QUOTE(tolle @ Apr 16 2006, 04:53)

lightstrike
Ce fel de demascari aiuristice faci tu aici?
Simplu. E vorba de fata nevazuta a "vinatorii MISA si GB". Unii zic ca ar fi presa, altii ca ar fi nastase, altii ca ar fi te miri ce "oameni de bine", samd. In realitate, la orice actiune pe care o face un om, exista un impuls, venit din directia divina sau din directia malefica. La nivel superior, in spatele vinatorii GB & MISA se afla rasa reptiliana care fac asta prin sclavii si obedientii lor din masonerie si supusii lor.
Manifestarile exterioare si asa zisele motivatii exterioare pe care si le dau sau ni le dau mai mult sau mai putin cinstit, sincer (pt. ca ati vazut cit de mult mint si cum se dau de gol pina la urma, demascindu-se si aratind pas cu pas care sint adevaratele lor intentii) sint doar de fatada. Pe iuda de ex, credeti ca intentia lui exterioara de a-l "ajuta" pe Iisus si de a-L pune in legatura cu fariseii nu avea in spate de fapt un impuls satanic/malefic ?
Citi dintre voi de ex. l-ati scuipa, ironiza sau lovi de ex. pe Iisus ? Citi ati indrazni sa faceti asta .. sau pe Arh. Mihail ... sau pe un om puternic (in cazul ateilor) ??? Tu toate acestea, de ce credeti ca unii au facut-o ? De ce credeti ca romanii sau chiar fariseii si alti iudei l-au scuipat si ironizat pe Iisus ? Pt. ca nu stiau pe cine e si pt. ca erau impulsionati de o infleunate malefica. Fiecare dintre acesti anti au o poarta (mai mica sau mai mare) de legatura cu lumile/entitatile demoniace. Majoritatea nu stiu lucrul asta si d;aia de cele mai multe ori aproape ca nici nu mai pot gindi la ce fac si de ce fac acel lucru .. pt. ca cineva sau ceva le pune o "ceata" pe minte. Chiar si cel care spune ca face bascalie, asa, in gluma, o banala ironie, hai sa ne mai distram putin ... chiar si el are o cit de mica "legatura", pt. ca ce anume i-ar face totusi pe unii sa faca bascalie si pe altii nu, pe unii sa atace/scupipe si pe altii nu ? Credeti-ma, multi dintre ei daca ar stii ce fac si care ar fi consecintele actiunilor lor ... hmmmm ... ar transforma ironia in cu totul alta stare demna de un adevarat om.
Punctul central al pozitiei anti e ideea dezgustatoare pt ei ca exista niste oameni adica misanii
care il considera pe GB ca o persoana exceptionala ,un model,maestru etc capabila sa trezeasca devotament si chiar la unii sa zicem renuntarea voluntara la propria vointa in fata vointei lui GB,pe care ei il considera un escroc.Ca se intampla cu adevarat asa (ca GB e un escroc sau ca are autoritate absoluta in fata oricarui misan ) sau nu, n-are importanta ,ei sunt luptatori impotriva acestei idei si cu cat gasesc ceea ce cauta adica confirmari pt asta cu atat mai satisfacuti sunt.
Da, dar eu "vad" si dincolo de atitudinea si motivatia lor exterioara. Incerc atit pe ei cit si pe altii care ne citesc sa inteleaga ce fac si de ce fac si cu cine se pune in cirdasie, fizica, dar mai ales subtil (anumite lumi infernale). Poate ca acum putini vor intelege si accepta ca de fapt in spatele asa zisei atitudini a mea mai "vehementa" se afla de fapt o actiune prin care se urmarea chiar protectia lor. Unii vor scuipa in continuare catre mine, chiar si dupa ce am spus acum ce am spus, dar pina la urma Adevarul iese la suprafata.
In GB vad pe cineva care le ameninta ideea lor de libertate. Daca ei sunt in cruciada si tu esti in cruciada impotriva lor ,nu numai te aperi cum ai zis,daca tu te simti indreptatit si atacat pe nedrept si ei se simt indreptatiti si atacati.
Am avut mai multe interventii in care am facut precizari vis a vis de cine si de ce vor sa produca dezbinari si certuri. Cine sta in spatele la aceasta vinatoare, dar nu poti sa stai cu mina in sin cind armata de oameni condusa de un reptilian ataca tara si poporul tau sau pe tine si sa nu raspunzi atacului doar pt. ca in armata dusmana sint oameni. Pina la capat, ei au ales sa fie in acea tabara si nu in cea in care te afli si tu. Citeste Bagavatgita si vei vedea ca in mod periotic, exista o mare confruntare intre fortele binelui si ale raului la nivel planetar si ca in aceasta inclestare se afla si forte lumesti, umane. In fata dilemei lui Arjuna de a lupta sau nu, Krishna ii arata in mod divin ca menirea lui in acea viata era sa fie luptator si sa lupte indiferent cine se afla in armata opusa.
Daca pe ei nu-i intereseaza adevarul decat daca le confirma pozitia, nici pt tine adevarul nu e prea important , e mai important sa poti sa dai replica.
Pt. mine cel mai important e Adevarul. Uneori tinta finala a luptei este sa cuceresti capitala dusmanului, dar pina atunci te trintesti prin santuri cu ostasii de dincolo, ba poate in toiul luptei mai uiti de telul tau, capitala aia ... insa pina la urma telul care te anima tot acolo te conduce. Mai uiti, iti mai amintesti, mai pierzi timpul, mai cistigi .. asta e ... mai ales cind lupta nu se duce in mod onest, pe fata.
Pe stilul tau , argumentele nu conteaza, numai ultimul post asa ca va puteti juca la infinit.
Pt mine Misa e o scoala cu idei traditionale ,unele revolutionare chiar daca Gb e atat de controversat si daca unii o dau in bara in diferite feluri e mai mult vina lor decat a lui GB.
Succesul Misa in Vest e o chestie surprinzatoare ,n-am mai intalnit alt export romanesc in domeniul asta.
Nimic nu e la infinit si fara rezultat, pt. ca lupta nu se duce doar la nivel de cuvinte si manifestari fizice exterioare. Evident ca e vina lor, cum si vina mea este pt. ceea ce fac si nu se incadreaza in voia divina. Ce mai mare parte a "exportului" este in Vest, dar si in Est s-au facut anumiti pasi.
ps. Merci pt. idei si viziune. E interesanta, mai ales vazuta din exterior.