QUOTE(landscape10 @ Mar 31 2006, 23:10)

Ai incercat tu si nu ai putut, expertule ? Care sint explicatiile alea fiziologice ca mereu pomenesti de ele in mod generic dar nimic concret. Tu chiar batii cimpii ? Cum explici tu fiziologic rezultatele obtinute de Emoto ? Ce e inventie ?
Nu am incercat eu, au incercat altii cu rezultate neconcludente. Am pus linkul undeva pe aici, intr-o conversatie cu TAPAS.
Deci nu putem pune la indoiala motivatia si corectitudinea celor care vor sa verifice ?
De ce ar dori aceiasi sa verifice, pt. ca vor sa demonstreze ca nu e adevarata acea cercetare. Astfel, orice ai incerca tu sa demonstrezi, vor veni altii sa-ti conteste sau chiar sa-ti fure descoperirea.
Ai tu aparate de masura atit de performante incit sa arate schimbari ale curentilor electrici in conexiune cu modificarea starii de constiinta sau a energiilor subtile ? Daca ai asa ceva, fac un experiment cu tine, de la distanta.
Poate ca am. Banuiesc ca stii faptul ca orice corp poseda sarcini electrice (am spus sarcini si nu potential). Aura obiectelor neinsufletite este data de frecventa de oscilatie a atomilor componenti. Dat fiind ca acel corp nu este dinamic, si aura va fi stabila, de dimensiune fixa si de o anumita culoare care nu se schimba.
O fiinta vie este un sistem dinamic, acolo lucurile stau cu totul altfel. Imagineaza-ti spirele unei bobine prin care trece un curent alternativ cu tensiune variabila. Campul magnetic astfel generat va suferi schimbari sesizabile cu un osciloscop. Miscarea fluidelor, precum si impulsurile electrice existente la nivel de tesut genereaza acelasi efect (curenti biologici de aproximativ 0,5 milivolti, masurabili la suprafata pielii). In momentul cand experimentezi o emotie puternica, datorita actiunii neuropeptidei specifice emotiei respective, la un anumit nivel va fi vizibila si o schimbare in campul biologic. Cand esti calm si relaxat impulsurile electrice tind sa se uniformizeze. Daca studiezi cu atentie un EKG o sa vezi ca pentru fiecare stare exista niste unde specifice ale creierului si invers. (am explicat cum se formeaza acele unde in postul despre Kirilian). Astfel de stari pot fi induse cu ajutorul tehnologiei bineurale (sunetele perceptibile de creier sunt peste frecventa de 30 Hz, dar daca mixam un semnal de 500 Hz intr-o ureche si un semnal de 507.83 Hz in cealalta obtinem un semnal interpretat de creier de 7.83 Hz. De exemplu o frecventa de 4-8 Hz, prin efectul de rezonanta pot altera undele creierului din starea beta in cea theta, provocand astfel somnolenta).
Deci pe scurt,
orice modificare in constiinta este vizibila la nivel fizic[u]. Totul depinde de sensibilitatea aparatului de masura: cu 3 rezistente, un ampermetru, un condensator, un potentiometru, un tranzistor si 2 electrozi obtin unul de baza, ii mai adaug cateva etaje de amplificare, il setez si gata. Orice modificare emotionala, fizica, psihica, etc este vizibila la nivel de camp electric.
Vezi mai sus, eu spun ca exagerezi. Chiar orice ? Tu iti dai seama ca aici vorbim, analogic, ca si de vint ? O tornada nu e la fel cu o adiere de vint, cu toate acestea tot un vint e considerat.
Pot realiza un astfel de aparat si facem ce experiente vrei tu. De fapt sunt disponibile in comert pentru biofeedback, pot comanda unul de pe net.
Nu are rost sa dai banii pe ceva ce nu stim sigur ca indeplineste cerintele experimentului. Eu zic sa ne sfatuim inainte de a investi munca sau/si bani. 
PS: Scuteste-ma cu Valentina si pune mana pe carte tataie. Poate mai inveti ceva chiar si la varsta ta.
Ti s-au dat toate raspunsurile, inclusiv cel cu alergia (e raspunsul corect dat de igraine)
Acum fugi ca e ora 24.00 , deviaza asteroizi si salveaza lumea de reptilieni.
Pustiulica, nu de carti e nevoie pt. a afla adevarurile acestei Creatii. Ce ai cu minunata femeie si clarvazatoare pe deasupra, numai demonii (aia care nu exista, nu-i asa ?) cu care coabitezi pot sa spuna. :)Merci pt. sfaturi si pt. raspunsuri.
"Alergia e o conditie fie mostenita genetic, fie declansata in timp" .
Da, este fie, sau fie sau, fie.