QUOTE(Harap Alb @ Apr 12 2006, 12:55)

Vrei un comentariu bazat pe argumente?OK.
In perioada cand ai fost la MISA,tu ai avut un comportament libertin(exprimarea ta),tu ai
facut sex in grup(cu doua cursante),in schimb,eu,de exemplu,am avut o relatie stabila cu o
femeie care nu frecventa cursurile de yoga;mai mult decat atat,era studenta la Teologie,asa
ca iti dai seama ca am stat pe un butoi cu pulbere.Oricine citeste ce scrie in presa sau ce
scrii tu aici sau aiurea,crede cu tarie ca TOTI practicam sexul in grup,prin cimitire,pe
cadavre,in cosciuge,si ca ne indopam cu nucsoara.Ei bine,spune-i tu unei teoloage ca nu faci
asa ceva.In mod sigur,un mare procent dintre cursanti au avut problemele mele,i-au pierdut
pe cei apropiati din cauza campaniei media,lucru pe care de altfel il cunosti foarte
bine.Vreau sa-ti atrag atentia ca ne tratezi ca pe niste pixeli,pagube colaterale,iar ce
faci tu,neavand posibilitatea sa-ti reglezi tirul in demersul tau belicos,sa stii ca devine
atac la persoana,la persoana fiecaruia dintre noi.Tu faci rechizitoriul,noi ne
aparam.Prietenii tai de la curs ce zic?Ai reusit sa le faci destule probleme,au divortat,au
ramas destul de singuri,cate servicii au schimbat,esti multumit?Nu ne lasi nici ironia,vrei
sa fim chiar sfinti,ti-e asa de drag de sufletele noastre ca ne trimiti in Rai in floarea
varstei?
Ai recunoscut singur ca la cursurile MISA fosgaie poterasii care tocesc ezotericalele de la
alfa la omega,in speranta c-o sa prinda si-o sa impaieze vreo pasare maiastra.Avand in
vedere esecurile repetate ale lui James Bond,care acum mai este si vanat de CNSAS,mie mi se
pare fireasca ramanerea pe baricade a lui Hanibal Lecter,care a intensificat atacurile in razboiul
medatic de pe net,adica,mai pe romaneste,se straduieste sa ne manance noua ficatii cei
purificati de bila toxica.In concluzie,da-mi voie sa-ti pun doua intrebari:
1.De ce ti se pare imposibil,dar absolut imposibil,paranormal,sa posteze pe forumuri
tovarasi securisti,chiar persoane din BOR,care sa mentina calda,aburinda,ura cetatenilor
"cumsecade",puritani,cu gandire de puber cu acnee,cu doar 2-3 amante,impotriva unor yoghini
care,ai sa razi,chiar au unele idealuri mai elevate,mai rasfoiesc cate o carte,mai asculta
cate un clavecin bine temperat si,culmea,isi mai fac si cate o cruce,fara sa-si doreasca
neaparat sa le-o plantezi tu la cap?!
2.Daca esti de acord ca este posibil sa existe astfel de persoane pe forum,tu pe cine
banuiesti?
Sper ca am fost destul de rational.
Hai sa iti raspund intai la intrebari.
1. Nu cred ca este imposibil sa existe pe forum si angajati ai SRI sau ai BOR, mai ales avand in vedere unele discutii dure de pe alte topicuri. Dar de aici si pana la a spune ca ei ar avea ca scop intretinerea urii populatiei contra saracilor cursanti MISA, care sunt puri si inocenti ca niste ingerasi, e cale lunga.
Iar pe topicul asta sunt si persoane care chiar nu au nici o legatura cu Secu' sau in mod direct cu BOR, asa cum sunt landscape (care activeza de multa vreme pe alte topicuri ce nu au tangenta cu probleme sensibile dpdv politic), kapalika (cu care am corespondat si in particular si care cred ca ai observat ca e preocupat de subiecte ce nu fac parte din obiectul de activitate al serviciilor), data (din activitatea sa pe alte topicuri iti poti da seama in ce domeniu activeaza si nu e in nici un caz angajat al BOR sau SRI), rakhpai sau zippy (chiar ar fi culmea ca zippy sa fie ofiter de informatii sub acoperire sau preot ortodox
).
2. Light_strike, Menewa, Brahman, tsilviu999.
Cred ca iti dai seama ca glumeam. Totusi, chiar daca cei enumerati de mine nu sunt agenti de diversiune ai lui Secu', eu cred ca "baietii cu ochi albastri" ar trebui sa le dea niste prime, pentru ca respectivii colegi ai tai fac o treaba excelenta in a consolida o anumita imagine a MISA. Sper sa fii suficient de inteligent incat sa intelegi care sunt consecintele reale ale luarilor de pozitie ale lui fulgerica & co.
Acum in legatura cu ce ai scris mai sus.
- Nu am sustinut vreodata ca TOTI sau MAJORITATEA cursantilor MISA ar practica sexul in grup.
Daca ai sa te uiti pe mesajele mele mai vechi ai sa vezi ca am afirmat ca e vorba de o minoritate din cadrul cursantilor MISA. Dar, respectiva practica era tolerata si chiar incurajata prin unele idei vehiculate la curs, cum sunt si cele cuprinse in paginile scanate de mine. Nu mai tot incercati sa va ascundeti dupa deget, pentru ca stiti bine ca asa stau lucrurile, iar MISA a dat dovada de destula neglijenta pentru a permite "scurgeri de informatii" in domeniul asta.
- Si in ce priveste utilizarea nucsoarei, nu am sustinut ca TOTI sau MAJORITATEA cursantilor ar utiliza-o pentru a obtine efecte psihoactive. Dar uzul respectivei plante este recomandat in traducerea misana a "Damar Tantra"-ei (fara a se specifica o anume cantitate, ceea ce lasa posibilitatea unor abuzuri), in "Cartea Barbatului" (in care este recomandata o cantitate de 3-4 grame, cantitate care poate fi destul de mare pentru obtinerea unor efecte pe plan psihic) si in alte carti. Iar la Herculane a fost un caz destul de mediatizat in care era vorba de doua cursante MISA ce se intoxicasera cu doze de pana la 30 de grame (doze super-strong pentru niste femei) si care au trebuit transportate urgent la spital. Iar in "Taina Menstruatiei", GB recomanda (este scris negru pe alb - vezi scan-ul de pe o pagina mai veche a topicului) folosirea sublinguala de canepa, practica ce reprezinta o ILEGALITATE (daca nu crezi consulta legislatia in domeniu) .
- Cand am pomenit eu de sex pe morminte sau pe cadavre?
Am mentionat odata faptul ca au existat cursanti MISA care s-au dus pe barba lor noaptea in cimitir pentru a medita cu mantra lui Kali si ca au fost dupa aia certati de GB pentru asta, dar nu tin minte sa fi sustinut ca misanii practica ritualuri erotice in cimitire. Totusi,nu exclud cu totul ideea ca unii cursanti MISA mai "excentrici" sa fi incercat si asa ceva pe cont propriu.
- Last but not least, cursantii MISA au probleme in principal din cauza idioteniilor savarsite de GB & co. de-a lungul anilor si nu datorita activitatii unor persoane ca mine. In caz ca nu ai fost atent la ce am facut aici pe topic, ar trebui sa realizezi ca aproape toata activitatea mea de aici se bazeaza pe utilizarea unor materiale ale MISA, publicate si raspandite de catre aceeasi organizatie. In multe cazuri eu doar am indicat unde pot fi gasite dovezi in favoarea unor acuze aduse MISA-ei, dovezi pe care tocmai misanii le-au facut din prostie publice. Misanii si-o fac singuri, cu mana lor, si nici macar nu realizeaza asta.