Antinanco
9th January 2006, 14:34
Antinanco, as fi preferat in cazul asta opiniile tale personale referitoare la punctele respective referitoare la caracteristicile unei secte.
Hai, ca nu sunt chiar asa de multe. Ce zici?
naga, tre sa ma abtin. in fata unei asemene expuneri fundamentate, cum e cea facuta de tine, am ramas pur si simplu fara cuvinte. sa-mi mai dau eu cu parerea acum, nu mai are nici un farmec. deja au vorbit \"expertii\", ce-as mai putea eu spune?
Naga
9th January 2006, 14:42
QUOTE(Antinanco @ Jan 9 2006, 14:34)

naga, tre sa ma abtin. in fata unei asemene expuneri fundamentate, cum e cea facuta de tine, am ramas pur si simplu fara cuvinte. sa-mi mai dau eu cu parerea acum, nu mai are nici un farmec. deja au vorbit \"expertii\", ce-as mai putea eu spune?
Dar de ce sa nu iti expui parerile? Doar pentru asta suntem aici, nu doar pentru pentru a posta documentele si operele MISA, nu?
De ce crezi ca opiniile tale nu ar avea farmec?
Preferi atacurile la persoana?
Eu nu ma consider un expert in materie. Mi-am expus doar parerile proprii, ca oricare alt user, cu singura deosebire ca detin ceva mai multe informatii in domeniu, asa cum stau lucrurile si in cazul tau ca "insider" MISA.
Antinanco
9th January 2006, 14:54
Mai cred ca unele acuzatii aduse MISA sunt totusi reale, in sensul ca anumiti cursanti nu erau tocmai \"puri\".
Cred ca lucrurile sunt mult exagerate si sper ca macar aici sa se dezbata idei, cu calm si maxima moderatie.
Va las acum, am treaba.

sa-mi spui si mie, te rog, cam care crezi tu ca sunt acuzatiile reale.
naga, nu subestimez pe nimeni si nici nu iau pe nimeni de prost. sunt convins ca fiecare dintre noi se manifesta in permanenta in functie de nivelul de evolutie spirituala, de inteligenta, de discernamant, de intelepciune, sau altfel spus, in functie de karma fiecaruia.
Naga
9th January 2006, 15:36
Dupa atata polemica pro si anti-MISA, am si eu o nedumerire mare. Ma adresez acum userilor pro-MISA.
Discutiile de pe forumul asta au fost, dupa parerea mea, din punct de vedere intelectual si al argumentatiei mult mai intense, mult mai variate si uneori si mult mai dure decat toata polemica din mass-media. Am vazut recent intr-un film un citat din domeniul sahului, care cred ca se aplica si aici: "Nu te poti perfectiona decat daca joci cu adversari buni". Iar MISA a avut adversari intr-adevar inteligenti, "cititi" si cu abilitate in argumentare: kapalika (cunoscator bun al traditiei orientale si in special al celei tibetane), rakoczy si data(cunoscatori buni ai traditiei crestine), RedTears, rakhpai, zircon (fost insider ca si mine), tomaso (ma surprinde, totusi, faptul ca tomaso a repetat uneori pe alte topicuri greselile facute de userii pro-MISA), andreic si multi altii (exceptand "neanderthalienii" & co.). Ma surprinde faptul ca, in afara de Tapas si Codreanu, nu am vazut nici o imbunatatire in modul de argumentare si de disputa al userilor pro-MISA.
Si mai stiu ca si Biroul de Presa MISA a urmarit aceasta disputa, dar nu vad nici un fel de imbunatatire a strategiei de lupta in domeniul mass-media al organizatiei. Aceleasi basme cu masoni, evrei si alieni, aceiasi tactica stupida de a nega unele lucruri extrem de evidente (cica "facaturi ordinare"
). In afara de disparitia lui light_strike de pe forum si de unele modificari "cosmetice" ale site-ului yogaesoteric, nu se vede nici o miscare inteligenta.
Nu vreau sa ma laud, dar impactul cel mai mare aici pe forum l-au avut postarile mele avand drept continut scan-uri ale documentelor voastre, link-uri catre site-urile voastre, citate din cartile voastre. Foarte rar am citat din alte surse decat sursele MISA si sunt sigur ca ati sesizat efectul pe care aceste informatii (repet inca odata, majoritatea sunt informatii elaborate si publicate de catre chiar MISA) asupra userilor neutri. Dar in afara de stergerea unui link catre un site de video-chat de pe http://members.tantramag.com (site MISA), nici unul dintre materialele cu impact puternic asupra userilor neutri (cu efecte negative asupra imaginii MISA) nu a fost retras(ma refer in special la materialele de pe site-uri). Mesajele alea stupide de la Doamne-Doamne (cica), basmele de pe site-urile MISA cu alieni, Pamantul gol pe dinauntru,cu demoni etc. sunt si acum toate in acelasi loc ca si inainte, parca asteptand sa fie culese de un ziarist inteligent. Chiar nu isi da nimeni de la MISA seama ca sunteti practic cu pantalonii in vine, asteptand sa fiti prinsi, si asta de ani buni???
Chiar atat de rea e situatia in ce va priveste?
P.S. Nu m-am referit in post-ul asta la aspecte de ordin juridic in problema MISA, ci strict la problemele de imagine.
francmason32
9th January 2006, 15:56
QUOTE(Antinanco @ Jan 9 2006, 05:16)

sunt foarte convins ca tu, dupa ani de zile in care aproape toata presa din aceasta tara ar arunca in tine cu minciuni si aberatii ce n-au nimic de-a face cu adevarul, dupa ce politia si jandarmii te-ar calca in picioare ca pe cel mai crunt infractor, insa tu sa fii absolut nevinovat, dupa ce justitia ti-ar confisca toate bunurile si te-ar tara prin procese interminabile doar pentru ca au ei impresia ca pot face orice pe lumea asta, dupa ce colegii de la servici, zi de zi, s-ar uita cam lung la tine ca \\\"las ca stim noi ce faci tu la MISA\\\" (asta in cazul fericit, ca-n cazul nefericit vine seful la tine si-ti zice ca institutia respectiva nu doreste sa te mai aiba angajat datorita incompatibilitatii morale, insa tu sa nu fi calcat nici macar o data alaturi de morala), dupa ce oi fi petrecut ore intregi explicandu-le celor din familie sau prietenilor ca ceea ce vad ei la tv sau citesc prin ziare nu-s altceva decat facaturi ordinare, dupa cum iti ziceam, sunt ferm convins ca tu ai avea o atitudine toleranta. uite ca eu nu am, dar nici nu-ti doresc sa treci prin ce-am trecut eu sau multi altii ca mine.
sper ca macar tu sa dai dovada de toleranta la intoleranta mea!
Sunt altii care sufera de sute de ani un asemenea tratament si totusi exista si inghit minciunile celorlalti, printre care si MISA, cu demnitate.
Naga
9th January 2006, 16:10
QUOTE(francmason32 @ Jan 9 2006, 15:56)

Sunt altii care sufera de sute de ani un asemenea tratament si totusi exista si inghit minciunile celorlalti, printre care si MISA, cu demnitate.
Corect. MISA conduce de peste 15 ani o campanie in mass-media de denigrare a masoneriei, acuzandu-i practic de toate relele posibile. Ce i s-a intamplat MISA-ei pe plan mediatic de un an incoace din partea mass-mediei autohtone (motivata in principal de interese de ordin comercial dar posibil si politice) este nimic fata de violenta campanie a MISA-ei contra masoneriei. Singura diferenta este ca MISA are mijloace de propaganda in mass-media cu grad de difuzare si de credibilitate in randul populatiei mai redus.
Nu stiu ce se intampla exact in interiorul masoneriei si am unele rezerve in legatura cu respectiva organizatie, dar mi se pare evident faptul ca foarte multe (daca nu majoritatea) povestilor MISA despre masoni contin doar gogorite si povesti sf de cea mai proasta calitate. Personal banuiesc ca in campania anti-MISA de anul trecut sunt implicati si unii ziaristi si oameni politici membrii ai masoneriei (probabil exasperati de naucitoarele "dezvaluiri" anti-masonice ale lui GB din ultimii 15 ani), dar cred ca pentru tot ce s-a intamplat atunci sunt vinovati doar GB (prin prostiile si abuzurile sale impotriva discipolilor sai), incompetentii procurori si politisti care s-au ocupat de caz, unii ziaristi avizi de senzational si, probabil, unii oameni politici (care au dorit scandalul in scop electoral).
Antinanco
9th January 2006, 16:28
Dupa atata polemica pro si anti-MISA, am si eu o nedumerire mare. Ma adresez acum userilor pro-MISA.
naga, vezi ca pe site-ul yogaesoteric o sa gasesti o adresa de mail. pune frumusel matale mana si trimite-le un mail ca sa afli pozitia oficiala despre ceea ce tu consideri ca fiiind probleme de imagine. sunt si eu foarte curios ce-o sa-ti raspunda.
uite ca noi suntem mai cu mot si n-o stam niciodata ca tampitii sa inghitim toate galustele pe care cei de-al de tine le tot vara pe gatul nestiutorilor.
Corect. MISA conduce de peste 15 ani o campanie in mass-media de denigrare a masoneriei, acuzandu-i practic de toate relele posibile. Ce i s-a intamplat MISA-ei pe plan mediatic de un an incoace din partea mass-mediei autohtone (motivata in principal de interese de ordin comercial dar posibil si politice) este nimic fata de violenta campanie a MISA-ei contra masoneriei. Singura diferenta este ca MISA are mijloace de propaganda in mass-media cu grad de difuzare si de credibilitate in randul populatiei mai redus.
da mai, de 15 ani de zile ziarele, revistele, posturile tv romanesti sunt pline de materiale MISA cu dezvaluiri despre masonerie de o violenta coplisitoare. noroc ca mi-ai spus tu, ca altfel as fi ramas nestiutor. ia zi naga, cine ia de prost pe cine, aku?
Naga
9th January 2006, 17:02
QUOTE(Antinanco @ Jan 9 2006, 16:28)

da mai, de 15 ani de zile ziarele, revistele, posturile tv romanesti sunt pline de materiale MISA cu dezvaluiri despre masonerie de o violenta coplisitoare. noroc ca mi-ai spus tu, ca altfel as fi ramas nestiutor. ia zi naga, cine ia de prost pe cine, aku?
MISA a publicat mai multe carti cu continut anti-masonic, scrise de diversi autori (printre care GB in persoana si sotii Rosu, instructori MISA), si a publicat cativa ani buni (cred ca peste 10 ani) revista "Francmasoneria", care se difuza publicului larg, in principal la stand-urile si chioscurile Rodipet, dar nu numai. La toate astea se adauga site-urile MISA ce contin aproape invariabil articole anti-masonice si "Buletinul Informativ Yoga" (din care am tot scanat si postat diverse pagini din diverse numere) ce se distribuia in mod gratuit cursantilor participanti la spirale.
Ia zi, Antinanco, toate astea nu constituie de fapt o campanie anti-masonica prin mijloace mass-media?
francmason32
9th January 2006, 17:31
QUOTE(Naga @ Jan 9 2006, 08:02)

Ia zi, Antinanco, toate astea nu constituie de fapt o campanie anti-masonica prin mijloace mass-media?
Naga,
Sarmanul "Profet" expunea numai parerea sa personala nicidecum aberatii cu statut de "adevar".
Nu este vina lui ca informatiile au fost percepute altfel, intr-o postare mai veche tu parca afirmai ca ti-a fost servita replica "Grig supervizeaza tot ceeace se publica", el doar face o nevinovata informare a opiniei publice si nu arunca anatema folosindu-se de jumatati de adevar in scopul manipularii opiniei publice.
Poate ca ma insel eu. Nu sunt parte integranta a sistemului de ILUMINARE a MAESTRULUI .
Naga
9th January 2006, 17:59
Antinanco, revin cu rugamintea pe care am facut-o ceva mai inainte ca tu, sau vreunul dintre colegii tai, sa explicati care este continutul "ocult", "initiatic" al spectacolelor erotice de la aniversarile lui GB.
Uite cateva poze desprinse din filmuletul facut cu camera ascunsa si difuzat la B1TV initial, apoi preluat de aproape toate televiziunile.
Intr-una dintre poze avem o yoghina asezata in shirshasana (postura statului in cap) si o alta care nu stiu la ce se tot zgaieste intre picioarele primei (sau poate face altceva; nu se vede bine pentru ca au cenzurat aia de la televiziune filmul
). Care este sensul "ezoteric" al respectivei posturi?
Apoi avem tot o yoghina care nu stiu ce tot cauta printre niste yoghini dotati cu penisuri de plastic (probabil "sabiile dreptatii" de care tot vorbea light_strike
) si dispusi pe podea in mod simetric (sa fie vorba de o mandala super-extra-mega-secreta cumva? ).
In final avem un grup de yoghine asezate la fel, in mod simetric, si care isi prezinta cerului o anumita parte a "personalitatii" lor.
Vrei sa ne explici ce sens au aranjamentele astea "florale" si, de asemenea, care este sensul spectacolului in intregul sau?
Pomeneai mai inainte de faptul ca spectacolul ar fi o reprezentare simbolica a starii decazute actuale a omenirii din punct de vedere erotic. De ce era nevoie de o reprezentare chiar atat de explicita? Sa inteleg ca daca vroiati sa prezentati si o reprezentare a razboiului puneati pe scena cativa cursanti si le taiati gatul?
Eu cred ca din punct de vedere artistic un astfel de mesaj putea fi transmis mult mai subtil si fara fazele astea de o sexualitate grotesca.
Oricum, astept explicatiile tale sau ale colegilor tai.
P.S. Ce rol "initiatic" avea fetita aia goala de vreo 10 ani care apare in film in toata tarasenia asta?
kapalika
10th January 2006, 01:49
@Naga
vad ca te intereseaza faza cu nucsoara. am citit versul 37 din Damar si sunt sanse ca jaatiiphala sa nu insemne nucsoara. Alti candidati: jasminum grandiflorum, emblica officinalis, un fel de myrobalan. Emblica officinalis (si nu phylonthus, care e de fapt phylanthus) deja figureaza odata (dhaatri), deci e logic sa ramana ori jasminum ori nucsoara, ori myrobalan. gandhaka inseamna intr-adevar sulf (macar aici au copiat ca lumea din traducerea indo-engleza). uite, de exemplu aici ne-ar ajuta sa stim cind s-a scris textul, si prin compararea altor texte datate sa stabilim care cuvint s-a folosit pt care ingredient in perioada respectiva. eu n-o sa ma chinui, ca am si alte de facut si oricum sunt doar un biet semidoct. la botanica nu ma prea pricep.
asadar, versul:
gandhaka.m dhaatricuur.na.m ca jaatiiphalasamanvitam (si nu separat, cum este in editie) |
aadau jagdhvaa tata.h peya.m "sivaambu rugvinaa"sak.rt || 37 ||
"Ingerind prima data sulf si praf de emblica officinalis (amla in india moderna) amestecat cu jaatiiphala (orice o fi, v. supra), sa bea apa lui Shiva, cea care distruge durerile."
Asadar beti, beti, dar stiti ce beti?
Naga
10th January 2006, 08:39
QUOTE(kapalika @ Jan 10 2006, 01:49)

@Naga
vad ca te intereseaza faza cu nucsoara. am citit versul 37 din Damar si sunt sanse ca jaatiiphala sa nu insemne nucsoara. Alti candidati: jasminum grandiflorum, emblica officinalis, un fel de myrobalan. Emblica officinalis (si nu phylonthus, care e de fapt phylanthus) deja figureaza odata (dhaatri), deci e logic sa ramana ori jasminum ori nucsoara, ori myrobalan. gandhaka inseamna intr-adevar sulf (macar aici au copiat ca lumea din traducerea indo-engleza). uite, de exemplu aici ne-ar ajuta sa stim cind s-a scris textul, si prin compararea altor texte datate sa stabilim care cuvint s-a folosit pt care ingredient in perioada respectiva. eu n-o sa ma chinui, ca am si alte de facut si oricum sunt doar un biet semidoct. la botanica nu ma prea pricep.
asadar, versul:
gandhaka.m dhaatricuur.na.m ca jaatiiphalasamanvitam (si nu separat, cum este in editie) |
aadau jagdhvaa tata.h peya.m "sivaambu rugvinaa"sak.rt || 37 ||
"Ingerind prima data sulf si praf de emblica officinalis (amla in india moderna) amestecat cu jaatiiphala (orice o fi, v. supra), sa bea apa lui Shiva, cea care distruge durerile."
Asadar beti, beti, dar stiti ce beti?
Nu pot sa te contrazic atunci cand vine vorba de traduceri.
In traducerea lui GB apare nucsoara, iar yoghinii (si yoghinele) aia care s-au intoxicat la Herculane asta dadusera pe gat (desi nu stiu daca facusera asta in conformitate cu super-reteta din Damar Tantra-versiunea GB) . Si nucsoara (nutmeg) chiar contine miristicina, substanta cu efecte psihoactive. Evident, este necesara o cantitate substantiala pentru a apare efecte halucinogene:
http://www.erowid.org/plants/nutmeg/nutmeg_info3.shtml
"Whatever it is that causes the psychotropic effect, it is known that various terpenes enhance the absorption. 5-20 grams of the ground nutmeg may be ingested for mild intoxication lasting about twelve hours and followed by deep sleep. To achieve the equivalent experience of 1-marijuana cigarette, one would have to imbibe 10 grams of nutmeg. May cause dizziness, flushes, dry mouth, accelerated heartbeat, temporary constipation and difficulty in urination, nausea, and panic. Beneficial as a spice but not recommended in large amounts as a hallucinogen. Safrole may be carcinogenic, and is definitely a hepatotoxin in larger amounts. Due to the severe side-effects, nutmeg is not a popular street drug. It is used most by underage students who are looking for a legal means of altering their consciousness as well as by prisoners who can acquire it more easily than illegal substances."
Nu am mai pomenit si de povestea cu ciupercile halucinogene pentru ca nu stiu exact ce specii de ciuperci foloseau.
Antinanco
10th January 2006, 09:26
ma naga, ce-i cu imaginile alea? nu vezi ca nu se inteleg mai nimic? fa si tu rost de ceva mai de calitate, sa vada tot omu\' ce e de vazut!
Naga
10th January 2006, 09:36
dumitress
10th January 2006, 09:46
bazaconii; de ce? omul isi cauta de cele mai multe ori spiritualitatea care-i convine. opinia mea ca persoana ce nu frecventeaza nici o grupare religioasa? sigur exista o forta mai presus de orice (personificata in dumnezeu)-fizica si matematica arata asta (de fapt totul arata totul asta); si sigur biblia este adevarata. restul pot fi studiate pentru cultura. normal este sa existe o singura religie. imi pare rau de oamenii care urmeaza oameni. orice fel de astfel de grupari nu duc nicaieri. parerea mea ferma bazata pe studii socio-filozofico-religioase care se intind pe parcursul a 16 ani.
Naga
10th January 2006, 10:52
Se pare ca si acum unele persoane din cadrul MISA stau cu sabia lui Damocles deasupra capului.
Cel putin asta este pozitia oficiala a MISA:
"http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4048
Campania anti-MISA, încotro?
Artizanii campaniei anti-MISA nu se dau însă bătuţi. Cum vor continua putem afla din paginile ziarelor pe care ei le finanţează. Ziarul “Averea” atenţionează pe cei interesaţi că mai există nişte direcţii insuficient exploatate pentru a-l incrimina pe Gregorian Bivolaru: dosarul Extaz şi un alt dosar cu plângerile părinţilor unor foşti cursanţi “care au suferit infirmităţi fizice şi psihice, permanente sau temporare, în urma frecventării sectei şi se afla sub tratament psihiatric sau de altă natură”. La acestea se adaugă “un dosar susceptibil de acte de terorism” (cireaşa de pe tort) şi un fragment din rechizitoriul DIICOT în care se vorbeşte despre “manifestările antisemite şi anti-Holocaust ale sectei”. "
Hopa!
Oare de asta nu mai apare light_strike (alias "maha") pe forum?
Ca doar pe site-ul MISA realizat si administrat de el impreuna cu alti cursanti, http://www.dezvaluiri.go.ro, sunt cele mai multe materiale antisemite MISA de pe net, iar site-urile la realizarea carora el a avut o contributie importanta ( http://www.maha.go.ro , http://www.revelatii24h.go.ro etc. ) au domeniul ".ro" si in consecinta se afla sub incidenta legilor romanesti (nu stiu cum sta treaba din punct de vedere al jurisdictiei cu site-ul oficial MISA, yogaesoteric, care are si el materiale mai "problematice"). Sa il fi umflat mascatii oare?
Light, tata, nu iti fie frica, daca ceri sa ti se faca un consult psihiatric sigur scapi de bulau!
Apropo de firma "Extaz", daca nu ma insel au tot existat reclame ale firmei respective prin revistele MISA. O sa ma uit un pic sa vad daca ar putea prezenta interes pentru dezbaterile de pe topicul asta sau nu.
Antinanco
10th January 2006, 15:32
Hopa!

Oare de asta nu mai apare light_strike (alias \"maha\") pe forum?

Ca doar pe site-ul MISA realizat si administrat de el impreuna cu alti cursanti,
http://www.dezvaluiri.go.ro, sunt cele mai multe materiale antisemite MISA de pe net, iar site-urile la realizarea carora el a avut o contributie importanta (
http://www.maha.go.ro ,
http://www.revelatii24h.go.ro etc. ) au domeniul \".ro\" si in consecinta se afla sub incidenta legilor romanesti (nu stiu cum sta treaba din punct de vedere al jurisdictiei cu site-ul oficial MISA, yogaesoteric, care are si el materiale mai \"problematice\"). Sa il fi umflat mascatii oare?

naga, uite aici \"antisemiti\" adevarati, nu copilasii de la MISA: http://www.honestmediatoday.com/arhives11.htm
iar aici ( http://www.honestmediatoday.com/products.htm ) o sa gasesti o sumedenie de materiale \"antisemite\", din care eu am reusit sa vizionez doar Judea Declares War on Germany: A Critical Look at WWII , pe care-l recomand si tie.
uite despre ce-i vorba:
\"This controversial and suppressed video Judea Declares War on Germany: A Critical Look at WWII takes you on a journey back in time. Hosted by Dr. Fredrick Toben, this intriguing documentary shows a little-known aspect of WWII, in which Jews (Zionists) at one time declared war on Germany. In response to this, many Jews were incarcerated in prison camps, similar to what America did to the Japanese. Some Germans even claim that prior to the war\'s end when supply lines were cut and starvation and disease was rampant, Jews were treated more humanely than the Japanese in American prison camps. See what such talk is based on. Many rare photographs, and some surprising footage showing the prison camps as they are today. Fully documented with latest findings. An expose of post war allied propaganda. You\'ll be surprised at the results of this critical investigation. Especially interesting for all Jews since it shows how they are being manipulated by the Zionists. 1h long. A must see for everyone.\"
vektor12
10th January 2006, 16:26
nu exista anti-semiti buni si anti-semiti rai... exista anti-semiti (din nefericire).
Antinanco
10th January 2006, 16:29
nu exista anti-semiti buni si anti-semiti rai... exista anti-semiti (din nefericire).
tot din nefericire, exista si evrei buni, dar si evrei rai, si tocmai de aia exista si antisemiti. intrebarea este:cine a facut mai mult rau umanitatii, antisemitii sau evreii rai?
daca vrei si opinia unui evreu, ar trebui sa consulti asta: http://www.akpress.org/2004/items/issueofjustice
(vezi ca este si un torrent cu materialul respectiv)
vektor12
10th January 2006, 17:24
nu exista evreu rau, exista om rau. punct.
P.S. am auzit de oameni rai si la MISA, cum am auzit de oameni rai si in alte religii. asta nu este un motiv sa fii anti-semit.
Cat despre carte, ea nu aduce nimic nou, in afara de faptul ca e scrisa de un evreu. In aceeasi idee, ma intreb daca exista vreun scriitor palestinian care sa sustina contrariul...
Din experienta proprie, am observat ca istoria tinde sa fie tendentioasa, asa ca nu pun mai mult accent pe ea decat este nevoie.
One should look at the future, and not at the past, for his life is not there.
kapalika
10th January 2006, 20:15
QUOTE(Antinanco @ Jan 10 2006, 16:29)

tot din nefericire, exista si evrei buni, dar si evrei rai, si tocmai de aia exista si antisemiti. intrebarea este:cine a facut mai mult rau umanitatii, antisemitii sau evreii rai?
opa, deci cu asta antisemitismul este justificat??? raspunsul la intrebare: ne-am facut-o singuri, n-am avut nevoie nici de "evrei rai" (baubau) nici de "antisemiti"
totusi, cu asta nu justific mizantropia.
Naga
10th January 2006, 22:41
O chestie intr-adevar interesanta si ciudata. Cautand ceva date despre firma SC Extaz SRL, firma prin care multe cursante MISA au plecat in Japonia sa faca strip-tease, am dat pe un site de referate (??) de niste informatii foarte interesante.
Cineva (probabil vreun cursant MISA student pe la ASE) a postat ca model doua contracte incheiate de catre respectiva firma.
Primul este un contract de comodat incheiat intre Claudiu Trandafir (vicepresedintele MISA) si firma respectiva. In contract apar mai multe date personale ale respectivului si ale Dianei Dochinoiu, manager al firmei si cursanta MISA (CNP, serie si nr de buletin etc.), asa ca nu o sa postez textul, ci pun aici doar link-ul (pe care l-ati fi putut gasi si singuri folosind Google, cum am facut si eu):
http://www.referatele.com/referate/diverse...eratele-com.php
Al doilea si cel mai interesant, desi se numeste contract de inchiriere, reprezinta modelul de contract incheiat intre fetele ce plecau sa danseze si firma Extaz SRL. Are unele clauze interesante (de exemplu, de ce era necesar ca fetele sa faca un control ginecologic inainte sa plece sa lucreze?
). Eu zic ca merita studiat un pic:
http://www.referatele.com/referate/diverse...eratele-com.php
Si pentru ca probabil Antinanco & co. or sa sara ca arsi, sustinand ca e vorba de o "facatura ordinara" si ca nu exista nici o legatura intre MISA, GB si respectiva firma, am scanat coperta si una dintre paginile unui numar din "Yoga Magazin", publicatia oficiala a MISA. Uitati-va bine in partea dreapta a paginii scanate, unde este mentionat colectivul de redactie. In susul coloanei apare numele firmei si adresa sa (aceiasi ca cea din contracte), iar mai jos apar enumerati GB cu toata gasca.
Lucru necurat, nu-i asa?
Ce zici, Antinanco, ce e cu toate coincidentele astea? Cautam pe vremuri ceva citate si simboluri pentru light_strike pe site-urile alea ciudate si hop! dau de MISA si GB!
Dupa aia mai apare si "Ahriman" ala cu dragoste mare pentru GB.
Acum alte "revelatii teribile" despre MISA picate din senin.
Ce sa fie, ce sa fie? Se joaca Doamne-Doamne cu noi sau sa fie ceva "baieti cu ochi albastri" la mijloc?
Ce zici, Antinanco, ca doar voi sunteti experti in conspiratii?
data
10th January 2006, 22:55
QUOTE(Antinanco @ Jan 10 2006, 09:26)

ma naga, ce-i cu imaginile alea? nu vezi ca nu se inteleg mai nimic? fa si tu rost de ceva mai de calitate, sa vada tot omu\' ce e de vazut!
aici nu este vorba de calitatea imaginilor ci de semnificatia lor;
este un fel de litughie crestina in varianta MISA?
cum pot pretinde oamenii aceia ca miscarea MISA este crestina?
fa si tu o comparatie intre imaginea lui Iisus pe cruce si imaginile respective? ce au in comun?
tomaso
10th January 2006, 23:31
Naga ,
mai baga poze !
Ceacra mea se bucura.
Antinanco
10th January 2006, 23:48
fa si tu o comparatie intre imaginea lui Iisus pe cruce si imaginile respective? ce au in comun?
daca e asa, ar trebui sa faci si tu o comparatie intre aceeasi imagine si ceea ce fac o mare parte din preotii ordodocsi prin RO (ca sa nu mai vorbim de mai marii lor). ia zi, ce au in comun?
opa, deci cu asta antisemitismul este justificat??? raspunsul la intrebare: ne-am facut-o singuri, n-am avut nevoie nici de \"evrei rai\" (baubau) nici de \"antisemiti\"

totusi, cu asta nu justific mizantropia.

cauzele antisemitismului sunt numeroase. ceea ce se prezinta aici ( http://www.honestmediatoday.com/JewishRitualMurder.htm ) e mai mult ca sigur una din ele.
naga, sper ca ai trimis \"descoperirile\" tale la politie, sri si procuratura. mai mult ca sigur o sa-i scoat din buda in care se afla momentan pana-n gat.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.