Menewa, inca odata mai spun si repet. EXISTA POSIBILITATEA ca astfel de fenomene sa aiba un substrat real. EXISTA POSIBILITATEA ca din 99% sarlatanii, 1% sa fie fenomene inexplicabile autentice. Acel mic procent ar demonstra fara tagada existenta lor. Inca odata, NU NEG POSIBILITATEA existentei lor.
Dar astfel de fenomene autentice nu au nimic a face cu activitatea MISA si cu GB. Intr-o societate in care valorile materiale predomina, in care stressul este un factor cu care trebuie sa invatam sa traim zilnic pana la sfarsitul vietii, intr-o societate in care prezinti interes in functie de marimea venitului si al numarului de masini si vile, intr-o societate in care valorile si cunostintele intelectuale nu mai sunt apreciate, orice om simte nevoia unui echilibru interior. Aici intervine pericolul. In loc ca acel echilibru sa se regaseasca in adancul fiintei fiecaruia, unii oameni mai slabi prin structura isi pun increderea totala in nemernici ca acest Bivolaru. Acest individ fara scrupule profita de inocenta copiilor pe care ulterior ii nenoroceste pe viata datorita faptului ca raman cu sechele, profita de lipsa de cunostinte a unora pentru a le inocula niste superstitii aberante care ii departeaza de societate, profita de lipsa de discernamant si manevreaza cu abilitate toate slabiciunile umane in folosul lui,pentru a-si satisface natura sa vicioasa si spurcata. Sa nu imi ceri sa respect un asemenea jeg uman care isi raspandeste plaga peste tot. In orgoliul lui nemasurat a facut prostii peste prostii, putea foarte bine sa isi mareasca organizatia si sa ia banii linistit. Dar nu, el nu s-a multumit sa isi satisfaca viciile de obsedat sexual si maniac in ascuns, ci a facut-o si o face in public. Pentru asta plateste acum, sper ca in final sa isi ia pedeapsa asa cum merita.
Asa cum am promis o sa iau la puricat site-ul vostru. Cateva mostre:
"Prima trăire paranormală referitoare la Grieg a avut loc la vârsta de 10 ani (acum 20 de ani) când, fiind foarte bolnav, am intrat în comă. Am ajuns atunci în fața unor entități subtile pe care le-am rugat să mă lase să revin la viață, dar ele mi-au spus că „nu mai există medicamente“ pentru mine. Atunci mi-a apărut Grieg înconjurat de o lumină alb-strălucitoare și mi-a întins mâna. Apoi am revenit la viață, spre mirarea tuturor. Ulterior am trăit stări de intuiție extraordinară, de genialitate, mi s-au trezit anumite capacități bioenergetice și nu am mai fost bolnav niciodată. Am avut o evoluție socială și intelectuală fulminantă."
Pai ce discernamant sa aiba ala la 10 ani? Crezi ca creierul lui poate accepta o explicatie coerenta a unui astfel de fenomen? Poate fi luata in seama marturia unui copil de 10 ani care viseaza noaptea ce gandeste ziua?
Experiențe paranormale cu Grieg am mai avut; relevantă o consider pe cea din toamna anului 2002 când am văzut imaginea lui Grieg în genunchi în fața Tronurilor Cerești ale lui Dumnezeu, rugându-se ca această țară să fie cruțată de cutremur. Doar în ultima clipă, la ora 4.00 dimineața, Dumnezeu s-a îndurat și România a fost salvată.
Deci acum stim cui trebuie sa ii multumim pentru ca am scapat de cutremur.
Eu de dimineata am vazut imaginea unui terorist arab care detona o bomba atomica de tip servieta (de fabricatie sovietica), in fata sediului firmei unde lucrez, la ora 8.00 fix. Ascultandu-mi inima, am dat fuga la birou la ora 7.00 si astfel acel terorist nu a mai avut tupeu sa detoneze bomba si astfel am salvat de la pieire tot orasul.
Soția mea era gravidă în luna a 8-a. Medicii ne spuneau că placenta a intrat deja în stare de degradare, că fătul nu era alimentat decât foarte puțin (din determinările de concentrații hormonale) și era subdezvoltat (posibilitatea extragerii lui chirurgicale în acel moment fiind exclusă deoarece plămânii nu ar fi rezistat primei inspirații și ar fi “explodat”). În urma ecografiilor medicii se exprimau “încă este viu”. Ulterior clarvăzătoarea Valentina ne-a pus că placenta intrase în putrefacție începând din luna a șasea.
Care spunea ca intre MISA si Valentina nu este si nu a fost nici o legatura?
Deprimată, am revenit acasă. Nu aveam de gând să iau acele medicamente, dar nici nu știam ce să fac. M-am culcat într-o stare de mare suferință fizică și psihică și l-am invocat pe Grieg, rugându-l să mă ajute. Noaptea l-am visat cerându-mi să-mi întind mâinile cu palmele în sus. Și-a pus palmele peste ale mele și o lumină albă care îi ieșea din brațe a început să mă învăluie din ce în ce mai mult.
Are Grieg un leac pentru cursantele deprimate dupa cum bine stim.
Rasputin spunea ca toate femeile sunt posedate de diavol. Dar el plasa locasul diavolului intr-un loc foarte special si ca atare actiona in consecinta
Odată, în timpul unei fuziuni amoroase realizate cu continență am simțit atât eu cât și iubitul meu prezența și susținerea subtilă a lui Grieg.
Pai na, nici pe veceu nu mai poti sta fara Grieg.
Iată că în cele ce urmează vă propunem schița unui plan pentru a-ți atrage idealul în iubire. Adaugă la aceste idei ceea ce îți este propriu, personal și astfel vei avea o rețetă completă prin care vei reuși să găsești persoana pe care o cauți:
Începe să lucrezi asupra propriei tale ființe, în fiecare zi. Practică hatha-yoga și meditația, eventual scrie consecvent într-un jurnal intim, diverse tipuri Cheia reușitei este să începi să te cunoști, să te înțelegi, să lucrezi asupra blocajelor tale emoționale, să experimentezi contactul cu exteriorul și să ajungi să îți cunoști universul lăuntric.
Mda, frumos, dar ce legatura are acest articol cu fatuca dezbracata si intr-o pozitie provocatoare de aici?
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=1941
Voi chiar nu puteti scrie nimic fara poze cu caracter sexual? Sau asa ii place gurului Urinaru?
De ce pe MS Vasilescu nu il acuza nimeni de asemenea practici? Poate pentru ca nu practica asemenea aberatii? Ala macar sta in banca lui si isi vede linistit de afacere. Dar Urinaru, mai smecher, s-a gasit sa faca orgii publice de ziua lui. E o inscenare masonica, nu-i asa?