Din cate am vazut pana acum, misanii nu realizeaza faptul ca in foarte mare parte antipatia manifestata de majoritatea romanilor impotriva MISA si lui GB este cauzata nu de un fantasmagoric complot masonico-demonico-reptiliano-extraterestru ci de consecintele abuzurilor si escrocheriilor lui GB si apropiatilor lui. GB a facut rau foarte multor oameni, direct sau indirect, iar acum se pare ca a venit timpul sa culeaga ce a semanat atatia ani. La urma urmei, este vorba doar de legea cauzei si efectului, acea karma de care tot vorbesc atata misanii.
Chiar daca o mare parte dintre misani se simt fericiti sa fie sclavii lui GB si sa isi dedice viata aprovizionarii cu bani si femei a "maestrului", ei au insa prieteni si rude care nu sunt dispusi sa accepte starea de sclavie in care se afla apropiatii lor. Nu mai vorbesc de fostii misani, cei care au vazut cu ochii lor anumite aspecte si au putut totusi sa se fereasca cat de cat de manipularile lui GB (vezi cazul lui Zircon), pentru ca ei sunt in general cei mai inversunati anti-misani.
Harap Alb, ma intrebai mai demult daca eu consider ca activitatile anti-MISA de pe forumul asta sunt intretinute in principal de catre agenti SRI sau persoane din BOR. Nu e cazul de asa ceva ci e vorba de persoane care intr-un fel sau altul au fost afectate in mod negativ de activitatea MISA-ei si a lui GB si care incearca sa contracareze cumva aberatiile misane.
In ce il priveste pe landscape, am vazut mai sus ce motive personale are sa se manifeste virulent anti-MISA.
Kapalika este deranjat de faptul ca MISA si GB, prin activitatile lor, au manjit in ochii romanilor imaginea unei traditii orientale milenare fata de care el se simte destul de atasat.
Zircon a vazut cu ochii lui ce se intampla la cursuri si are resentimentele sale personale fata de cultul personalitatii lui GB si fata de actiunile de manipulare la care a asistat.
Data este extrem de nemultumit de modul cum GB a intrat cu bocancii in traditia crestina pentru a folosi in scopurile sale manipulatorii proprii elemente (denaturate de el) din crestinism. In plus, GB mai si face aprecieri denigratoare la adresa unor membri ai comunitatii ortodoxe (vezi articolele lui GB despre isihasm sau despre "crestinismul vulgar, profan"). Eu stau si ma intreb, GB chiar nu s-a asteptat la nici un fel de reactie din partea comunitatii crestin ortodoxe dupa ce s-a apucat sa modifice "Tatal Nostru", sa emita aprecieri denigratoare asupra practicantilor isihasmului din Romania si preotilor sau sa amestece elemente crestine cu altele orientale,
toate astea in timp ce a tot continuat sa afirme insistent ca el si misanii sunt niste crestini ortodocsi exemplari?

Eu unul nu ma simt aproape de traditia crestina, dar reactia BOR-ului si a credinciosilor ortodocsi mi se pare foarte previzibila si in mare parte absolut de inteles.
Eu unul am politele mele de platit lui GB. Desi am pastrat mereu o atitudine sceptica fata de eliberatu' lu' peshte, totusi am comis multe greseli in trecut sub influenta misana. Viata mea ar fi fost cu totul altfel daca nu m-as fi dus la cursurile MISA. Inca mai am de luptat cu unele consecinte negative ale fostei mele apartenente la MISA. Si cum nu ma consider crestin, nu tin nici sa intorc obrazul si sa uit unele lucruri. Si chiar cred ca legea talionului e foarte valabila in unele cazuri (tomaso, esti pe receptie?

).
Si vreau ca prin lucrurile postate aici sa le deschid un pic ochii unor persoane care sunt curioase si inclinate sa se inscrie la cursurile MISA-ei si reprezinta potentiale victime ale lui GB & co. Poate ca citind unele lucruri se vor feri sa intre in capcana lui GB.
Asa ca fiind spuse lucrurile astea, let's get ready to rumble!
P.S. Data, igraine, Red Tears, ce parere aveti de caracterizarea pe care GB o face (mai mult sau mai putin voalat) crestinismului in articolul urmator?
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=1869&lang=RO P.P.S. Landscape, vezi ca totusi articolele citate de tine din mass-media contin si elemente neadevarate, asa ca mai mult ca sigur misanii vor incerca sa le foloseasca impotriva ta. Be prepaired!