notion of God. This is why a correct understanding of all the ramifications of the God-idea is essential for anyone seeking to progress along the Buddhist path to total liberation."
QUOTE(Harap Alb @ Apr 26 2006, 01:14)

Pentru misani:
Chiar atat de paranoici sunteti, incat nu mai are voie omu' sa fie ocupat si cu altceva decat forumul si imediat trageti concluzia ca e vorba de nu stiu ce complot?
Uite ca m-ai prins si de fapt zilele astea am fost la o super-extra-mega intrunire cu sortulete, echere si reptilieni si am conspirat din greu impotriva MISA-ei si lui GB.
Glumeam, bineinteles, desi nu m-as mira ca tu si light_strike chiar sa credeti cuvant cu cuvant ce am scris in fraza anterioara.
@tomaso
Avand in vedere discutiile de pe topicul asta despre reptilienii de la Casa Alba, chiar mi se pare haios avatarul tau cel nou.

QUOTE(Asmodean @ Apr 26 2006, 09:20)

Naga, nu am nici o legatura cu MISA si cu Gregorian, nu am nici o parere in acest sens. Pe mine m-a revoltat furia cu care respingeti ceea ce voi nu puteti intelege. Am primit poza lui Landscape10 si imi anunt esecul. Nu sunt indeplinite conditiile, nu pot realiza nici un fel de legatura empatica. Nu am vazut in viata mea un chip mai impenetrabil si imperturbabil, cu ochi atat de reci, nu simt absolut nimic cand ii privesc poza si nici nu mi-l pot inchipui in vreo ipostaza. Blocajul e la mine, puteti sa radeti daca doriti.
Am dorit sa aplic o tehnica originala a lui Aleister Crowley. Naga, de fiecare data cand am incercat subiectul a stiut care e seara cand i se va intampla. Accepti sa incerc cu tine, dar sa stii seara?
Accept, dar totusi prefer sa nu stiu dinainte seara pentru a exclude actiunea unei posibile sugestii. Rezultatele experimentului ar fi mult mai concludente daca nu mi-ai spune dinainte cand ai de gand sa incerci. Daca nu merge asa putem incerca si spunandu-mi inainte.
O sa iti trimit o poza in dupa-amiaza asta, dupa ce ajung acasa.
landscape10
Apr 26 2006, 08:37
Du-te ma baiatule ca se raceste grisul cu lapte. Parintii tai stiu ca chiulesti de la scoala ca sa postezi aberatii pe forum? Nu exista magie, exista doar persoane usor sugestionabile.
Ti-am zis, du-te la Randi, fa-ti numarul si ia milionul. Provocarea lui Randi este inca valabila din cate stiu.
rakhpai
Apr 26 2006, 08:37
The God-Concept and Buddhist Principles
Quite apart from explicit statements refuting the God-idea there is a fundamental incompatibility between the notion of God and basic Buddhist principles. We have already mentioned that God cannot be reconciled with the Buddhist notion of causality, which is contained in the theory of "dependent origination" which is one of the discoveries of the Buddha during his enlightenment. Certainly nothing like this theory has been propounded prior to the Buddha.
A fundamental Buddhist belief is that all phenomena without exemption (including all animate beings) have three essential characteristics. These are dukkha (explained above), anicca (impermanence), and anattį (insubstantiality, "no-soul"). The attributes of God are not consistent with these universal marks of existence. Thus God must be free from dukkha; he must be eternal (and hence not subject to anicca); finally he must have a distinct unchanging identity (and therefore lack the characteristic of anattį).
Acum cine stie engleza sa citeasca si se va lamuri, de ce era asa ambigua pentru unii afirmatia lui kapalika.
Sunt multe de spus, buddhismul nu este o credinta religioasa teista, dar in acelasi timp nu este categoric ateista!!!
Fulgaru pofteste si bate toba sa vedem ce mai vezi si auzi cu ochii si urechile tale. "cine are urechi sa auda"... ha ha ha
rakhpai
Apr 26 2006, 08:52
QUOTE(landscape10 @ Apr 26 2006, 08:37)

Nu exista magie, exista doar persoane usor sugestionabile.
- Randi?! este punctul de referinta in demonstrarea existentei paranormalului si a fenomenelor inexplicabile? Ma intreb oare de ce de-alungul timpului scoli ca si cea a lui Pitagora nu erau accesibile profanilor. Nu exista "magia" copperfield cu asta sunt deacord... Randi are un post bun lasa oamenii sa stea calm in fotoliu si sa se uite la un show de copperfield fara sa isi puna intrebari fara sens. In rest... cel care merge cauta dincolo de fotoliu si de un show de copperfield, si depinde de sansa si capacitatile pe care le are, poate sau nu mai mult.
P.S. nu ma pricep la fizica & stiinte si stuff... dar a ajuns stiinta din nou in stadiul stiintelor de la sf sec 19 cand totul era descoperit si explicat deja? Pentru ca mi se pare ca atitudinea asta o ai.
coca cola esti un mincinos dovedit deocamdata, cu textul in fata. chiar daca te invarti pe dupa casa nanasului asta-i adevarul.
mincinosii nu respecta nici macar abc ul moral, ce sa mai fie si "spirituali".
ai vazut ce am citit in globul meu de cristal ?
landscape10
Apr 26 2006, 09:30
QUOTE(rakhpai @ Apr 26 2006, 09:52)

- Randi?! este punctul de referinta in demonstrarea existentei paranormalului si a fenomenelor inexplicabile? Ma intreb oare de ce de-alungul timpului scoli ca si cea a lui Pitagora nu erau accesibile profanilor. Nu exista "magia" copperfield cu asta sunt deacord... Randi are un post bun lasa oamenii sa stea calm in fotoliu si sa se uite la un show de copperfield fara sa isi puna intrebari fara sens. In rest... cel care merge cauta dincolo de fotoliu si de un show de copperfield, si depinde de sansa si capacitatile pe care le are, poate sau nu mai mult.
P.S. nu ma pricep la fizica & stiinte si stuff... dar a ajuns stiinta din nou in stadiul stiintelor de la sf sec 19 cand totul era descoperit si explicat deja? Pentru ca mi se pare ca atitudinea asta o ai.
Nu neg din start existenta acestor fenomene, dar pana in prezent nu exista nici o dovada in favoarea existentei lor. Eu prefer sa cred ceva ce este obiectiv, palpabil ,verificabil si am argumente foarte solide in sprijinul afirmatiilor mele. Tu crezi in existenta acestor fenomene? Daca da, ai vreun argument sau doar este punctul tau de vedere subiectiv?
QUOTE(light_strike @ Apr 26 2006, 03:45)

Dar, ce o tot comentam si argumentam atita, hai sa ne spuna capalica fara truncherile mele care e parerea lui despre Dumnezeu Tatal sa vedem daca am punctat corect sau nu ce spune si crede el. Pot sa pun pariu cu cine vrea ca se va fofila de la aceasta intrebare si de la un raspuns direct, concret, cum a facut-o de N ori pina acum. capalica, ne rapunzi la aceasta intrebare ?
deci ai vrut sa zici ce sa mai vorbim atat despre faptul ca sunt mincinos, hai mai bine sa schimbam subiectul.
Nu am download-at pana acum vreunul dintre filmuletele despre reptilieni catre care a dat link-uri fulgerica, dar am intrat de curand in posesia a doua cd-uri ce contin acel mega-super-ultra-cutremurator documentar (de fapt eu sunt sigur ca nu e un documentar ci doar o opera de fictiune) realizat de David Icke si care a provocat ata senzatie printre cursantii MISA. Nu am avut timp sa ma uit decat pe sarite pe el, dar cu prima ocazie o sa ma uit la el in intregime.
Oricum, pe baza a cat am vazut din el pot sa spun cu certitudine ca mie materialul respectiv nu mi se pare absolut deloc credibil. Am avut o discutie cu un prieten misan (de la care am procurat filmul), iar singurul argument pe care el mi l-a adus ca sa justifice credinta sa ca in film sunt elemente adevarate a fost acela ca lui i s-a parut ca femeia intervievata parea intr-adevar speriata si ca nu se prefacea atunci cand relata ce a patit ea, chipurile, din partea reptilienilor. Argumentul asta nu sta in picioare, deoarece poate foarte bine sa fie vorba de o persoana bolnava psihic care chiar crede ca ceea ce povesteste este adevarul si este cu adevarat speriata, dar asta nu inseamna ca lucrurile relatate de ea sunt si reale. Mai ales ca in film, din cate am vazut pe sarite, interviul luat ei nu este completat si cu alte tipuri de informatii din alte surse.
Si eu as putea foarte bine (ipotetic vorbind) sa iau unul dintre bolnavii de schizofrenie paranoida internati la spitalul de psihiatrie din zona, sa ii iau un interviu mega-ultra-cutremurator despre draci, masoni & stuff si sa pun si cateva cadre la inceputul filmului in care sa ma plimb prin centrul orasului si sa arat ceva simboluri "masonice" si sa povestesc cateva teorii conspirationiste. Sunt foarte sigur ca ar iesi un material la fel de credibil ca si filmul lui Icke pentru misanii din categoria lui fulgerica si Menewa. Si poate as face si ceva bani din asta, asa cum sunt sigur ca a facut si Icke din toate filmele si cartile sale.
Oricum, o sa revin cu comentarii dupa ce o sa vad filmul in intregime.
Pana atunci, uitati cateva amanunte despre David Icke. Uite ca, intamplator sau nu, iar dam si in cazul lui de problema antisemitismului.
http://en.wikipedia.org/wiki/David_icke
David Icke
From Wikipedia, the free encyclopedia
David IckeDavid Vaughan Icke, pronounced /aɪk/ (born April 29, 1952) is a former professional football player, reporter, television sports presenter, and British Green Party national spokesperson. Since 1990, he has been what he calls a "full-time investigator into who and what is really controlling the world." [1]
The Green Party distanced itself from him in 1991 after he announced during a television interview that he was "a son of God". He began to dress only in turquoise and maintained that the world was ruled by a secret group called "The Elite", or "Illuminati", which he linked to The Protocols of the Elders of Zion, an anti-Semitic tract. In 1999, he published The Biggest Secret, in which he wrote that the world is controlled by a race of reptilian humanoids, known as the Babylonian Brotherhood, and that many prominent figures are actually "reptilian," including George W. Bush, Dick Cheney, Queen Elizabeth II, Henry Kissinger, and Kris Kristofferson. He believes that these reptilians engage in child molestation, blood-drinking, human sacrifice and Satanism.
Icke has further claimed that a small group of Jews, namely the Rothschild family, also a "reptilian bloodline," financed Adolf Hitler and supported the Holocaust. As a result, Icke's speaking tours at one time attracted the interest of British neo-Nazis such as Combat 18, and he continues to face opposition from Jewish and anti-racist groups such as the Anti-Defamation League and the B'nai Brith in Canada. Icke has strongly denied that he is an anti-Semite, stressing that the Rothschilds are reptiles, not Jews.
Icke argues that he has developed a moral and political worldview combining a passionate denunciation of what he sees as totalitarian trends in the modern world with a New Age spiritualism. According to Political Research Associates, an American research group that tracks right-wing groups, Icke's ideas are popular in Canada, where the New Age aspect of his philosophy overshadows his more controversial beliefs. [2] He received a standing ovation after a five-hour speech to students at the University of Toronto in 1999. He is the author of 15 books explaining his views.
rakhpai
Apr 26 2006, 10:16
QUOTE(Naga @ Apr 26 2006, 09:10)

Depinde ce definitie dai termenului "ateism".

Este exagerat sa integrezi in categoria ateista budhismul, eu as spune dimpotriva ca ateismul are influente din budhism, Arthur Schopenhauer, Friedrich Nietzsche au cercetat si au expus in felul lor unele principii din traditia religioasa budhista.
Nu putem pune budhismul in aceeasi categorie cu Ludwig Feuerbach si Karl Marx sau Engel, dar putem spune ca acestia au fost in felul lor inspirati din budhism sau daca e prea greu sa acceptam asta vom spune doar ca au fost "Hegelieni de stanga".
rakhpai
Apr 26 2006, 10:17
edit: double post
rakhpai
Apr 26 2006, 10:18
rakhpai
Apr 26 2006, 10:19
rakhpai
Apr 26 2006, 10:42
QUOTE(landscape10 @ Apr 26 2006, 09:30)

Nu neg din start existenta acestor fenomene, dar pana in prezent nu exista nici o dovada in favoarea existentei lor. Eu prefer sa cred ceva ce este obiectiv, palpabil ,verificabil si am argumente foarte solide in sprijinul afirmatiilor mele. Tu crezi in existenta acestor fenomene? Daca da, ai vreun argument sau doar este punctul tau de vedere subiectiv?
Argumente?! De ordin stiintific&material sau conceptual? Punctul meu de vedere poate fi doar subiectiv oricum am privi lucrurile.
landscape10
Apr 26 2006, 10:44
QUOTE(rakhpai @ Apr 26 2006, 11:42)

Argumente?! De ordin stiintific&material sau conceptual?
De toate tipurile, inclusiv de ordin logic si/sau filosofic.
Am gasit cateva lucruri interesante scrise de masoni despre David Icke. Nu stiu cat din ce e scris acolo este adevarat (as putea sa mai caut amanunte in presa online britanica), dar oricum sunt lucruri interesante.
http://www.masonicinfo.com/icke.htm
David Icke was a soccer player who was forced into retirement due to arthritis. He then became a British Broadcasting Corporation (BBC) sports presenter, commenting on various middle-of-the-road sports events. He was fired after claiming he was the son of God and after he took his female personal assistant on holiday whilst making her pregnant. Left behind in England during this tryst were Icke's wife and young sons. After widespread public condemnation of his actions, Mr. Icke called a press conference and (wearing a turquoise track suit) explained that he had taken his assistant on this trip in order to heal the earth's energy spots. In addition, he claimed he was the Son of God, Reborn Messiah. After many, many talk show appearances he ultimately recanted his Messiah claim saying that he was mad at the time.
According to one report, Mr. Icke determined that he was "special" as a result of his amazing ability to find parking spaces in Central London....)
..............
Here's what a non-Mason from the UK wrote to us about Mr. Icke:
"On my last visit to the library I checked out a few books and I found one that David Icke had published two years ago called "I am me, I am free", I was puzzled by the front cover of the book which had an official Library Censor sticker over the picture section of the front cover, when I read the preface by David Icke he bitterly complained that Libraries and bookstores had put a censor sticker over the front cover of his book because there was a picture of him on the front cover completely naked!
Icke claimed that the decision to censor the front cover was made by the authorities controlled by the unelected global elite working through the Freemasons and the illuminati. I had never seen a censor sticker on a book before however I am glad I did!
It seems that in Britain we certainly have our fair share of strange people. I think we are quite tolerant of these people."
Am cautat pe site-ul respectiv sa vad daca apare cevascris despre GB si MISA. Rezultatul e zero barat.
Se pare ca pe masonii din Occident GB ii preocupa chiar mai putin decat David Icke sau poate Bivilica nu li se pare chiar atat de amuzant ca respectivul anti-reptilian englez.
Oricum, au un articol interesant despre o anumita categorie de anti-masoni, in care cred ca o sa recunoasteti unele trasaturi specifice ale lui fulgerica.
http://www.masonicinfo.com/religious_intolerants.htm
P.S. Nu sunt pro-mason si chiar am o destul de mare antipatie fata de unele persoane din masoneria romaneasca. Sunt si persoane din masoneria romaneasca fata de care simt respect si admiratie, cum e cazul domnului Constantin Balaceanu-Stolnici, dar eu personal cred ca dupa '89 in masoneria romaneasca s-au inscris o gramada de persoane ariviste avand ca principal scop parvenirea pe plan social si financiar prin folosirea avantajelor create de apartenenta la masonerie. Iar daca e adevarat ca si lui Gigi Becali i s-a facut o invitatie sa se inscrie in masonerie, atunci imi e destul de clar cam care sunt principalele preocupari ale majoritatii masonilor romani.
In ce priveste masoneria internationala eu unul nu vreau sa ma grabesc sa trag concluzii. Nu am date suficiente pentru a-mi face o parere concludenta, desi implicarea masoneriei in mai multe evenimente istorice este recunoscuta chiar de istoria "mainstream".
Hadess
Apr 26 2006, 10:56
Hmmmm! Misuna de reptilieni pe aici
Ouroboros? Deci... cine/cum/cand/cui... (isi) mananca coada?
Satanismul e in floare!
Brahman
Apr 26 2006, 11:05
QUOTE(landscape10 @ Apr 26 2006, 10:30)

Cat de palpabil este un electron? Dar un quark? Dar un camp electric? Un camp magnetic? Ce itnelegi tu prin palpabil? Ceea ce poti pipai?
QUOTE(rakhpai @ Apr 26 2006, 11:16)

Este exagerat sa integrezi in categoria ateista budhismul, eu as spune dimpotriva ca ateismul are influente din budhism, Arthur Schopenhauer, Friedrich Nietzsche au cercetat si au expus in felul lor unele principii din traditia religioasa budhista.
Nu putem pune budhismul in aceeasi categorie cu Ludwig Feuerbach si Karl Marx sau Engel, dar putem spune ca acestia au fost in felul lor inspirati din budhism sau daca e prea greu sa acceptam asta vom spune doar ca au fost "Hegelieni de stanga".
Sunt totusi destui autori care sustin ca buddhismul este in esenta mai mult un curent filozofic ateu decat o religie propriu-zisa. Eu unul am preferat sa citesc texte de origine buddhista si sa incerc sa inteleg principiile si ideile expuse in ele fara sa imi bat prea tare capul in legatura cu respectiva controversa, mai ales ca eu oricum nu cred in existenta unui Dumnezeu-persoana.
Eu unul cred in existenta unei Cauze Ultime, dar nu cred in existenta unei entitati divine cu trasaturi antropomorfice (ma refer aici la existenta unei personalitati cu trasaturi cum ar fi vointa, emotiile si sentimentele intr-o forma asemanatoare cu cea in care sunt ele prezente in viata psihica umana).
landscape10
Apr 26 2006, 11:10
QUOTE(Brahman @ Apr 26 2006, 12:05)

Cat de palpabil este un electron? Dar un quark? Dar un camp electric? Un camp magnetic? Ce itnelegi tu prin palpabil? Ceea ce poti pipai?
Nu, ceea ce pot masura. Si elementele expuse de tine mai sus le pot masura si le pot vedea efectele.
rakhpai
Apr 26 2006, 12:42
QUOTE(landscape10 @ Apr 26 2006, 11:10)

Nu, ceea ce pot masura. Si elementele expuse de tine mai sus le pot masura si le pot vedea efectele.
O experienta religioasa, o constatare si o revelatie interioara, pot avea repercursiuni si efecte masurabile & explicabile prin prisma stiintei si "masuratorilor" stiintifice, dar pot fi doar niste rezultate bazate pe unele simptome manifestate de respectivul fenomen, lucru care nu da dreptul stiintei sa se pronunte si sa dea un verdict.
De-alungul timpului au existat oameni care de pe urma unor trairi, experiente speciale, religioase, spirituale au aratat o transformare spectaculoasa remarcata de catre cei apropiati sau in operele lor. Vom discuta daca doresti pe tema asta.
QUOTE(Naga @ Apr 26 2006, 11:07)

entitati divine cu trasaturi antropomorfice (ma refer aici la existenta unei personalitati cu trasaturi cum ar fi vointa, emotiile si sentimentele intr-o forma asemanatoare cu cea in care sunt ele prezente in viata psihica umana).
In astea crede lighestrike de aia nu ajungem la un consens... cred ca am fi alineati la ars pe rug daca ar fi dupa el.