Nu, nu ai dreptate!
E omu` agramat un pic, nu toti sunt genii care cerceteaza si explica "stiintific" totul. Daca vroiam sa stiu la perfectie gramatica limbii romane m-as fi facut profesor de limba romana. Dar asta nu intra in preocuparile mele. Asta nu inseamna ca nu urmaresc sa scriu corect gramatical, atat cat stiu.
Dar daca un om nu stie gramatica la perfectie, asta nu inseamna ca e un om rau. Cat de rau poate fi ca faci un dezacord sau ca scrii odata cu litera mica? Poti avea un suflet mare, minunat. Ceea ce vreau sa spun este ca a judeca oamenii dupa cata gramatica stiu nu este un criteriu esential!!! Important este cat de aproape este de Dumnezeu, ala pe care tu nu L-ai descoperit inca in cercetarile tale super "stiintiifice" si super documentate! Si, de asemenea, este foarte important, dupa umila mea parere, cat de mult ii iubesti pe ceilalti. Eu personal cred ca Dumnezeu nu o sa te intrebe cat de corect dpdv gramatical ai scris pe forumul softpedia sau aiurea ci cat de mult L-ai iubit pe EL si pe semenii tai.
Repet, acestea sunt parerile mele personale, care sunt mai mult sau mai putin conforme cu adevarul, cu realitatea.
P.S. Ce folos sa stii toata gramatica din lume si sa ai o superinteligenta daca nu te-a apropiat de Dumnezeu macar cu un centimetru (nu stiu in ce se masoara distanta fata de EL

)?