Ce raspuns mai bun ca asta ne putea oferi capalica pt. a se confirma ca nu are nici cea mai mica legatura cu practica spirituala ?
Va intrebati de ce probabil a evitat ca un "sarpe" intrebarea mea legata de centri de forta si de energiile subtile. Rapsunsul e simplu: NU SE PRICEPE, NU PRACTICA asa ca ...cum poti cere unui orb sa-ti vorbeasca despre culori ?
E gratuita catalogarea lui ca si semidoct ?
Va intrebati de ce probabil a evitat ca un "sarpe" intrebarea mea legata de centri de forta si de energiile subtile. Rapsunsul e simplu: NU SE PRICEPE, NU PRACTICA asa ca ...cum poti cere unui orb sa-ti vorbeasca despre culori ?
E gratuita catalogarea lui ca si semidoct ?
Iar incepi cu presupunerile privind experienta practica a unor persoane pe care nu le cunosti?
Serios acum, in toate traducerile dupa texte vechi clasice (unele sunt postate inclusiv pe site-uri misane), chakre-le nu apar mentionate in legatura cu asanele, dar in schimb sunt mentionate ca obiect al tehnicilor de concentrare si de meditatie.
Eu l-am intrebat pe kapalika daca exista vreun text vechi in care sa fie totusi mentionata legatura dintre anumite asane si anumite chakre. Atata tot. Intrebarea mea adresata lui kapalika nu se referea la problema daca asanele intr-adevar dinamizeaza anumite chakre ci doar la mentionarea sau inexistenta mentionarii acestei relatii asane-chakre in textele vechi.