Pai nu te-ai plans tu mai demult ca am scanat doar trei pagini din respectivul capitol?

Daca tot m-am apucat sa scanez din respectiva carte am considerat ca ar fi bine sa clarificam odata pentru totdeauna si subiectul sexului in grup, asa cum este el privit la MISA. Cine e curios sa se lamureasca in problema asta nu are decat sa citeasca paginile scanate.
Avand in vedere reactiile pe care le-a avut GB in privinta subiectului homosexualitatii la conferinta de care vorbeam, eu nu cred ca e vorba de simple speculatii.
Dupa modul cum a adus vorba atunci despre ce a cunoscut el in legatura cu homosexualii in puscarie, mie mi s-a parut evident faptul ca a ramas din timpul detentiei cu resentimente fata de homosexuali, indiferent de faptul daca a fost agresat sexual, s-a atentat asupra lui sau doar a asistat la unele scene. Aspectul asta banuiesc ca numai el il stie.
Si inca ceva. Americanii nu au fost primii care au folosit la Abu Ghraib anumite metode de tortura. Mai citeste un pic din marturiile detinutilor politici de pe vremea conducerii comuniste, sa vezi ca si Securitatea avea obiceiul sa se foloseasca pentru a-si atinge scopurile de anumite inclinatii ale unor detinuti de drept comun. Parca GB se plangea ca a fost torturat in mod intens de Secu', nu?
La urma urmei, chiar daca GB ar fi patit ceva de genul asta, care e problema, atata timp cat victima nu are nici o vina in cazuri din astea?

Sau nu puteti accepta faptul ca GB este o simpla fiinta umana, vulnerabila ca noi toti astialalti?