Nu fi penibil. Te-ai supara daca as minti ca esti miliardar, sau superbarbat, sau ca esti cel mai charismatic barbat din Bucuresti, etc ? Nu minciuna te deranjeaza, ci din orgoliul.
Sincer, nu m-as supara in adevaratul sens al cuvantului, asa cum nu ma supar nici cand ma numesti mason. Crezi ca nu mi-ar conveni sa am un grad inalt in masonerie? Mi-ar conveni. Mi-ar conveni sa fiu si miliardar si tot ce ai spus tu mai sus.
Orgoliul meu insa nu atinge cote inalte, e setat pe "moderat". Daca era la nivel inalt, as fi reactionat violent cand m-ai numit prost, obtuz, ingust la minte, inchistat in dogme, etc. Stiu foarte bine ce inseamna o confruntare de idei pe un forum public si te asigur ca orgoliul meu nu tresare revoltat la aceste denominari si nici nu se umfla atunci cand un simplu sir de caractere de pe monitorul meu asa cum esti tu, m-ar numi cel mai charismatic barbat din Bucuresti.
Ma deranjeaza insa sa apar altfel decat sunt. Nu sunt nici mason, nici miliardar si nici charismatic. E normal sa ma deranjeze cand cineva afirma asa ceva, chiar daca mi-as dori sa fie asa si chiar daca la prima vedere e magulitor pentru orgoliu.
Inca odata iti spun si nu mai deschid subiectul: duc o viata morala din toate punctele de vedere, toti cei care ma cunosc pot confirma acest lucru. Tu crezi ca am nevoie de credinta in dumnezeu ca sa fac ceea ce este bine? Eu fac ce trebuie facut fara sa astept vreo rasplata, nu sunt ipocrit ca majoritatea.
Stiu ca te-ai legat odata de faptul ca as contesta invatatura crestin ortodoxa, si eu ti-am raspuns afirmativ. Dar culmea, ia uita-te pe site-ul http:// www.sfaturiortodoxe.ro , vezi ce parere are biserica fata de yoga si fata de preaiubitul vostru guru.
Spui ca acei crestini de pe acest thread fac front comun cu un ateu ca mine? Pai e normal, pentru ca IN ACEST CAZ avem pareri comune.
Ia du-te la editoriale pe threadul in care se discuta despre homosexuali, si vezi ce pozitie am luat. Daca ai fi participat la discutie, pe acel thread am fi fost cei mai buni prieteni, chiar daca pe asta ma consideri inamicul public numarul unu. Intelegi situatia?