QUOTE(Naga @ Apr 14 2006, 13:25)

Landscape, daca tot vad ca te-ai luat serios la tranta cu balaurul MISA, am cateva sfaturi pentru tine, presupunand ca te intereseaza.
Hehehe, balaurul misa. Asta e ca in bancul ala in care hotul striga in gura mare la altii hotii , hotii.
1. Evita pe cat poti sa citezi materiale din mass-media romaneasca (site-urile si publicatiile ne-MISA). De obicei textele lor referitoare la MISA si GB contin elemente adevarate amestecate cu exagerari si chiar cu minciuni evidente(cum e si referirea la heroina dintr-unul dintre articolele citate de tine - misanii folosesc unele substante psihoactive, dar in nici un caz heroina). Misanii au invatat lectia (la urma urmei se lupta de zor cu mass-media de mai mult de doi ani de zile) si stiu cum sa exploateze unele gogosi ale jurnalistilor romani. Eu am mai folosit unele lucruri scrise in mass-media romaneasca, dar de obicei am folosit textele respective in combinatie cu alte dovezi, de cele mai multe ori din surse misane.
Asa zisele tale afirmatii sint niste aberatii cit casa poporului de mari. In mintea deviata a reptilei se "inoculeaza" o mizerie, apoi o proicteaza asupra "tintei", dupa care urmeaza munca de convingere a opiniei publice despre "mizeria" descoperita de "telectualul" repti. In fata dovezilor si argumentelor reptila clacheaza si nu stie cum sa faca sa gaseasca mai repede o gaura de reptila sa se ascunda.
2. Tactica cea mai eficienta impotriva misanilor este sa folosesti in avantajul tau propriile lor materiale publicate de ei in reviste, carti sau pe net. Timp de mai multi ani de zile, inainte de 2004, misanii s-au simtit invulnerabili (deh, aveau "protectie subtila") si au comis erori extrem de grave, facand publice multe texte care arata care este adevarata fata a MISA-ei si care este caracterul adevarat al lui GB.
Cumplita sa nevolnicie e sa-i convinga si pe altii sa gindeasca cum gindeste si vede el se scoate din contextul acelor texte. Munca asidua de expert pipisalog.
In cazul in care folosesti unele dintre materialele "sensibile" opera MISA, pot surveni urmatoarele situatii:
a. Misanii vor nega lucrurile scrise acolo - in cazul asta, avand in vedere ca materialele provin din propriile lor surse (yogaesoteric reprezinta cea mai buna sursa, deoarece este chiar site-ul oficial al MISA), vor demonstra ca sunt ipocriti si mincinosi.
In cel mai rau caz ca nu cunosc toate textele de pe site-ul ala.
b. Vor evita sa comenteze aspectele din materialul respectiv - in cazul asta vor lasa impresia ca au fost lasati fara replica si ca nu sunt in stare sa vina cu un raspuns.
Partea cu evitatul iti apartine reptilica.