BingoBongo
8th January 2006, 14:14
Imi permit un mic offtopic...
va invit sa recititi 2 dintre prevederile regulamentului acestui forum:
- Sa NU aduca jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA)
- Sa NU posteze INUTIL replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol"...etc.
Prima tine si de latura de bun simt al fiecaruia, evident.
Stiu ca e greu sa fie moderat un forum atat de complex cum este softpedia, dar sincer, uneori e bine sa se mai foloseasca si functiile de kick, ban si ce o mai fi acolo.
Ontopic: eu nu prea am multe de spus referitor la smecheria Misa, nici nu ma intereseaza, sa fiu sincer. Eu o vad ca o forma de manipulare in masa, nu stiu in ce scop si nici nu ma intereseaza. Am citit din curiozitate acest thread si, obiectiv, am observat: exista 2 tabere si jumatate; una pro, una contra si una indecisa, oscilanta. Interesant mi se pare ca cei din tabara pro sunt cei mai vulgari, mai irascibili si folosesc exprimari urate si injurii. Tabara contra denota o cultura mult mai vasta, sunt mai "cititi" si par mai calmi. E posibil ca cei din tabara pro sa fie mai ... cum sa zic, sa nu jignesc pe nimeni.. mai... "putin cititi" ? Lecturand documentele scanate (singurul meu contact cu subiectul threadului) cred ca numai o minte de copil poate da crezare nestramutata si oarba acelor ineptii. Repet, eu nu am studiat teologie, yoga sau mai stiu eu ce. Dar asa, cu "ochiul liber", sa fim seriosi, sunt aberatii. "Parerea mea, care este"
vektor12
9th January 2006, 10:48
eu nu inteleg ce treaba are extradarea cu ceea ce se intampla la cursurile MISA... sunt 2 chestiuni diferite.
faptul ca lui GB i s-a acordat azil politic nu inseamna decat ca institutiile din Romania nu pot (din varii motive) sa il judece in mod corect. dar asta nu implica ca la cursurile MISA toate sunt bune si frumoase, si vai, bietii de ei, ce vieti de asceti duc...
ce m-a distrat cel mai rau a fost cererea ca persoanele care aplica pentru petrecerea aniversara de ziua lui GB sa trimita una (sau poate doua) fotografii in costum de baie (sort pentru baieti), ca CICA doar asa se putea verifica 'spiritual' starea de sanatate a cursantului. nu zau!!!