landscape10
7th April 2006, 22:15
@kapalika,
Multumesc!
@light_strike
Nu sunt deloc de acord cu ce sustii, si cred ca stii asta, dar imi place felul in care iti aperi ideile si convingerile (nu mai comentez pe seama lor, ca deja imi stii parerea). Totusi te-as respecta si mai mult daca ti le-ai expune cu mai putina patima si mai multe argumente pertinente, iar in loc sa aduci atacuri la persoana ai ataca ideile si principiile (nu persoana).
tomaso
7th April 2006, 23:11
Eu ma ofer voluntar si desfid pe oricine care poate spune ca poate sa-mi provoace vreo stare anume sau sa actioneze in vreun fel paranormal asupra mea.
Daca este vreunul tare in clont, il invit sa incerce pe mine, cu conditia sa spuna clar.
De exemplu: O sa ne concentram si o sa ne scremem 3 zile si lui Tomaso o sa ii apara un cos pe buca stinga.
Promit ca daca se intimpla ceea ce se prefeteste, ma inscriu a doua zi in MISA si o sa fiu cel mai fervent practicant de tantra yoga din Romania.
kapalika
8th April 2006, 00:36
am fost intrebat de niste mantre intr-un pm. nu consider ca ar fi oportun sa raspund acolo, dupa ce respectivul m-a facut vipera, m-a trimis in iad, etc. totusi, este un topic interesant, si are de a face cu doctrina misa.
nu cunosc care mantra se preda pentru zeitatea aia la misa, oricum are mai multe (lunga, medie, silaba, etc.). mantrele nu sunt chiar asa de secrete cum se crede, de vreme ce exista idea ca fara initiere de la un guru calificat (care la rindul lui a primit si el initiere de la maestrul sau si tot asa), ele sunt 'sterpe'. destul de multe tantre spun ca ele trebuie rostite corect, silaba lunga ramine silaba lunga, scurta scurta, nu se poate incurca. ar fi de bun simt ca inainte de o 'initiere' (care oricum este 'ilegala', de vreme initiatorul nu are calificarea potrivita) omul sa primeasca o scurta introducere in fonologia limbii sanskrite. apoi, in anumite contexte, aceste mantre trebuie vizualizate si manipulate. iarasi, daca nu se cunoaste alfabetul respectiv, totul s-a dus pe ... . mantrele sunt stabilite, nu se pot 'inventa'. de ex. mantra lui Taaraa de la misa este o asemenea inventie, si zic asta nu numai pentru ca stiu care este mantra respectiva, ci si pentru simplul fapt ca un biijaa-mantra, adica un mantra-germene nu poate contine mai mult de o vocala, cu alte cuvinte, este monosilabica. in damar tantra sunt mai multe mantre in textul original (pag.47), in traducere se spune ca trebuie folosita mantra oam, o alta inventie (da, stiu, scuza este ca aceste mantre sunt hiper-super-secrete si nu se reveleaza oricui. asta daca macar pot citi ce scrie acolo. dovada ca editorul habar n-avea este ca pe pagina 33 apare o poza cu o mina, pe deasupra mantrele elementelor - si implicit a primelor 5 chakre din sistemul de 7 - plasate invers! camuflare perfecta, nimeni nu-si da seama si masonii nu pot fura pretioasele mantre).
da, stiu ca light va spune ca ele 'functioneaza' si 'aduc rezultate' si asa (hehe, incep sa devin clarvazator, fenomen paranormal, ce zici landscape?), insa nu uita, ceea ce am spus mai sus nu eu zic, ci literatura 'oculta', cu studiul caruia te mindresti de atitea ori. referintele va stau la dispozitie.
igraine
8th April 2006, 00:40
Fulgerica, ce ar mai fi de observat in afara de faptul ca pozele alea doua sunt mirrored? Deci nici macar doua poze cu tipul stand cu picioarele in ambele pozitii, ci aceeasi poza reflectata. Sa intelegem ca una e lotus, cealalta sutol?