Harap Alb
20th April 2006, 19:04
Naga,
Eu cred ca iti piezi timpul discutand cu noi despre inchipuitul antisemitism al MISA.Ar trebui sa accepti propunerea mea de a cauta o cale mai directa de a-ti rezolva problema care,dupa cate observ,este cat se poate de importanta pentru tine.De exemplu,zic eu,ce-ar fi sa te duci tu la MISA,sa te recomanzi:"Sunt Naga de pe Softpedia si am venit sa vorbesc cu misanii de origine evreiasca.",si sa vezi ce spun ei.Altfel,n-o sa mai terminam niciodata.
rakhpai
20th April 2006, 23:38
kapalika: "problema deci in viziunea mea nu este dumnezeu, sau reptilienii, sau religia, samd. problema este constiinta."
<<<<<Lightstrike -quote taiat din context : "...deci in viziunea mea nu este dumnezeu," - ce a vrut sa se faca inteles vem acum o dovada scrisa mult mai clara despre orientarea "micului eliade al Carparilor", capalica fara frica de Dumnezeu ... pt. ca nu e greu sa vedem ca el respinge ideea de Dumnezeu Tata (Persoana) dar si pe El numindu-l, fara jena, fara bun simt si fara respect: dumnezeu, cu d mic.>>>>
Ma linchizitrike sau lingchizitriche cum preferi? Te consideri chiar coerent si clar in gandire si comunicare sau crezi ca joci sah aici dupa regulile tale? Poti sa joci sah cat vrei si cum vrei aici pe forum dar fa-ti o secta de-a ta cu regulile tale ca nu esti bun nici de Misa crede-ma. Esti un tembel si cred ca ti-o pot demonstra la orice ora practic si teoretic, chiar si fara sustinerea "stiintifica" a altor personaje abilitate sa puna un diagnostic.
Daca chiar veni vorba de capacitatile tale de a apara ideea de "Adevar, Bine, Dreptate" din perspectiva ideologiei Misa, crede-ma dai gres, nu ai inteles o iota. Orice pozitie oricat de radicala ar fi trebuie sa faca o punte cu repere existente si dovedite in realitatea inconjuratoare sau in fapt, asta ca sa aiba relevanta si nu in ultimul rand efect. Faptul ca abordezi controversele si disputele cand din postura de linchizitor cand din postura de super realizat spiritual si vizionar, da nota unuia are dezechilibre serioase la sistemul digestiv.
Te-ai legat pana si de rolul lui Tapas pe acest forum... El este omul care a realizat puntea intre "radical" si social demonstrand ca ceea ce se credea ca este antisocial si radical este dimpotriva compatibil cu un mod de a trai. Fiecare are dreptul la a fi excentric in felul lui, fiecare are dreptul sa creada sau nu in reptile, ozn-uri si zane, in masura in care are nevoie sau NU de acestea. Totul se rezuma la cata nevoie ai ca si om sa crezi in ele sau nu. In cea mai mare masura nu te ating, asta ti-o spun pt ca pun pariu cu tine linistit ca tu nu vei avea sansa sa vezi o reptiliana in viata ta chiar daca iti doresti asta.
Ti-o doresti pentru ca esti nelinistit de "adevminciunurile" pe care le detii si nu te lasa sa dormi noaptea. De aia intri noaptea sa tai citate sau poate esti doar paznic de noapte care se uita dupa ozn-uri si reptile pe cer, si cand e innorat mai tragi un rand pe softpedia.
Si mai esti un obsedat de litere lowercase si uppercase, poate asta ajunge pana la a umbla cu manusi albe peste tot, si cine stie mai ce ciudatenii ascunzi. Lightpsychostrike. Esti un Freak oricum - si daca ai avea dreptate in tot ceea ce spui, esti un looser din perspectiva comunicarii, iar daca nu ai nu vreau sa zic ce esti, sugerez doar ca fiecare sa iti vizualizeze un animal pe potriva.