[...]
Acum 150 de ani? Va sa zica nu e vorba de intelegerea celei vechi ci de scrierea uneia noi. si se pare ca MISA nu se poate ridica la nivelul de "indrumator spiritual" pana nu arde un picior celor vechi……………………….
Vremurile vin fără întârziere. Evenimentele au început să se deruleze sus și vor începe și jos, la voi, pe Pământ. Nu mai este cale de întoarcere. Și este bine că este așa. A venit MAREA VREME A SCHIMBĂRII. Toate raiurile se vor înstăpâni pe Pamânt, care va iradia de lumină divină în tot Sistemul Solar, cu influențe asupra întregii Mele Creații.
Tot ceea ce se poate face este ca oamenii să afle că marile vremuri implică și sacrificii, purificări necesare și care nu vor fi ușoare. Dar, acum, în ultimul ceas, Eu ofer întreaga Mea Grație, iert totul, doar să Mi-o ceară! Și pentru asta, o repet și aici, trebuie să se îndrepte cu credință, smerenie și iubire neîngrădită către Mine.
Si de sobrietate, pocainta, nu se aude
nimica Cum s-o facă, am transmis prin Jean, îndemnându-i să practice binecuvântările și rugăciunea de 24 de ore, revelații de excepție, pe potriva vremurilor ce vin.
Asta-i va ajuta să-și deschidă inima către Mine, către tot ce Eu am creat și se vor salva pe ei, pe ai lor, pe semenii lor, ba chiar vor participa, mulți dintre ei, direct sau prin ceea ce fac, la atenuarea sau chiar la eliminarea multora dintre grelele încercări care vin.
Cum se spunea intr-un post de mai sus, rugaciunea aia de 24 de ore poate provoca stari psihotice, deci e clar ca ai sanse sa "vorbesti cu Dumnezeu" Angrenarea acestor practici, aici, în România, pământ sfințit de multe jertfe, va putea feri neamul și țara de multe dezastre și va permite ivirea zorilor luminii divine, încă de pe acum. Și vor transmite tehnicile și Mesajul Meu și la frații lor din alte țări.
Cei de la yoga, din școala urmată de Jean, știu multe și, cu mai multă mobilizare, sunt capabili să facă mult bine, adevărate miracole pentru țară și pentru planetă.
Mesaj de (re)indoctrinare Conducătorul lor Grieg este unul dintre cei mai dragi fii ai Mei, trimis aici, în aceste timpuri, tocmai pentru a trezi oamenii, a-i scoate din întunericul spiritual care a invadat planeta.. Jean îți va aduce o poză de-a lui. Să-l iubești, așa cum Mă iubești pe Mine și pe fiul Meu. El știe de tine și, în felul lui, susține acțiunile tale.
Va sa zica sa-l iubesti pe Grieg ca pe Dumnezeu. "Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sa nu ai alti Dumnezei in afara de mine". Dar presupun ca acest pasaj, ca si restul, au fost interpretate gresit
Este unul dintre cele mai mari spirite care au fost vreodată pe această planetă. Este cel mai mare maestru spiritual de la Iisus încoace. Să Mă crezi, că așa este. Este semnul marii Mele Grații pentru această țară și această planetă, prin trimiterea lui, acum și aici.
Prea pitoresc sa se mai poata comenta ceva. Plus ca el este un suprem exemplu de moralitate , puritate, ce mai , ascetii si chiar calugarii budisti sunt mici copii pe langa el in domeniul asta. …………………………..
Jean o să-ți spună mai multe despre el și despre această școală spirituală, unde sunt multe spirite înalte încarnate, unele deja trezite la misiunea lor, altele pe punctul de a se trezi. Și o vor face, pentru că au un rol important în evenimentele ce vin, așa cum și tu și Jean aveți.
Pe unii dintre ei i-ai văzut, alții te vor vizita, auzind de tine de la Jean. Îi vei simți și îi vei iubi.
Să știi că nu ești singur în misiunea ta. Miza este prea mare și mulți trimiși de-ai Mei acționează deja, sau sunt pe punctul de a deveni activi. [/i]
http://www.revelatii24h.as.ro/J%2030.htm