QUOTE(kapalika @ Apr 7 2006, 04:30)

noah, vezi ca a iesit exemplificarea? evoluezi nene, fuljerator!
capalica, pune mina de niste detergent si spala-ti spumele de la gura.
din cate stiu eu, nu e f. greu sa devii membru FIY. sau daca nu cu spaniolii, cu alte organizatii, comitete si comitii. un gest bona fide nu inseamna acceptare totala a tuturor doctrinelor misa. sunt convins ca bravii yoghini spaniloi, ruandezi si ceilalti nici nu stiu care este doctrina misa. sunt curios oare cum ar reactiona lightetco. daca FIY ar spune cel mai mic "rau" despre misa. evident, vor fi facuti imediat grup de masoni, reptilieni, saboteauri, etc.
Asa capalica, ataca si FIY, musca-i si pe astia, dezbina .. si stapineste capalica. Fa regatul semidoctilor (robotilor) si te pune-te rege peste ei.
for the time being, ei sunt be'tzi buni, de-ai nostri. numai asta conteaza, nu-i asa? argumente, dovezi care arata ca nu totul e roz (pardon, portocaliu) la misa sunt manifestari demoniace. apoi, am spus eu ca hatha yoga si din astea fac rau oamenilor??? unde? arati-mi si mie. tu spui ca la misa nu s-a predat tantra. ehei, atunci meditatiile cu setul de zece zeite tantrice, mahaavidyaa, ce-i? laie yoga, right.
Faptul ca te antrenezi sa dai cu capul sau piciorul in minge nu inseamna ca faci/joci fotbal.
Faptul ca aplic/practic continenta nu inseamna ca fac tantra. Faptul ca fac acel meditatii nu inseamna ca aplic intreaga cale.
Manifestarile demoniace apartin unor persoane, nu unei scoli de yoga. Dupa cum nu vezi, tu manifesti stari demoniace chiar daca aparent te crezi o fiinta "spirituala", citita, (semi)docta. Si nu uita, doctorul si medicamentele sint pt. cei bolnavi, nu pt. cei sanatosi.
Pina acum o plesneai cu "sexul tantric" la MISA si acum vorbeste de tantra non-sexuala (Maha Vidia, special for u, mahaavidyaa).
te contrazici, nu observi, ok. dai in stinga-dreapta ca Lancelot din Monty Python and the Holy Grail (jucat genial de John Cleese), nu observi. ai grija, ca dai de multe ori chiar si in gb si preceptele misa. inc-o exemplificare, ce zici?
Vad ca rautatea si interpretarea tendentioasa nu iti sint cunoscute ca practici demoniace. Nu-ti face griji pt. ce (pot sa) fac eu ...
ps. Nu te uita la semnatura mea !
Nu e voie, e interzis pt. cei ca tine.