QUOTE(Naga @ Apr 9 2006, 01:55)

Pe fulgerica nici macar nu il intereseaza sa caute dovezi. El are o nevoie puternica sa creada in ceva care sa ii dea un scop existentei sale ca individ, iar odata ce a gasit ceva ce se potriveste acestei nevoi imperioase va refuza orice dovada, oricat de puternica si conforma realitatii, care ar fi impotriva credintei sale.
repti, ce spui tu ti se aplica tie si mintii tale neputincioase.
Eu caut "dovezi" in mine insumi, pt. ca tot ce e in Macrounivers se afla si in Microunivers, si ce nu e inauntru nu e nici in afara. Par fanatic in ochii unor sarmani "orbi" pt. ca eu am confirmari/dovezi directe in launtrul meu, ceea ce cintareste de mii de ori mai mult decit asa zise dovezi exterioare. In prostia ta nu ai inteles ca scopul meu cind am inceput sa practic yoga era sa cunosc mai bine oamenii doar privindu-i, nestiind la acea vreme ca se poate mai mult de atit si ca ar exista cu adevarat Dumnezeu, energii subtile. centri de forta, ingeri, lumi paralele samd. De astea m-am convins pas cu pas, pt. ca am verificat, ca un inginer, tehnic, concret, nu ca un penibil semidoct. Realitatea aia de care vorbesti tu este o palida reflexie a realitatii cosmice, ba chiar si eronata uneori, pt. ca unii au avut interesul sa conduca pe cai gresite stiinta si cunoasterea stiintifica, pt. ca mai apoi "fanatici" sustinatori ai materiei sa-i urmeze pe acei pseudocercatatori si pseudo descoperirile lor stiintifice, sau pseudostiintele lor. Manipularea s-a facut din plin si la nivelul asta. Nu credeti voi mai d'lor inteligenti ca ar fi scapat vreun domeniu de activitate unde sa nu se fi mintit si manipulat informatia ?
Asa se formeaza toti fanaticii, iar el nu e un unicat in privinta asta. Daca si-ar pierde credinta in GB si MISA ar fi un om distrus, pentru ca nu mai are nimic altceva care sa-l motiveze in viata. El doar pentru GB si MISA traieste, asa ca nu cred sa mai existe vreo sansa sa ii deschida cineva ochii, iar daca cumva, printr-o minune, lucrul asta s-ar intampla, foarte probabil ar da direct intr-o depresie extrem de puternica.
Daca traiam doar pt. GB eram acum in Suedia. Daca traiam doar pt. MISA, nu eram in "conflict" cu o parte a vipurilor si "elevatilor" de acolo si eram in grupul de "coordonatori". Nu-ti face probleme, atit timp cit mai exista indivizi ca tine pe planeta asta si in Manifestare o sa am ceva de facut si o sa-mi bucur existenta. Voi, cei anti-Dumnezeu sinteti main-target pt. mine.
Oricum, avand in vedere unele lucruri pe care le sustine, pare destul de dezechilibrat psihic si asa cum e acum. Multe dintre ideile sale aduc a delir paranoic, asa cum multi useri deja au sesizat mai demult.
Asa repti, musca si latra ca poate asa pari si tu mai inalt. In fapt, toti s-au convins cum vrei tu sa pari mai inalt, denigrindu-i pe altii.
Oricum, sper ca Dumnezeu sa-l vindece daca nu chiar sa-l elimine pe cel mai dezechilibrati dintre noi doi, nu nu numai noi.
Patetic: "unele lucruri" ... "pare destul de" ... ""multe dintre ideile lui" ... "multi au sesizat..." sint afirmatiile celui care nu are nimic concret ("lista cu lucrurile care..." , "este si nu pare..." , "lista ideilor care ..." si dovezile si argumentele specifice), ci doar incearca sa manipuleze prin repetare la nesfirsit. Un banal raspindac al fortelor malefice.
Eu am demonstrat ca tu si nu numai tu atacati si denigrati ceea ce alti experti in domeniul ocult ezoteric au autentificat. Poti tu sa faci spume la guma pina mori, MISA si GB tot sint recunoscuti la nivel mondial ca o autoritate in domeniul stiintelor oculte si al practicii spirituale, pe cind tu si ceilalti trepadusi anti sinteti niste NEICA NIMENI in acest domeniu si faceti spume ca nu sinteti voi cei recunoscuti.
P.S. Apropo de atitudine stiintifica, indoiala, Toma Necredinciosul etc. uitati cateva citate din spusele lui Gautama Buddha, cu dedicatie pentru fulgerica, desi ma indoiesc sa le priceapa sensul. Stiinta se bazeaza foarte mult pe indoiala, spre deosebire de religii, care in general merg pe alta cale, a credintei si traditiilor. Totusi, au existat si lideri religiosi, ca Gautama Buddha, ce au afirmat importanta indoielii si necesitatea cautarii de dovezi chiar si in domeniul spiritual. Cu toate astea, majoritatea buddhistilor tot pe linia credintei merg.
Aici pe forum dintre noi doi in lod sigur rolul de cel mai prost il joci tu.
Eu pina sa am si credinta pe care o am, capatata prin verificare directa si personala, aveam numai caracterul tehnic si ingineresc cu care trebuia sa vad si sa-mi confirm una si alta. Acum le am pe amindoua, dar tu esti prea dus cu pluta pe apele demonilor ca sa intelegi asta.
In prostia ta, confuzi credulitatea pe care ai vazut-o la altii, cu credinta mea sau a altora. Lipsa ta de credinta este venita din lipsa de practica spirituala si verificare personala. Care e acel prost care odata dupa ce a gustat mierea sa zica ca e acra ?