QUOTE(landscape10 @ Apr 1 2006, 19:54)

Ce ai vazut cu ochii tai? Ca sunt un ignorant, sau asemenea operatii?
Eu sunt din bucuresti, unde se tin aceste cursuri?
Ce anume ai vazut la maestru? (la demonstratii ma refer).
Am vazut si eu un maestru shaolin care a pretins ca poate incasa o lovitura de la un luptator K1. Intr-adevar, a incasat-o, dar era sa ii fie fatala, bine ca erau medicii cu targa pregatita..
Daca maestrul tau accepta sa faca o demonstratie pe mine, si nu pe altcineva (sa nu aranjeze cumva) vin cu siguranta.
n'o mai tot da din colt in bara.. esti un orgolios daca tu te astepti ca Master sa faca special pe tine o demonstratie.. el va face pe toti. "diletantii au tendinta de a subestima valoarea lucrurilor pe care nu le înteleg" (nu mai stiu a cui era semnatura..)
la la sala ARCUB in spate la Intercontinental.
QUOTE(RedTears @ Apr 1 2006, 20:59)

Si acum ... Shaolin provoaca Ninja ... am inteles ca cei de la MISA ( sau cel putin unii dintre ei ) cred ca Biblia a fost modoficata si de aceea au anumite conceptii si explicatii privitoare la ea, insa TU in ce sau in cine crezi ? Intrebarea a luat nastere de la "Tarot" si explicatiile pe care le-ai dat privind simbolul sarpelui.
Iti spun sincer de la inceput ca nu pot concepe ca cineva sa creada in D-zeu si in acelasi timp sa dea crezare CLARVAZATOARELOR sau ghicitului in cartile de Tarot. E o parere personala si poate gresesc, dar pana la proba contrarie ... asta e.
gresesti.. eu cred in Dumnezeu.. si toate religiile lumii spun lucrul asta. daca vrei.. iti pot explica pe pm, pentru ca discutia nu isi are rostul aici. sa stii ca si Iisus avea clarvedere.
QUOTE(light_strike @ Apr 1 2006, 21:34)

Decit sa repeti asta (ca un ziarist, care de fapt vrea sa scoata in evidenta ideea de gresit, nu conteaza ce, ci doar ca e gresit, fara argumente, fara dovezi, fara justificari, ci doar in scop manipulator) mai bine punctai ce e corect si ce nu, evident, in viziunea ta, nu a lui Dumnezeu, caci oricum nu ai acces la viziunea lui, si nici la a mea.
Acum explica te rog care e diferenta intre sarpe si simbolul sau divin si reptila ca simbol malefic (folosit si de civilizatia reptiliana). Merci.
ti'am explicat.. dar ai fost superficial. si inca ceva: sa stii ca atunci cand te rogi la Ingeri, la Arhangheli, cand pomenesti de fiintele luminoase, ele isi intorc privirea spre tine.. ele se uita si vin la tine.. numai ca la fel se intampla si cu fiintele intunecate. nu le mai tot spune pe nume, si inceteaza sa le dai o atentie atat de mare.
QUOTE(light_strike @ Apr 1 2006, 22:22)

Aha, si ai vazut cu ochii tai si spiritul cuiva .. sau macar sufletul, sau aura subtila ?
Succes. Care e telul tau suprem , sau motivul pt care urmezi calea (spirituala) ?
Mai sa fie, hai ca ma intereseaza pe mine. Ceva detalii ai ?
Trebuia sa te invete maestrul tau ca ce faci e calomnie si nu are nimic comun cu spiritualitatea, din contra, o submineaza.
Ce e "uei" ala de mai sus ?
Prin ce metode ai ajuns la concluzia ca e ipocrit sau/si om rau ?
Din fericire am descoperit o mica parte din ce e luminos in el. Si culmea, prin invatatura si mai ales practica primita in cadrul scolii coordonata de GB am descoperit si in mine parti din aceasta lumina. Sper ca nu te supara faptul ca altii vad lumina acolo unde tu vezi numai intuneric.
Crede-ma, nu am intilnit pina acum pe nimeni mai "mare" decit GB dpdv spiritual. Nu-mi faci tu cunostinta cu cineva mai mare, presupunind ca si tu esti deja mare, din moment ce ai vazut unde e lumina si intuneric, unde e putere si unde nu, samd ?
Daca intuiesc bine la ce te referi, nu pot decit sa-ti dau dreptate. E mare distanta. Acum mai conteaza sa vedem cine e sus si cine jos.
Pot veni si eu ... cu un doctor ? Ce demonstratii si ce rost au doctorii, adica ce trebuie sa controleze ei ?
la prima intrebare raspunsul e "da". nu ma astept sa recunosti ca tu ai gresit cu ceva urmand sfaturile si invatatura lui GB. defapt.. nu ma astept sa recunosti ca ai gresit orice altceva.. pentru ca orgoliul stapaneste pe oameni, iar orgoliul le spune ca au dreptate.
sa stii ca nu e vina mea ca nu ai intalnit pe nimeni mai evoluat spiritual decat GB. dar nici nu ai cautat. sau daca ai cautat.. nu ai stiut cum sa o faci. in rest, poti sa'mi rastalmacesti cuvintele cum doresti. nu am spus ca sunt mare.. din contra.. am spus ca sunt un discipol.. un invatacel.. Master vine cand poate in Romania, insa ghidurile mele spirituale de aici, din tara, sunt la randul lor extraordinare. eu sunt un pusti.. nici nu am terminat liceul, dar au ales sa ma invete si sa ma initieze.
poate pare pueril, insa nu te grabi (tu, sau oricine altcineva) sa judecati lucrurile atat de simplist. Dumnezeu a impartit pe Marii Maestri in intreaga lume, in asa fel incat fiecare sa aiba acces la invataturile si puterile lor. in legatura cu GB.. banuiesc ca stii de cei 60 de oameni carora le'a spus ca au aura intunecata si ca sa si'o curete, trebuie sa munceasca pentru el.. si i'a trimis la Constanta unde i'a tinut 6 luni in conditii mizere si inumane si unde erau folositi ca muncitori neplatiti pentru a ridica hoteluri.. aici vezi tu oare lumina?
demonstratii de vindecari. in special de tumori, pentru ca sunt mai rapide si efectele pot fi vazute cu ochiul liber.. iar doctorii sunt chemati si ei, pentru a vedea ca exista si o alta cale de a vindeca si a ajuta oamenii decat cu ajutorul cutitelor.
eu plec maine la 6 dimineata, asa ca nu voi mai intra. daca doriti, puteti sa'mi scrieti pe pm, insa nu cred. am sa revin peste o saptamana.
o zi frumoasa, si un gand bun